Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

19-то Световно първенство по футбол - ЮАР'2010

119 гласували потребители

1. 1. Кой ще спечели Световното първенство?

• Аржентина
      22%
      21
    • Бразилия
      8%
      8
    • Гана
      0%
      0
    • Германия
      18%
      17
    • Испания
      31%
      29
    • Парагвай
      1%
      1
    • Уругвай
      0%
      0
    • Холандия
      17%
      16

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И чистокръвният ариец в игра ... Какао :) !
  • Отговори 606
  • Прегледи 40,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Hanibal_Lektar
    Hanibal_Lektar

боже ... какви глупости говорят в момента по Канал 1 не е истина ... ама съвсем малко да разбираш от интернет ще се пукнеш от смех ... Vista му била виновна ... смешкоооо !!!

• Пълната програма за Мондиал 2010 Sportal.bg предоставя на Вашето внимание пълната програмана Световното първенство по футболв ЮжнаАфрика. Днес в Кейп Таун бе изтеглен жребият за групите на

• Ето програмата, в която можете да отбелязвате как са завършили мачовете и класиранията в групите( автоматично се попълват ).

Доста груба игра и много накъсан мач. Разочарован съм. Предполагам и съдията е виновен за количеството на картоните и изнервената игра. п.п. добре, че не вкараха дузпата, че това беше супер безсмислено отиграване на Видич и реално нямаше никакво голово положение.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Хитлер в момента се обръща в гроба, двама поляци, един турчин, бразилец, испанец...един чист арийски отборПубликувано изображение

• Автор

Германия - Сърбия 0:1 0:1 Йованович 38 мин Не че Германия е в позицията на Франция, но кой ще е следващият фаворит с проблеми? Може би още тази вечер Англия?

С оглед на повечето положения на Германия мачът си беше равен. Но понякога и късметът играе роля, а днес беше против германците. Все пак това не е извинение, че отписаха мача още в 75-тата минута и като цяло играха по различен начин от предния мач. Поне се получи хубаво завързване в тази група и ще е доста интересно последните мачове :)

п.п.

...Може би още тази вечер Англия?

аа пепел ти на устата, хайде да не са те. И без това в момента нямат играчи, за да продължат много напред.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

Изненадваща загуба на Германия. Може би прекалено ги надцениха всички след разгрома срещу доста слабия отбор на Австралия... Иначе довечера очаквам англичаните да направят силен мач и да бият с 3-4:0 Нямат право на грешка, а и Алжир са подходящ отбор, за да си възвърнат посмачканото самочувствие...

То Световното добре ... ама какво е това между полувремената и мачовете ... баси и щуротиите по Канал 1 ... гледам и не мога да повярвам на глупостите им :) ... голями издънки !

Изненадваща загуба на Германия. Може би прекалено ги надцениха всички след разгрома срещу доста слабия отбор на Австралия...

Иначе довечера очаквам англичаните да направят силен мач и да бият с 3-4:0 Нямат право на грешка, а и Алжир са подходящ отбор, за да си възвърнат посмачканото самочувствие...

Дано да не подходят като французите.

Иначе за немците - според мен просто подцениха сърбите и това им изигра лоша шега.

То Световното добре ... ама какво е това между полувремената и мачовете ... баси и щуротиите по Канал 1 ... гледам и не мога да повярвам на глупостите им :) ... голями издънки !

А ти от Канал 1 какво очакваш :). Радвайте се, че в България световно се предава, докато в Англия по време на мача им пускат реклами, а в Испания има няма са предали 7 мача до сега, да не говорим за северна Корея.

Omega_3000 , то за Северна Корея не ме учудва ... ама в Англия и Испания нет няма ли ... баси , без да се напрягам ще им дам поне 3 стрииминга където да гледат мачовете !??!

13 минута 1:0 за Словения как ги подбират тия коментатори, квото кажат все не познават.... Да се обоснова - слушах как американците излизат с двама нападатели, но има още двама в средната линия, и реално са с четири, словенците ще се бранят люто, и най много да стигат до центъра...като бият след головете на САЩ...

Редактирано от gaffer (преглед на промените)

13 минута 1:0 за Словения

как ги подбират тия коментатори, квото кажат все не познават....

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif ... с конкурс братле !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Omega_3000 , то за Северна Корея не ме учудва ... ама в Англия и Испания нет няма ли ... баси , без да се напрягам ще им дам поне 3 стрииминга където да гледат мачовете !??!

Не е така лесно, аз до колкото знам в Германия точно такива сайтове не са позволени и много следят, така че там си има риск и то голям. Предполагам, че и в Испания и Англия е така ние тук в България сме облагодетелствани от към това отношение, иначе и ако тук имаше такъв контрол малко хора щяха да рискуват, особено тези които не разбират.

Оффф :yanim: ... Заболя ме от тоя гол http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif :cool:

Искренно се надявам поне да ги израванят ... А коментаторите, почти не ги слушам, не си заслуажава :rolleyes:

Omega_3000, да не обръщаме темата в друга насока ... ама как ще забранят сайтове с който нищо не нарушават правата ... това не са торен тракери ... арабски сайтове , руски такива ... като са платили правата/ или не са платили / за излъчването на тази среща , с какво ще ми забранят да гледам там мача и кой закон нарушавам ...

Знам че сега ще ми се цитира че разпространител на мача за територията на Англия , Испания или Германия е еди коя си телевизия ... ама аз не го гледам по телевизора и не ползвам тяхната мрежа а на този който го е сложил в сайта си !

А със здраве ... и да не разваляме темата :rolleyes: !

Олеле .......... :rolleyes: Какъв смешен гол ... Аз направо се отказвам да гледам!!!!

янки дудъл май не го разбират сокъра чичовото :yanim: !

Hanibal_Lektar не мисля, че разваляме темата хора сме не сме животни. Днеска доста добри мачове се получават до момента Словения 2:1 USA доста завързан мач, харесва ми. Дано поредицата продължи и Англия да изиграе с Алжир един страхотен мач. Аз имам и един въпрос: Какво ще стане, ако в една група всички мачове завършат при резултати 0:0, не че е възможно но все пак трябва да има правило и за това нали?

Наистина започва да става много интерестно световното, а и им свикнах на вузвуазелите (май така беше) :rolleyes: Нямам търпение да минат групите.

• Автор

...Аз имам и един въпрос: Какво ще стане, ако в една група всички мачове завършат при резултати 0:0, не че е възможно но все пак трябва да има правило и за това нали?

Грешиш, напълно възможно е и се е случвало, но не се сещам в момента на кои точно (нека някой по-досетлив от мен да си спомни и да допълни) първенствА  - това не е прецедент!

А регламентът е следният*:

1. Спечелени точки - това е ясно за всички

2. При равни точки се гледа головата разлика

3. Ако е равна - гледат се повечето вкарани голове

4. При ново равенство се взима резултатът от прекия двубой между двата отбора, които са на кантар

5. Ако и т.4 не "помогне", следва единствената останала възможност - жребий, на който присъстват представители на футболната централа и на заинтересуваните страни. Повтарям - това не е прецедент!

Сигурно има и по-удачен, при това чисто футболен вариант, но той е само на теория - двата отбора да си бият по 5 или 10 дузпи и "каквото сабя покаже'...". Но това практически е много трудно осъществимо и се прилагат изброените 5 варианта в дадената последователност.

----

* оригиналният текст е тук - http://www.dw-world....5603143,00.html

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.