Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Ми какво да си виновен- аз пък два пъти ... Това е просто тест и не съм то измислил аз . Та не виждам какъв е проблема !

Просто при промоцията на програмата го намерих и реших да го споделя ...

Това е ... :P

То май излиза така. "Ако се провалите на теста купете нашият продукт..."

Иде Баба Яга момчета :P пардон Дядо Мраз ;)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 150,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Microsoft Security Essentials срещу Avira ,срещу , Avast ,срещу AVG !

Много приятен тест на 4 - те най-използвани Free Антивируса.

Приятно четене.

http://dottech.org/f...e-reviews/14151

Публикувано изображение

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Резултатът на Kingsoft ме изуми. Ще взема пак да го пробвам. А BitDefender що толкоз назад бре ? (при мен беше без пропуск)

Performance Test.Не става дума за вируси, а за товарене на системата.Скорост на архивиране/разархивиране, сваляне на файлове от интернет, такива неща:

Публикувано изображение

плюс гейминг, гледане на филми, слушане на музика и т.н.Доколко антивирусната пречи да осъществяваш тия дейности.:ph34r:

Излезе според мен един от най-важните и реални тестове - този за цялостно справяне на AV Comparatives - Whole Product Dynamic Test. Той протече в рамките на 4 месеца. http://av-comparatives.org/comparativesreviews/dynamic-tests

Излезе според мен един от най-важните и реални тестове - този за цялостно справяне на AV Comparatives - Whole Product Dynamic Test. Той протече в рамките на 4 месеца.

http://av-comparativ...s/dynamic-tests

Браво на отличниците. Радвам се за избора си, че съм с KIS 2011. Браво и на @Coccinelle за перфектния избор - F-Secure IS 2011 - право в десятката...

Жалко за Panda отново без малко....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Браво на отличниците. Радвам се за избора си, че съм с KIS 2011. Браво и на @Coccinelle за перфектния избор - F-Secure IS 2011 - право в десятката...

Жалко за Panda отново без малко....

Стефчо аз кaто ти казах,че URL блокера на Ф secure трепе ти не ми вярваш.Само ,че Ф Secure има един проблем.Не ми дава да инсталирам Update-ите на Windows.Забранява промени по Windows!!!Как ще я карам така?

....p.s.И както преди съм казвала:

-AVG е по-добра от Avast!

Писах до F Secure за проблема ще видим какво става .

Много съм щастлива за първото им място.Програмата наистина заслужава.

Излезе според мен един от най-важните и реални тестове - този за цялостно справяне на AV Comparatives - Whole Product Dynamic Test. Той протече в рамките на 4 месеца.

http://av-comparatives.org/comparativesreviews/dynamic-tests

Браво на тестващите, но от известно време се водя по мойте тестове и вярвам само на себе си и това което съм видял ...

И не мога с лека ръка да кажа браво за избора ми ... Понеже там единствената програма достигнала 100 процента е DW !

Не мога с лека ръка да кажа -тази програма била по -добра от другата без аз лично да съм ги пробвал...

За това както вика 3p1cKFa1L аз не съм от овцете които се водят по общото мнение !

И затова си правя собствени тестове ... Понеже все се различават от публикуваните там ...

Не казвам че повече разбирам от тях все пак там са про ,но аз предпочитам да видя със собствените си очи и да си форматирам харда ако трябва, но аз да си знам !

Браво на тестващите, но от известно време се водя по мойте тестове и вярвам само на себе си и това което съм видял ...

И не мога с лека ръка да кажа браво за избора ми ... Понеже там единствената програма достигнала 100 процента е DW !

Не мога с лека ръка да кажа -тази програма била по -добра от другата без аз лично да съм ги пробвал...

За това както вика 3p1cKFa1L аз не съм от овцете които се водят по общото мнение !

И затова си правя собствени тестове ... Понеже все се различават от публикуваните там ...

Не казвам че повече разбирам от тях все пак там са про ,но аз предпочитам да видя със собствените си очи и да си форматирам харда ако трябва, но аз да си знам !

Пламене ,DW не е антивирус!!!

За това и не е в тази класация!

Защо да сме овце?Всеки знае сам за себе си какво търси и иска!!!

Преди ти да си купиш лиценз имах 2,но не намирам за нужно да ги ползвам (даже единият го подарих на @Mohican)

Пламене ,DW не е антивирус!!!

За това и не е в тази класация!

Защо да сме овце?Всеки знае сам за себе си какво търси и иска!!!

Преди ти да си купиш лиценз имах 2,но не намирам за нужно да ги ползвам (даже единият го подарих на @Mohican)

Извинявай аз не съм казал че тук сме овце ...

Ама видях нещо интересно в Softpedia

Публикувано изображение

И не съм искал да обидя никой ...

Може би съм прозвучала грубо ,но всъщност съм учудена. Kакво си намерил в Softpedia? Това ,че е оценена 3,8\ 5 ,това ли?

Може би съм прозвучала грубо ,но всъщност съм учудена.

Kакво си намерил в Softpedia?

Това ,че е оценена 3,8\ 5 ,това ли?

Не че я слагат в графа антивирус ...

Публикувано изображение

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Не че я слагат в графа антивирус ...

Публикувано изображение

:rolleyes:

А в коя да я сложат?Sandbox ли?

:lol6:

А в коя да я сложат?Sandbox ли?

Все още ти помня поста http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=151565&view=findpost&p=1656997

Там ме поправи :)

Ама и другия помня където признаваш че DW е най добрата програма http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=151565&view=findpost&p=1657002

Предаваш ли се ? :speak:

Все още ти помня поста http://www.kaldata.c...dpost&p=1656997

Там ме поправи :)

Ама и другия помня където признаваш че DW е най добрата програма http://www.kaldata.c...dpost&p=1657002

Предаваш ли се ? :speak:

Ами да това е вярно!!!

DW е един чудесен разработен \"сандък\"

Обаче и там пак се опира до дефиниции.

Как ще разбереш дали файла е чист за да го извадиш от \"недоверени\"?

Пак се опира до Антивирусните компании.

Един голям минус на Антивирусните програми е ,че все още са тежки и тормозят компютрите.

Не го ли разбраха това от компаниите вече ,незнам.

Винаги съм харесвала програми базирани на Сандбох( мисля,че са малко по безопсни от ХИПС програмите)Там поне не можеш да си блокираш компа.

Виж даже една от първите ми теми е Sandboxie- Публикувано 14 януари 2009 - 15:46

Ами да това е вярно!!!

DW е един чудесен разработен \"сандък\"

Обаче и там пак се опира до дефиниции.

Как ще разбереш дали файла е чист за да го извадиш от \"недоверени\"?

Пак се опира до Антивирусните компании.

Един голям минус на Антивирусните програми е ,че все още са тежки и тормозят компютрите.

Не го ли разбраха това от компаниите вече ,незнам.

Ами аз показах как и защо бих извадил файл от сандъка ...

А вече компаниите разчитат на това да имаш добър комп като 4 -ядрен процесор и 8 gb ram ...

И пак има тормоз ... :)

За Sanboxie знам както и за Returnil !

Видял съм :speak:

Ами аз показах как и защо бих извадил файл от сандъка ...

А вече компаниите разчитат на това да имаш добър комп като 4 -ядрен процесор и 8 gb ram ...

И пак има тормоз ... :)

За Sanboxie знам както и за Returnil !

Видял съм :speak:

Ох,...имам!

С последния процесор на Intel - и7,

Windows 7 \64 бит.

6 GB Ram....

Пак са тежки....само MSE,Panda Cloud Free и от части Нортон са по леки.Но при скан ...offff, ne mi се говори!

Какви четири и осемдесет ядрени компютри ви гонят? Аз съм със скромничък дву ядрен и 2 гига рам и лапито пее,и като капак съм му заложил и допълнително товарене като пусна виртуалната машина. Windows7(x32) при Вас със (x64) битови компютри аз все едно съм с 4 Гига рам.

Винаги съм се чудил - как при другите се товари при мене не Публикувано изображение

Това е конфугирацията ми:

Toshiba Satellite L500-1EQ T4300/2GB/320GB/HDMI\Intel Pentium dual-core T4300 2.10 GHz/800 MHz\1912 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (Intel® GMA 4500MHD) Wireless LAN (802.11b/g)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нови резултати тук за Outpost Security Suite Free 7.0.4.3418.520.1245.401 TrustPort Internet Security 2011 11.0.0.4584 http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/ Free версията е по добра от платената -за Outpost Security Suite говоря Еднакви резултати ,но е Free ... Дали Комодо не са застрашени ?

Дали Комодо не са застрашени ?

Ще видим.

Ще видим.

Това беше шегичка ... А за да е наистина застрашен ще трябват още доста безплатни програми с добър Хипс -а като гледам ги няма ...

Още резултати тук http://www.chip.de/artikel/Security-Suiten-2011-Fazit_46283845.html

Нови резултати тук за Outpost Security Suite Free 7.0.4.3418.520.1245.401 TrustPort Internet Security 2011 11.0.0.4584 Free версията е по добра от платената -за Outpost Security Suite говоря Еднакви резултати ,но е Free ...Дали Комодо не са застрашени ?

Malware Defender е с 90 % успеваемост , но до момента няма пропуск при тестове със зловреден код за разлика от Comodo , Outpost и Kaspersky

Malware Defender е с 90 % успеваемост , но до момента няма пропуск при тестове със зловреден код за разлика от Comodo , Outpost и Kaspersky

Ми тогава с право съм пуснал тема дали са достоверни тестовете на Матушек ...

За това и написах ,че вярвам на собствените си тестове ...

Нови резултати тук за

Outpost Security Suite Free 7.0.4.3418.520.1245.401

TrustPort Internet Security 2011 11.0.0.4584

http://www.matousec....rity-challenge/

Free версията е по добра от платената -за Outpost Security Suite говоря

Еднакви резултати ,но е Free ...

Дали Комодо не са застрашени ?

Хм..., ами това:

BitDefender Internet Security 2011 14.0.24.330 / 84 % / 10+ Very good

... Откога румънците израстнаха толкова... да не са вградили някой чужд ХИПС модул в интегрирания си пакет

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.