Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита - 2 част

Featured Replies

Тук ще ви предложа един интересен макар и старичък тест ,но ще е полезен за всички които използват дадените 4 програми за виртуализация ! http://subsetlines.wordpress.com/vergleichstests/sandboxen/

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 150,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
Те са го поканили направо да влезе,вярно че е син фона (явно е имал цифров подпис),но какво от това щом става въпрос за тестване!

Публикувано изображение

Те са го поканили направо да влезе,вярно че е син фона (явно е имал цифров подпис),но какво от това щом става въпрос за тестване!

Публикувано изображение

Не аз го дадох този тест за сверяване на настройките просто не за друго ...

Можеш ли да прехвърлиш темата от там в нашия раздел ?

Явно има хора които се интересуват от програмата !

:)
Trust no one in the digital worlds! :) Търново е бил един от трите "непревземяеми" градове в Средновековна Европа... Репутацията не му е помогнала особено.

Редактирано от metodidamianov (преглед на промените)

Trust no one in the digital worlds! :)

Търново е бил един от трите "непревземяеми" градове в Средновековна Европа... Репутацията не му е помогнала особено.

Hey, LANguy, you really should read the manual before you start testing! I have to say that this review was very bad! You obviously dont know how to use defensewall properly! Read the manual and do a retest!

Този просто не знае как се работи с програмата .

Като се научи за какво се използва ролбака да ми се обади !

Този клип е коментиран вече !

Отговора

@MultiHinken Sure I could do that but I like to approach testing from the average persons usage. If a person has to go into great depth to be able to use a program and understand it, the program will not have success. A program has to be intuitive and it has to come out of the box with proper settings.

По подразбиране за ролбака - 30 дни,не е ли малко дълъг този срок. На мене почти всеки ден ми се налага да го правя,проверявам после за заплахи но такива няма. Поне за сега.

пп. и не се тества само,а се работи на компа.

Отговора

По подразбиране за ролбака - 30 дни,не е ли малко дълъг този срок. На мене почти всеки ден ми се налага да го правя,проверявам после за заплахи но такива няма. Поне за сега.

пп. и не се тества само,а се работи на компа.

Дълъг е, но съм писал за много неща и там както и директно на Рабинович ,но той си знае неговата и аз се отказах да пиша ...

Както няма и да си подновя лиценза ...

А и вече си има достоен и безплатен заместник в лицето на BufferZone !

Чудя му се на languy99 защо тества BETA версията на Kaspersky Internet Security 2011 със стари бази. Стари защото бета версиите на Касперски се обновяват от ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/ докато другите версии получават ъпдейтите например от http://dnl-01.geo.kaspersky.com/ разликата не е в няколко часа,а в повече.

Може би и това не му е ясно. :lol6:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Чудя му се на languy99 защо тества BETA версията на Kaspersky Internet Security 2011 със стари бази. Стари защото бета версиите на Касперски се обновяват от ftp://dnl-test.kaspersky-labs.com/test/ap/ докато другите версии получават ъпдейтите например от http://dnl-01.geo.kaspersky.com/ разликата не е в няколко часа,а в повече.

Може би и това не му е ясно. :clap:

Languy99 е доста критикуван в Wilders за начина му на тестване на много от прорамите. А и е важно, че е Global Moderator

Comodo's Hero във форума на Comodo.

Може би и това не му е ясно. :clap:

На него доста неща или не са му ясни или просто го прави за да изглежда добре Комодо !

Това неговото са по скоро ревюта от колкото тестове .

Веднъж си позволих да го критикувам и ми бяха забранили да пиша коментари за една седмица в YouTube !

Той не е и никога няма да бъде критерии за мен ... Освен че рекламира Комодо той прави и парички от тези клипове .

Тест с 10 проби в никакъв случай не може да ти покаже истинските възможности на дадена програма!

---

Интересен тест на Антивирусни програми на Клуба на сисадмините на http://nnm.ru

Много интересни резултати.

тестван антивирус

Антивирус Касперского 2011

Dr. Web 6

Dr. Web CureIt

Symantec Endpoint Protection 11

Norton Internet Security 17

Eset NOD32 v4.2

Avira Antivir

Comodo Internet Security

Avast 5

Avast для Linux

Microsoft Security Essentials

G-Data Antivirus 2010

BitDefender Antivirus 2010

AVG

Panda Cloud

Panda Antivirus

ClamAV для Windows

Emsisoft Anti-Malware

McAfee VirusScan

РЕЗУЛТАТИ

Сложили са кутия на AVG Internet Security, но в текста под нея поясняват, че са тествали безплатния продукт. Според мен този тест не е справедлив.

Редактирано от www.bsd.bg (преглед на промените)

---

Сложили са кутия на AVG Internet Security, но в текста под нея поясняват, че са тествали безплатния продукт. Според мен този тест не е справедлив.

Едва ли кутията, която са сложили е най-важното.

Тя и кутията на G-Data не е за 2010 година.

На него доста неща или не са му ясни или просто го прави за да изглежда добре Комодо !

Това неговото са по скоро ревюта от колкото тестове .

Веднъж си позволих да го критикувам и ми бяха забранили да пиша коментари за една седмица в YouTube !

Той не е и никога няма да бъде критерии за мен ... Освен че рекламира Комодо той прави и парички от тези клипове .

Тест с 10 проби в никакъв случай не може да ти покаже истинските възможности на дадена програма!

Слагам ти един голям плюс, като се надявам наистина да го мислиш това.Последният му пък тест на Avast IS 6 е направо смешен.

Редактирано от Coccinelle (преглед на промените)

Слагам ти един голям плюс, като се надявам наистина да го мислиш това.Последният му пък тест на Avast IS 6 е направо смешен.

Мисля го и вече някак си започвам да избягвам да фаворитизирам дадена програма ...

Това досега пречеше много на преценката ми !

А и някак си ми се струва тъпо вече да се карам с някого заради програма .

Благодаря за плюса , а аз пък ти пращам голяма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Едва ли кутията, която са сложили е най-важното.

Тя и кутията на G-Data не е за 2010 година.

Исках да кажа, че не може да тестваш безплатен продукт заедно с платени и да ги сравняваш като един клас.

Мисля го и вече някак си започвам да избягвам да фаворитизирам дадена програма ...

Това досега пречеше много на преценката ми !

А и някак си ми се струва тъпо вече да се карам с някого заради програма .

Благодаря за плюса , а аз пък ти пращам голяма http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Естествено,че е глупаво.Мерси за целувката.Публикувано изображение

Я да видим:

Ashampoo Anti-Malware 4650/4650 100%

Добър избор съм направил. :)

Кое ме ядосва:

Norton Internet Security 2011 4179/4650 89,9% и

Twister AntiVirus 3952/4650 86,7%

Толкова добри програми а почти на последно място. :speak:

Даже PCTools е пред тях. ;)

Интересен е фактът, че 7 от 12-те първенци са безплатни програми.

G Data под Avast, интересно...

А нашия Norton винаги е прецакан, заради SONAR-a

Тестът със съндъците е интересен :cool:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.