Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

• Автор

Момичета, стана някакъв фал със скайпа ми и не мога да вляза в него! На всичкото отгоре получих съобщение, че паролата ми е сменена! Не ми пишете на него скайп, докато не разбера какво става. И моля ви, редакторките, изпратете ми на ЛС скайповете си отново, че в момента направо съм с вързани ръце..

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета, знам, че не е тук мястото, но е хубаво да ви съобщя за това. Има нова скайп атака, която не е безобидна като скайп спамчетата досега които сме получавали. Ако получите линк започващ така

http://www.skype.com.zv.uv......

в никакъв случай не го отваряйте и не си пишете паролата. Вземат ви паролата, хакват ви скайпа, сменят данните от него и вие ще нямате достъп до собствения си скайп и ще трябва да си направите нов. Това се случи днес на поне три момичета от нас, които ще трябва наново да се свържат с абонатите си от новите скайпове, които ще трябва да си направят. Внимавайте!

И аз го получих, и тръгнах да питам Хеси какъв е този линк и що ми го праща. И едни безсмислици почна да пише и аз направо изтрих хронологията. Слава Богу, че не отворих на линка - и аз така веднъж изгорях...

И аз не го отворих, защото пишеше на латиница, Хеси не пише на латиница, и ми стана ясно, че е някаква уловка, но имаше момичета, които се заблудиха.

Ами аз се заблудих и писах на Тори, а тя едни глупостиииииии....ужас. Но за сега, като че ли нямам проблеми.

Гафът става, когато си напишеш паролата като отвориш този линк, не когато пишеш на абоната си. Тогава получаваш отговори, които всъщност не ти ги пише той, защото този скайп вече му е заразен.

И аз не го отворих, защото пишеше на латиница, Хеси не пише на латиница, и ми стана ясно, че е някаква уловка, но имаше момичета, които се заблудиха.

Моя милост го отвори преди да почнат латиниците и вече се бях увътрила, когато се усетих. Така че, който ми има скайпа да знае, че вече не е мой очевидно. Иде ми да си заблъскам главата в стената, тея ги надушвам от километри, а този път се проявих като страшен заплес.

Скъпа,трябва ти една програмка за сглобяване на jpg в пдф.Аз знам за две(вероятно има много повече)-Пдф редирект и Нитро пдф-Nitro PDF Professional v5.5.0.16

Като я инсталираш отиди в папката със снимките и ги маркирай за принтиране.

Трябва само да избереш там където е името на принтера с ПДФ програмата,която си инсталирала.

Знам ,че звучи объркано,но свали си програмка,инсталирай я и се пробвай.Ако нещо не върви обади се ще ти пиша на лични а изчистим проблема.

[url=http://masters-tb.com/details.php?id=31492]

Благодаря! Ще пробвам, но вероятно утре, щото днес вече няма кога!

момичета аз отворих въпросния линк и дори най глупашки си изтеглих екзе файла не го инсталирах само защото реших че не ми се занимава с разучаването на новите функции на скайпа и сега като прочетох написаното от вас ми идеше да се изям от яд дали някоя от вас може да ми каже дали ще имам някакви проблеми със скапа си или този път ще ми се размине :whist::D:mad:

момичета аз отворих въпросния линк и дори най глупашки си изтеглих екзе файла не го инсталирах само защото реших че не ми се занимава с разучаването на новите функции на скайпа и сега като прочетох написаното от вас ми идеше да се изям от яд дали някоя от вас може да ми каже дали ще имам някакви проблеми със скапа си или този път ще ми се размине :whist::D:mad:

Ако все още си ползваш скайпа, проблеми явно нямаш. Ако обаче нямаш достъп до него...

И при мен се скапа скайпа, уф де ги мислят само тези глупостиииии.

момичета аз отворих въпросния линк и дори най глупашки си изтеглих екзе файла не го инсталирах само защото реших че не ми се занимава с разучаването на новите функции на скайпа и сега като прочетох написаното от вас ми идеше да се изям от яд дали някоя от вас може да ми каже дали ще имам някакви проблеми със скапа си или този път ще ми се размине :):nono::mad:

И не ти хакнаха скайпа?! Късметлийка, аз дори не го изтеглих ехе-то, а ми се наложи да си правя нова регистрация.

Момичета, стана някакъв фал със скайпа ми и не мога да вляза в него! На всичкото отгоре получих съобщение, че паролата ми е сменена! Не ми пишете на него скайп, докато не разбера какво става. И моля ви, редакторките, изпратете ми на ЛС скайповете си отново, че в момента направо съм с вързани ръце..

Значи и аз глупавата отворих линка и дори си изтеглих и инсталирах фаила. И познайте, разбира се, че ми го хакнаха. И два часа тегля и трия програми с които уж се хаквало паролите на скайп. Да ама не. Нито една програма не работи. Та накрая писах на скайп хелп. И те ми отговориха,и ми дадоха линк отдето си смених паролата на скайпа си без да пиша старата, на която са ми я сменили. И станааа върнах си скайпа, и гледам че на абонатите ми е писано от мое име и е пратен въпросния линк.

И само да добавя, че ми дойде известие, че съм си сменила пощатата на скайпа на нещо си zizou68 или каквото там беше. Ужас. Но добре че всичко се оправи. :angry:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Значи и аз глупавата отворих линка и дори си изтеглих и инсталирах фаила. И познайте, разбира се, че ми го хакнаха. И два часа тегля и трия програми с които уж се хаквало паролите на скайп. Да ама не. Нито една програма не работи. Та накрая писах на скайп хелп. И те ми отговориха,и ми дадоха линк отдето си смених паролата на скайпа си без да пиша старата, на която са ми я сменили. И станааа върнах си скайпа, и гледам че на абонатите ми е писано от мое име и е пратен въпросния линк.

И само да добавя, че ми дойде известие, че съм си сменила пощатата на скайпа на нещо си zizou68 или каквото там беше. Ужас. Но добре че всичко се оправи. :rolleyes:

Я го сподели този линк. Защото и аз се пробвах да си сменя паролата, но като ми смениха мейла със същия, който си написала по-горе, ми отрязаха шансовете.

Ето от тук: https://support.skype.com/support_request

На Chosee topic избрах My Аccount

На второто май избрах password

на subject писах на английски, че някой ми е хакнал паролата

И вече на голямото поле писах пак че някой ми е хакнал паролата

И след това ми пратиха два емайла от които единия пишеше че са приели писмото ми

На втория емайл ми писа една служителка от скайп и честно казано вече забвавих какво пишеше - нещо от сорта извинявамесе трала-лалла

И вярно имаше още един емайл дето вече там пишеше че са ми махнали паролата и имаше линк дето да си пи6а нова парола. А и ми бяха сменили емайла :yanim:

Дано да сте ме разбрали :cool:

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Ще се пробвам и аз. То вече си пренасочих абонатите към новия скайп, но поне да си изчистя стария от личното инфо. Мерси. ;)

Здравейте

Не съм нова във форума, но не пиша много-много.

Вчера бях на гости на един приятел и случайно видях една книга на майка му - Катрин Стоун-"Островът на дъгите". Но няма как да му я поискам да я прочета, защото не знам кога пак ще се видим...Та въпроса ми е: Някой знае ли от къде мога да си я изтегля??

Надявам се да не съм объркала темата, ама вчера уж търсих къде да питам и нощо не намерих..

Здравейте

Вчера бях на гости на един приятел и случайно видях една книга на майка му - Катрин Стоун-"Островът на дъгите". Но няма как да му я поискам да я прочета, защото не знам кога пак ще се видим...Та въпроса ми е: Някой знае ли от къде мога да си я изтегля??

Надявам се да не съм объркала темата, ама вчера уж търсих къде да питам и нощо не намерих..

Още не е сканирана, но я имам и съм я дала за сканиране. Ако проявиш търпение, ще бъде сканирана и ще я качим за теглене.

Здравейте

Ако, не се лъжа, тя е в списъка за скан :cool: или за редакция...Ако порявиш търпение, нищо чудно скоро да й се наслаждаваш ;)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

При мен е книжката, само трябва да ми се отвори време и я мятам. :)

Edit: Джени, много ти благодаря и при мен се получи. Ако знаех, че толкова лесно ще успея да си върна скайпа, нямаше да правя нов, но сега пък ще имам два. Поне успокоението ми е, че не е в нечии други ръце. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Бясна съм.Не знам как стана,но от вчера разни реклами ми се шляпват където им падне.Между темите се вмъкват,върху мненията се лепват и чета с догадки.Нали съм трап,не мога да ги разкарам.Дайте акъл,не ща да видя реклама,препратка към такава и т.н.

Да, бе! Аз си мислех, че при мен е проблема, но явно навсякъде има реклами. Доста странно. Според мен е дразнещо, но щом така са решили, ще издържа малко още. После ще видим.

Ох, пак ми изчезнаха емотиконите. Отивам да ги оправя.

....

Edit: Джени, много ти благодаря и при мен се получи. Ако знаех, че толкова лесно ще успея да си върна скайпа, нямаше да правя нов, но сега пък ще имам два. Поне успокоението ми е, че не е в нечии други ръце. ;)

Да, знам какво е чувството, направо камък ми падна от сърцето, като си върнах скайпа, защото имах абонати на които нямаше от къде да намеря пак скайповете ;) Но си го върнах пък и сега ми дойде на акъла да си прехвърля на втория скайп всички абонати, че да не са ми в една кошница всички яйца все пак. :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.