Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Здравейте!Съвсем случайно попаднах на този сайт и останах зачетена цяла сутрин.Такаче си направих регистрация най-накрая.Та попаднах тук като търсих книгите за братята Макейд на Нора Робъртс.Бих искала да попитам, дали някой не може да ми подскаже от каде да си ги сваля?БЛАГОДАРЯ! :)

Добре дошла. Може да си ги свалиш от темата линкове към любовни романи. Намираш там заглавията, цъкваш върху тях и те препраща в тракера Fanagoria-bg.net, където също ще ти се наложи да си направиш регистрация. Инсталираш си един торентклиент, ако вече нямаш такъв, и си сваляш каквото поискаш. Приятно четене!

Редактирано от NELG (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодаря за книжките.

Ще се качват ли и във Фанагория?

Естествено, щом дамите са благоволили да пуснат линка към тях в този форум, значи са наясно, че техните сканове ще бъдат прибавени към общата база данни, която сме събрали досега във фанагория. Може би ще бъде, когато минат през редакторския колектив и се отработят в текст.

Естествено, щом дамите са благоволили да пуснат линка към тях в този форум, значи са наясно, че техните сканове ще бъдат прибавени към общата база данни, която сме събрали досега във фанагория. Може би ще бъде, когато минат през редакторския колектив и се отработят в текст.

Чий колектив - техния или нашия? Че като гледам бая книги са редактирали... astonished.gif Тори, Тори, търсиш редакторки под дърво и камък, а те са ни били под носа. cant%20believe.gif

Чий колектив - техния или нашия? Че като гледам бая книги са редактирали... astonished.gif Тори, Тори, търсиш редакторки под дърво и камък, а те са ни били под носа. cant%20believe.gif

:down::angry:

• Автор

Нали? Пусто че нещо никакви ги няма.. все се оглеждам, че и подсмръквам даже, ама..

Нали? Пусто че нещо никакви ги няма.. все се оглеждам, че и подсмръквам даже, ама..

Ами к'фо да кажа, идват ми две идеи наум: или ги е страх да не ни засенчат откъм продуктивност, или чакат ние да ги редактираме, а те да сейфнат готовата редакция като пдф и да си присвоят заслугите... 4338171a19ab16f1fafb42c3b54431da.gif Ти кое си избираш? :question::cool:

Ами к'фо да кажа, идват ми две идеи наум: или ги е страх да не ни засенчат откъм продуктивност, или чакат ние да ги редактираме, а те да сейфнат готовата редакция като пдф и да си присвоят заслугите... Публикувано изображение Ти кое си избираш? :question::cool:

Това не е състезание,всеки дава от себе си, колкото може. Не съм съгласна и с второто ти предположение :wors:

• Автор

Ами к'фо да кажа, идват ми две идеи наум: или ги е страх да не ни засенчат откъм продуктивност, или чакат ние да ги редактираме, а те да сейфнат готовата редакция като пдф и да си присвоят заслугите... 4338171a19ab16f1fafb42c3b54431da.gif Ти кое си избираш? :question::cool:

Дилемата е почти неразрешима.. Дай да хвърлим по един боб, та белким уцеля..

Айде уе, нема ли тукинка врачки?

Може да бъдат качени в редактиран формат, а докато това стане, можете да ги изтеглите от Акаунт. Ако не е проблем, разбира се.

Може да бъдат качени в редактиран формат, а докато това стане, можете да ги изтеглите от Акаунт. Ако не е проблем, разбира се.

Не е проблем, отдавна са изтеглени старите, от снощи и последната, ще бъдат предвидени за редакция, когато се стигне до техния ред. На опашка за редакция по последни данни са близо 500 книги, сканирани от дамите тук все пак...

Ами зависи за кого става дума... Но аз гледам от добрата страна, в сесия съм, не се предполага да се блазня от други книги, освен от учебниците. :P

• Автор

Изумена съм от великодушното Ви разрешение..

• Автор

кой търсеше вещици? иде еньов ден все пак!

Врачки търся аз, те вещиците са налице.. :yanim:

Врачки търся аз, те вещиците са налице.. :yanim:

Ща бера билки ама на ранина до тогаз ша е тъмна доба. А боба не обажда. Май има защо.

Не е проблем, отдавна са изтеглени старите, от снощи и последната, ще бъдат предвидени за редакция, когато се стигне до техния ред. На опашка за редакция по последни данни са близо 500 книги, сканирани от дамите тук все пак...

За да няма разправии, моля Модератора отговаряш за този Форум, да пусне гумата и изтрие линковете водещи до Акаунт, обещавам Ви повече няма да Ви досаждаме!

• Автор

За да няма разправии, моля Модератора отговаряш за този Форум, да пусне гумата и изтрие линковете водещи до Акаунт, обещавам Ви повече няма да Ви досаждаме!

Разправии няма и не може да има. Просто ме подразни "разрешението", съответно си казах и мнението. Както и останалите, естествено.

А и в крайна сметка, всеки има право на мнение, мисля..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

• Автор

Никой от постовете не нарушава правилата на форума, следователно няма причина за триене. Но последващите офтопици вече ще бъдат трити.

Добре дошла. Може да си ги свалиш от темата линкове към любовни романи. Намираш там заглавията, цъкваш върху тях и те препраща в тракера Fanagoria-bg.net, където също ще ти се наложи да си направиш регистрация. Инсталираш си един торентклиент, ако вече нямаш такъв, и си сваляш каквото поискаш. Приятно четене!

Благодаря за приветствието!За съжаление аз вече си направих регистрация във този сайт и въпросните книжки ги няма;)Да имате някакви други предложения?

Благодаря за приветствието!За съжаление аз вече си направих регистрация във този сайт и въпросните книжки ги няма:baby:Да имате някакви други предложения?

сега влез в темата Линкове към любовни романи и там по азбучен ред са имената на авторите,харесваш си книжка и цъкваш на името,автоматично те препраща към фанагория и теглиш,ако има проблем пиши пак,приятно четене :mad:

Момичета, ако все още не сте попаднали на следното, заповядайте: петиция в подкрепа на Читанката

Петиция

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

сега влез в темата Линкове към любовни романи и там по азбучен ред са имената на авторите,харесваш си книжка и цъкваш на името,автоматично те препраща към фанагория и теглиш,ако има проблем пиши пак,приятно четене :whist:

Ориентирах се вече!Благодаря за търпението и помоща!:ph34r: Намерих ги, както и много други интересни книжки!Започвам четене! ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.