Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Браво,момичета,страхотна работа,направо не вярвам,че стана толкова бързо,гооооолеми благодарности за положения труд :wors: :wors: :down:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Момичета имам удоволствието да представя на вниманието ви първа книга от поредицата проклятието на МакЛийн или казано по нашему дългочакания проект, в който се сбрахме не малко момичета, за да ви зарадваме. Е надявам се дългочакания резултат да ви очарова защото момичетата много ама много се потрудиха и аз лично съм им изключително благодарна. Запознайте сега с Джак и повелителката на пороите Фиона. Ние се грижим в скоро време да се срещнете и с властелина на снеговете и градушките Грегор. Приятно четене от нас.

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=7274

Поздравления и огромни благодарности за страхотния подарък на екипа,който е участвал в осъществяването му:clap::wors: :wors: kiss.gif:down::wors::wors:

Момичета имам удоволствието да представя на вниманието ви първа книга от поредицата проклятието на МакЛийн или казано по нашему дългочакания проект, в който се сбрахме не малко момичета, за да ви зарадваме. Е надявам се дългочакания резултат да ви очарова защото момичетата много ама много се потрудиха и аз лично съм им изключително благодарна. Запознайте сега с Джак и повелителката на пороите Фиона. Ние се грижим в скоро време да се срещнете и с властелина на снеговете и градушките Грегор. Приятно четене от нас.

Много,много благодаря за прекрасната книга.

Нямам търпение да я прочета :rolleyes:

[/quote

Много благодатя! :rolleyes::):yanim:

Благодаря за книжката! :yanim::baby::clap::wors:

Гане аз ще съм ти още по благодарна ако плеснеш авторката в блога си. От мен ще получиш резюметата естествено.

Много, много благодаря! Страхотни сте момичета!

Големи поздравления и благодарност за книжката на преводачките и на редакторката! Нямам думи, освен това, което е ясно на всички. Много се радвам, че ми се е дало удоволствието да прочета този със сигурност страхотен както винаги превод. Браво, момичета и продължававайте в същия дух! kiss.gif:yanim:

Браво, момичета! Вече си я изтеглих и тези дни ще се постарая да намеря време за нея. Сигурна съм, че ще е прекрасна, след като толкова много талантливи мами са се грижили за бебето. Поздравления от мен!

Позволете ми да изкажа най - искрените ми благодарности за прекрасната книжка!

Благодаря за труда, за желанието, за търпението, за всичко.....Целувам ви, страхотни сте!!!

Момичета благодаря за прекрасния превод на книгата на Карен Хоукинс!Сигурна съм че и другите книжки от поредицата са също толкова интересни!Дали някоя от преводачките би могла да постне във форума резюметата на другите книги но да са преведени на български че съм скарана с английския!Предварително благодаря!И сета едно друго въпросче - дали някоя от вас знае дали Прелъстена невинност на Джоана Линдзи има предисловие в което се разказва за Михаил по - големия брат на Дмитрий?И ако има дали бихте ми пуснали линк към нейното резюме което отново да е на български!Благодаря отново! :);):)

И аз да се присъединя към благодарностите.Огромно ТЕНКС :wors::wors::wors:

:):);)

Малеее не мога да си я отворя!!! sad.gif

Редактирано от viks (преглед на промените)

Момичета благодаря за прекрасния превод на книгата на Карен Хоукинс!Сигурна съм че и другите книжки от поредицата са също толкова интересни!Дали някоя от преводачките би могла да постне във форума резюметата на другите книги но да са преведени на български че съм скарана с английския!Предварително благодаря!И сета едно друго въпросче - дали някоя от вас знае дали Прелъстена невинност на Джоана Линдзи има предисловие в което се разказва за Михаил по - големия брат на Дмитрий?И ако има дали бихте ми пуснали линк към нейното резюме което отново да е на български!Благодаря отново! :clap::wors::yanim:

Слънце аз вече помолих гането да отдели мъничко време когато и е възможно и да направим точно това да постнем поредицата с резюметата и за петте книги. Грижата за превода е моя. Така че скоро ще можеш да ги прегледаш. На другият ти въпрос не мога да отговоря, но сигурна съм скоро ще получиш компетентен отговор.

И аз да се присъединя към благодарностите.Огромно ТЕНКС :wors::wors::wors:

:cool::lighter::lighter:

Нищо не разбирам като опре до таквоз. Аз я отварям. Сигурна съм че я Тихчо я друго момиче, което е на ти с материята бързо ще отгатне какъв е проблема.

Огромни благодарности на всички,които се потрудиха да четем тази книжка.Давайте все така,поне докато изкарате цялата поредица! :cool::lighter::lighter::yanim: Жалко,че няма време да я чета сега,но просто я предвкусвам.

Големи благодарности на всички момичета които са положили труд и сега книгата е преведена и достъпна за всички! :cool::lighter: :lighter:

Гане аз ще съм ти още по благодарна ако плеснеш авторката в блога си. От мен ще получиш резюметата естествено.

Разбира се, мила, ще гледам в най-скоро време (мисля още днес, но да не обещавам, че не знам дзверо дали ще кротка.)

А за Прелъстена невинност доколкото знам е единична книга...

Разбира се, мила, ще гледам в най-скоро време (мисля още днес, но да не обещавам, че не знам дзверо дали ще кротка.)

А за Прелъстена невинност доколкото знам е единична книга...

Злато когато. Хихи то и за не съм превела останалите три ама поне здверо е далеч и разбира от дума като му кажа марш да пазаруваш.

...

Може би ако споделиш какво точно ти се изписва при отваряне на файла... Защото така не мога да преценя проблема.

Книгите наистина са много хубави (като изключим "Брулени хълмове", които водят личната ми негативна класация, ама това си е моето мнение :yanim: ) и са любими на огромна част от форумките, но предполагам че си видяла първата класация, която правихме преди година и половина ( :ph34r: как лети времето)...и към днешна дата не е актуална. В момента избираме най-добрият роман на Аманда Куик (само книгите й под този псевдоним, демек историческите), ако си запозната с творчеството й включвай се смело :blink:

Да, бях забелязала, че много хора споменават Аманда Куик, но аз честно да си призная съм чела само една нейна книга- Рандеву и не останах много очарована. Тя явно е от по-новите писателки. В Русе за съжаление не носят нови исторически любовни романи и аз успявам да си купя от антикварния, от "старите любовни романи". Ако не те затруднявам може да ми препоръчаш някоя нейна книга. :lol6:

Дами,

позволете анонса този път да е мой.

Dream Team нямат удържане. Този път чудото го сътвори Мариета, естествено не бих пропуснала и редакторските заслуги на Криси и Тори. Насладете му се докрай!

Заповядайте!

Джоана Линдзи - Ухажването на века

Дами,

Dream Team нямат удържане. Този път чудото го сътвори Мариета, естествено не бих пропуснала и редакторските заслуги на Криси и Тори. Насладете му се докрай!

Заповядайте!

Е, не, вие нямате спирка! Браво на вас! Такива изненади тея дни:). И този път няма начин Джоана да не ни разсмее с шестнадесетте чичовци...

Поклон пред вас и продължавайте да ни радвате все така :):clap::wors:

Редактирано от geri_113 (преглед на промените)

Дами,

Заповядайте!

Благодаря, страшно благодаря на преводачката и редакторките за страхотната книжка! Прекланям се пред вас за дето сте отделили от вашето свободно време и накрая споделихте труда си с нас останалите. Браво, момичета, и продължавайте да дерзаете все така и само напред! :) :)

Ехааа втора книжка! Не знам......да не е Коледа? Направооооо страхотноооо!Благодаря на всички, които са направили тази книжка достъпна за нас!

Нямама думи да опиша колко съм щастлива!!!!!Целувкиииии

Дами,

Заповядайте!

Както каза Йори подранихте с коледните подаръци!

Огромни благодарности на Мариета за превода, както и на Кристи и Тори за редакцията!

Да ни е честита и другата книжка, много се радвам, че вече можем да й се насладим!

Момичета страхотни сте! :cool:

П.С. kristina_87_ писах ти на лични :)

Я,имаме си още една книжка!Суууууууупер!Благодарско!

А сега и да питам нещо,провокирана,че някой не може да ги отвори пробвах и проблем няма,но не са ми активни стил,шрифт....,никакви поправки не мога да правя.Понеже не съм оправна,в такива случаи копирам файла и там си правя квот искам,ма сега и това не ми позволява.Някакви идеи,моля ако имате, напишете като за идиот.

Редактирано от plqsak (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.