Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ислям (за любопитни)

Featured Replies

Вярно ли е , че в Корана имало някакви съвпадения колкото пъти водата е спомената в корана толкова е по голяма водата днес спрямо сушата ?

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 260,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нека напиша нещо в твой стил: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ВАДИШ СЛУЧКИ ОТ КОНТЕКСТА, ЗА ДА СИПЕШ ОМРАЗА!

• Това е част от религията Ислям и съм показал къде точно е описано убийството с камъни в Свещенните за исляма книги! Ако на теб не ти харесва, то аз не съм виновен! Увийството с камъни се проповядва

• Чесно ви казвам ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА от всевъзможни интерпретации на тема религия. Нима е нужно на човек да вярва сляпо в някакви писаници измислени от друг човек. Айде нема нужда- предпочитам да се упов

Публикувани изображения

Хайде спри да обиждаш дамата, за да не те спрат теб! :)

Редактирано от tigertron
Нарушаване на т. 2.13 от правилата! (преглед на промените)

Вярно ли е , че в Корана имало някакви съвпадения колкото пъти водата е спомената в корана толкова е по голяма водата днес спрямо сушата ?

Здравей Denis-G,

сигурно си чул за едно от математическите чудеса на Корана:

В Корана думата “суша” е използвана 13 пъти, а думата “море” 32 пъти. Ако съберем употребата на тези две думи ще получим числото 45. Процентът на повторенията на “суша”, който е 13, от 45 е 28,88888889%. Процентът на повторенията на думата “море” – 32, от 45 е 71,11111111%. Така получените проценти са реалното процентно съотношение между водата и сушата на нашата планета. 225

СУША 13 пъти 13/45= 28,88888889

МОРЕ 32 пъти 32/45= 71,11111111

ОБЩО 45 пъти 100%

"Scientific Miracles," http://monak2.tripod.com/Peaceonline/id1.html

U.Ra-стига ме обижда,какво целиш?!

Ти си имаш твоята религия аз си имам моята,ок?

Клипа не ми зарежда и не мога да коментирам,с английския се справям,

живея в англоезична страна все пак,пускай не се притеснявай,стига да е по темата.

Здравей Denis-G,

сигурно си чул за едно от математическите чудеса на Корана:

В Корана думата “суша” е използвана 13 пъти, а думата “море” 32 пъти. Ако съберем употребата на тези две думи ще получим числото 45. Процентът на повторенията на “суша”, който е 13, от 45 е 28,88888889%. Процентът на повторенията на думата “море” – 32, от 45 е 71,11111111%. Така получените проценти са реалното процентно съотношение между водата и сушата на нашата планета. 225

СУША 13 пъти 13/45= 28,88888889

МОРЕ 32 пъти 32/45= 71,11111111

ОБЩО 45 пъти 100%

"Scientific Miracles," http://monak2.tripod.com/Peaceonline/id1.html

U.Ra-стига ме обижда,какво целиш?!

Ти си имаш твоята религия аз си имам моята,ок?

Клипа не ми зарежда и не мога да коментирам,с английския се справям,

живея в англоезична страна все пак,пускай не се притеснявай,стига да е по темата.

Aliah,прекрасна!

Ти знаеш ли арабски?Английския в случая не ти върши работа.

Редактирано от Нео (преглед на промените)

Английския в случая не ти върши работа.

В кой случай и защо?

От Абу Са‘ид Са‘д ибн Синāн ал-Худри (ра)е предадено, че Пратеника на Аллах (саус) е казал:

“Не трябва да се върши зло и не трябва да се отвръща със зло”.

Този хадис е от хадисите, на които се основава мюсюлманското право (фикх).

Ще поставим Ние везните на справедливостта в Деня на възкресението, и никой не ще бъде угнетен с нищо. И [всяко дело] Ние ще прибавим, дори да е с тежест на синапено зърно. Достатъчни сме Ние за съдник.

[21:47 ]

Ми това е лицемерие: "да не върши зло" към мусулманите. коранът на 123 места казва агресуя срещу т.нар. 'кяфир'("неверниците").

cool.gif

Ислямът е лицемрен лунен култ, но доста по примитивен от прикрития юдазиъм. ;)

Поредната инсинуация на К.У.ра Кишуто

Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите. Аллах ви забранява само да се сближавате с онези, които воюват с вас в религията и ви прогонват от домовете ви, и помагат за прогонването ви. А които се сближават с тях - те са угнетителите.

[60:8-9]

На онези, срещу които е обявена война, им се позволи [да воюват], защото бяха угнетени - Аллах има сила да им помогне, - онези, които бяха прокудени от техните домове без право, само защото казват: ”Аллах е нашият Господ!” И ако Аллах не отблъскваше едни хора с други, щяха да бъдат разрушени и манастирите, и църквите, и синагогите, и джамиите, където името на Аллах се споменава много. Аллах ще подкрепи онези, които Го подкрепят. Аллах е всесилен, всемогъщ.

[22:39-40]

И се сражавайте по пътя на Аллах с онези, които се сражават с вас, и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.

[2:190]

И не убивайте човек - Аллах е възбранил това, освен по право! А който бъде убит с гнет, Ние даваме власт на неговия наследник, но да не прекалява в убиването! На него се дава подкрепа.

П.С Наглецо, стига с лъжите, видяхме те, премерихме те, и беше оценен като НУЛА....

Колко пъти сме го повтаряли тоя рефрен Му.ра, колко пъти, говедо да беше, щеше да разбере, но явно ти не си и това....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Куранът е писан на арабски, нали?... аз имам не българската а англиийски превод. На българските не им вярвам. :P Много комунисти и търци се изредиха в България за да им се вярва. cool.gif

Qur'an:9:5

"Fight and kill the disbelievers wherever you find them, take them captive, harass them, lie in wait and ambush them using every stratagem of war."

Qur'an:9:112

"Бий се и убий неверниците, където ги намериш, плени ги, измъчвай ги, издебни ги от засада, използвай всяка военна хитрост"

9:112

"The Believers fight in Allah's Cause, they slay and are slain, kill and are killed."

Qur'an:8:39

"Неверниците(кафир)ги бий за каузата на аллах, те се коля и ще бъдат заклани, убиват и ще бъдат убити"

9:14

"Fight them until all opposition ends and all submit to Allah."

Qur'an:9:14

"Бий ги докато цялата опозиция свърши и всички се предадат на алла"

9:14

"Fight them and Allah will punish them by your hands, lay them low, and cover them with shame. He will help you over them."

Бий се срещу тях и алла ще ги накаже чрез твоите ръце, смъкни ги ниско, покрий ги със срам;аллах ще ти помогне върху тях"

There are more than 100 verses in the Qur'an (Koran) advocating the use of violence to spread Islam. There are exactly 123 verses in the Qur'an about killing and fighting.

Има над 100 стиха в курана, защитаващи употреба на насилие за разпространението на исляма. Има ТОЧНО 123 стиха в курана за убийствата и боевете.

Овен се бие, знам. И огнените. Скорпион също. ;)

Престани с този пещерен примитивизъм да ме обиждаш ЛИЧНО, разбра ли?... :P

....и престани да се изживяваш за някакъв 'лидер', с приматски закани и методи и да говориш от името на другите, сякаш си им стадния 'Ахмед Доган'!

....кой кого обижда е видно!

sad.gif

Поредната инсинуация на К.У.ра Кишуто

Аллах не ви забранява да се отнасяте с добро и да постъпвате справедливо към онези, които не воюват с вас в религията и не ви прогонват от домовете ви. Аллах обича справедливите. Аллах ви забранява само да се сближавате с онези, които воюват с вас в религията и ви прогонват от домовете ви, и помагат за прогонването ви. А които се сближават с тях - те са угнетителите.

[60:8-9]

На онези, срещу които е обявена война, им се позволи [да воюват], защото бяха угнетени - Аллах има сила да им помогне, - онези, които бяха прокудени от техните домове без право, само защото казват: ”Аллах е нашият Господ!” И ако Аллах не отблъскваше едни хора с други, щяха да бъдат разрушени и манастирите, и църквите, и синагогите, и джамиите, където името на Аллах се споменава много. Аллах ще подкрепи онези, които Го подкрепят. Аллах е всесилен, всемогъщ.

[22:39-40]

И се сражавайте по пътя на Аллах с онези, които се сражават с вас, и не престъпвайте! Аллах не обича престъпващите.

[2:190]

И не убивайте човек - Аллах е възбранил това, освен по право! А който бъде убит с гнет, Ние даваме власт на неговия наследник, но да не прекалява в убиването! На него се дава подкрепа.

П.С Наглецо, стига с лъжите, видяхме те, премерихме те, и беше оценен като НУЛА....

Колко пъти сме го повтаряли тоя рефрен Му.ра, колко пъти, говедо да беше, щеше да разбере, но явно ти не си и това....

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

U.Ra, нарочно ли пишеш Коран с у? cool.gif

не,- така се пише..направи справка и на английски и на български...

по принцип, за мене ислямът е най-пещерната от официалните религии днес, но като всяка семитска е лицемерно-двойнствена:

Хем 'салаам'(мир) хем 'джихад'(война), особено ако няма салам кучешка радост... cool.gif ...такива неща няма в истинската божествена вяра! :P

Направих справка - и на английски и на български се пише с о.

Направих справка - и на английски и на български се пише с о.

на английски се пише с 'у'..

http://en.wikipedia.org/wiki/Koran

The Qur’an[1] (Arabic: القرآن ‎ al-qur’ān, literally "the recitatoin

server.gif

"Добро дърво не може да даде лоши плодове и обратно."

Един от най-големия проблем е, че ислямът е, че е лицемерен. Може да говориш за 'салаам' и 'джихад' ЕДНОВРЕМЕННО? ohmy.gif ... А това иде, оттам, че ислямът, както и юдаизмът НЕ ПОЗНАВАТ нито Богът, нито Неговият свят. ;) Абрахамските религии са 'кръвни' и се водят от духове в материята. Ако духът ти нашепва "Убий в името на Бога", какъв може да му е произходът?.... :)

Винаги когато чета такива теми ми е било смешно,защото всеки винаги разбира нещата по свои синачин.

Аз съм вярваща Християнка!Живея в France и приятелят ми е Арабин-невярващ!!!

Живеем си заедно и чyдесно се разбираме като аз си правя моите пости и той неговите.

Аз 4 пъти в годината той 1!!!

Аз се моля на Господ-той никога!!!

На края на постите аз се изповядвам-той никога.

Не искам да кажа,че аз съм по религиозна а той не(да не ме разберете неправилно),но той така си е избрал и аз така съм си избрала.

Религията е нещо лично и всеки сам приема Бог!

Мила Алиха радвам се,че искаш да покажеш добрата светлина на мъсолманската религия,но не е нужно толкова да спориш с хората и да се опитваш да и отвориш очите.Във всяка 1 религия малцина са тези които спазват всичко точно.Не съм чела корана но съм убедена че господ е 1 и не мисля че той ще говори различно на хората било то в Коран,Библия,Буда и т.н.

Важното е всички да се опитваме да спазваме това което Господ ни у4и за да живеем по-добре.Разбирам прекрасно за забрадката която трябва да носи жената,но това го има и в нашата Християнска религия.

Жената трябва да носи забрадка и при нас,но с времето хората са изгyбили вяра в Бог и вече никoй не я носи.

Искам като за последно да добавя че с забрадка или без важното е какви помисли имаш защото именно помислите и дyшата господ вижда.Ние българите сме Християни,да... и вярваме в Исус-но той е бил рязан защото е бил евреин !!!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

приятел-невярващ=пости веднъж годишно biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Така,мерси на Док,че върна темата!

Разбира се,че може Ура-животът не е цветя и рози-

когато някой те нападне какво правиш:защитаваш се.

Елементарно.

Прочети цитатите в поста на Дийн и помисли(ако имаш възможност)

Сам Харис,в типичния си стил,все едно и също дъвче.

,,..мнозинството във Франция след 25 години ще е мюсюлманско, и то без да взимаме предвид имиграцията..''

Лошото в Исляма са СЕКТИТЕ.

Шиити,Ахмади(все повече в БГ),Уахабисти и мн.мн.други

Когато Исляма се променя от хората,за да имат извинения за постъпките си-тогава става страшно..

Аллах да пази!

Религията е нещо лично и всеки сам приема Бог!

Правиш изводи на изуст, без да си запозната с религиите, като доктрини.

Ислямът и юдаизмът СЪВСЕМ не са лични и доброволни религии.

Вингаи съм се изнадавал на жените, които си фантазират за религиите.

Единствено религиите на слънчевят култ СА ДОБРОВЛНИ и ЛИЧНИ религии. :ass: Лунните са задължителни, със заповеди, и с публични и мъчителни екзекуции. Просто си късмелийка, че не живееш в Близкия изток, или пост-комунистическа страна. Ткака и баба може от дистанция! Малко лицемерничите с Алиах. Тя пък не се върне в страна със законите на шариата, или дето ако има интеренет е цензуриран и едва ли ще влезе в такива форуми, като тоя? Аз, ако разсъждавах, като Алиях, цитирам "ислямът ми е дал много" мога да кажа- "социализмът на бай Тошо ми даде много-имаше морал и манджа". Да ама не казвам, защото е илюзия, защото не искам ни меда, ни жилото на еврейския комунзъм. ;)

българите сме Християни,да... и вярваме в Исус-но той е бил рязан защото е бил евреин !!!

ууупс, тука на пред план идва пак малко незнанието. -"Исус бил рязан", но бил разпънат и промушен. Прави си изводите сама. ;)

.....а дали българите са християни говори факта, че колят животни като семитите-юдеи, мусулмани и цигани. ;)

Християнството не е просто поредния "семитски футболен отбор", закойто трябва да викаме, то е нещо много по-вече от това! ;)

приятел-невярващ=пости веднъж годишно

Разбира се,че може Ура-животът не е цветя и рози-

когато някой те нападне какво правиш:защитаваш се.

!

За това ислямът НЯМА НИщО ОБщО С УЧЕНИЕТО НА ХРИСТОС, Алия. И колкото да се приема за 'пророк'. мюслитата пак не могат да се върнат при Бога, а отново в животинското царство.

"Ако някой ти удари плесница по лявата буза, покажи му дясната си".

Основното нещо при христянството е не наказване за греховете от никой ТУКА на Земята. Показване на милост. Христос е казал, ако някой сгреши да му се прощава 7 пъти по 77, а не да му се режат крайниците и главата или да се беси и пребива с камъни!.....

"Зъб за зъб, око за око" е законът(на кармата и смърта) на яхве и алла=юдазиъм и ислям.

Към Дийн ли сега ме насочваш? :P ... Колко пъти искаш да ме обижда, та той ако има едно лесно ще ме удари или резне зелката. :speak:

Ислямът е религия, която НЕ Е БОЖЕСТВЕНА. cool.gif Тя Е КРЪВНА. ЮДАЗИМАЪТ Е СЪщОТО. Вземат от животинското царство законите, лицемерно украсени, копирайки ведическите КУЛТОВЕ. И то лунните, разбира се, тъй като са за материалния свят.

http://www.youtube.com/watch?v=zt13LlQS7lA

http://www.youtube.com/watch?v=61ENV0e-238

Имам сумалъка доказателства за това, ......не знам кой не може да мисли?... Мюсли ли ?

У-рата-пак дрънкаш врели-некипели!

Ти откъде знаеш къде живея,може да съм в арабска страна,точно с

такива закони.

твоя блог ако беше на английски,щях да го предложа за болкиране.

Само Вишнавизъм не ми хвали в тема Ислям,ок?!

Удобна религия,измислена от чичко Кумар когато не е имал тв и е решил

да разкаже приказки на внуците си.

ти така-и аз така,хубаво ли ти е?

Пак напомням-,,учение на Исус,, според Исляма няма.

Има пророци,за различни народи в различни периоди от време,

като:закони,молитви,празници и т.н. са различни.

Вярата само в единствения Бог е общото.

И какви докзателства имаш бре Ю-ра,ти знаеш за Исляма от централните новини

ю-туба и пропагандните сайтове,плийз лет ми рест, laugh.gif

Чети са истинския Ислям!

Много ми е интресно кое те кара да бъдеш 'последна инстанция' и 'да предлагаш'?.. cool.gif Ако те имах за последна инстанция щях да направя не блоГ,а блоК?...

Ти отричаш всичко, а Дийн привежда в действое отрицанието ти. Голям тандем. Стрелец и Овен в ислямът. :clap: Ако беше Скорпион по щеше да ти приляга. Стрлецът е на крачка да се освобди от заблудите на Марс- "Овен и Скорпион". От тебе завси, нито от мене, нито от родовата на ислямът.

Аз, като Водолей, имам по-голям шанс ЗА АКАДЕМИЧНИ РАЗСЪЖДЕНИЕ от огнените със Стрелец, а не- с Овен. cool.gif

на Овен му дай първичната примитивна шакти-енергия и е точно като ТриНитроТулол.

Сега да прибавя още един щрих към психо-портерта на Дийн: "Вендента"(отмъщение) е не само примитивния закон за началото на кармата(Овен, 1 дом), "Акция", но и и ОСНОВЕН закон в циганската общност. Вендета е извратено на "Веданта", което е "Края на ВЕДА".

Скорпион, 8 дом не ликвидира кармата в матриалния свят, а само е "мритю-дом", дом на билогичната смърт и прераждане в матрицата чрез Кааб, Черната дупа.

Само "по-вискоката версия на Скорпион"- "Козирог"("Рекация", ВИСША ИНСТАНЦИЯ в материалния свят cool.gif ), който е Карма-Бхава, домът на изкупване на кармата- 10 дом.. Зенита, Медиум цели!

ха предложи ме на Дийн да ми детонира блоГът ми и да ме блоКира! cool.gif

:clap:

Наистина те имах за по-интелигентна! Уви, си под чехъл на кръвната племенно-общна религия, блоКирана си! :rolleyes:

vendetta.jpg

батко Дийн ще циркулира още дълго и кмного ще стррада в материалния свят, докато се осъзнае... ;) както и ислямът, между впрочем...

У-рата-пак дрънкаш врели-некипели!

Ти откъде знаеш къде живея,може да съм в арабска страна,точно с

такива закони.

твоя блог ако беше на английски,щях да го предложа за болкиране.

Само Вишнавизъм не ми хвали в тема Ислям,ок?!

Удобна религия,измислена от чичко Кумар когато не е имал тв и е решил

да разкаже приказки на внуците си.

ти така-и аз така,хубаво ли ти е?

като:закони,молитви,празници и т.н. са различни.

Вярата само в единствения Бог е общото.

И какви докзателства имаш бре Ю-ра,ти знаеш за Исляма от централните новини

ю-туба и пропагандните сайтове,плийз лет ми рест, laugh.gif

Чети са истинския Ислям!

Чети са истинския Ислям!

....от къде?... да чета за ислямът от ислямски източници не е ли същото да чета за комунизма от издателство "Партиздат"?... Или за нацизма - от Freie Deutsche Jugend"?... :wors: ...Или пък да чета от Company Policy of KFC за 'вегетариянството'?..

:-)))

Един личен въпрос" Ти челал ли си и 5%(сакрално число за ислямът) от Бхагавад Гита и Шримад Бхагаватам от това, що аз съм чел от КУРанът?.... просто за справка?...

к

Чети са истинския Ислям!

какво значи "да си пророк без учение". На Исус Христос БОЖЕСТВЕНАТА му същност е НЕ , че 'пророк', а че е ДУХОВЕН учител.

Мюсли искат само чудеса и за това райят им материален, но няма да го стигнат, тъй като НЕ ЖИВЕЯТ по БОЖИИТЕ ПРАВИЛА. Правилата за живот в ислямът е взето и изопачено ор висшия лунен кул към Шива. Това ми е засегнато в последите публикации в блога му, ма за този, койото има очи и е непредубеден от догми.

ще ти дам пример от живота как е безсмилено ако знаеш истината, и не живееш според нея.

Ако аз искам диплома за Висше образование, но не ходя на лекции, заяждам се преподавателите, сабитирам ги(идва от 'събота', между другото!) дали накрая, знаейки целта си ще я стигна?... Мога да я стигна, ако убия декана на Университета и фалшифицирам дипломата си.

Да виждаш някаква прилика с ислямът с другите Божествени култове?..

Ислямът е като Овен, който хем не знае, хем се налага с груба сила.

Исус НЕ е САМО ПРОРОК! Помни го от мене! ИСУС Е ПЪТЯТ, ИСТИНАТА И ЖИВОТЪТ ЗА СЕМИТИТЕ И УПАДНАЛИТЕ АРЙАНИ-РИМЛЯНИТЕ! Който кривне от това с измслена религия или изопачение- губи от Божествените точки.

Много ми е интресно кое те кара да ...

Муаххххаха!!!

Юрата се ядоса biggrin.gif

Виж сега U.Ra,чела съм за Кришна съзнание,

обаче....по-добре да се въздържа от коментар.

Нещата,които спомена няма и да ги погледна-аз имам Коран

сунна и хадиси и те да ми достатъчни.

Не знам защо се опитваш да ни профилираш с Дийн,най-вероятно

за да докажеш на самия себе си нещо,в което се съмняваш:а именно:

религията ти-Слънчевия Култ на Вишнава.

Започвам да мисля,че твоето е избиване на комплекси.

:P

Ако ще обсъждате исляма-обсъждайте го, ако ще коментирате личностните характеристики на всеки един от вас- правете го на ЛС, или в темата "мнението ви за предишния" !

Тук не се толерират подобни постове , изказвания и активности ! Самозабравихте се.

Прочетете отново Правилата на форума

Официално предупреждавам потребителите : Diin, Neo и U.ra , че при следващо прегрешение ще си починете за дълго време без достъп до форумите на kaldata.com.

На трима ви вдигам нивото на предупреждение (warn level) с 10 % и ще сте под постоянно наблюдение относно всички ваши активности във форума, независимо с какъв акаунт влизате .

Ако ще обсъждате исляма-обсъждайте го, ако ще коментирате личностните характеристики на всеки един от вас- правете го на ЛС, или в темата "мнението ви за предишния" !

Тук не се толерират подобни постове , изказвания и активности ! Самозабравихте се.

Прочетете отново Правилата на форума

Официално предупреждавам потребителите : Diin, Neo и U.ra , че при следващо прегрешение ще си починете за дълго време без достъп до форумите на kaldata.com.

На трима ви вдигам нивото на предупреждение (warn level) с 10 % и ще сте под постоянно наблюдение относно всички ваши активности във форума, независимо с какъв акаунт влизате .

Че то така, е лесно-покрай "сухото"-Дийн да гори "мокрите"(Ура и Нео)?.... cool.gif

Аз пускам само разсъждения на базата на факти. И се шегувам фино без да обиждам дебелашки.

Дийн какво прави?....., не правиш ли разлика, че ни поставяш под един знаменател?... :)

Че то така, е лесно-покрай "сухото"-Дийн да гори "мокрите"(Ура и Нео)?.... cool.gif

Аз пускам само разсъждения на базата на факти. И се шегувам фино без да обиждам дебелашки.

Дийн какво прави?....., не правиш ли разлика, че ни поставяш под един знаменател?... :)

Предвид " фактите " на господин Урко, май е време да докажеш цитатите си от един свой горен пост, че са от Корана, дай ни линк да се уверим :wow:

Ако не, ще трябва да те обвиня в лъжа ,защото моите проследявания, показаха че цитираш една съвсем друга книжка, която повечето смятат за долна инсинуация....и клевета...

П.С И лично направени клипчета във връзка с исляма не приемам за факти....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Предвид " фактите " на господин Урко, май е време да докажеш цитатите си от един свой горен пост, че са от Корана, дай ни линк да се уверим :)

Ако не, ще трябва да те обвиня в лъжа ,защото моите проследявания, показаха че цитираш една съвсем друга книжка, която повечето смятат за долна инсинуация....и клевета...

П.С И лично направени клипчета във връзка с исляма не приемам за факти....

Съгласен- да ги видим .

U.ra - давай да видим това, за което помoли Diin.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.