Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ислям (за любопитни)

Featured Replies

Овен не пада не само по гръб но и ---на глава. :yanim:

Изпревари ме... докато четях последните постове, точно това си помислих да напиша... Но и ти като мен си съгласен, предполагам, че в това се открива най-големия чар на Овните. Обичам хората, които не се предават! А с Овен никога не е скучно, тая глава, която не пада на себе си, има за какво да не пада - непрестанен генератор е на готини идеи.

Да уточня за Diin - постът ми визираше несъстоятелността на спора изобщо, а не някого конкретно, щото в противен случай, би се отнесъл със същата сила и тежест и за теб.

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 264,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нека напиша нещо в твой стил: ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! ВАДИШ СЛУЧКИ ОТ КОНТЕКСТА, ЗА ДА СИПЕШ ОМРАЗА!

• Това е част от религията Ислям и съм показал къде точно е описано убийството с камъни в Свещенните за исляма книги! Ако на теб не ти харесва, то аз не съм виновен! Увийството с камъни се проповядва

• Чесно ви казвам ЗАБОЛЯ МЕ ГЛАВАТА от всевъзможни интерпретации на тема религия. Нима е нужно на човек да вярва сляпо в някакви писаници измислени от друг човек. Айде нема нужда- предпочитам да се упов

Публикувани изображения

Изпревари ме... докато четях последните постове, точно това си помислих да напиша... Но и ти като мен си съгласен, предполагам, че в това се открива най-големия чар на Овните. Обичам хората, които не се предават! А с Овен никога не е скучно, тая глава, която не пада на себе си, има за какво да не пада - непрестанен генератор е на готини идеи.

Да уточня за Diin - постът ми визираше несъстоятелността на спора изобщо, а не някого конкретно, щото в противен случай, би се отнесъл със същата сила и тежест и за теб.

Разбира се! Нещо повече-Моя Асенднет е Овен. И в реалния живот привличам със Слънце в Овен. :blink:

Значи, това също влиза в схемата- овен яростно отрича всякакви схеми, дори тази , в която попада. Овен не еначалник, а лидер, водач, тъй като не му допада официалната власт. Хабиби не знам как би се чувствал в Саудистка Арабия?... Овен не харесва официланата власт, също като Водолейя, само, че Водолеят действа през 10 дома нагоре от Овен.. cool.gif Овен е като едно симпатично хлапенце и му се радваш на откровеността и оскъдения, но забавен багаж от думи, тъй като за него са по-важни белтъците и анаболите, както и не само хладните, но и огнествелните оръжия.. :blink:

Аз имам големи симпатии към Овен, като архетип, но знам какво мога и не мога да очаквам от него. За това е Астрологията=да ти помага, не да се състезаваш с други, дали знаеш повече?... ;)

Значи не ти харесва, така да го разбирам?... ;) \"Преиначавало\"?... Кое е \"преиначеното\" по-конкретно?... :blink:

ПС: Според мое скоромно мнение ,прословутата поговорка, дето ползваш на мюсли-вариант би трябвало да звучи така \"К\'о се пра\'ш на дръж ми турбана, бе?..\" :blink:

Ами явно Кишкурееца - Урко обича да преиначава, затова ще ти дам истинския мюсюлмански вариант лъжецо :speak:

Удебелените ще са цитатите от линка ти, а под тях, ще давам съответсвията с предходящите ги аяти ...

Koran 78:31

As for the righteous, they shall surely triumph. Theirs shall be gardens and

vineyards, and high-bosomed virgins for companions: a truly overflowing

cup.

78.

СУРА ВЕСТТА -(АН-НАБА)

31. За богобоязливите има убежище [-Рая] ­

32. градини и лозя,

33. и с напъпили гърди ­ девствени връстнички,

34. и пълни чаши.

35. Не ще чуват там нито празнословие, нито лъжа ­

36. въздаяние от твоя Господ ­ достатъчен дар, ­

Нещо да кажеш Урко, къде видя малолетни, къде видя педофилия тука ;)

Koran 37:40-48

...They will sit with bashful, dark-eyed virgins, as chaste as the sheltered

eggs of ostriches.

37. СУРА СТРОЕНИТЕ В РЕДИЦИ (АС-САФФАТ)

40. Но не и за преданите раби на Аллах.

41. За тях ще има знайно препитание ­

42. плодове. И ще са удостоени

43. в Градините на блаженството,

44. на престоли един срещу друг.

45. Ще им поднасят чаши от извор

46. кристален, приятен за пиещите.

47. От него нито боли глава, нито се опияняват.

48. При тях ще има жени с целомъдрен поглед, с прелестни очи,

49. сякаш са скрити бисери

Koran 44:51-55

...Yes and We shall wed them to dark-eyed houris. (beautiful virgins)

44. СУРА ДИМЪТ (АД-ДУХАН

51. Богобоязливите ще са на сигурно място ­

52. сред градини и извори,

53. ще са облечени в коприна и брокат, един срещу друг.

54. Така! И ще им дадем за съпруги красавици с големи очи.

55. Ще пожелават там всякъкъв плод ­ в сигурност.

Koran 52:17-20

...They shall recline on couches ranged in rows. To dark-eyed houris

(virgins) we shall wed them...

52. СУРА ПЛАНИНАТА (АТ-ТУР)

17. Богобоязливите ще са в градини и в блаженство,

18. радостни с онова, което им е дарил техният Господ и ги е предпазил техният Господ от мъчението на Ада.

19. Яжте и пийте със здраве за онова, което сте вършили!

20. Облегнати на подредени престоли... И ще им дадем за съпруги хубавици с големи очи.

От следващия раздел на линка, където обвиняват в хомосексуализъм...

Koran 52:24

Round about them will serve, to them, boys (handsome) as pearls

well-guarded.

22. И ще им дарим в изобилие плодове и месо, каквито пожелаят.

23. Ще си подават там един на друг чаша, от която не ще има нито празнословие, нито подбуда към грях.

24. И ще им прислужват юноши, които сякаш са скрити бисери.

25. И ще се обръщат един към друг, разпитвайки се.

26. Ще рекат: ”Бояхме се [от Аллах] и преди, когато бяхме сред своите роднини.

Ще прислужват КИшкуреецо Урко, ще прислужват, като прислужници, ако не знаеш какво е прислужник, има материали в нета доста ;)

Koran 56:17

Round about them will serve boys of perpetual freshness.

56. СУРА СЪБИТИЕТО (АЛ-УАКИА)

10. и първенците [в богобоязливостта], ­ те са първенците [в Рая] ­

11. тези са приближените [на Аллах]

12. в Градините на блаженството ­

13. повечето са от предците ­

14. и малцина от сетните ­

15. на украсени престоли,

16. облегнати там един срещу друг.

17. Вечномлади юноши им поднасят

18. бокали и кани, и чаши [вино] от извор.

19. Не ще ги боли глава от това и не ще губят ум.

20. И плод, какъвто изберат,

21. и птиче месо, каквото обичат.

И така нататък... да цитирам всичко няма нужда, всичко е за Рая в исляма, където правоверните ще живеят , ще бъдат обкръжени от девици за жени ,и млади юноши които ще им бъдат прислужници , и ще са на 33 години всички....

Явно обаче на Кишкурейската секта, и на специфичния им представител тука, Урко Кишкурко им се ще да оплюят и изкарат описанията на рая , като място където ще се води разгулен живот и оргия с малолетни девойки и юноши ;), Да ама не Урко лъжецо, не си чел пак нищо, само с плюене и злобееене Кишкуреецо не става ;) Този линк се вижда че е писан от подобните ти, затова можеш да си го вземеш и ползваш в тоалетната само laugh.gif

Още веднъж лъжецо те видях, още веднъж наглецо те разкрих, още веднъж Кишкуреецо Урко те обявявам за долен лъжец и наглец безподобен..... ....

П.С И ти ги давам преведени, за да отсъдят всички, от официално признатия за България Коран, а не някой измислен като твоите, които вече видяхме какво всъщност са biggrin.gif , апокрифни ,сектантски и оплюващи книжчици , харесващи се на Кишкурейците особено много

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Ами явно Кишкурееца - Урко обича да преиначава, затова ще ти дам истинския мюсюлмански вариант лъжецо ;)

Удебелените ще са цитатите от линка ти, а под тях, ще давам съответсвията с предходящите ги аяти ...

cup.

78.

СУРА ВЕСТТА -(АН-НАБА)

32. градини и лозя,

34. и пълни чаши.

eggs of ostriches.

44. СУРА ДИМЪТ (АД-ДУХАН

18. радостни с онова, което им е дарил техният Господ и ги е предпазил техният Господ от мъчението на Ада.

20. Облегнати на подредени престоли... И ще им дадем за съпруги хубавици с големи очи.

well-guarded.

23. Ще си подават там един на друг чаша, от която не ще има нито празнословие, нито подбуда към грях.

Ще прислужват КИшкуреецо Урко, ще прислужват, като прислужници, ако не знаеш какво е прислужник, има материали в нета доста ;)

И така нататък... да цитирам всичко няма нужда, всичко е за Рая в исляма, където правоверните ще живеят , ще бъдат обкръжени от девици и млади юноши които ще им бъдат прислужници , и ще са на 33 години всички....

Явно обаче на Кишкурейската секта, и на спечифичния им представител тука, Урко Кишкурко им се ще да оплюят и изкарат описанията на рая , като място където ще се води разгулен живот и оргия с малолетни девойки и юноши ;), Да ама не Урко лъжецо, не си чел пак нищо, само с плюене и злобееене Кишкуреецо не става ;) Този линк се вижда че е писан от подобните ти, затова можеш да си го вземеш и ползваш в тоалетната само laugh.gif

Още веднъж лъжецо те видях, още веднъж наглецо те разкрих, още веднъж Кишкуреецо Урко те обявявам за долен лъжец и наглец безподобен..... ....

Освен, че Овен разполага с не-повече от 33 думи, то някъде между 28 и 30 са грубо-вулгарни. ;) за разлика от опозитния си архетип Везни, Овенът не си пада по финеса а- грубостта. Това той счита за 'ценност'.

Но да се върнем на темата за рая. Как така всички ще останат на 33 години за цяла вечност, само едион фантазьорски акъл си знае.

За да твърдиш подобни нелепости значи нямаш представа от елементарна физика. Щом като има време, значи то не може да спре. Ако няма време значи то спира. Но Овенът обича чудесата и фантазията, макар и на доста елементарно ниво.

И понеже мюсли, като извънкастови е решили ТОЧНО КАТО ОВЕН да бъдат "КОНТРА" на Арайните, но с 'подръчни средства', то генерират подобни 'идеи' за отвъдното... ;)

За Овен е важно всички да са еднакви. Няма значение, че са еднакво и глупави или бедни Овен се стреми да изравни всички, за да блесне с грубостта и примитивизма си.

Всички Овни, които познавам симпатизират на социализма. Факт.

Значи какво излиза според мюсли теорията за рая- той е вечен и вместо да служим на Бога, то на нас се служи. :wors: Ей това се казва бейска и дерибейска работа! Колко доходоносно било да си мюсли! ;)

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Разбира се! Нещо повече-Моя Асенднет е Овен. И в реалния живот привличам със Слънце в Овен. ;)

Значи, това също влиза в схемата- овен яростно отрича всякакви схеми, дори тази , в която попада. Овен не еначалник, а лидер, водач, тъй като не му допада официалната власт. Хабиби не знам как би се чувствал в Саудистка Арабия?... Овен не харесва официланата власт, също като Водолейя, само, че Водолеят действа през 10 дома нагоре от Овен.. cool.gif Овен е като едно симпатично хлапенце и му се радваш на откровеността и оскъдения, но забавен багаж от думи, тъй като за него са по-важни белтъците и анаболите, както и не само хладните, но и огнествелните оръжия.. ;)

Аз имам големи симпатии към Овен, като архетип, но знам какво мога и не мога да очаквам от него. За това е Астрологията=да ти помага, не да се състезаваш с други, дали знаеш повече?... :wors:

biggrin.gif

Твоето Слънце и моята Луна в Овен обясняват нещата със симпатиите към тази зодия и взаимните привличания. ;) Но има и нещо друго - главата си е глава - номер 1 си е номер 1, пък било и бебе № 1 на Зодиака. Овенът има едно качество, което го прави дъ фърст - въпреки това, че главата му непрекъснато работи и понякога на къчове го избива, компенсацията е именно носителството на чистотата... Никой друг не може да носи онази детска невинност наедно с толкова много мозък в главата си, освен ... Агнецът...

И понеже сме в тема за дадена религия, да спомена само, че различията с астрологията са само на пръв поглед - всяка една религия, отговаря на знакова зодиакална епоха - така както началото на християнството бележи ерата на Рибите, Овенът е предшестващата Риби епоха, от когато са останали и ритуалните принасяния в жертва на тези животни от Аврамово време.

Ислямът с кой ли зодиакален знак може да се свърже, като се има предвид, че е дъщерна религия на юдеизма и християнството, имаш ли някаква идея?

biggrin.gif

Твоето Слънце и моята Луна в Овен обясняват нещата със симпатиите към тази зодия и взаимните привличания. :bedtime2: Но има и нещо друго - главата си е глава - номер 1 си е номер 1, пък било и бебе № 1 на Зодиака. Овенът има едно качество, което го прави дъ фърст - въпреки това, че главата му непрекъснато работи и понякога на къчове го избива, компенсацията е именно носителството на чистотата... Никой друг не може да носи онази детска невинност наедно с толкова много мозък в главата си, освен ... Агнецът...

И понеже сме в тема за дадена религия, да спомена само, че различията с астрологията са само на пръв поглед - всяка една религия, отговаря на знакова зодиакална епоха - така както началото на християнството бележи ерата на Рибите, Овенът е предшестващата Риби епоха, от когато са останали и ритуалните принасяния в жертва на тези животни от Аврамово време.

Ислямът с кой ли зодиакален знак може да се свърже, като се има предвид, че е дъщерна религия на юдеизма и християнството, имаш ли някаква идея?

Ислмяът е ЗАВРЪщАНЕ към юдазима. Той е лицемерен към Христос. Уж го признава, но НЕ СЛЕДВА УЧЕНИЕТО МУ. Типично по Овеснки си знае сам. Лицемерието на ислямът иде от Скорпион..Овен НЕ ЛИЦЕМЕРЕН, А ПРИМИТИВЕН. Овен и Скорпион в класическата Астрология са съответно Слънчевата и Лунната страна на една и съща планета -Марс.

Овен се нарича "Астрален двойкаджия". Той не може да развива философски анализи и разсъждения, а ги скълапява в догми и заповеди с низка страст. При Овен времето тече най-бързо.

По принцип, Мойсей и Мохамед(за втория е доказано, че е Овен!) са архетип Овен, а безличните духове яхве-яхова или еллох и аллах са архетип Скорпион. Скорпион има сечение на лунната страна на Марс с по-ниската ЛУННА версия на Сатурн.

Ислмяът е ЗАВРЪщАНЕ към юдазима. Той е лицемерен към Христос. Уж го признава, но НЕ СЛЕДВА УЧЕНИЕТО МУ. Типично по Овеснки си знае сам. Лицемерието на ислямът иде от Скорпион..Овен НЕ ЛИЦЕМЕРЕН, А ПРИМИТИВЕН. Овен и Скорпион в класическата Астрология са съответно Слънчевата и Лунната страна на една и съща планета -Марс.

Овен се нарича "Астрален двойкаджия". Той не може да развива философски анализи и разсъждения, а ги скълапява в догми и заповеди с низка страст. При Овен времето тече най-бързо.

По принцип, Мойсей и Мохамед(за втория е доказано, че е Овен!) са архетип Овен, а безличните духове яхве-яхова или еллох и аллах са архетип Скорпион. Скорпион има сечение на лунната страна на Марс с по-ниската ЛУННА версия на Сатурн.

Колко интересно е всичко това, което разказваш... Благодаря ти! Същото си мислех и аз относно исляма - трепти ми във вибрация Овен тази религия, а я познавам отблизо - имам няколко години от живота си пребиваване в ислямска страна. И думата е точно... примитивен. Но, досущ както на едно новородено... и наакването му е простено. :bedtime2:biggrin.gif

Колко интересно е всичко това, което разказваш... Благодаря ти! Същото си мислех и аз относно исляма - трепти ми във вибрация Овен тази религия, а я познавам отблизо - имам няколко години от живота си пребиваване в ислямска страна. И думата е точно... примитивен. Но, досущ както на едно новородено... и наакването му е простено. ;)biggrin.gif

като всяка Везна -толерантна... :gift: Овен е най-нетолератния архетип, а Везна е най-толератния. Дори Везна гледа първо другия да е доволен. Везни и Риби са най-емпатичните, но понякога поради двойнствеността може да прерастне в лицемерие. Овенът никога не може да бъде така толерантен, тъй като го счита за слабост и губене на битки, но може да бъде победен единствено с емпатия, но поради това, че не обича лицемерие лесно може да разбере дали е истинно или не. Овенът инстинктивно(защото няма интуиция, а -инстинкт) да отдели истинното от фалшивото у другите, докато у себе си не може, тъй като фалшивото его е много съществен елемент от архетипа му и е почти непреодолимо. Ако го махне губи потентността си и силата си, на която държи повече от всичко у себе си. Понякога, поради същото причина може да упорства по детски, и да твърди,че другия е фалшив , защото му е накърнено егото. А това е така, ако отсрещния демонстрира пак аналогична нетолерантност. Но при среща на толерантност отсреща Овенът е склонен на САМОкорекция. 'Майсторът' на Овенът са Телец и Везни и отчасти Риби.. Другите ги счита за врагове и иска да се бие наред. Той не е фиксиран архетип, като Скорпионът. cool.gif

Престанете с офтопиците !

Има си тема за зодиака и всичко останало.

U.Ra перфектно охарактеризира астрологичното звучене на Исляма и си е точно по темата всичко, за което си говорим. Всъщност, този императивен пост се явява онтопик, като имаме предвид заглавието й... :mark: А това донякъде разкрива ранен Марс и склонността към многоженство, така характерна за изповядващите исляма, в наталната карта на някой самонабеден император... cool.gif

U.Ra перфектно охарактеризира астрологичното звучене на Исляма и си е точно по темата всичко, за което си говорим. Всъщност, този императивен пост се явява онтопик, като имаме предвид заглавието й... :mark: А това донякъде разкрива ранен Марс и склонността към многоженство, така характерна за изповядващите исляма, в наталната карта на някой самонабеден император... cool.gif

Точно така, мила -знаеш много добре, че съм зодия Овен, с асцендент Лъв, нали ? :P (роден на 01.04.1974 г. в Пловдив, в 13:30 часа - изчисленията оставям на вас)

Не само, че ще звуча императивно, ами и поподобие на бащицата- Сталин, отново ще пратя цялата тема в небитието, ако не спре този постоянен офтопик.

Не се шегувам.

Точно така, мила -знаеш много добре, че съм зодия Овен, с асцендент Лъв, нали ? :mark: (роден на 01.04.1974 г. в Пловдив, в 13:30 часа - изчисленията оставям на вас)

Не само, че ще звуча императивно, ами и поподобие на бащицата- Сталин, отново ще пратя цялата тема в небитието, ако не спре този постоянен офтопик.

Не се шегувам.

Док, достатъчно е да изтриеш и да забраниш само спама на някои сектанти, които си развяват коня с лъжи и нагли подхвърляния постоянно тука...

Темата си е хубава, все пак е образователна, но някои я превърнаха в пропаганда на собствените си вероизповедания, оплювайки постоянно исляма...със лъжливи факти, източници и доводи без покритие, а изкопани от някъде си...

Знаеш че донякъде и аз съм участвал в създаването и нали...

Или поне ми дайте права аз да чистя тука, и всичко ще е Ок...

Мисля че за да бъде човек справедлив във темата , трябва да познава исляма, а не само да го плюе само защото не му харесва или защото той си рекламира нещо си.......

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Точно така, мила -знаеш много добре, че съм зодия Овен, с асцендент Лъв, нали ? :lol6: (роден на 01.04.1974 г. в Пловдив, в 13:30 часа - изчисленията оставям на вас)

Не се шегувам.

Говорим за архетип Овен.Не само "Слънце в Овен". Комбинацията е много сложна и то във времето. Но се намесват и друго етно-културно-религиозни шрихи към портрета, които засивалт като контраст някои черти или ги избледняват.

Примрно, ти ако си християнин при тебе Овенското ще се превърне по-скоро, като Рибешка гов=товшност да с ежертва себе си, докато ако си мюсли или юдеин, ще имаш желание да жертваш другите с цел да утвърдиш Овнеското его, което е факт. Овен е първи знак, което не винаги значи Първи във Всичко. Но за Първична енергия се старае Знакът.

Аз познавам доста Овни ваишнави, които нямат нищо общо със сталинизма на Дийн. защото е впрегнал душата си, облечена в Астрално тяло не да подсилил своя си архетип, а в полза на Богът, който няма архетипите на абрахамските пророци и духове.

А за това, че абрахсмките религии и пророци имат само 2 архетипа не толкова видно, колкото при тях ЛИПСВА архетипите най вече Венера, Нептун, както и на Уран и Меркурий .

Предстви си да заповядваш на Венера и да я обличаш с фереджета и прочие?...

Като спомена за Сталин, сещаш ли се , че "Има човек-има ориблем, няма Човепк няма проблем"?..Това е типично не само за социализмът. В блогът си съм публикувал доста публикации за това, че абрахамските религии +социализмът и националсоциализмът се командват от Сатурн, само, че ЛУННАТА му, долната, миражно-рефлекторната част .

Темата си е хубава, все пак е образователна, но някои я превърнаха в пропаганда на собствените си вероизповедания, оплювайки постоянно исляма...със лъжливи факти, източници и доводи без покритие, а изкопани от някъде си...

Темата, наистина е хубава. Всяка религиозна тема може да се изроди в политическа. Говорил съм как става това. Особено лесно е за абрахамските религии лесно ПРЕЛИВАТ в социализъм и национал-социализъм, а това се дължи на АРХЕТИПА на Овен и Скорпион и управляващите планети Марс и САТУРН, като втората е НАЧАЛНИКА, а първата -ЛИДЕРА. Дори вземи двама политически лидери ОВНИ на партии, които са етнически и проповядват религиозно насаждане за 'православност' и 'правоверност'(единят е роден в Югоизточна България-Ямбол, а другият- в Севроизточна България- село Пчеларово. От селянин по произход сега е босс на една мафия) Разбира се, христянството, ако е чист вид съдържа два по завършващи архетипи- Козирог, като по-висока версия на Скорпион и Риби, които са завършващ архетип към НИР-ГУНА в Духовния свят. "Пророкът Иса" съдържа архетипа на всепрощаващите Риби, които завършват цикъла в материята БЕЗ ИМПЕРАТИВНОСТ, за разлика от "завършващия с касапнца и заповеди" Скорпион, той завършва Овен-архетипа на първично ниво.

Добре, щом харесваш темата, как би коментирал терминът "ислямо-фашизъм", който е доста популярен в западната цивилизация, където позволява либерално изповядване на всички религии, без да налгат своите си закони на 'кафирс'(неверниците)?...

islamofascism-awareness-week-poster-thumb.jpg

Въпросът ми към тебе е защо се обвързва религиозна доктрина с политическа доктрина? какво е причината?... Ако можеш поразсъждавай на глас тука?.... cool.gif

ПС: Нали знаеш, че в началото ти споменах, че пророкът Мохаммад и Адолф Хитлер са родени на една и съща дата?...

ПС: Вече мина времето на евтината ПОЛИТИЧЕСКА популация, на която архетип Овен е цар. Нека да внеса леко пояснене, че 'секта' е всичко. От най-голямата до най-малката общност. "Секта" е "множество от безкрайност", както и "множество от минималност" Колкото една общност има повече членове, толкова тези членове се превръщат в играчки в ръцете на лидерите си, особено, ако има обещват материален рай на сетивната наслада, а тука и сега трябва да колят и бесят за "светлото бъдеще", което е МАТЕРИАЛЕН РАЙ. Визирам еврейския социалистическо-националсоциалистически рай(х). Ти, ако желаеш, може сам да си направиш други асоциации за собствена консумация! cool.gif

Хабиби, нито има рай по книга, нито има закони в материята по устав. Разбирам, че индивид с преобладаващ архетип Овен е свикнал както Земния му живот да му минава в казарма, така и Рая да му е "награда за добре-свършената казармена работа", но УВИ, РЕАЛНОСТТА дори в рамките на самият ислям не дава резултати към зле-скроената догма.

cool.gif

......сега, искам само да ти подхвърля приятелски по тема за "ислямския рай" нещо.

То е видно, че ислямския рай е илюзия и то доста опасна, тъй като не доброволна а се налага със сила. Самият Мохаммад е посетил "Миражния рай"(известен с други имена във ВЕДА и езотериката, като "Агарта", примерно,), който общава в КУРанът, който в между прочем е писан ОТ РАВИНИ, тъй като Мохаммад е бил неграмотен. Ако ти дам на тебе да ми напишеш "Бхагвад Гита" нали ще се получи "КУРават Надървита"(шегувам се, ма ти не се обиждаш, тъй като в главата ти са само термини от репрудуктивната система на биологичните организми?.. cool.gif

"Ислямслия рай" е главата на ВСЕКИ ВОДОЛЕЙ, без да заповядва, убива, изнасилва. Водолейят е по принцип мечтател, но разбира, че неговият свят не е рая а да не говорим, че там не е достига с насилие и заповеди, да не говорим да го впрегне в казармена илюзия.

Раят на мюсли се нарича "Джанна", а адът-Джанъм". Джана е семистка дума, но С АРЙАНСКИ КОРЕНИ, както всички семистки езици имат АРЙАНСКИ/САНСКРИТ КОРЕНИ, а за 'арабските числа' да не говорим, че са САНСКРИТСКИ. В нета има тонове доказателства а това.

Но да се върнем на райха на мюсли. Той е миражно отражение на Ви'ража на Брахма(Сидерралния Водолей).Затова е и и Ми'раж, огледално, илюзорно отражение. В илюзия не може да се влезе, като в реланост, така както не може да влезеш в огледало.

.....проблемът на мюсли е, не че райа на Брахма не съществува. Той съществува, но там се ходи с помощта на МЕТОДИТЕ НА ШИВА, тъй като той е учител за Ми'ража. Той ти казва как да стигнеш ВиРажа, иначе си оставяш с огледалните илюзии на Ми'раДжа.

Шива учи, че там се стига с покаяние от материалната енергия, нещо, което будистите правят днес.

Да си измисляш НОВИ РЕЛИГИИ е равносилно да създаваш нова политическа доктрина. Или да измисляш "нова вода и нов огън"?..

'Джана' значи 'Градина', на френски е 'Жарден' на английски 'Гардън'. Близостта на тези два арйански езици със семитската дума за Градина иде през САНСКРИТ, който е първоначален за всички.

"При влизане в Джана те чакат два големи потока с вода", ..... Това нещо ВСЕКИ ВОДОЛЕЙ ГО Е ПОСТИГНАЛ ТУК И СЕГА! Не е необходимо да бъде мюсли и да служи в казармата на мюсли за тази 'награда' после. Затова Водолеят се насочва КЪМ ИСТИНСКАТА ОБИТЕЛ НА ДУШАТА-ТРАНСЦЕДЕНТАЛНИЯ СВЯТ, който е НЕМАТЕРИАЛЕН и не акцентира върху сетивна наслада нито да му служат юноши и девойки, а -да служи на Бога, за да не попада в полетата на материалните енергии на илюзорност и страдания от невжеството на материята.

Предполагам, че няма много да хванеш паралелите, но все някога трябв ада се започне, нали?...

Ами явно Кишкурееца - Урко обича да преиначава, затова ще ти дам истинския мюсюлмански вариант лъжецо :comp_virus:

cup.

78.

СУРА ВЕСТТА -(АН-НАБА)

32. градини и лозя,

34. и пълни чаши.

eggs of ostriches.

44. СУРА ДИМЪТ (АД-ДУХАН

well-guarded.

И така нататък... да цитирам всичко няма нужда, всичко е за Рая в исляма, където правоверните ще живеят , ще бъдат обкръжени от девици за жени ,и млади юноши които ще им бъдат прислужници , и ще са на 33 години всички....

Явно обаче на Кишкурейската секта, и на специфичния им представител тука, Урко Кишкурко им се ще да оплюят и изкарат описанията на рая , като място където ще се води разгулен живот и оргия с малолетни девойки и юноши ;), Да ама не Урко лъжецо, не си чел пак нищо, само с плюене и злобееене Кишкуреецо не става ;) Този линк се вижда че е писан от подобните ти, затова можеш да си го вземеш и ползваш в тоалетната само laugh.gif

П.С И ти ги давам преведени, за да отсъдят всички, от официално признатия за България Коран, а не някой измислен като твоите, които вече видяхме какво всъщност са biggrin.gif , апокрифни ,сектантски и оплюващи книжчици , харесващи се на Кишкурейците особено много

Говорим за архетип Овен.Не само "Слънце в Овен". Комбинацията е много сложна и то във времето. Но се намесват и друго етно-културно-религиозни шрихи към портрета, които засивалт като контраст някои черти или ги избледняват.

Примрно, ти ако си християнин при тебе Овенското ще се превърне по-скоро, като Рибешка гов=товшност да с ежертва себе си, докато ако си мюсли или юдеин, ще имаш желание да жертваш другите с цел да утвърдиш Овнеското его, което е факт. Овен е първи знак, което не винаги значи Първи във Всичко. Но за Първична енергия се старае Знакът.

Аз познавам доста Овни ваишнави, които нямат нищо общо със сталинизма на Дийн. защото е впрегнал душата си, облечена в Астрално тяло не да подсилил своя си архетип, а в полза на Богът, който няма архетипите на абрахамските пророци и духове.

U.Ra, знаеш ли как да открия кой е моят архетип?

U.Ra, знаеш ли как да открия кой е моят архетип?

ако ми пратиш данните си ще видя кое доминира в наталната карта, има няколко сигнификатора и се интерполира..

Точно така, мила -знаеш много добре, че съм зодия Овен, с асцендент Лъв, нали ? :down: (роден на 01.04.1974 г. в Пловдив, в 13:30 часа - изчисленията оставям на вас)

Не се шегувам.

Честно казано, това за зодията и асцендента ти съм го забравила, но по-важното е, че ти потвърждаваш думите на U.Ra за представителите й.

NB! - и аз съм същия асцендент... :)

"Скъпи млади Господине, смея да твърдя, че в написаното от вас има много истина, а докато го пишехте, изглеждахте много красив, което е далеч по-важно.... " :angry:

Което сочи и пътя на Исляма, а и краят му - и овнето как ще свърши като скорпи... в небитието...

Вива ла пророк Нострадамус...

qur-an-dagger.jpg

mistersyanko.jpg

U.Ra Гагарин, намъчи ми докато ти обезкостявах мнението. Вариация на първата снимка ще видиш на пода като се изкачиш в Храмова гора. Липсва екшън-героят и вместо сабя е полумесец.

Не знам, колко от Вас са наясно, но в края на Сукот там влизат евреи, за да се молят. Говоря за мястото откъдето се възнесъл Мухамед.

Втората снимка отдолу има едни думи, които ме е срам да напиша. Нямам идея какво е веди, но подобни проблеми нямам.

Бавна не вярвам да е някакво предимство, иначе за второто има изпитан метод от Гого гларуса от Бургас. Слагай лед!

Знаеш ли защо екшън-героят с дамаскияната е с брада? Между впрочем, подобен суит никак не е скъп, неудобен е при крачене и физиологична нужда.

U.Ra Гагарин, намъчи ми докато ти обезкостявах мнението.

biggrin.giflaugh.gif:yanim::beer::lol6:

2.8 Не са желателни безсъдържателните мнения ("Хахахахахахаха", "Жестоко е!", "Много яко", "Харесва ми!", емотиконки и т.н.) и теми. Нека подобни мнения бъдат придружавани с обосновка.

Исфиняфайте Фаше Феличестфо, ама понякога няма какво да се добави biggrin.gif

Каво му е безсъдържателното на смеха, хахаха. Ох, а за преждевременната ея....... така де, не ми се изказваше. ;)

Редактирано от azbuki (преглед на промените)

Какво ви става на всички от този раздел? Съвсем полудяхте. А доскоро бяхте, да не казвам голяма дума - нормални хора. Да не сте се занимавали заедно с някакви лоши практики по викане на зли духове, та сега временно сте неадекватни? Ще ви издам една тайна - отидете да пишете в Празни приказки и забава - там е забавно и можете да пишете колкото си искате глупости. Освен това, там не обичат тези от религията и мистиката, което прави нещата по-забавни.

Какво ви става на всички от този раздел?

Да, за това съм съгласна, но точно затова оффтопика на Профруит беше на място. Наистина докато се "обезкости " (гениално!) форума от глупостите, отнема време и напоследък не го чета.

Какво ви става на всички от този раздел? Съвсем полудяхте. А доскоро бяхте, да не казвам голяма дума - нормални хора. Да не сте се занимавали заедно с някакви лоши практики по викане на зли духове, та сега временно сте неадекватни? Ще ви издам една тайна - отидете да пишете в Празни приказки и забава - там е забавно и можете да пишете колкото си искате глупости. Освен това, там не обичат тези от религията и мистиката, което прави нещата по-забавни.

А, сега се сетих, този раздел - Религия и т.н. как най-добре трябва да се преименува в контраст с Празни приказки и забава - Пълни глупости и тъга. :wub::rolleyes:biggrin.gif

Вариация на първата снимка ще видиш на пода като се изкачиш в Храмова гора. Липсва екшън-героят и вместо сабя е полумесец.

Не знам, колко от Вас са наясно, но в края на Сукот там влизат евреи, за да се молят. Говоря за мястото откъдето се възнесъл Мухамед.

Ами както и преди ти казах,много ни подценяваш.Ако аз съм роден чукча,то и ти си такъв.

С горните си думи напълно потвърждаваш част от тезата на У.ра за топлата връка между исляма и юдейството.Та картинката всъщност е скрита картинка .С добавяне на липсващите линии и преместването на фигурите на правилното място се получават няколко доста популярни в близкото минало символа. cool.gif

Да, за това съм съгласна, но точно затова оффтопика на Профруит беше на място. Наистина докато се "обезкости " (гениално!) форума от глупостите, отнема време и напоследък не го чета.

Не чете, а пише?Що за чудо е това? :P

Ами както и преди ти казах,много ни подценяваш.Ако аз съм роден чукча,то и ти си такъв.

С горните си думи напълно потвърждаваш част от тезата на У.ра за топлата връка между исляма и юдейството.Та картинката всъщност е скрита картинка .С добавяне на липсващите линии и преместването на фигурите на правилното място се получават няколко доста популярни в близкото минало символа. cool.gif

Не чете, а пише?Що за чудо е това? :jumping11:

Сега Алефката да и създадем малко работа и да провери дали няма връзка “мюфтия”(муфтя) с “мафия”, както и “имАм” с “Имам” и “мамя”(не- мама), а за другото – Jew- “jewel”& “jurisdiction” какво значи "die Kaabale"(Kaabа-Allah)und "die Hexe"? auf Deutsch deutlich bedeutet.. cool.gif

Имам големи подозрения, че Сомалия иде от "Som(ma)" -Луна.

Виж един пресен пример, има-няма седмица:

А има и "класика". Това е върха на "класиката в нравите и обичаите"...

Какво "мислят" твоите познания по санскрит?.... :) има ли макар и хладничка връзка между Сима, Сомалия и ТЕЗИ флагчета тука?.. cool.gif

В Сомалия в момента НЯМА официална власт...т.е. "Бога управлява"... защо все ми се струва, че когато няма управление- на власт идва шарията, взаимстван от няколко вида предствители на фауната?... :jumping11:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.