Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

С гордост мога да съобщя, че оцелях след невероятни гнусния и откачен петък! :mad:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Утре ще бия сонда. Хи-хи. :)

Браво, сондирането е единствения начин да се предпазим от безводие :)

Мисля си как съм се размазал след 5 часа път по дупките из страната, след това 2 часа на зъболекарския стол и накрая 40 минути мъка с тиквата ми проста...

Направо не знам на кой свят се намирам!

Мисля си дали някой ще ме упъти...

:rolleyes: Алгор,с тая тема ме разби.Днес имаше много малко коли сменящи гуми и един камион само на магисралата.

Аз пък си мислех,за рекламните билбордове.Те са повече от табелите оказващи пътя,но как се заплащат и на кого?

На мен се заплащат. (примерно казано или на друга рекламна агенция)

Но не разбрах дали питаш за рекламен наем или да си направиш ти билборд?

На мен се заплащат. (примерно казано или на друга рекламна агенция)

Но не разбрах дали питаш за рекламен наем или да си направиш ти билборд?

Няма да си правя,чудех се рекламната агенция плаща ли на някой за да стой този билборд там?

Няма да си правя,чудех се рекламната агенция плаща ли на някой за да стой този билборд там?

Да.

Вариант 1 - на собственика на борда.

Вариант 2 - на никой, ако тя е собственик.

Иначе мястото се избира (ако законово може да се постави там билборд и ако не е заето вече), издава се удостоверение, одобрява се проект и се изгражда самия борд. Плаща се наем на Агенция пътища (около 1500 лева) и вече може да се отдава под наем на клиенти.

Доста от бордовете, които виждате по пътищата са незаконни, а голямо число от тях не отговарят на нормативната уредба. Има десетки изисквания, които трябва да се спазят при наемане на мястото, но незаконните не им пука и си ги слагат там, където поискат и не ги интересува дали са на определените метри преди и след отбивка, на определените метри встрани от пътя и т.н. Изискванията са десетки.

Благодаря за отговора.

1500лв.Следващия път ще ги изброя по-пътя,ако половината от тях са платени,каква ли част от дупките може да се запълни.

Мисля си как тъпите парчета се обаждат ни в клин ни в ръкав... дори не разбрали за какво става дума :rolleyes:

Грешно е да ги смяташ така. Ако всичко от данъците пътни и наемите на бордове отива за пътища, щяхме да имаме супер магистрали.

Грешно беше и да си мечтая из Варна да мине снегорин.Грешно е да си мечтая да запълнят дупката на завоя.

Как да ги смятам?Данаците добре,ами парите за знаците,който са наслагали,"След 50м.опасност,неравности"?Ограничение на скороста,еди колко си.То пък сякаш можеш да караш с повече от 50км.Те по малко ли струват и толкова ли е трудно вместо да ги слагат,да оправят този ад.

Грешно беше и да си мечтая из Варна да мине снегорин.Грешно е да си мечтая да запълнят дупката на завоя.

Как да ги смятам?Данаците добре,ами парите за знаците,който са наслагали,"След 50м.опасност,неравности"?Ограничение на скороста,еди колко си.То пък сякаш можеш да караш с повече от 50км.Те по малко ли струват и толкова ли е трудно вместо да ги слагат,да оправят този ад.

Може би грешно се изразих, за което се извинявам.

Не само не спирай да мечтаеш, но дай и да се борим срещу тия изродщини.

За съжаление обаче, българина се е превърнал в граждански активен лумпен, но не в обществото, а във Фейсбук. Много ни е лесно да се присъединяваме към групи, които осъждат дупките, заклеймяват държавата, роптаят срещу всички несправедливости, но е трудно да излезем на един елементарен протест, където можем да покажем от какво не сме доволни.

Колко коли имаше на протеста срещу дупките във Варна? А в София?

Жалка картинка сме това българите и затова ще ни мачкат и правят каквото си искат, а ние ще бистрим политиката в кръчмата на пет ракии и ще клекаме на разни смръдливи инициативи във Фейсбук и съвестта ни ще спи спокойно, защото имаме позиция.

Жалка картинка...

За съжаление не успях да отида на нито единия,но вече ремонтират централните булеварди.

Давай де,колата ми едва издържа тези мъки.

За съжаление не успях да отида на нито единия,но вече ремонтират централните булеварди.

Давай де,колата ми едва издържа тези мъки.

Днес ти ли мина покрай мен с едно червено ситроенче, докато бях спрял на OMV?

Днес ти ли мина покрай мен с едно червено ситроенче, докато бях спрял на OMV?

:no-no:

На Шуменското спирах и аз за кафе,но беше много рано сутринта.Червено ситроенче е,да.Не се ли чуваше дори как нареждам от вътре.

Мисля си, че съм на работа, както и утре... :D

Честита Лазарка :)

Ех, едно време, когато бях млада събирах яйчица в една кошничка и разни тъпотии - локуми, вафли и смучещи се бонбони :blink:

• Автор

Мисля си, че съм на работа, както и утре... :blink:

Честита Лазарка :)

Ех, едно време, когато бях млада събирах яйчица в една кошничка и разни тъпотии - локуми, вафли и смучещи се бонбони :)

аз пък забърках едно сладкишче довечера да почерпя комшулука по повод именния ден на псето :D

а сега си намъквам гуменките и отивам на село да покопам и да пооправя градината, че......... всичко мене чака, баси.... :mad:

Аз пък отивам на панаир! Ще ви купя по едно захарно петле!balloon%20burst.gif

Нали не сте забравили, че нощес сменяме времето :)

Мисля си, че съм на работа, както и утре... :shake_puter:

Ти пък кога ми стана колежка ? :)

Не бой се...с тебе съм :P

Аз пък отивам на панаир! Ще ви купя по едно захарно петле!balloon%20burst.gif

Аз искам яйца....Ама шоколадови ! :shake_puter:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Аз искам яйца....Ама шоколадови !

Шоколадови няма! Има само кокоши!:angry:

Ама видях елхички, "които раждат" яйца!

Ти пък кога ми стана колежка ? :angry:

Не бой се...с тебе съм :P

Ох, вече ми е по-спокойно, че не съм сама :speak:

Ами... понеже съм много умна, и понеже много ми плащат за това :nono:, та затова се налага да работя и на други места.

Шоколадови няма! Има само кокоши!;)

Ама видях елхички, "които раждат" яйца!

О, панаирджийката, разкара ли сборджиите? Остана ли нещо за хапване :)

• Автор

само да ви кажа, че все още съм жива :)

И аз да ви кажа че съм жив.. и ще живея напук на всичко :)

• Автор

И аз да ви кажа че съм жив.. и ще живея напук на всичко :)

ЧЕСТИТО!!!!!! :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.