Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

С човека си имаме стара закачка... Предния ден му казах, че новият касперски е "стара чанта с нови лачени дръжки", и той сега си връща, като търси закачка...Не му връзвай!

Аз не се връзвам на никого. Просто дадох и клип.Не съм искал да засегна никого.

А и това е просто форум .В живота никога не бих се сдърпал с някого за една антивирусна..Макар понякога да си мисля, че не мога да различавам реалния от виртуалния живот.

• Отговори 759
  • Прегледи 145,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Не говорех за Kaspersky а за БитДефендер.Тази нова версия 2013 е доста олекотена.Нея пробвай.

Вярно е, BD 2013 Beta стоя на Windows 8 CP около 2 седмици при мен - очарован съм от лекотата и работата на програмата, може да се дължи донякъде на ОС, но определено преди това системата бе по-натоварена с вградения Windows Defender.

От онзи ден обаче съм с Windows 8 RP, и BDTS 2013 Beta го срина - след рестарт - нищо не работеше.

Първо машината стартира 10 минути, после нито метро приложенията, нито десктопа, нито таскменаджера - нищо не можеше да се стартира...

Одялках румънеца (колкото и да съжалявах) и сложих производната му F-Secure ISTP build 61 - също от любимите ми - няма проблеми за сега, освен че малко повечко РАМ дърпа машината...., е на 3 гиги мн. важно...пъргава е като сърничка....

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Имам въпрос: как се удължава лиценза на БитДефенедер Фрий 2009? Изтича ми след 10 дни, ама колкото и да се мъчих, не знам как да го удължа? В акунта също не виждам опция?

Имам въпрос: как се удължава лиценза на БитДефенедер Фрий 2009? Изтича ми след 10 дни, ама колкото и да се мъчих, не знам как да го удължа? В акунта също не виждам опция?

31A8385032A0181130EB

Въведох го в акаунта, но дава че е невалиден!

Бай Михо пак ли експериментираш :) Пиши им в форума дават ключове щом този не става - или реинстал на дефендера .

Бай Михо пак ли експериментираш :) Пиши им в форума дават ключове щом този не става - или реинстал на дефендера .

С какво експериментирам? Фрий Дефендера си е при мен от "100 години"...използвм го както се ползва МВАМ....от време на време да си посканира малко...

Вярно е, BD 2013 Beta стоя на Windows 8 CP около 2 седмици при мен - очарован съм от лекотата и работата на програмата, може да се дължи донякъде на ОС, но определено преди това системата бе по-натоварена с вградения Windows Defender.

От онзи ден обаче съм с Windows 8 RP, и BDTS 2013 Beta го срина - след рестарт - нищо не работеше.

Първо машината стартира 10 минути, после нито метро приложенията, нито десктопа, нито таскменаджера - нищо не можеше да се стартира...

Одялках румънеца (колкото и да съжалявах) и сложих производната му F-Secure ISTP build 61 - също от любимите ми - няма проблеми за сега, освен че малко повечко РАМ дърпа машината...., е на 3 гиги мн. важно...пъргава е като сърничка....

Ми аз на седмицата си го пробвах, на реална машина и съм очарована от лекотата.Като знам какъв беше.

Здравейте. Не съм доволен от антивирусната си програма в момента и искам да я сменя.След четене на доста ревюта,мнения и тн,се спрях на BitDefender. Ако може да ми кажете,коя е последната стабилна версия?И коя от всичките версии е най-добра (Total Security,Internet Security etc.) И да попитам,нужни ли са допълнителни настройки на програмата за да работи добре и не товари излишно системата?Има ли гайдове за настройване или видео?

С каква ОС сте? Препоръчвам ви BitDefender Total Security 2013 Beta (понеже само нея предлагат за тестване).

Вече е в по-напреднал бета стадий, стабилна е и много лека. Няма нужда от настройки, има автоматичен режим, който предпазва потребителя от съобщения и въпроси... лиценза е за 60 дни - достатъчно време за изпробване...

Прави ми впечатление обаче, че вече я няма руската версия на официалния сайт,,, а най-вероятно- за новата версия 2013, няма да има руски превод! Явно програмата в Русия "не върви" и са счели за излишно да я локализират на руски....

Прави ми впечатление обаче, че вече я няма руската версия на официалния сайт,,, а най-вероятно- за новата версия 2013, няма да има руски превод! Явно програмата в Русия "не върви" и са счели за излишно да я локализират на руски....

http://safetygate.ru/forum/index.php?topic=72.msg76110#msg76110

on-off, всё верно, я лично знаком с румынскими разработчиками, и зачастую получаю информацию из первых рук, но пока не готов, в полной мере, ответить на Ваш вопрос, подобные сайты ведут региональные представители, в данном случае работа на русскоязычном сайте была заброшена, представителем Bitdefender в России, сейчас идут переговоры с компаниями, кто будет продвигать вендора у нас в стране, соответственно и продвижение сайта, будет осуществляться новым дилером, кто это будет и когда, у меня такой информации нет

Аз си почивам с Windows 8 RP и BitDefender Total Security 2013 и съм в бета период и съм много доволен.Norton е в миналото засега...

Хм, на моята система се омазаха нещата. Не искаше нищо да стартира.... При тебе как се държат двете Бети...

Хм, на моята система се омазаха нещата. Не искаше нищо да стартира.... При тебе как се държат двете Бети...

Ами Windows 8 откъм ресурси е една идея по-лек от 7-цата. Метрото било гадно, е пък мен ме радва.А и новия BitDefender е страшно лек и системата лети.Нямам грам проблеми даже и event viewer-а не отчита никакви проблеми.Тотално забравям 7 и минавам на 8 заедно с новата версия на Дефендъра като излязат официално.

Е, и при мен на 8 CP работеше перфектно BD2013, но на RP нещо се случи, пък и аз побутнах настройките на BD - да сканира всички файлове, но едва ли е от това получилия се проблем. Първо стартирането на цялата система се забави, после не можех нищо да стартирам, нито таскменаджера, даже и ънинсталатора на BD не успях да пусна. Наложи се чак имидж да връщам.... май ще му дам втори шанс на румънеца...

И при мен направи същото с RP. Така омаза системата, че едвам се оправих, а настройки не бях пипал. Всичко стана след рестарт.

Всичко е ОК :)

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Предполагам е от microsoft framework, наложи се заради една игра да инсталирам това чудо на 8 RP.... Ама пък преди на 8 CP нямаше проблеми... Е, кво пък - много бети, хилаво бебе.....Ще изчакаме нататък... Сега съм с Avast! Free 7 - страхотна лекота...

Предполагам е от microsoft framework, наложи се заради една игра да инсталирам това чудо на 8 RP.... Ама пък преди на 8 CP нямаше проблеми...

Е, кво пък - много бети, хилаво бебе.....Ще изчакаме нататък... Сега съм с Avast! Free 7 - страхотна лекота...

Преди 2 дни започна бета тестването на F-Secure IS 2013, която вече използва стената на уиндоуса и тя е лека и върви без проблеми.Panda ми скъса нервите.

За F-secure знам, пробвах я - билд 61....Товари повече - общата консумация на РАМ на машината се вдигна с почти 200 МБ... С нея имах средно около 900 МБ консумация, а с Аваст със същата система (8 RP), същите пуснати програми (скайп,уторент и пр.) около 750 MB... Като чисто нов 8RP с вградения Windows Defender - пак там някъде - около 725 МБ... Не гледам само консумацията на памет на самата антивирусна програма, а общата на цялата машина, и в частност на отделни процеси (svchost.exe, explorer.exe и пр...)

:offtopic_s: Като стана въпрос да се изфукам - Windows 8 RP *32 на 3 ГБ РАМ.

Включен Скайп последна версия 5 , utorrent, explorer. exe - 15 MB, svchost. exe - 22 MB...

Общо 630 МБ консумация на памет - 21% от 3 ГБ:Публикувано изображение

А тъй като се загледах по-подробно, мога и да оптимизирам още с изключване на някои ненужни сървиси, ама не ми се занимава сега...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Предполагам румънците са оправили нещата, защото днес успях да подкарам програмата без никакви проблеми. Няма го онова замръзване на системата.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.