Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

viperdick , къде изчезна? Надявам се, че не се е случило най-лошото . :D

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Искам да кажа че тя изпраща всеки файл за анализ(нещо като virustotal ама с всеки файл на компа).Затова не я препоръчвам много за пирати :) :) .Иначе от гледна точка на сигурност е добра.

viperdick , къде изчезна? Надявам се, че не се е случило най-лошото . :D

ОК, всичко е наред засега, оправиха бързо проблема с 8 RP (какъвто и да е бил)...

Така и не можах да намеря начин, да продължа лиценза на безплатната версия 2009. За съжаление- снощи лиценза изтече! Веднага беше заменена от Авира Фрее, на която модула за защита в реално време НЕ беше изобщо инсталиран. И така, имам си нов скенер /на повикване/- Авира Фрий! За сега без никакъв проблем се сдружиха с Автоматика /Нортон/

Ма как пък тази програма за толкова години не я направиха добре ...сега пък ми кръшна WMP от нея. ...p.s.Да поправям поста, не ми крaшнал WMP а ми крaшна експлоpep-a....точно слyшах WMP и прехвърлях едни файлове на една флашка и всичко крaшна.Помислих ,че е от плеара...опс 2-ри път ми крaшна....ужас.само заради постоянните им издънки никога не я пробвам тази програма ето ,че и в 2013 пак си ги прави и конcрyкторите не могат да я овладеят.Да са живи и здрави.

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Total security бета версията се държеше доста по-прилично близо 20 дни...ама това което е обявено за финал на internet security е ужас....и лаптопа и настолния буквално правят каквото си искат......Ще чакаме промени.....

какво е експлоатор :wink12:

Е стига де ...нали знаеш,че пиша с латински бyкви и го превеждам на български.Така го е превел. :(

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Hello,

A new product has been released with the following details:

Affected software

:

- BitDefender Total Security 2013 Final

- BitDefender Internet Security 2013 Final

- BitDefender Antivirus Plus 2013 Final

Localization

: US;

Version

: 16.16.0.134

9

Platform

: x86, x64

Fixes + features

:

VMware Workstation / VMware Player are blocked by bdprovider.dll

Safari users cannot browse the Internet with Bitdefender 2013 installed

Can not sign in to iTunes (or iTunes store) and/or update podcasts

Small update to improve Safebox on Windows 8

Size

: ~2.5 MB

Update method: Automatically by Live Update module

• 3 седмици по-късно...

Егати, това си е цяла продуктова линия базирана на Битдефендер.Още по-стряскащо е, че визуално е 1:1 с Дефендера.Аз съм в шок!

Публикувано изображение

Много интересно, за първи път чувам за такава фирма (предполагам не съм единствен) оказва се обаче, че става въпрос за Датска фирма основана през далечната 2003-та и с над 17 милиона потребителя.Така поне твърдят... :basketball3:

Редактирано от G DATA (преглед на промените)

WOT класифицира сайта като опасен...

Дори да ползва hphosts, докато WOT използва данните от всички потребители, а не само от експертите, както е при другите подобни услуги, не мога да приема резултатите му насериозно. :)

Опитах да взема ключ за Free версията ... нищо не ми пратиха...Уж free,ама май не съвсем...

Промото е свършило и вече не е free :)
  • 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.