Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Ами нали за това има функция която да сканира при отпочиване на системата. Явно че според тях е достатъчно.

Може би имаш право, но какво правим, ако системата се зарази??Ще чакаме да заспива и да се самолекува?Точно тук е разковничето при ръчното сканиране!

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Според лично мое мнение Bitdefender пускат тази безплатна версия не толкова за да защитават системата на обикновения потребител колкото да го зарибят по някакъв начин да си купи платените версии.

Според лично мое мнение Bitdefender пускат тази безплатна версия не толкова за да защитават системата на обикновения потребител колкото да го зарибят по някакъв начин да си купи платените версии.

То това е идеята на всички безплатни решения.В крайна сметка всичко се свежда до личен изобр и предпочитания на всеки един.

Здравейте.Свалих си инсталационният файл на Bitdefender.При инсталацията ми, беше спрян интернета и спря инсталацията на дефендъра..След като пуснах наново интернета,не ми позволява да инсталирам Bitdefender.Казва,че за инсталацията трябва интернет,а той е пуснат.Изчистих регистрите,свалих инсталационният файл наново,но все ми търси интернет връзка.Става въпрос за bitdefendar internet security 2013 на windows 8.Моля за помощ.

Пробайте първо с деинсталация - с вградения деинсталатор, или със специализирания от сайта. После наново...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Е да в почето случаи сте прави...

Я вземете например Microsoft Security Essentials ... тя е безплатна стига да имаш лицензиран windows ... аз си я ползвам от години и след като съм я сложил много рядко да прихвана нещо ... Може да не блокира страници и тн, но като сваля Malware веднага почва да пищи и да блокира файла....

От друга страна, понякога е полезно да има и второ мнение, в случая този BitDefender, тя изглежда добре за целта, защото е малка, лека и няма мн настройки(дори никакви) и си сканира 24/7 докато компа е включен...

Но гледах няколко ревюта в нета точно на тази free версия... и един пич беше направил клипче как сканира папка с 560 файла(от които повече са вируси) и за 7 часа, не беше сканирала дори и половината.... Което ме навежда на мисълта, че тази програма нещо не е както хората... Може би все още не е достатъчно напреднала или ддз, но 200 файла за 7 часа, това си е направо смешно ...

Така че не знам... ще я потърпя още малко и ако и при мен така се представя бавно, ще я разкарам много бързо...

ПС:. За сега не е намерила и вирусче...

Поздрави

Може би имаш право, но какво правим, ако системата се зарази??Ще чакаме да заспива и да се самолекува?Точно тук е разковничето при ръчното сканиране!

Тя като се зарази системата е ясно, че BitDefender се е издънил и не ми е ясно как едно сканиране ще Ви помогне?

По думите ви разбирам че и понятие си нямате от антивирусни,.

Тя като се зарази системата е ясно, че BitDefender се е издънил и не ми е ясно как едно сканиране ще Ви помогне?

По думите ви разбирам че и понятие си нямате от антивирусни,.

Ще ти се изяснят нещата, има време.

Обединете двете теми, тази и за безплатната версия. Чудя се къде да пиша.

Още един безплатен БД - само скенер 60 секунди: http://www.bitdefender.com/solutions/60-second-virus-scanner.html

Здравеите!

Сложих Bitdefender free на един приятел и показва че остават 29 дена, но като натисна бутона в програмата за да направя регистрация за лиценз ми излиза празен прозорец, как да оправим проблема с празния прозорец, има ли начин да регистрираме лиценз не от програмата?

Редактирано от marian860914 (преглед на промените)

Отовора е тук https://my.bitdefender.com/en_us/my/#page=main.login

Направи си акаунт потвърди активацията му от линка който ти пращат на мейла който трябва да е реален разбира се и след това си ги слагаш вече в самата програма. :clown:

Надявам се да съм бил полезен ;)

Отовора е тук https://my.bitdefender.com/en_us/my/#page=main.login

Направи си акаунт потвърди активацията му от линка който ти пращат на мейла който трябва да е реален разбира се и след това си ги слагаш вече в самата програма. :clown:

Надявам се да съм бил полезен ;)

проблема е със слагането на акаунта в самата програма, като натисна бутона за вписване на акаунта в програмата излиза празен прозорец и няма каде да вписвам

Като не претендирам да съм голям разбирател :P  а именно като обикновен потребител бих искал да изкажа личните си наблюдения над Bitdefender Antivirus Free. От около 10 дена съм я инсталирал на лаптопа на майка ми и когато мога се занимавам с програмата. Та гледам в логовете, че доста добре си върши работата като ъпдейт и защита на компа. Всеки ден по 2 - 3 пъти е извършвала ъпдейт , сканирала е системата редовно като понякога е било бързо а понякога пълно - не знам по каква логика е избирала какво точно да е Засякла е вирус при ровичкане в нета като го е блокирала и също един при сканиране на компа като него го е сложила под карантина. Не забелязвам никакво бавене при ровене из нета и при работа с компютъра, дори според майка е станал доста по пъргав от преди когато беше с Avira Free. Aз лично инсталирах програми, премахвах такива, отварях документи под различни формати и не срещнах никакво забавяне или пък нещо друго. Докато при Avira Free отварянето на документи, особено от pdf формат се забавяше малко. Та мисля да я оставя нея, пък и с Comodo Firewall нямат никакви конфликти и добре се разбират. Не знам за мен не е лоша за друг може би е!

Наистина предоставя високо ниво на защита. При сравнение с BD Antivirus Plus 2013, не виждам никаква разлика. При едни и същи линкове и зарази, МБАМ и Хитман показват еднакви резултати вече трети път. Това за мен е най-важното.

Не знам дали има и разлика в натоварването м/у двете, понеже едната е на реалната машина а друга на виртуална.

Недостатъците на безплатната е че няма настройки (някои файлове трие, други карантинира - сама решава и кога и как да сканира) и ръчен ъпдейт няма... При ръчен скан на някой файл сканира и системата, което бави и дразни, но не може да се изключи...

Преглъщам недостатъците засега, като за без пари е перфектна... Друг + е че няма никакви реклами и подтиквания за купуване на платените версии.

Естествено обаче стената на Варана е и при мен.

Не, за съжаление

т.е. единственият начин да стартираш файл който се засича е да спреш защитата?

Забелязах също така, че при започване на сканиране на системата се активира gzserv.exe което постоянно изпраща и получава данни от сървари на Bitdefender. Явно има и някаква облачна защита защото след приключване на сканирането в лога който се създава има определен брой файлове разпознати като доверени. Но пък никъде не споменават за такава система. След края на сканирането gzserv.exe се затваря и спира работата със сървара на bitdefender. Това е още един плюс според мен тъй като при много други безплатни решения тази функция липсва и я има само в платените им версии - пример е Avira върху която имам наблюдения. 

Сега сложих примоционалния дефендер. Вижда ми се по-тегав от комодото въпреки че в таска е само 40МБ. Като ми отвори прозорчето да добавям изключения и се прецаква работата. Забива и при първото отваряне чаках 5-6мин да одъпне. След това на всяко цъкане по дървото ми се бавеше по 20-30 сек. Ма това може и от моя телевизор да е.

Форума на fmbulgaria ми разправя, че е опасен

Уиджета е супер грозен и дразнещ :)

Ще го позадържа месец-два. ...

Аз не успях да взема лиценз 3 дни подред, но и не съжалявам особено. Няма да преувелича, че въпреки плюсовете й, най-вече в детекцията, програмата си е бъгава. Уж я олекотиха, ама каква полза... BitDefender Free Edition се държи по-добре.

Сега сложих примоционалния дефендер. Вижда ми се по-тегав от комодото въпреки че в таска е само 40МБ. Като ми отвори прозорчето да добавям изключения и се прецаква работата. Забива и при първото отваряне чаках 5-6мин да одъпне. След това на всяко цъкане по дървото ми се бавеше по 20-30 сек. Ма това може и от моя телевизор да е.

Форума на fmbulgaria ми разправя, че е опасен

Уиджета е супер грозен и дразнещ :)

Ще го позадържа месец-два. ...

Виж, преди имаше изискване за Microsoft.NET Framework. Незнам сега как стоят нещата. Пробвай.

Microsoft .NET Framework

При мен няма никакво забиване, забавяне, или каквото и да е друго неудобство. Мисля да престана със сменянето на антивируси поне за 365 дни.  :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.