Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Някой да има представа ключ за Битдефендер тотал секюрити дали става за интернет секюрити?

За съжаление не става :(

• Отговори 759
  • Прегледи 147,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Може ли да се защити програмата с парола, за да се избегне деинсталиране?

Toва е за настройките, но ако някой реши да деинсталира програмата? Касперски има такава опция, но тук явно отсъства. Май няма да мога да се разбера с брат ми и това е. :D

Toва е за настройките, но ако някой реши да деинсталира програмата? Касперски има такава опция, но тук явно отсъства. Май няма да мога да се разбера с брат ми и това е. :D

Ами пробвай не знам дали защитава деинсталирането.Сложи на брат си ограничен акаунт и готово :ph34r:

Или така

Става и с осмицата.

Ще видя на виртуалката. :)

Не се сетих за това с акаунта. Ще го направя, мерси. :)

Не се сетих за това с акаунта. Ще го направя, мерси. :)

Да паролата е само за настройките, което е тъпо. :mad:

Между другото, забелязвам че програмата вече не те уведомява, когато открие нещо, а директно го прибира. При мен изобщо не изкачат никакви прозорци с каквото и да е. Нещо не ми харесва, ако това е някаква нова политика. Все пак трябва да знаеш какво страва, а не да гледаш някакви квадратчета на widget-а и да търсиш логове.

Може да си махнал някое тикче или преместил плъзгач.. понякога то се е случвало и с NIS може да е бъг.По пътя на логиката не вярвам да има такава политика, защото всеки потребител формира впечатлени за това колко ефективна защитата му, когато изплуват едни такива хубави съобщения с различни цветове и паразити... показващи, колко ефективно работи дадена програма ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Не съм махал никакви тикчета. Нямам и нужда от розови, говорещи прозорчета с летящи бръмбари. Просто искам нормален прозорец, долу в дясно, както е при всички нормални програми за защита.

Може пък да е от този автопилот. Ще пробвам да карам аз и ще видя.

Не съм махал никакви тикчета. Нямам и нужда от розови, говорещи прозорчета с летящи бръмбари. Просто искам нормален прозорец, долу в дясно, както е при всички нормални програми за защита.

Може пък да е от този автопилот. Ще пробвам да карам аз и ще видя.

За битдефендър не мога да се сдържа да пиша, просто това е най-бъгавия антивирус, който някога съм ползвал. За мен версия 9 беше последната читава. За енджина му няма спор - отличен е, един от най-добрите, но пакета не е само енджина за съжаление. Всяка нова версия обещават да оправят бъговете и все едно и също - бъгавелник. Един важен момент - може да ти работи много добре примерно седмица и след това по незнайни причини да почне да бъгва - няма да учудя и при теб да се е получило нещо подобно. Форумът им е много показателен за какво иде реч. Може да съм краен, но съм пробвал доста версии. Всеки път го слагам с надежда нещата да са се променили, но уви.

Явно когато си на автопилот не те известява, което е странно, защото преди го правеше. На мен не ми харесва.

Публикувано изображение

Относно бъговете и аз съм имал някои инциденти свързани с програмата, като замръзване на системата, сини екрани и други, но скоро не ми се е случвало нищо. Имам лиценз от промоция за 365 дни и ще се въползвам. :D

Сега нямам почти никакви забележки, освен към малко бъгавият интерфейс.

Явно когато си на автопилот не те известява, което е странно, защото преди го правеше. На мен не ми харесва.

Публикувано изображение

Относно бъговете и аз съм имал някои инциденти свързани с програмата, като замръзване на системата, сини екрани и други, но скоро не ми се е случвало нищо. Имам лиценз от промоция за 365 дни и ще се въползвам. :D

Сега нямам почти никакви забележки, освен към малко бъгавият интерфейс.

+ невъзможноста на програмата да запомня кой от сайтовете да не ми отваря банкирането,и постоянното им отваряне което ме изнервя.

На мен ми беше тежка.Инсталатора е над 400 мегабайта.

Не знам поради каква причина но на мен версия 2014 ми пасна много добре.Преди не можех да я търпя и два часа, наистина беше много бъгава и тромава.Но от както пробвах 2014 още от самото и излизане съм направо учуден колко леко ми работи компа и как бързо ми зарежда страниците в нета. Реших да я сложа на компа на сестра ми и о ужас, не може да се обясни просто. Аз за сега мисля да си карам с нея. Само не знам как да оправя забавянето при стартиране на Windowsa, сигурен съм че Бита го бави защото като го премахна си зарежда нормално. А иначе ако някой държи да ползва енджина на Бита той се разпространява като вирус из другите антивирусни програми, така че не е проблем!

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

Голям зор докато извадя едни файлове от карантината. Аз ги вадя, той си ги прибира. Добавям ги в изключения, цели папки и файлове, той пак си ги прибира, че накрая ги и затри.  :D Такава борба беше и накрая успях, като махнах румънеца. Язък за лиценза, но такъв е живота. 

Ъпдейт

Hello,

A new product update has been released with the following details:

Date: 11.13.2013

Affected software:

- Bitdefender Total Security
- Bitdefender Internet Security 
- Bitdefender Antivirus Plus 

Localization: EN;

Version: 17.22.0.967;

Platform: x86, x64

Updates & fixes:

Improved Wallet compatibility with latest versions of Internet Explorer, Mozilla Firefox and Google Chrome;
Updated latest versions for Mozilla Firefox and Adobe Reader/Acrobat in Vulnerability Scan;
Updated Safepay and improved compatibility with Windows 8.1;

Size: ~21 MB

Update method: Automatically by Live Update module

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=46294&st=0&p=203071&#entry203071

• 1 месец по-късно...

Къде може да се видят промените в последната версия 17.24.0.1033! Понеже в форума им няма нищо за това! И как мамка му да се оправи това забавяне при стартиране на Windows-а. Всички опции на програмата съм ги разглеждал и не видях нищо! Сигурен съм че Бита го бави тъй като нарочно съм го махал и проблема е изчезвал. Мисля че е свързано със сканиране при зареждане на Windows но не можах да открия как се променя това!

Че колко да го бави. Знам че е досадно, но за минута - не е болка за умиране, особенно щом става въпрос за по-добра защита...

Доволен съм от защитата на бита! Верно че не е чак такова огромно забавяне но има случаи в които бързаш за нещо да свършиш на компа и тогава е изнервящо. Просто се интересувах дали има начин за коригиране или просто да се примиря с факта!

Къде може да се видят промените в последната версия 17.24.0.1033! Понеже в форума им няма нищо за това! И как мамка му да се оправи това забавяне при стартиране на Windows-а. Всички опции на програмата съм ги разглеждал и не видях нищо! Сигурен съм че Бита го бави тъй като нарочно съм го махал и проблема е изчезвал. Мисля че е свързано със сканиране при зареждане на Windows но не можах да открия как се променя това!

Hello,

A new product update has been released with the following details:

Date: 12.16.2013

Affected software:

- Bitdefender Total Security

- Bitdefender Internet Security

- Bitdefender Antivirus Plus

Localization: EN;

Version: 17.24.0.1033;

Platform: x86, x64

Updates & fixes:

- the product asks for Master Password if Wallet is disabled from Settings - Fixed;

- system tray icon should change if the product is expired;

- [Wallet] enhanced compatibility with the latest versions of Skype;

- improved Wallet Autofill actions for several forum platforms;

- [Wallet] Improved compatibility with Outlook.com and Hotmail.com on Internet Explorer 11;

Size: ~20 MB

Update method: Automatically by Live Update module

Промени най-вече в "портфейла".

Относно забавянето проблема много лесно ще го решиш, като изключиш опцията за стартиране на Дефендера със системата.

Относно забавянето проблема много лесно ще го решиш, като изключиш опцията за стартиране на Дефендера със системата.

че то има ли такава опция :)

А като зареди аз ръчно ли трябва да го включа?

А като зареди аз ръчно ли трябва да го включа?

Да, ако има такаво опция понеже не съм ползвал програмата од доста време.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.