Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Лека ли е наистина?Не ми се вярва да е по-лека от Аваст.

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Лека ли е наистина?Не ми се вярва да е по-лека от Аваст.

Сложил съм я на един комп. Няма проблеми. А, Аваст, не го мисли за много лек. Пробвай я.

Нека и аз да споделя мнение за тазаи АВ.

На по старият си комп я поставих. .И се усети че е по лека от предната ми АВ а именно Аваст..

Потърсих повече информация за нея. И какво открих:

На чело е при безплатните АВ програми.

Само че при мен се получи проблем.Проблема го свързвам със самата програма.

Зад рутер съм.И всички машини получиха един и същ проблем. /Всичките бяха със тази АВ./

А проблема беше следният:

Отварям си скайпа и работи.

Отварям онлаин линк на някое радио. Работи.

Обаче ако отворя браузър и искам да вляза във някой сайт/ включително и тук/ не става.Не зарежда нищо.

След като я деинсталирах,/от всичките машини/  този проблем повече го нямам.

Нека и аз да споделя мнение за тазаи АВ.

На по старият си комп я поставих. .И се усети че е по лека от предната ми АВ а именно Аваст..

Потърсих повече информация за нея. И какво открих:

На чело е при безплатните АВ програми.

Само че при мен се получи проблем.Проблема го свързвам със самата програма.

Зад рутер съм.И всички машини получиха един и същ проблем. /Всичките бяха със тази АВ./

А проблема беше следният:

Отварям си скайпа и работи.

Отварям онлаин линк на някое радио. Работи.

Обаче ако отворя браузър и искам да вляза във някой сайт/ включително и тук/ не става.Не зарежда нищо.

След като я деинсталирах,/от всичките машини/  този проблем повече го нямам.

В настройките на Web Protection, трябваше да спреш SSL сканиране, ако ползваш Интернет Секюрити.. На виндолс 7, забелязах този проблем. На уиндолс 8.1, го няма. Не знам точно на какво се дължи. 

Как се добавят сертификати? Инсталиран Битдефендър Интернет Секюрити, не дава да се зареди google.bg. А сега ми казаха, че и фейсбук. Публикувано изображение  Става въпрос за Хром и Уиндоус 7 64 бита.

Предлагам ти да изключиш ssl проверката ...

Това беше първото което направих. Но след рестарт пак същото. А ssl проверката си седи изключена. 

Това беше първото което направих. Но след рестарт пак същото. А ssl проверката си седи изключена. 

Изключи и Shearch Advisor-а...И при мен така се получи само че с мозилата...изключих тези два модула и поставих адона на битдефендера за мозила...Хем агнето цяло хем вълка сит...явно проблема е в овчаря(разбирай Битдефендера)...

Изключи и Shearch Advisor-а...И при мен така се получи само че с мозилата...изключих тези два модула и поставих адона на битдефендера за мозила...Хем агнето цяло хем вълка сит...явно проблема е в овчаря(разбирай Битдефендера)...

Благодаря. Ще пробвам и ще пиша, но утре. 

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Аз пък с 2015 версия проблеми нямам нито с Facebook нито пък с Virus Total или Google.bg

Сложих 2015 версия на виртуалката за да проверя как стоят нещата.

Тествано с последната версия на Google Chrome  и последната ESR версия на Mozilla както и с IE 8

И аз я сложих с 6 месечния код ( :rolleyes:) и нямам никакви проблеми. Невероятно лека е.. Не усещам забавяне нито при браузъра, нито при останалия софтуер. Единствено ми се искаше да има повече възможности за ръчкане по настройките  :) .

Вярно е ,че е лека.Спрямо предишните версии в това отношение са я подобрили значително.Проблемите със сертификатите се проявяват след няколко рестарта на компютъра.При браузване в нета тихомълком се появяват съобщения за блокирани зловредни страници .Няма го и параноидалния режим в стената.За краткото време на разучаване не видях и опцията за блокиране на стартирани процеси на стената,но може и да не съм догледал.Като знам с предишните версии какви ядове съм имал тази е цвете :whist:

Абе от няколко дни чета големи хвалби за новата версия и най-вече за това, че била много лека. Наистина ли е толкова лека и с коя друга програма може да се сравни тази "лекост"?

Питам, защото след толкова хвалене, се чудя дали да не взема да я пробвам...отдавна не съм пробвал румънеца, а преди време му бях даже фен, но се отказах от него именно заради, факта, че след известно ползване се сбъгясва и самата програмата затежнява...

Абе от няколко дни чета големи хвалби за новата версия и най-вече за това, че била много лека. Наистина ли е толкова лека и с коя друга програма може да се сравни тази "лекост"?

Питам, защото след толкова хвалене, се чудя дали да не взема да я пробвам...отдавна не съм пробвал румънеца, а преди време му бях даже фен, но се отказах от него именно заради, факта, че след известно ползване се сбъгясва и самата програмата затежнява...

Със сигурност е по лека от облачната панда Публикувано изображение

На проблемния лаптоп, дето я инсталирах, нямаше проблеми. Нямаше забавяния. Само това, със зареждането на google.bg. Все още я тествам на моя лаптоп, но аз съм с 6GB RAM и 4-ри ядрен процесор. Дали ще ми заеме 200 MB RAM или 20, ми е все едно.  :) 

Само това, със зареждането на google.bg. Все още я тествам на моя лаптоп, но аз съм с 6GB RAM и 4-ри ядрен процесор. Дали ще ми заеме 200 MB RAM или 20, ми е все едно.  Публикувано изображение

абе май не ще да е чак толкова лека ....Публикувано изображение

абе май не ще да е чак толкова лека ....Публикувано изображение

Лека е. Като за такава програма. Това за 200MB е шега. Ако  имаш достатъчно RAM, не те тревожи нищо.

П.П Все пак, едва ли си с 2 GB RAM? Че то  Хром, дърпа повече RAM от Бита.

Редактирано от ghostBG86 (преглед на промените)

Днес пак пробвах. Спрях всичко от WEB настройките, но ефект нямаше. Сложиш и тази добавка. С този лаптоп, и преди имаше такива аномалии. С други програми. Имам чувството, че нещо Уиндоуса е бъгав. Не знам, кой го е инсталирал. Взеха го втора ръка. Махнах Бита, но оставих добавката. С нея си работи отлично. 

Лека на Върбва в Сряда то си пише и в системите изисквания ама нали някой трябва да излъже съфорумците си :no-no:  Фотони неутрони протони мамалига и това си е.6 Месечни промоции все още има, но и будали за тях също :clown:

Я се опитайте да си форматирате каква да е флашка и да си качите някой виндовс или линукс да видим какво ще кажете? :shock11:

418МБ офлайн инста;латор си е жив Windows почти

Редактирано от BackTrack5R3 (преглед на промените)

Лека на Върбва в Сряда то си пише и в системите изисквания ама нали някой трябва да излъже съфорумците си :no-no:  Фотони неутрони протони мамалига и това си е.6 Месечни промоции все още има, но и будали за тях също :clown:

Я се опитайте да си форматирате каква да е флашка и да си качите някой виндовс или линукс да видим какво ще кажете? :shock11:

418МБ офлайн инста;латор си е жив Windows почти

Инсталатора какво общо има? :)  Това което теглиш е 6 MB онлайн иснталатор. Цялата инсталация е няколко минути. Ако искаш ще ги засеча. Колко MB, от RAM паметта, ти заема след инсталация? Ако си с архаичен компютър, е друг въпрос. Казваш нещо, ми докажи го.

Инсталатора какво общо има? Публикувано изображение  Това което теглиш е 6 MB онлайн иснталатор. Цялата инсталация е няколко минути. Ако искаш ще ги засеча. Колко MB, от RAM паметта, ти заема след инсталация? Ако си с архаичен компютър, е друг въпрос. Казваш нещо, ми докажи го.

Чак няколко минути не е. При инсталиране с офлайн инсталатор и избереш да ти свали новата версия , която е налична в момента и после ти прави и проверка,ъпдети  и чак тогава почва инсталатора.

На виртуалката с 1 гига рам беше доста тегава инсталацията. Отделно голямо затормозяване беше при първо отваряне на дадено приложение. В случая инсталацията на лисицата и хрома.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Чак няколко минути не е. При инсталиране с офлайн инсталатор и избереш да ти свали новата версия , която е налична в момента и после ти прави и проверка,ъпдети  и чак тогава почва инсталатора.

На виртуалката с 1 гига рам беше доста тегава инсталацията. Отделно голямо затормозяване беше при първо отваряне на дадено приложение. В случая инсталацията на лисицата и хрома.

Не съм имал такъв проблем. Инсталирах я на моя лаптоп, и на онзи проблемния. И се инсталира, най-новата версия. Е не съм засичал, ама не е толкова бано колко го изкарвате. Офлайн иснталатор не съм ползвал, и може би за това нямаше проблем.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.