Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Препоръчан отговор

от Втората почнах и тя излезе че прави магариите.Благодаря ,ако нещо се прецака ще пиша.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 746
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тази Антивирусна е по-зле и от вирус. Минала година си я купих за 35 Евро на промоция. Почнаха проблеми с Уиндоса като син екран и саморестартиране. Изтрих я и веднага се оправих. Прежалих парите. Добре ама мина една година

и понеже имам акаунт, който аз сам не мога да затворя а и не ме вълнуваха повече го бях оставил на самотек. Те сами без мое позволение използваха данните на картата ми и си изтеглиха сами 69,95 Евро за нов абонамент. 3 седмици вече се опитвам да водя коренспонденция с тях, но не искат да връщат парите боклуците скапани. Пускат ми контра-оферти за 30 Евро и колко са загрижени за моята безопасност. Обясних им, че съм си купил Касперски и вече съм доволен и защитен. От тогава гробно мълчание. Сега ще пускам жалба в банката за нелегитимна транзакция.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Petk0ff написа:

Тази Антивирусна е по-зле и от вирус. Минала година си я купих за 35 Евро на промоция. Почнаха проблеми с Уиндоса като син екран и саморестартиране. Изтрих я и веднага се оправих. Прежалих парите. Добре ама мина една година

и понеже имам акаунт, който аз сам не мога да затворя а и не ме вълнуваха повече го бях оставил на самотек. Те сами без мое позволение използваха данните на картата ми и си изтеглиха сами 69,95 Евро за нов абонамент. 3 седмици вече се опитвам да водя коренспонденция с тях, но не искат да връщат парите боклуците скапани. Пускат ми контра-оферти за 30 Евро и колко са загрижени за моята безопасност. Обясних им, че съм си купил Касперски и вече съм доволен и защитен. От тогава гробно мълчание. Сега ще пускам жалба в банката за нелегитимна транзакция.

Имало е опция за автоматично подновяване при изтичане на лиценза. Мисля,че като начало може да искате в банката смяна на пин кода за да не ви точат картата. Според мене това е много неетично от тяхна страна.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не само, че е неетично, но след като имат данните пина е най-малкия проблем. След последния разменен имейл с Битдефендърците и като разбраха, че категорично нямам никакво желание да подновявам лиценза си към тях и съм категоричен, че си искам парите спряха да ми отговарят. Явно са го закъсали за пари. Затова пък взех мои мерки. Днес ходих до банката и пуснах жалба за нелигитимно теглене на пари от фирмената ми сметка и блокирах картата. Пиша ви тук да знаете за какви измамници става дума и да стигне до повече хора. Купих си лиценз на Касперски и съм супер доволен. Железни са.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Сигурност във Вашата мрежа

Bitdefender Home Scanner

https://cdn.comss.net/img/012017/bitdefender-home-scanner_5.png

Spoiler

Bitdefender Home Scanner

Результаты сканирования  Сканирование домашней сети

Цитат

Scan for weaknesses and hidden backdoors into your home

Bitdefender Home Scanner is a free tool that scans your Wi-Fi network, maps devices and identifies and highlights network security flaws. Bitdefender Home Scanner looks for weak passwords, as well as vulnerable or poorly encrypted communications. It correlates the information gathered from your connected devices with online vulnerability databases and gives you a thorough report so you can ensure maximum security for your network.

https://www.bitdefender.com/solutions/smart-home-scanner.html

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 8 месеца по-късно...

Преди време имаше доста промоции за по - шест месеца , годишни. Сега нещо замряха. Зарибиха хората и сега дадоха назад. Познато и с енжина и с промоциите.

Хе хе.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...
преди 3 часа, ninov написа:

здравейте от къде се изключва защитата на битдефендер тотал секюрити защото пречи на ъпдейта на windows 8

https://www.bitdefender.com/consumer/support/answer/13426/

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...
  • 1 година по-късно...

В последната версия явно доста са се потрудили от към производителност. Време беше, да се направи нещо в тази посока. Това вече не е тромавия Bitdefender от преди. Инсталиран Bitdefender Total Security 2021.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 година по-късно...

Появи се версия: 26.0.33.137

Промените:

Цитат

✔️Fixed: Expired subscription pop-up appears on Antivirus Free for Windows. The expected pop-up behaviour is that it should only appear for expired trials that were started from Antivirus Free. It has been observed that the pop-up appeared twice in consecutive days, despite a fully active and functional Antivirus Free. This abnormal behaviour was first reported by one of our Community members @Nunzio d'Abbruzzo and the developers could reproduce the issue and applied the necessary corrections in the latest build.
    ✔️Fixed: The product password is removed randomly after a couple of days. This only occured in limited scenarios, but all affected users will receive a permanent fix with the new build.
    ✔️General fixes & improvements.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 седмици по-късно...
на 8.02.2018 г. в 22:14, nikssi написа:

Преди време имаше доста промоции за по - шест месеца , годишни. Сега нещо замряха. Зарибиха хората и сега дадоха назад. Познато и с енжина и с промоциите.

Хе хе.

Ето ги отново в поредна  китайска опаковка -  програмата е повече от  прилична.  Толкова много разни програми  ми харесват, не мога да сваря да ги ползвам всичките     https://www.comss.ru/page.php?id=4554

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

An update has been released for Bitdefender Home solutions - version 26.0.33.139 with the following notable change:

:offtopic_s:

Тази не я харесвам,защото не търпи нищо друго освен себе си....Първите версии се спогаждаха с  CF...Преди няколко месеца я сложих-за тест...не тръгна преди да махна няколко скенера,включително и Malwarebytes ....То бива да се комерсиализираш,ама да не търпиш и да не уважаваш всичко около теб...малко ми идва в повече....ако беше толкова добра-щеше да е само тя...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Proshark написа:

:offtopic_s:

Тази не я харесвам,защото не търпи нищо друго освен себе си....Първите версии се спогаждаха с  CF...Преди няколко месеца я сложих-за тест...не тръгна преди да махна няколко скенера,включително и Malwarebytes ....То бива да се комерсиализираш,ама да не търпиш и да не уважаваш всичко около теб...малко ми идва в повече....ако беше толкова добра-щеше да е само тя...

То, не че Касперски търпи. В смисъл уважава поне решението ми, но често ми напомня за "несъвместимия" Comodo. :)

Повечето станаха така за съжаление.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Само да допълня  -  IObit Malware Fighter Pro 10.1  работи заедно с Дефендерчо,  а това си е добро предимство.   Каква защитна стена ще добавиш си е личен избор.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, B-boy/StyLe/ написа:

То, не че Касперски търпи. В смисъл уважава поне решението ми, но често ми напомня за "несъвместимия" Comodo. :)

Повечето станаха така за съжаление.

офф//

Не си спомням дали е ставало дума, но и 360TS се прави на мъж пред Malwarebytes. За да инсталирам (ъпгрейдна) Malwarebytes free (за доп. скенер), трябва да деинсталирам (деинсталирам, не изключа) 360TS, да инсталирам (ъпгрейдна) mbam-а, и да инсталирам пак 360TS. Това пишеше и по форумите (примерно forums.malwarebytes.com). Вече съм забравил, но май тая простотия се отнасяше само за mbam v4. Доколкото си спомням, при 3-ката имаше съвместимост. Само веднъж минах (с нежелание) по тоя път (при ъпгрейда от mbam v3 към v4) и са си седя на v4.0.4.49, при последна v4.5.23.241. За сканиране на това-онова (с актуализирани дефиниции) е достатъчно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 2 месеца по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...