Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Добър вечер!

Тръгнах да инсталирам BIS 2015 на един лаптоп с лицензиран Windows 7 Professional, свалих инсталатора от офиц. страница на Bitdefender и го стартирах като Администратор. След, което се появи едно прозорче, в което ме уведомява, че в следващата стъпка ще бъде премахнат всякакъв АВ софтуер от системата, при което се съгласих, защото няма тикче или друго за продължаване на инсталацията без тази стъпка и в следващия момент ме пита дали наистина искам да премахна Malwarebyte's (безплатната), който е бил вече инсталиран на компютъра. При което първо отказах мислейки си, че ще продължи с инсталацият ана BIS, но не, нищо не стана. Помислих, че му има нещо на инсталатора на BIS и свалих офлайн такъв, но не, инсталацията не може да тръгне без да ми премахне Malwarebytе's. Е, в крайна сметка се съгласих, деинсталира го и се инсталира интернет секюрити пакета.

Не знам доколкото мнението ми би било полезно на някога, но аз лично не одобрявам тази "политика" на Bitdefender. Да, наясно съм, че 2 или повече АВ продукта са крайно непрепоръчително и резултата по-скоро ще е омазване на ОС-то отколкото някаква работа, но Malwarebytes го ползвам като скенер от време на време, той не работи постоянно и реалната му защита не е включена. защото е безплатната версия.

Приятна вечер!

• Отговори 759
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Политиката не винаги е правилна...Аз също съм имал подобни "изпълнения" от страна на дефендера....след инсталацията на гореспоменатия продукт за защита ,не ми е било проблем инсталирането на допълнителния....при това "допълнителния" е хващал неща проспани от основния....Допълнителният софтуер не е за пренебрегване,стига да не е преалено "натруфен" на компа....

Може да инсталирате отново MBAM Free след BIS, след това не би трябвало да го закача и ще можете да си ползвате скенера отново...

Не съм имал такива проблеми. А съм ползвал едновременно и двете програми. И съм инсталирал Бита, когато на компютъра е бил сложен MBAM.  Може би, MBAM, е бил в пробната версия. Дето има някаква реално временна защита. Тогава, ще стане конфликт.

Здравейте!
И аз използвам промоцията и имам един въпрос. Нормално ли е антивирусната да заема над 230 мб. RAM-памет и да товари системата ?
Защото без антивирусна програма. компютърът сякаш сваля голям товар от себе си и работи по-леко.

Здравейте!

И аз използвам промоцията и имам един въпрос. Нормално ли е антивирусната да заема над 230 мб. RAM-памет и да товари системата ?

Защото без антивирусна програма. компютърът сякаш сваля голям товар от себе си и работи по-леко.

Не съм обърнал внимание, колко заема от RAM паметта. Когато я ползвах. Но, си имаше забавящ ефект, върху системата. Най-вече при стартиране на компютъра. В покой, имах около 1.1 GB заети, това не е само Бита. От 6 GB RAM. Ако имаш 3-4 GB RAM, да са ти заети 1.1 или малко повече, ще ти е 'тежко'.

Не съм обърнал внимание, колко заема от RAM паметта. Когато я ползвах. Но, си имаше забавящ ефект, върху системата. Най-вече при стартиране на компютъра. В покой, имах около 1.1 GB заети, това не е само Бита. От 6 GB RAM. Ако имаш 3-4 GB RAM, да са ти заети 1.1 или малко повече, ще ти е 'тежко'.

Значи без да пускам никакви програми цялата система заема около 1,5 ГБ от 4 ГБ RAM-памет. Иначе и при мен при стартиране на системата има доста забавящ ефект. Очевидно самата антивирусна е тежка поради многото опции или защитите, които използва понеже е пълна версия.

Значи без да пускам никакви програми цялата система заема около 1,5 ГБ от 4 ГБ RAM-памет. Иначе и при мен при стартиране на системата има доста забавящ ефект. Очевидно самата антивирусна е тежка поради многото опции или защитите, които използва понеже е пълна версия.

Доста е. Остават ти само, 2.5 GB RAM.  Явно, и други програми имаш, дето заемат стабилно рамец. Освен Бита, кое друго 'хапва' от RAM-а, че да стигне 1.5?

Доста е. Остават ти само, 2.5 GB RAM.  Явно, и други програми имаш, дето заемат стабилно рамец. Освен Бита, кое друго 'хапва' от RAM-а, че да стигне 1.5?

BPwMXAXU.png

p2zCdOyB.png

Редактирано от petko93 (преглед на промените)

• 3 месеца по-късно...

Инсталирах пакета и пак същото.Голямо забавяне при логване.Гледах й настройките да не си сканира сама.

При стартиране на Уиндоуса, се усеща. Забавя чувствително. Но после, не съм имал проблеми. Работи си леко, във фонов режим. И много хубава опция има, да стартираш в нещо като сейм режим, и там да сканира за упорити гадини.

Наистина се усеща като доста тежка и компютърът става бавен и муден.Пробвах безплатната геймърска версия на програмата http://www.bitdefender.com/solutions/free.html

и от 200 рам на пълната версия тази използваше една 16 мб. което ме усъмни,че изобщо хваща нещо,но при опит да изтегля 2 заразени файла за които знам,че са троянци програмата ги блокира още на download което си е много добре,само не знам как се справя с вече инфектирана система.

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

Наистина се усеща като доста тежка и компютърът става бавен и муден.Пробвах безплатната геймърска версия на програмата http://www.bitdefender.com/solutions/free.html

и от 200 рам на пълната версия тази използваше една 16 мб. което ме усъмни,че изобщо хваща нещо,но при опит да изтегля 2 заразени файла за които знам,че са троянци програмата ги блокира още на download което си е много добре,само не знам как се справя с вече инфектирана система.

Това си е безплатната версия. Каква геймърска те гони? :D  Лека е, но няма много функции на платените версии. Плюс това, пробвай да разархивираш архив с много вируси. Да видиш, колко време ще сканира. Иначе, за нормално ползване, си е супер.

• 3 седмици по-късно...

Искам да изтегля един кейген ,но докато го изтегля и вече го няма в папката.Спрях антивируса и пак същото.С NIS спирах и двете защити и се получаваха нещата.Bitdefender Internet Security 2015  какво още да му спра за да мога да изтегля кейгена.

Искам да изтегля един кейген ,но докато го изтегля и вече го няма в папката.Спрях антивируса и пак същото.С NIS спирах и двете защити и се получаваха нещата.Bitdefender Internet Security 2015  какво още да му спра за да мога да изтегля кейгена.

дай снимка да видим от каде си я спрял

С лаптопа нещо не мога да направя снимка.На настолният има копче принт скрийн и става и тука има такова копче след Ф12,отгоре е инсерт,а отдолу принт скрийн.Натискам го,но после нищо не става с Пейнт-та. стрл-v натискам но не става.Иначе където е антивируса му махам отметката и пише след 5 мин ще се включи.

Тоя кейген е за последната версия на CyberLink PowerDVD 14 ,затова ми трябва .

Голяма част от колегите не толерират използването на софтуер по нерегламентиран начин,включително и моя милост.Въпреки че познавам и "двете страни на монетата"...Харесай си някоя безплатна алтернатива,за да не посетиш секцията https://www.kaldata.com/forums/forum/137-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D1%85%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D0%BE%D1%84%D1%82%D1%83%D0%B5%D1%80-hijackthis-%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

Една ,друга част ,би трябвало да са благодарни че я има.....

Редактирано от NIKISHARK (преглед на промените)

С лаптопа нещо не мога да направя снимка.На настолният има копче принт скрийн и става и тука има такова копче след Ф12,отгоре е инсерт,а отдолу принт скрийн.Натискам го,но после нищо не става с Пейнт-та. стрл-v натискам но не става.Иначе където е антивируса му махам отметката и пише след 5 мин ще се включи.

За скрийновете http://www.screenpresso.com/безплатна е и имаш възможност и филмче да направиш и прочие. Не се разправяй с кейгени.

Мерси  "nikssi"  за програмата.Аз просто попитах някой да каже как да спра действието на програмата пък от там на татък аз си бера ядовете.Никой не карам да ми дава пиратски софтове и др. насоки.Просто как да спра защитата на битдефендера.На Нортана ставаше но тука го спирам но пак го перва още докато го изтегли,че и в карантината го няма да го върна.

Мерси  "nikssi"  за програмата.Аз просто попитах някой да каже как да спра действието на програмата пък от там на татък аз си бера ядовете.Никой не карам да ми дава пиратски софтове и др. насоки.Просто как да спра защитата на битдефендера.На Нортана ставаше но тука го спирам но пак го перва още докато го изтегли,че и в карантината го няма да го върна.

Спираш всичко. Ама като казвам всичко, наистина всичко. Не само антивируса. Има и опция, за Актив Вирус контрол. Вече забравих какви бяха другите опции. Общо взето, аз когато го пробвах, спирах де що видя възмоност. За да спре да 'пипа'.

Спираш всичко. Ама като казвам всичко, наистина всичко. Не само антивируса. Има и опция, за Актив Вирус контрол. Вече забравих какви бяха другите опции. Общо взето, аз когато го пробвах, спирах де що видя възмоност. За да спре да 'пипа'.

ОК, мерси ще пробвам това.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.