Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

BitDefender - въпроси, проблеми, дискусия (обединена)

Featured Replies

Добра новина! Това от скоро ли е, или просто не е било забелязано до момента?

От днес.

• Отговори 759
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Bitdefender 2014   x86 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Internet Security   Bitdefender 2014 Total Security   x64 Bitdefender 2014 Antivirus Plus   Bitdefender 2014 Inter

• Мисля , че тази настройка . Поне при мен след като я направих праща откритите зарази в карантината. Между другото може да прегледаш тези : http-~~-//www.youtube.com/watch?v=W4IbPS4F7zo http

• проблема е решен!Всъщност се оказа че не е в настройките на програмата,а самата програма има такъв бъг.Не предполагах че проблема може да е в програмата като такава..затова се подведох.Обещават да ра

Публикувани изображения

Ъпдейт

Hello,

A new product has been released with the following details:

Date: 07.29.2013

Affected software:

- Bitdefender Total Security
- Bitdefender Internet Security 
- Bitdefender Antivirus Plus 

Localization: US-EN;

Version: 17.15.0.682

Platform: x86, x64

Updates & fixes:

Safepay does not have images in the malware alert window;
TrafficLight integration with the new Opera browser;
Security report could not be opened with Internet Explorer 11 on Windows 7;
Parental Control - Schedule blocking does not display the alert in the browser;
Parental Control - SSL certificate is not installed on a new Windows account in Opera and Firefox;
Custom scan tasks scheduled to start at system startup do not start as scheduled;
Safepay - No tab navigation available when multiple tabs are open;

Size: ~41 MB

Update method: Automatically by Live Update module

http://forum.bitdefender.com/index.php?s=&showtopic=46294&view=findpost&p=193364

Hello,

Date: 08.01.2013

Affected software:

Version: 17.15.0.682 EFX - no build change;

Updates & fixes:

Fixed minor incompatibilities with Windows 8.1;

Updated AVC heuristics;

Size: ~2 MB

Обновления + исправления: 

- Исправлены основные проблемы несовместимости с Windows 8.1;

- Обновлена эвристика AVC; 

Обновление устанавливается через модуль Live Update (~2 MB). 

Обновления + исправления: 

- Исправлены основные проблемы несовместимости с Windows 8.1;

- Обновлена эвристика AVC; 

Обновление устанавливается через модуль Live Update (~2 MB). 

незнам какво толкова му обновиха но при мен на работния лаптоп след ъпдеита реално времевата защита се прецака и неще да се пусне каквото и да правя, явно ще се слага и там ф секюр само дано 1-годишната промоцията продължава да работи 

незнам какво толкова му обновиха но при мен на работния лаптоп след ъпдеита реално времевата защита се прецака и неще да се пусне каквото и да правя, явно ще се слага и там ф секюр само дано 1-годишната промоцията продължава да работи 

Сигурно ще прозвучи доста рязко, но по-бъгав АВ продукт от Битдефендър, след версиите отпреди няколко години, не съм ползвал. Може да почне добре, но все някога се бъгва, просто не мога да разчитам на постоянство и стабилност. Иначе за енджина му спор няма, че е един от най-добрите.

Сигурно ще прозвучи доста рязко, но по-бъгав АВ продукт от Битдефендър, след версиите отпреди няколко години, не съм ползвал. Може да почне добре, но все някога се бъгва, просто не мога да разчитам на постоянство и стабилност. Иначе за енджина му спор няма, че е един от най-добрите.

май и тук трябва да се процедира по същият начин както при аваст, 

щом попаднеш на някоя що годе стабилно работеща версия си стои на нея щот не се знае кво щи се случи ако речеш да инсталираш по новата версия  :ph34r:

• 4 седмици по-късно...

Ъпдейт

Hello,

Date: 09.04.2013

Affected software:

Version: 17.17.0.773;

Updates & fixes:

- Wallet cannot be turned off on some systems;
- Action Center reports that Antivirus and/or Firewall are OFF;
- Some Bitdefender panels are missing when opening the main interface;
- [Wallet] Ask Master Password when returning from hibernate;
- other fixes and improvements;

Size: ~30 MB

http://forum.bitdefender.com/index.php?s=&showtopic=46294&view=findpost&p=196590

От снощи наблюдавам проблеми на лаптопи на които сложих безплатната версия на Бита.

Проблемите се характеризират с едни и същи симптоми:

- машините забиват, работят извънредно бавно. Нищо не можеш да направиш в този момент...

- не могат да се свържат с интернет - реално услугата работи и всичко изглежда наред, изписва че са свързани, но всички браузери не отварят нито една страница, освен Google, и Faceboock но и тя не работи коректно. Работи само Скайп и TeamViewier.

Деинсталацията от add/remove programs на единия лаптоп даде грешка, че се наложи специализирания им инструмент да ползвам - BD Free Uninstal tool.

След деинсталация и двата лаптопа възстановиха нормалната си работа. Двата са с различни ОС и с различни доставчици на нет.

Единственото общо помежду им беше BD Free.

Предполагам е някакъв кофти ъпдейт, който блокира някои протоколи, сървиси или системни процеси на уиндоусите. Сигурно щеше да се поправи при следващ ъпдейт, но не ми се занимава да ги чакам...

Ще прочета в оффорума им...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Що не ползваш IS?

Застоя се на единият комп и се справя отлично, въпреки че аз много не я долюбвам заради големия брой FP.

На моя лаптоп съм с BD Windows 8 Sequrity, която е същата като ИС - доволен съм.

Проблемните лаптопи са на приятели и колеги.

Не помня на колко машини я сложих вече безплатната.

Чакам още да ревнат...

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Доста хора се оплакват от такива проблеми във форума им.На екипа им е известен и работят по отстраняването му.

http://forum.bitdefender.com/index.php?showtopic=48320

Hello,

We are truly sorry for the inconvenience created.

Yes, this is now a known issue and we've already released a fix for this via product update a couple of hours ago.

Редактирано от luckyboy (преглед на промените)

Ще го оправят, то това е ясно, но си направиха удар под кръста сами.

Конкуренцията при безплатните е голяма, а те скоро въведоха обещаващата безплатна версия.

Ще изгубят доста потребители. Не че другите нямат издънки....

Не че другите нямат издънки....

Това е разковничето.Ми виж братушките как буквално се оср@ха с версия 2014.Едва след вторият патч (b), ще заприлича на нещо.

Вчера трети лаптоп с BD Free със същите проблеми от онзи ден вечерта.

Изглежда при блокирането на интернета, не успява и сам да се ъпдейтне за да влезе кръпката....

Не знам хора аз съм с BD IS 2014 от както е излязла и съм много доволен, преди това всички версии много ми тежаха! Винаги съм искал да е ползвам но като ги сложех и за няколко часа ги махах. Реших само за проба да сложа 2014 без да съм очаквал че ще я задържа но за моя радост компа ми бачка без никакъв проблем. Препоръчвам нея пред безплатната, ако имате ключета разбира се!

Редактирано от reyhan_84 (преглед на промените)

С безплатната се оляха този път голям гаф, дано си изчистят бъговете, че е ужас. върнаха ми днеска един комп заради тия мамалиги. Ако си отстранят бъговете равни няма да имат ама де късмет де!

Не знам хора аз съм с BD IS 2014 от както е излязла и съм много доволен, преди това всички версии много ми тежаха! Винаги съм искал да е ползвам но като ги сложех и за няколко часа ги махах. Реших само за проба да сложа 2014 без да съм очаквал че ще я задържа но за моя радост компа ми бачка без никакъв проблем. Препоръчвам нея пред безплатната, ако имате ключета разбира се!

точно тая може и без ключета :)

Редактирано от Ghost Rider (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ей на това му викам обслужване,шапка им свалям:

Публикувано изображение

Не знам хора аз съм с BD IS 2014 от както е излязла и съм много доволен, преди това всички версии много ми тежаха!

На мене и 2014 ми тежеше нещо.

Някой да има представа ключ за Битдефендер тотал секюрити дали става за интернет секюрити?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.