Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изверг отсякъл с брадва четирите крака на куче

Featured Replies

разбираш, че сме на едно и също мнение, нали, и обичащите кучета, и безразличните към тях... очакваме държавата да си изпълни задълженията и НИЕ няма да се "джафкаме" по между си... но екземпляри от човешкия вид като Карбовски са срам... поне за мен

Какво му е на Карбовски не мога да разбера? Той е само водещ, репортер или там каквото е. Той не взима ничия страна. Винаги показва двте срещуположни гледни точки и не защитава нито обвинява никой. Оставя всеки зрител сам да си изгради мнение.

• Отговори 240
  • Прегледи 24,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ама това куче вилата ли е пазело вътре в двора или е обикаляло пред двора??? Явно баща му не е можел да се грижи за кучето,затова то е обикаляло и е вършело пакости и вероятно е ухапало някого и той п

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Хаиде да расъждаваме логично . Ако едно куче напада минувачи на улицата едни садист едва ли ще се осмели да практикува болните си фантазии по скоро би го отровил . Защо защитавам кучетата ли ? Проста

• Направо се погнусявам от човешкия вид като чуя някоя такава история.Животно не бих убила дори ,за да спася себе си..директно си тегля куршума и това е. Не виждамз ащо ние трябва да решаваме съдбата

Абе, какви са тия лигавщини, железа, бухалки и т.н, това предизвикателство ли е? Има си ЛС за тая работа.Докато успееш да ми посегнеш, вече ще си нокаутиран! А аз съм на мнение, че луди пари се точат от държавата за тия кучета.Да ги избиват, инак проблемът няма да се реши.

Само ако можеха да видят тоз аватар - всичките бездомни кучетя щяха да емигрират, да преплуват Дунава ако трябва...

Животните не са виновни, няма спор, но тук си нямаме клиники да ги прочистят и възстановят, и предложат за " осиновяване ", и явно няма друг изход.Маса мангиз` отиде, а за какво всъщност са тия " организации " ? Нов вид организирана престъпност за източване на държавни средства, под формата на субсидии и заплати ?!

P.S Topper, ето няколко примера за отворен гард, какъвто държа на аватара си ( кой както си е свикнал).В чистия бокс е съвсем друго.

Тук Тук Тук и Тук. Простете off-topic-а.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

ето една логична и и интересна статия, която подкрепям от компетентен човек в тази сфера Цък

Направо се погнусявам от човешкия вид като чуя някоя такава история.Животно не бих убила дори ,за да спася себе си..директно си тегля куршума и това е.

Не виждамз ащо ние трябва да решаваме съдбата на едно животно...като според мен най-малоумния вид живеещ на тази планета това са хората и нищо не може да ме убеди в противното.

Този човек собственоръчно бих му извадила всичко ,което може да се извади...както не бих докоснала с пръст животно,така съм готова да подлагам на мъчения по цял ден някой такъв изверг.

Този най-малкото трябва да го вкарат в лудница,защото нормален/доколкото е възможно/ човек не може да стои и да реже краката на друго същество,докато то вие от болка.Кажете ми дори вие как бихте стояли хладнокръвно да режете краката на животно докато е още живо.Това в никакъв случай не ми изглежда нормално..

Нали претендираме,че сме връх на еволюцията,разумно животно..какво разумно има в това? Защо трябва животните да търпят нашето нехайство и грешки.Защо трябва да се избиват бездом,ните кучета,защото ние не можем да се накним и да скътаме пари,за да направим приюти,ветеринарни кабинети,където да бъдта лекувани,обезпаразитявани и давани з аосиновяване..и защо те са ни виновни,че вместо да си вземеш някое от кученцата до блока ти трябва непренно да си вземеш дребен породист пинчер или обезателно английски булдог.Не са и виновни,че хората ги изоставят каот решат,че не могат да се грижат за тях повече,че ги бият,малтретират и после смао при едно движение изпадат в паника и тръгват да хапят.

Не мисля,че са виновни и като някое нахално хлапе тръгне да им досажда,майка му пие кафе зазяпала се нанякъде и после "Яу детето ми"..ми така тис е пада на детето като не го гледаш,а то се вре където не трябва. Виновни са и стопаните на едри кучета,че не им слагат наморници,а ги разхождат така.За всичко са виновни хорат и ако става върпсо за избиване бих връчила на 90% от населениеот по една пушка да се изтреби самичко :ph34r:

На такива като Джоела бих връчил сметката за протезите на бабата, която остана без крака заради подобни мастии.Опазил ни Господ от такива, слагащи животните пред човека, това е не просто неправилно, а и грешно." А колко по скъп е човекът от овца..." Една мастия (да, кое расово куче ще остави да го нарежат така, ще изяде тоя мангал за закуска) се превърна в национален герой, а десетките инвалиди, жертви на кучета, тънат в забвение..Е, аз минавам на страната на кучемразците.Кучето е собственост, а не човек.Ще избия всички улични кучета, които видя, както и всички лаещи от съседни апартаменти.Покажете ми макар и една държава в Европа, в която да е различно? Озлобени били, не знам си какви били, хората са виновни.Подобни оправдания ще минат ли в съда, за да оневинят някой убиец или садист ? ! Я, нека някой от тия пишман-природозащитници да си вземе кучетата-убийци у тях, за да му изядат поколението, пък после да заповядат!!! Кучетата са безполезни животни, когато не са породисти и живеят в апартамент.Котките поне трепят мишки, плъхове и други гадинки в природата.А досега винаги съм бил много обичащ кучетата човек.А такива като Джоела са безотговорници, които не умеят да се грижат ни за близките си, ни за децата си.Само комплексар би се правил на света вода ненапита, а прекаленият светец и богу не е драг.Е, аз пък съм си искрен, и очаквам с усмивка помията на сбърканяците, луди на тема кучета.

Ако някой иска да събира пари да спасява кучета, на вас какъв ви е проблема питам се аз?!?

Ако се съберат някакви хора и съберат средстава за протези за животно, вас какво ви бърка?

Ей, Бога ми, всичко мога да разбера ама не и такива нелепости.

Аз пуша, купувам играчки на сина си (без които той със сигурност може) и имам куп нелепи разходи. Как някой не ме обвини, че давам еди каква си сума пари за цигари, вместо да ги дам за благотворителност (за хора, разбира се, защото ние освен нашия вид, друг не признаваме), а когато дам някаква сума за някое животинче всички почват да ми правят сметка на парите.

Я, се осъзнайте.

Не знам,dindi,че имат проблем - имат -

чешат клавиатурата с глупостини

sad.gif

И аз искам парите за цигари и т.н. акциз тинтириминтири да отидат за болни и нуждаещи се хора,а не в джоба на примерно такива - като тази "представителна извадка"

a_708e0_01.jpg

На такива като Джоела бих връчил сметката за протезите на бабата, която остана без крака заради подобни мастии.Опазил ни Господ от такива, слагащи животните пред човека, това е не просто неправилно, а и грешно." А колко по скъп е човекът от овца..." Една мастия (да, кое расово куче ще остави да го нарежат така, ще изяде тоя мангал за закуска) се превърна в национален герой, а десетките инвалиди, жертви на кучета, тънат в забвение..Е, аз минавам на страната на кучемразците.Кучето е собственост, а не човек.Ще избия всички улични кучета, които видя, както и всички лаещи от съседни апартаменти.Покажете ми макар и една държава в Европа, в която да е различно? Озлобени били, не знам си какви били, хората са виновни.Подобни оправдания ще минат ли в съда, за да оневинят някой убиец или садист ? ! Я, нека някой от тия пишман-природозащитници да си вземе кучетата-убийци у тях, за да му изядат поколението, пък после да заповядат!!! Кучетата са безполезни животни, когато не са породисти и живеят в апартамент.Котките поне трепят мишки, плъхове и други гадинки в природата.А досега винаги съм бил много обичащ кучетата човек.А такива като Джоела са безотговорници, които не умеят да се грижат ни за близките си, ни за децата си.Само комплексар би се правил на света вода ненапита, а прекаленият светец и богу не е драг.Е, аз пък съм си искрен, и очаквам с усмивка помията на сбърканяците, луди на тема кучета.

Ти що не вземеш да си завреш мнението заедно с наградите ти по нещо си там в четирибуквието а?

Имаш ли си домашен любимец, животно за което се грижиш. Ти ако нямаш, аз и още много хора имаме. Човек който обича животните няма да изказва такова мнение като твоето. Щял да ги убива, дрън дрън. Написал шампиона по калпазанлък.

Макар да имам имам само един вид животно, аз обичам всички видове освен някои насекоми и особено мразя хлебарки.

Ако видя някой да се опита да нарани животно жив няма да остане. Протезите на бабата, нахапаното дете, и още куп глупости. Дрън дрън, дрън на кой му пука. Отново човешката простотия и нахалство вземат превез. Винаги обвинявате кучетата. Не сте ли се замисляли, че може би човека по някакъв начин е ядосал животното. Замислете се преди да пишете глупости, че кучетата са ви виновни. Какво заплашвате толкова? Нали не са нахапали вас или ваш близък. А дори и да е така нямате право да се сърдите. Ние хората сме оставили тези кучета без дом и храна и сега ще си понесем последствията. Ако всички хора хранеха животните всеки ден, нямаше да има нахпани заради инстинкта им за оцеляване.

Сърдете се на себе си, че не ги храните и не им обръщате внимание.

....

То малкото дете, разкъсано от псетата със сигурност ги е предизвикало...

Глутница, от тези уличните/бездомните.

Нападат само слабите-Старци, жени и деца. Много по-малко са случаите на нападнати мъже.

Кучетата преценят кого да нападнат, също като хищни вълци.

За тези кучета, като горните масово изтребление.

Предлагам ти утре да се пожертваш и да нахраниш уличните псета. Така ще са сити поне за малко и няма да нападат други хора.

И до "активистите" природозащитници-Има психари, които се гаврят със животните.

Трябва да бъдат наказани.

Има и много опасни кучета. Те не са преференцирани да ни нападат.

Стига се прехвърляли цялата вина за това, че някой е нападнат, на самият него.

Една старица, дядка с колело или детенце на 4-5 годинки не знам какво толкова може да им направи, че да го нападнат.

Поздрави за активистите, ако може въобще да се нарекат така...

Глутница кучета прегриза гърлото на 6 годишно дете, отишло да си гупи лакомства от магазина

Глутница кучета разкъса момиченце на 1 годинка. Краката и ръцете му били изтръгнати!

Глутница кучета разкъсаха жена почти до смърт.В тежко състояние с опасност за ампутация на едната ръка

Да продължавам ли, драги ми активисти?

Истината боли ли? Лицемерието голямо ли е?

Лесно е да извърнеш поглед или да си затвориш очите, за ужасиите, които стават, нали?

Е, аз не го мога. Останала ми е поне капка човечност и ме боли за всяка една трагедия, която се случва. Боли ме защото някой е оставил и позволил това да се случи. И искам промени!

Утре това може да бъдете вие

Да гледатее безпомощно как детето ви умира в агония или вие умирате под зъбите на кучетата.

П.П Все още не съм чул кучетата на "Елена Банкова" да са приспани, нито тя да е с поне 10 години каторжен труд.

Това е справедливостта тук-Глобичка ако понечат да ти напишат, не повече...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Поклон на съфорумеца по-горе.Аз ви гарантирам, че ще изтребя стотици такива.Много хубаво го каза, нападат само безпомощни! Аз съм отървал безпомощна баба от глутница от 13 помияра, от които първите само лаеха, а другите пригласяха...Нападнаха мен и приятелката ми, близо до бившата Рибна борса.Дърпат се при ритниците ми, и пак нападат, но, като улучих едно в муцуната, всички избягаха.Друг случай, навръх Нова година, в комплекса, в който празнувахме, живее невръстно пале.Събирам аз една огромна паница с кокали от вечерята, излизам и му ги давам.Отнякъде се появи улично куче и рани малкия лошо, потръпнах при писъците на малкия.Ако не се бях намесил, както го събори по гръб, със сигурност щеше да му прегризе гърлото.Позната ситуация, пръсти, пета, завъртяна равномерно с другия крак, боен вик " Muay Thai ", и уличното куче изхвърча на много метри разстояние.Останах навън на студа, докато малкото пале си изяде всичко, и тогава влязох вътре.Същият случай се повтори, но с две палета, братчета, където едното почти уби другото за храна, предвид как дадох и на двете.Добре, че не го уцелих, бих го убил на място.Какво ви говори всичко това?! Помиярите имат ли състрадание, съзнание и християнска милост?! Могат ли да имат? Не, деца, не могат.Не забравяйте и за библията, където е писано да не даваме святото на кучетата, и човек трябва да си помогне (да се изцери) сам, че тогава да търси.Как може едно куче да получава неща, които не може никак да оцени, вие какво си въобразявате? По-скоро мангал ще се интегрира в обществото, отколкото улични кучета.Колко от вас са давали за благотворителност?! Колко от вас са помогнали на човек в нужда?! Такива " кучелюбци " просто искат само да си спечелят добри точки за кармата пред съдбата, и да си вярват какви християни са.

P.S На лигльото Icelion съм му писал да се разберем, предложих му да си вземе металния прът, за който все говори, а аз с голи ръце, малко да го науча на уважение.Някакъв си 17-годишен ученик, непълнолетен, тръгнал да учи нас, успелите хора...Слагам го в игнор-листата си, за да няма караници.Много добре му го казаха, да видим дали ще нахрани той кучетата.

Такива кучета веднага трябва да бъдат евтанизирани, независимо дали са домашни или улични! Независимо по каква причина са се превърнали в убийци. Казах в предишен пост, че глутница кучета ме гониха една сутрин, отивайки на работа, без никаква причина. Не лаеха и добре, че беше много тихо та ги чух на няколко метра зад гърба си. Знам как да реагирам в такава ситуация и това ме спаси. Кучетата в глутница променят поведението си, както МАСАТА хора - стават неуправляеми.

Необходими са не само закони, но и спазването им! А, иначе, не можем само да обичаме кучетата от илюстрациите - символ на приятелство и семейна идилия.

Хора , осъзнаите се малко ... измествате темата ... не е това тя / темата / . Въпроса е че този изрод дето е отрязъл краката на хайванчето ... с какъв акъл го е направил ... на едно нищо и никакво помярче ... отцякал му единият крак ... и след време другите три ... е не е добре за мен този човек ! А вие къде отидохте ...

Не е нормално поведението на садиста, разбира се, но от какво е било продиктувано ?

Колкото до помиярите - преди '89-та нямаше, защото беше задача на ловните дружинки тихомълком да изтребват псетата в покрайнините. И никой не скърбеше и не правеше театър за "бедните кучета"...

Както споменаха преди няколко поста, проблема няма да се реши генерално, защото никой не е луд да режа клона на който седи, разбираме усвояването на средства.

Тогава какво остава ?

А за King Of Dragons, Street Fighter 2 и 4, Mortal Kombat 1 rev 3.0, има ли желаещи ? Виж, целта е да ги премахнем, а не да ги мъчим.Тъй като нямаме лиценз за ловна дружинка с огнестрелни оръжия, трябва с отрова.На ЛС ще ти кажа как, KoiAzLiWe.

Само да поясня на всички четящи без идиота който съм цитирал, че ще бъде докладван за обида по ЛС. И то не една.

Знам, че е забранено да се публикува ЛС в тема но ще го направя по изключение специално за да се види отношението на този потребител към другите. Съобщението гласи:

Fixt00l написа:

======================================================================

Така си и мислех, страхливец нещастен, но аз с путьовци не дискутирам, нито пък ги ***.Ти си тоя, който се заяжда с мен и ми се заканва с метални пръсти и как щял да ме бие с купите по главите.Не може некъв пикльо, дето устата му на мляко и нешо друго мирише, и има жълто около нея, да ми държи сметка за мен.Защо имаш -200 и кусур репутация, а моята е положителна само дни след падане до 0 ?! Отговорите ти ги оставям за домашно, и засега си в игнор-листата ми, спести си напъните за тоалетната.

======================================================================

Внимателно вижте интелектуалния багаж на този човек колко е?

Същия този *** пропагандира за избиване на бездомните кучета.

Той не гледа че с смешната си снимка която е сложил буди невъобразим смях и кучетата ще умрат само като я видят. Друг е въпроса, че главата му прилича на вмирисана тиква с очила. А после на мен ги давате минусите.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Хайде починете си малко от тия размисли по темата, а ?

Починете, помислете, утре си прочетете отново постовете и размислете върху това какво всъщност казвате.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.