Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

да не я търсим казвате,ами чувал съм,че който търси намира.А мисля ,че е по-добре да я търсим,отколкото да седим и да чакаме тя да ни намери,ако въобще ни намери.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

да не я търсим казвате,ами чувал съм,че който търси намира.А мисля ,че е по-добре да я търсим,отколкото да седим и да чакаме тя да ни намери,ако въобще ни намери.

Ама някои не щат-да я търсят

Като моята позната,на 45 години стана,стара мома,катерица прашасала-в тях си стои

Тя по тъмно не излиза-каза че кокошките били най-умните същества на света понеже си лягали рано

biggrin.gif

Няма изкарване след 20 часа-хем лятото,светло-за по бира,пица-нееееее

Чака принца на белия кон да падне барабар с полилея у средата на хола-додето си гледа сериали с майка си

Може и на звънеца с копито да звънне коня

Оф,то не е до смях,ама...

Кой кокошка да ляга

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Не знам какво да кажа....била съм на 16, на 18, на 30, сега съм на почти 40.

Тогава нямаше интернет, с родителите ми не съм споделяла...никога не съм търсила или приемала

акъл от други хора.

Никога не съм си и въобразявала, че друг ще ми разреши личните или неличните проблеми ....

Мило момиче, всеки ще ти даде поне 1 дузини съвети, други ще ти се подиграят...това е форум..

а ти... в случая..........послушай какво ти казва твоето собствено сърце......и твоя вътрешен глас ....

ще го разпознаеш безпогрешно ..........

Ама чакайте малко, я някой да ме просветли - това момиче какво е, що е, в кой е влюбена, разлюбена - нищо не разбрах.

Пф...нямам навика да го посещавам тоя подфорум - голяма веселба пада тук явно.

То се чудиш да плачеш ли-да ревеш ли

Кво рамо да дадеш

biggrin.gif

Та по темата-тя сама си е отговорила на въпроса-ама за всеки случай и пита

Лошо няма

:beer:

ами ,тя темата е малко безсмислена,просто на момичето му е било тежко,аз го разбирам,но не трябва така да ги изживяваш нещата.На 16 си ,още колко пути ще се влюбваш и разлюбваш,ако знаеш.....и не прави грешката на 16 години да живееш със някой и да го раздаваш семейно,рано ти е,казва ти го човек минал по същия път.Аиде успех със преодоляването от раздялата;)

• 3 седмици по-късно...

За последно преди време видях любовта в леглото у нас, но не те съветвам да я търсиш там :-)

Това, да чакаш принца/принцесата и да се пазиш девствен/а за него/нея, си е безумие... Недей да чакаш и търсиш нищо. Просто си живей и се забавлявай. Никога няма да намериш любовта, ако си се вторачил в това търсене, анализираш всяка жена и всяка нейна дума и не се занимаваш с нищо друго. За да срещнеш любовта, преди това трябва да бъдеш ЩАСТЛИВ! Само тогава можеш да я срещнеш. Да си щастлив, имам предвид да се радваш на живота и да изживяваш пълноценно всеки един миг...

Към автора - повече не можете да бъдете нищо повече от приятели. Не виждам какво ти пречи да бъдете приятели...

За Любовта са нужни само двама

Стане ли на триъгълник,все ще има някой наранен

Що бе, в триъгълник се получава много интересно... Когато е със съгласието на 3-та cool.gif

• 2 седмици по-късно...

И аз си има приятели,които са ми бивши.И да ви кажа,понякога осъзнаваме,че като приятели се разбираме много повече отколкото когато сме били гаджета-да го наречем.Но сме се разделили мирно и спокойно-виж сега,ако ме нарани-никакъв приятел :)

Не си задавай въпроса къде ще срещнеш любовта,и недей да я търсиш,тя сама ще те намери!

Ще я познаеш,когато това се случи.Не бъркай любовта с временните увлечения,или симпатии,или чисто физическото привличане.Тя е чувство,което просто не можеш да не разграничиш от останалите.

Успех!

Напълно подкрепям!Аз търсих и все се заблуждавах,накрая сама ме намери-чувството е невероятно:)

Напълно подкрепям!Аз търсих и все се заблуждавах,накрая сама ме намери-чувството е невероятно:)

радвам се за тебе!

Седемдесет процента от хората ме смятат за красива и секси.

кофти...трябва 71% от хората да те смятат за красива и секси, за да намериш любовта...

ох до къде стигнахме -.-

Извинявайте момичета,но малко ми стана смешно като четях тези редове.Не пиша обикновенно в такива теми защото не може всички хора да имат еднакво мнение.

Висока съм 1.80 тренирах плyване.От дете момчетата ме нападаха постоянно....това добре....но какво мислите виждаха в мен.....секс бомба....не знам кой е харесван 70 процента,но момчетата искат 2 типа жени!Такива които са секс бомби и такива за домакинство,но мили момичета те не се женят за секс бомби!!!!Те гледат ли на вас с това око така и ще си остане.

МОМИчЕТА бъдете си секс бомби и бъдете домакини.Когато имат тези неща те няма смисъл да търсят,но аз съм skepti4na:

"Всеки ден салам омръзва".

Бъдете вас си и не чакайте да дойде принц на кон.Господ ви е дал човешки живот а останалото е .....

Напоследък все се питам кога ще срещна любовта и как ще разбера , че е тя?И друг път съм се лъгал ,че съм я срещнал,но....все разочарование sad.gif

Без разочарования в този живот не може. Но това, което ще ти кажа, друже е...че няма нужда да хукваш по-улиците, да търсиш любовта ! biggrin.gif

Един ден, сам ще се блъснеш в нея laugh.gif

Любовта е най-чаканата гостенка, тя не идва с покана, не идва по наше желание, не крещи , не звъни на вратата ни. Срещаме я случайно на спирката, на пейката в парка, на прашната улица, в бара, тъй задимения бар , където мразим да ходим. Тя е в красотата на погледа, в усмивката , в жеста , в кокичето, в повея скърцащ на клоните...

....без да знаем просто обичаме!

raival

Редактирано от diadia (преглед на промените)

Здравейте, случи ми се нещо ужасно, не знам как да го опиша. Ще се опитам.

Не знам как да кръстя темата, ако имате предложения...

Живях с едно момиче повече от година. Тя беше страхотна. Обичах я. Имахме дрязги и проблеми, но нищо сериозно, просто като всички останали

Всичко ни беше наред. Дори се сгодихме. Но след това нещата взеха да се променят и в един хубав ден тям ми каза че иска да се разделим защото нещата не вървят. Имахме и проблеми със секса. Но тя не предприе нищо сериозно. В смисъл аз се прибирах уморен от работа, тя седеше пред компютъра ли телевизора. Правехме нещо като секс преди лягане без някой от нас да е истински задоволен.

И така. Да спомена още нещо. Няколко месеца преди деня Х се запознахме в един форум с готини хора, ходихме им на гости, те ни идваха също. Имам предвид компания, не семейство. Един от тях дори спа у нас, че нямаше пари за хотел.

Имахме планове да идем в друг град заедно, но след като скъсахме аз останах, а тя отиде сама. В него град живеят и хората с които се запознахме.

С нея се чуваме, кофти е, но аз го приех някак. В смисъл виждах че нещата не са добре и м,ного се ядосвах че не сме успели да си поговорим навреме. В деня Х когато ми каза говорихме доста и каза че в секса не съм се представял добре, че за цялта връзка имала само един оргазъм. Бях шокиран. Защо не ми е казала? И да кажа нещо в моя защита, жените м,оже би ще ме нарекат дърво... Конкретно за деня в който каза че е получила оргазъм в нейното държание в леглото нямаше разлика в другите пъти. В смисъл същотот държане, същите звуци. Накратко винаги е симулирала. Как по дяволите се е предполагало аз да разбера че не е задоволена тогава? 2-3 пъти ме е питала дали ме задоволява и аз съм бил честен "да", и на обратния ми въпрос "а аз теб", тя също отговаряше положително. С родителите й се запознахме, допаднахме си много. Готини хора. Не знам дали да говоря и с тях. Просто съм като прободен, аз й дадох всичко което имах, а тя ме изигра така.

Каза че иска да помисли върху кариерата си и няма намерение да започва връзка с никой, че е объркана. и т.н. Това преди по-малко от два месеца.

Е, та днес разбрах че тя спи/ходи/живее с това момче което спа в нас. А аз балъка ходех на работа и се трепех по цял ден докато са се ш**** в къщи!

А когато се чуваме по телефона нищо не казва кучката! Е по-добре ли беше така да го науча?!

Дайте съвет?

Редакция: Знам че живота продължава, и т.н. Но защо трябваше да постъпва така с мен? Капка уважение ли нямаше? Това ли заслужавах? Според мен това е най-долния начин да предадеш някого.

За първи път съм давал себе си на жена, тя беше "ТЯ" за мен. Не съм сигурен, мо ноже би имам нужда да говоря със специалист, кажете такъв за Варна. И как вървят цените.

Още нещо, не мисля че има смисъл да говоря с нея. Поне не мога да го открия. На скоро се опитах, поисках да ми каже честно защо стана всичко така и т.н. Нищо не се получи. Даже й се извиних защотото реших че съм поискал прекалено много от нея. Едно е да си мислиш че тя е с друг, друго е да го видиш със собствените си очи, и то с човек който си подслонил под покрива си и е претендирал че е приятел.

Редактирано от izmamen (преглед на промените)

Дълго премислях дали да пиша в тази тема..

Но ако не пиша тук би значело,че съм двуличен човек,а това е нещото,което не търпя..не мога да понасям спотайването,криенето,премълчаването на факти,истини,чувства и емоции..

Явно съм такъв човек..

Тъй като съм лично запозната със споменатата история..т.е човешка съдба по-скоро,защото история не е точната дума в този конкретен случай,мисля,че е редно да кажа 2-3 думи..

Разбирам болката на автора..той е обиден,огорчен,наранен...така е с всички хора,които някога са били лъгани в живота си..

Всички сме били лъгани..всички сме били изоставяни..или сме изоставяли ..

Станалото станало.Факт.Да,боли..да,сякаш целият свят ти се е срутил..и няма нищо,което да те радва..

Гняв,болка,наранено честолюбие и безсилност обитават ежедневието ти и контролират емоциите ти..

Така ще е ..още дълго време..

Уви,трябва да го преболедуваш,но за жалост няма да получиш имунитет срещу повторението му..

Ще натрупаш сили и опит..нищо повече...

Знам,че в момента хич не ти пука за бъдещето..ти не виждаш такова..

Всички сте големи хора..не сте деца по на 16-18 години..

Би трябвало да знаете,че човек винаги прави някакъв избор в живота си..взема решения,драстични или не..касаещи не само него,но и околните..

Винаги съм се радвала на хора,които влагат думите си в дела,вземат решение,но и носят ОТГОВОРНОСТ за решението си..не само пред себе си,но и пред тези,които касае това решение..

Не съдя никой..нямам право,а още по-малко желание..

Но знам,че когато човек реши да направи нещо...няма сила на света,която да може да го спре..

Големи хора сте..не може да се криете ..

Изправете се един пред друг и си кажете 5 неща,не повече..

Поемете отговорност за постъпките си..за да се успокоите..всички.

Не казвам,че ще е лесно,не казвам,че ще е панацея...но съм убедена,че ще ви олекне..и всеки ще продължи живота си така,както намери за добре и с който намери за добре..

izmamen,не нападай с тежки думи,няма да стане по грубият начин..най-много да отблъснеш още повече момичето

Изманиците,съберете смелост да признаете пред себе си поне,че сте наранили някой..

Никой няма нужда от обиди,грозни епитети,скандали и заплахи..

Всички сте хора,за бога...всеки със своите грешки..

Понякога едно "Извинявай" върши чудеса..

не наричай момичето кучка, к***а и от сорта.

имали сте проблеми, но никога не сте седнали да говорите за тях, нито за каквото и да било.

психиатър няма да ти помогне - на такива терапии ходят и двамата партньори.

просто седни сам със себе си, премисли и преосмисли нещата ..........виж къде са твоите

грешки, за да не ги повтаряш за в бъдеще ..

и започни наново, на чисто

няма смисъл да се връщаш обратно, независимо в кого е вината

....счупената чаша, както и да я залепиш, никога няма да е същата

Редактирано от hetera_hetera (преглед на промените)

Кофти случка. Май наистина не сте си говорили за проблемите във връзката ви. Но всяко зло за добро. Сега поне имаш повече опит и според мен по-голям шанс да си намериш подходящо за теб момиче. За момента я забравяй по възможно най-бързия начин, съсредоточи се в работата си, излизай с приятели, спортувай... иии гледай временно да си хванеш някоя кака, която да те научи на разни работи :whist:

п.п. Този случай затвърждава мнението ми, че за да е вярна и обичлива една жена, трябва да бъде напълно задоволена сексуално :P

Боли те,знам... sad.gif

Постъпката е долна и подла,но замислям се,след писмото ти-та вие просто не сте си паснали! sad.gif

Знай че няма виновни,ако всичко беше наред там в леглото,това нямаше де се случи!

Твоето момиче просто е друго..

Трябва да преживееш това.Успех! sad.gif

Клин клин избива. Колкото по-бързо си намериш ново гадже, толкова по-бързо ще забравиш старото. И със следващата наблегни повече на езика. До сега не съм чул за жена, която да се оплаква от това :P

Редактирано от داليدا (преглед на промените)

Така, благодаря на всички писали до сега, очаквам още включвания.

Madonna, благодаря че писа, напълно съм съгласен с теб.

ivanvazov , Severina , как когато отсреща ми показват че всичко е наред да се светна? Говоря за началото примерно, за самия край и стените виждаха че секса не върви. Но преди това? Мисля че го писах в първия пост вече.

Един приятел ми каза нещо наскоро. Нещо което ме оздачи. "Няма некадърен любовник, има жена която не иска да бъде задоволена от даден мъж" Явно е напълно прав. Какво значи да не си паснем в леглото? Започне ли единият да лъже другия играта става едностранна. Когато ме водят за носа как да се измъкна от клопката? Тя самата си го направи, щом показва че секса й харесва, как да получи повече?

hetera hetera, нарекъл съм я така както съм искал. До доказване на противното.

Всички сте прави, всеки по своя начин. На практика няма как някой да изкаже грешно мнение тъй като това не е точна наука.

нещо имаш грешка мой човек

не те е зарязала заради това за което говориш тука, ами защото е разбрала че не ставаш за нея. тя е сбъркала като е започнала връзка с теб и се е усетила навреме. какво толкова се е случило?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.