Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

е сега остана и да ме убедиш че са и по добре сложени от младата конкуренция, аве кой ти гледа осъзнати и интересни :offtopic_s: ти случаино да не си представителка на 30 годишните че се засегна толкова , за всеки влак си има пътници , някой търсят осъзнати и интересни

а по темата , ами време е да се смени заглавието значи щом има обрат

аз не се засягам от подобни изказвания защото знам колко струвам и нямам комплекси от възрастта си триисет и две... просто изказах мнение...а това че малките са по добре сложени зависи кои някои от тях нито се хранят нормално нито спортуват и са по зле и от петдесетгодишни, отделно повечето се гримират крайно кичарски и приличат на такива от улицата...а и е важно какво правиш с едно тяло не точно какво е то....ела ще ти покажа хахахахахахахаахахаха

• Отговори 948
  • Прегледи 162,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Първо се убеди, че я познаваш достатъчно, за да я обикнеш. Ако не си разговарял достатъчно с нея, не можеш да бъдеш сигурен. Просто си остави още малко време да я опознеш по-добре и тогава, ако още я харесваш толкова много, направи нещо по въпроса! :angry:

след 2-3 години може да се кажe дали си спечелил, или си загубил

hail

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !!!

СПЕЧЕЛИХ БИТКАТА !!!

Поканите за сватбата ще ви бъдат пратени скоро ! :angry:

А каква е тайната на успеха ли ? Прави това което ти казва сърцето ! ;)

Честито! Със здраве да си я ползваш!

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !!!

СПЕЧЕЛИХ БИТКАТА !!!

Поканите за сватбата ще ви бъдат пратени скоро ! :angry:

А каква е тайната на успеха ли ? Прави това което ти казва сърцето ! ;)

Честито! Със здраве да си я ползваш!

Аз не разбрах как стана цялата работа - уж тя имаше друг, не те искаше, беше властна - та ти чак по форумите утеха взе да търсиш и... изведнъж - има и няма 4-5 дни - за сватба взе да се говори! Егати! Шантава работа!

Аз не разбрах как стана цялата работа - уж тя имаше друг, не те искаше, беше властна - та ти чак по форумите утеха взе да търсиш и... изведнъж - има и няма 4-5 дни - за сватба взе да се говори! Егати! Шантава работа!

както казах вече , такива ги гледам и се успокоявам

Мда,и аз тъй-имало и по-луди от мене и тебе ъфф

:P

Добре сме значи

Аз пък се удивлявам и се опитвам да схвана логиката на манталитета им... Ужас!

Дайте на народа хляб и зрелища cool.gif

Хич не се заблуждавай. Любовта са я измислили комунистите да правят секс без пари. Всичко е заблуда. Всичко е лъжа. Няма любов има само интереси :)

Всели празници ! ;)

Хич не се заблуждавай. Любовта са я измислили комунистите да правят секс без пари. Всичко е заблуда. Всичко е лъжа. Няма любов има само интереси :)

Всели празници ! ;)

Празниците ще са празни и весели ohmy.gif

Напоследък все се питам кога ще срещна любовта и как ще разбера , че е тя?И друг път съм се лъгал ,че съм я срещнал,но....все разочарование sad.gif

Все едно чета нещо, което аз съм писала... sad.gif Добре дошъл в клуба, ssentissim4o sad.gif

Още една сродна душа...

Всеки път се надявам това да е човека и все не ми излизат сметкитв...

А сърцето става все по- ранимо и вече ме е страх даже да се надявам... Но какво да се прави...

Хм, я и аз да се включа. Имаше навремето една песен и в нея се пееше " Ти търсиш нея,тя намери друг" или нещо такова .

Т.е можеш да срешнеш своята любов,но тази любов си има друга любов и става една въртележка,която понякога няма край. Само във филмите винаги е с хепиенд.

На въпроса къде да я търсиш? Казвам-не се отказвай да я търсиш навсякъде. Но за съжаление е възможно и да се разминете.

Абе ,я по-добре се огледай,около себе си.Често се оказва,че това ,което търсиш е край тебе и досега просто не си му обръщал внимание. :yanim:

Редактирано от dred (преглед на промените)

Хм, я и аз да се включа. Имаше навремето една песен и в нея се пееше " Ти търсиш нея,тя намери друг" или нещо такова .

Т.е можеш да срешнеш своята любов,но тази любов си има друга любов и става една въртележка,която понякога няма край. Само във филмите винаги е с хепиенд.

На въпроса къде да я търсиш? Казвам-не се отказвай да я търсиш навсякъде. Но за съжаление е възможно и да се разминете.

Абе ,я по-добре се огледай,около себе си.Често се оказва,че това ,което търсиш е край тебе и досега просто не си му обръщал внимание. :speak:

Не я търси тя просто не съществува

За какво ти е любовта - искаш да страдаш ли? Щото няма любов без страдание, без жертви...

Без компромиси...

Любовта е отговорност...

Тя не е за всеки.

За какво ти е любовта - искаш да страдаш ли? Щото няма любов без страдание, без жертви...

Без компромиси...

Любовта е отговорност...

Тя не е за всеки.

Не,не е за всеки

Любовта е само за силните духом

277f7f09b979ad5bae738020640fcd89_web.gif

айде време е за малко математика

щастие = илюзия

любов = интерес

приателство = предателство

Щастлив си за кратък момент после се вайкаш защо трябваше да стане така и остава само илюзия

Любов - само с любов не се живее, а трябват и парииИИИИИИИ!!!!

Приателство за пари или за жени всики би ти забил ножа в гърба (демокрация)

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Влюбих се в момиче от класа ми!!!Но не знам дали тя ме харесва преди сякаш се опитваше д ме сваля а сега не!!! Помощ!!!

не ти знам набора приятел ама явно си още хлапе!!!Гот е,давай смело!!!И .....не се притеснявай-минава,като грипа е! cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.