Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Гледай само да не се скараш с приятелите си заради нея. Никоя жена не го заслужава това.

пишеш глупости, Вазов, големи глупости. явно никога не си обичал истински.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Човек хахаха ... всичко е до време , чушлета има под път и над път бе и всичко изглежда от страни тип-топ.Явно не си намерил още любовта на живота си ! - Като я намериш ми се обади , пак ще си говорим.. ако изобщо имаш сърце xD

Влюбил съм се във това момиче на снимката ,която виждате вие.

А имаш ли съгласието на момичето да качиш снимката й в интернет форум? Или не сметна за нужно да я попиташ?

Не , но за да видите че си заслужава да обичаш такъв човек.. (по критерий красота ,но е и много умна)

Редактирано от LIS (преглед на промените)

Не , но за да видите че си заслужава да обичаш такъв човек.. (по критерий красота ,но е и много умна)

Това дали е красива и/или умна няма връзка с това дали я харесваш/привлечен си/обичаш. А и така я поставяш в неприятно положение...

Този, който умее как да чака, грабва крушката...

:angry:

attach_remove.pnggif.gif 0409200

Ситуацията е следната: Влюбил съм се във това момиче на снимката ,която виждате вие. Трима брата сме та аз съм средния - на 17 години , по-големия е на 23.Та първо по-големия ми брат каза че я обича , но го обедих да я остави, казах му че я обичам и така по братски се разбрахме.Обаче имам 2 приятела и 1 братовчед които са влюбени в нея , разбрах случайно.Всеки ден и се обесняват по скайп , чета им написаното на профила и тнт , което адски ме дразни. Тя знае и е сигурна в думите ми , че я обичам повече както никоя друга. А защо се влюбих в нея - както се вижда на снимката - тя е металистка , писна ми от надути чалгарки , дъщеря е на учителка по Англисйки и тнт - това няма голямо значение но за мен има. Не я обичам по сметка , просто в момента в който я видях , очите ми блеснаха, не можах да се стърпя,каквото и да кажа ще бъде слабо.Майка й , ми беше учителка преди 2 години но тя напусна СОУ-то в което уча , тоест премести се.Познава ме и има добро мнение за мен и като ученик и тнт , да не се хваля много та... тя чака да и предложа да тръгнем,да сме заедно но , не мислите ли , че с приятелите ми,които са страшни неандерталци ще се разберем , ами с братовчеда ми .. и куп познати.Това момиче просто е взело акъла на хората около мен. В училище , всеки говори за нея ... каквото и да кажа ще бъде твърде малко и слабо казано. Какво бихте направили ако бяхте на моето място , иначе с нея се срещаме , хилим се като ненромални , скайп ала бала... sad.gif

Този, който умее как да чака, грабва крушката...

:)

Бих казал този който много чака .. Д.ха супата...!Горчивата истина.

пишеш глупости, Вазов, големи глупости. явно никога не си обичал истински.

Даже и в момента си обичам жената. Просто правя разлика между "любов" и "обич". В случая става въпрос за елементарно влюбване. Такива всеки има по много в пубертета и за всяко си мисли, че е любовта на живота му. Разбира се всичко преминава с времето, остава само онова с топването.

Според зависи: и супата, и крушката, и духането, и истината...

Бих казал този който много чака .. Д.ха супата...!Горчивата истина.

Не си мисли, че при следващото си влюбване ще бъдеш без конкуренция...напротив с годините тя става все по-трудна за преодоляване!

Щом си се влюбил значи момичето има качества и е нормално и други да ги забележат! Конкуренцията е навсякъде и благодарение на нея се развиваме и усъвършенстваме, така че бъди търпелив, последователен, искрен и открит... Успех ти пожелавам. Ще видиш, че постигнатата победа ще ти донесе много радост.

Детски щуротии, ама въртиш шпионлъка. Ако се е случило половинката да е много атрактивна, то тогава е цяло изкуство да знаеш кое, как...

Четох само 1-я пост , искам да кажа че това ми е познато. Аз също ревнувам моята половинка , следя й Albumi,Impulse-та и тем подобни , без да знае че и ги имам , и виждам на тоя целувка на оня целувка..но това са дребнави работи.. виртуална целувка.Трая си и си мълча , ako вземем да се караме до никаде няма да стигнем .. но да призная наистина ме дразнят такива децки щуротии :)

четох в първия пост,че сте готови даже да злепоставите човека,

за да запазите любовта.

ако го злепоставиш,ще запазиш любовта,ама на друг човек cool.gifohmy.gif

Редактирано от iCKATaAaAa (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Напълно нормално е да се дразниш, но в случая е важно какво тя мисли и прави и дали дава поводи да я ревнуваш...

Ти погледни съкращението на "така нататък" - ТНТ

"Тротилът е бризантно взривно вещество с нормална мощност. Известен е още под имената:

* тринитротолуол – стара номенклатура

* ТНТ – съкращение "

:P

Редактирано от andibgpz (преглед на промените)

Абе, оправете тва заглавие, че е срам и резил.

'обУжаваш' ли заглавието?... :yanim::clap:

глаголът идва с корен 'Бог'..

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Здравей,

тотално съм против мнението на Дарето и изказването й за конкуренцията.

Конкуренцията ни разрушава като човешки същества, кара ни да се съревноваваме един с друг и да се оказваме на позиция един срещу друг.

Това, че се дразниш от другите й "обужатели" говори само по себе си за твоето собственическо отношение към нея.

Тя не е предмет. Тя е "Жива душа" и най вече човек и като такава трябва да се отнасяш към нея.

:yanim:

абе обичал я бил.....

кажи си чесно че ти рипа пацата като я видиш и тва е.....

офертирай я пак ако иска

Какво мислим ние ,е без значение,важно е какво мислиш ти!Само не разбрах колко пари даде за нея ,че я имаш за своя собственост!И като е хубаво момиче ,какво да се скрие ли ,да я виждаш само ти ли?Оправи си пообърканите мисли в главата ,и се радвай че имаш възможност да си с нея ,защото ,ако продължаваш така ,ще я имаш за малко....

Нито заглавието е оправено, нито проблема е решен!

Явно сме упорити!

Не , явно сме разсеяни и мислим само за момичето и сега ще излизам .. нямам време , утре ще го поправя ;)

Ако двама души искат да са заедно, то те ще са заедно независимо от всичко и всички! Научи се да се бориш, защото ако винаги се отказваш нищо няма да постигнеш!

Който иска намира начин, който не-причина!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.