Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Елвира е моя съученичка и аз я харесвам от завършването на 4-ти клас. Сега сме 6-ти клас, но уви тя е с един от 6-Б или Г. Въпросът е там, че не знам как да и кажа, че я обичам. На 13 съм. Някой с житейски опит да каже.

• Отговори 948
  • Прегледи 160,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Кажи и го по нестандартен начин...импровизирай!Може даже ей така на шега,да видиш как ще реагира cool.gif Трябва да има химия иначе не се получава...Успех!

За любов съвет никому не търси! Действай както го чувстваш.

Това най ми допада .... и не забравяй , бъди мил и несрамежлив !

Успех с момичето .

П.П. Колкото по - бързо действаш , толкова по - свободно ще дишаш :)

Мале, аз като бях на 13-14 бях по дърветата, а днешната младеж, както прави ohmy.gif

Приятелю, истината е че можеш да накараш всяко момиче да те хареса, просто трябва да кажеш правилните думи, в правилният момент. А това можеш да постигнеш, само ако се запознаеш с това какво харесва, какво и допада, какво не харесва и пр....

Марто, не знам как да ти помогна да спечелиш Елвира,но поне помогнах да спечелиш лаптопа!

Ако двама души искат да са заедно, то те ще са заедно независимо от всичко и всички! Научи се да се бориш, защото ако винаги се отказваш нищо няма да постигнеш!

Който иска намира начин, който не-причина!

Да, така е, но явно тука "душите" са <2 :)

То иначе къв е проблема, бих попитала аз?!

• 2 седмици по-късно...

А с бележките как си, как са бележките? Я, дай да видим тукънкътъ...

:)

Елвира е моя съученичка и аз я харесвам от завършването на 4-ти клас. Сега сме 6-ти клас, но уви тя е с един от 6-Б или Г. Въпросът е там, че не знам как да и кажа, че я обичам. На 13 съм. Някой с житейски опит да каже.

Тия спомени...Точно на твоето място съм бил...Че и MJFAN...Възможно най-важното нещо, което ще направи впечатление на нея, и на всяка друга, е нещо, което уж всички знаят, но почти никой не се старае.Винаги БЕЗУЗПРЕЧНО спретнат и добре облечен, най-добре дънки, спортна ризка, и обувки, които да са в тон с цветовата гама нагоре.Например, цветът на обувките или на техните връзки трябва да е като на ризката, дънките, или поне на колана ти.Вечно напарфюмиран, ненатрапчиво, за да не кажат другите-"Гле`и го тоя..." И се усмихвай, кажи си, ще стане, после си дай време, няма вълшебни неща.После, както те посъветваха, разузнай за навици, вкусове, предпочитания...ПОСТЕПЕННО.Остави тя да се сприятели с теб, по възможност.Кажи също коя зодия е, и ти също.Това доста ще помогне.Ако трябват съвети по написаното-не се колебай, ще оправим работата, питай!

Тия спомени...Точно на твоето място съм бил...Че и MJFAN...Възможно най-важното нещо, което ще направи впечатление на нея, и на всяка друга, е нещо, което уж всички знаят, но почти никой не се старае.Винаги БЕЗУЗПРЕЧНО спретнат и добре облечен, най-добре дънки, спортна ризка, и обувки, които да са в тон с цветовата гама нагоре.Например, цветът на обувките или на техните връзки трябва да е като на ризката, дънките, или поне на колана ти.Вечно напарфюмиран, ненатрапчиво, за да не кажат другите-"Гле`и го тоя..." И се усмихвай, кажи си, ще стане, после си дай време, няма вълшебни неща.После, както те посъветваха, разузнай за навици, вкусове, предпочитания...ПОСТЕПЕННО.Остави тя да се сприятели с теб, по възможност.Кажи също коя зодия е, и ти също.Това доста ще помогне.Ако трябват съвети по написаното-не се колебай, ще оправим работата, питай!

Ти ли ще му даваш съвети? cool.gif

Аз мога да кажа на момчето какво ще му отговориш - ако момичето е зодия Везни, значи е долна уличница, при това енергиен вампир. fd540ba91b6f1734b75b40b559a94453.gif

При Телците - същата работа, но за тях поне не си казал, че изпиват енергията на мъжа. :shake_puter:

Оправи първо собствените си проблеми, особено личностните си проблеми, да не говорим за любовните и тогава съветвай децата как да се сближат с момичетата, които обичат.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Марто, по темата няма да се изказвам, но евала за сайтчето от подписа ти, което си спретнал! Само така! А на жените не им мисли много - колкото по-малко ги мислиш, толкова повече ще стават, вервай.

Шести клас.. аз шести клас нямах компютър. biggrin.gif

Да ама в днешно време правят "деца" по на 13 години (скоро даваха случай по ТВ-зиите)

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Така, аз намерих една моя, шеговита снимка, и там се вижда един лек пример, за комбиниране на спортни обувки с някой от цветовете, на дънките, или блузата/ризата.В случая, комбинира се жълто с жълто и червено с червено, блузата има червен лъв и мъниста, но не е задължително да са комбинирани и двата цвята, макар да е малко по-добра идея.В никакъв случай не казвам да се облечеш така, това е много крещящо и скандално, не е и евтино, само примерче давам.Избягвай всякакви лъскави неща, голям кич са, избягвай и да ходиш много спортно облечен (анцуг, маратонки).Добре е да имаш общо 3-4 цвята по себе си, по-нагоре става трудно да се комбинират, особено, ако нямаш два трикрили гардероба с дрехи.Косичката-къса, даже, ако прецениш, може и гола глава.Без да се стегнеш и наистина да имаш полза от цялата галимация, няма да стане.Поне ще си сигурен, че ще придобиеш някакъв опит, и няма да съжаляваш, ако не успееш.Сега, те гледат само кинтите, но на тия години се намират и различни.Виж, стани на 26, като мен, или дори на повече, като бай Ivo23, тогаз гледай шоу...Даже в момента по радиото върви "It`s all `bout the money" ohmy.gif Скандални цветове като розово и яркочервено избягвай, освен, ако наистина нямаш доста добри изключения.По-добре ще е оранжево.И не комбинирай кафяво и черно, това си е открай време.Едноцветно никога не се обличай, освен в черно, и то, с модерна комбинация.Май завинаги класиката в едноцветното обличане ще си остане само в черно.Ето, например, веднъж излизах с една Лъвица, която носеще дънки Prada, друг път рокля на Gucci, аз бях с дънки на Armani и риза на Roberto Cavalli, и тя бе много доволна, и обсъждахме дрехи и мода, а преди това не ми обръщаше внимание, преди рязко да си сменя вида, преди години, дори ми го намекна.Със сериозно отношение към облеклото си уважаваш и себе си, и нея, и околните, а оттам вече е верижна реакция.И не е задължително да си с некви супермаркови дрехи.Конкретни препоръки трябват ли, да давам ли?

dscf0432z.jpg

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

dscf0432z.jpg

Панталонът ти не ми харесва.

Косичката-къса, даже, ако прецениш, може и гола глава.

Гола глава??? :shock11:

По-добре не давай на момчето такива съвети!

:nono:

По-добре ще е оранжево.

Да си чувал, че оранжевото е цветът на лудите?

Ето, например, веднъж излизах с една Лъвица, която носеще дънки Prada, друг път рокля на Gucci, аз бях с дънки на Armani и риза на Roberto Cavalli, и тя бе много доволна, и обсъждахме дрехи и мода, а преди това не ми обръщаше внимание, преди рязко да си сменя вида, преди години, дори ми го намекна.Със сериозно отношение към облеклото си уважаваш и себе си, и нея, и околните, а оттам вече е верижна реакция.И не е задължително да си с некви супермаркови дрехи.

Ако те оценяват само по дрехите, значи не се интересуват от теб. И не ми развивай теории за това как жените гледали само парите и трябвало да си облечен с маркови дрехи. Вземи порастни на акъл.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

:shock11:

Така се случи, че преди години моята особа беше поканена на един чалга концерт, мисля че тогава беше организиран от списание Нов Фолк, а телевизия Планета все още не съществуваше. Та на тоз концерт сестрите ромки бяха потресающу облечени...нагоре с едни лъсави блузи, с едни мъниста, с едни чудесии...тресат се в ритъма на кючека, а на долу с анцунг и маратонки biggrin.gif Толкоз за модните течения, от тогава видяли мъниста все се сещам за онези "кючекини". С други думи в горните съвети виждам един чуден мангъсърлък.

• 1 месец по-късно...
здравейте ;) начи сяя иам прублем и са надяям ми пумогнити sad.gif

ся ... прублема мии ... едни приятелки ми казаха че едно момче ме харесваа :hush: така ... и аз им отговорих хах едва ли , но след време и аз започнах да го харесвам sad.gif ... два пъти щях да са блъсна в негу и той се ми се усмехва ... ле6 ... някой казват че ме харесва някой казват че не ме хаесвал хелп sad.gifsad.gifsad.gif

А ти кой клас си (1-ви или 2-ри)? :):clap:

Остави младежа а се учи да пишеш cool.gif

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.