Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Не бих казал ,че съм самотем не съм изпитвал какива чувства до сега. Имал съм приятелка с която съм бил 5г. Но сега е съвсем друго !

Айде бе,може би ти харесва да се гърчиш като червей подире и!С най-приятелски чувства -обясни ми по какво разбра,че този път е друго?

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

Нали казваш, че "ще се бориш" ?

Ами бори се де -какво чакаш ? Sms бил получил =ами ще получиш, разбира се -и на мен да се опита някоя да ми се обяснява и аз ще я пратя да върви на майната си, па какво ли остава за жените, дето всеки ден им висят по два-три сопола и ги гледат с течащи лиги ?

Бори се, отстоявай името си на "мъж", заслужи жената и недей да хленчиш като госпожичка по интернет !

;)

p.s.абе аз какво правя в този раздел ?

Бори се докато не я имаш. Аз винаги съм постигал целите си в тая насока. Няма жена която да съм я искал и да не съм бил с нея cool.gif Вече съм женен и не се занимавам с глупости, но като съвет ти казвам да не се отказваш никога. Щом си се влюбил не се отказвай.

Само не минавай с детски номерца пред нея! Бъди търпелив и само леко и пускай намеци, че я желаеш. Не бъди груб и не избървзвай с чувства и обещания.

Остави розите за после! Тя се нуждае от хумор, ласкателство, човек на който да сподели.

Успех cool.gif

Редактирано от backata (преглед на промените)

E кофти си е-да те отрежат

Който не те иска-не те заслужава

Забрави я

Пък и за какво ти е такава командорка-ще ти се стъжни живота

biggrin.gif

Ще прозвучи много банално и детско-но мисля,че има нещо вярно в думите"Тичаш ли по някого,той бяга от теб!Бягаш ли от него,той тича по теб!"

В момента си мисля - какво ли би помислила за теб тази властна и сериозна жена, ако в момента чете тези постове (особено твоите)...

Мисля , че си прав !

Кой е праВ, щото последните три поста (без твоите) са на представителки на нежния пол?!

Пич! Вземи се в ръце стегни се и помисли малко с главата! Имаш майка, бизнесмен, жена която явно трудно е придобила свободата, жена която не иска да се разделя със свободата си, дете за което трябва да се мисли.... Ако правилно схващам картинката тази жена е доволна от положението в което се намира, борила се е да го постигне и не иска да го променя. Не иска мъжете да са и на главата и затова си е взема "детенце" да си го разхожда и да си го прави друго ако и се поиска. Тя не търси баща за детето си защото сама се оправя с всичко в живота си. Вероятно е страхотна жена - аз също харесвам такива борбени жени. Но от всичко това става явно че теб там те няма. Просто е - не можеш да заемеш позиция която не съществува. Според мен най-доброто на което можеш да се надяваш е "едно набързо" няколко пъти. Ако това е целта ти, може да постигнеш и повече. Ако е друга никога нищо няма да видиш. Каквото и да правиш обаче не я плаши с обещания за женитба и вечна любов. Тя това го е виждала вече.

Привет на всички,

Искам да споделя с вас моята история...как да кажа много ми е тежко.

В началото на месец Май започнах работа в компютърна фирма ( една от големите ми мечти ) толкова бях радостен. И след около 20 дена Тя се появи, от мига в който е видях мисля само за нея и как да намеря пътя до сърцето и.

Аз съм на 33г , Тя е на 32г. разведена, но има приятел който е по-малък от нея с 6г.

Занимава се с бизнес –видеотеки, магазини за дрехи и т.н.

Докато се запозная с нея минаха 2-3 месеца, просто ме беше страх!

Писах и няколко съобщения, изпратих и цветя, сърце от цветя, накрая се видяхме и поговорихме аз си излях душата пред нея, казах неща които досега не съм казвал на друга. Сигурно съм най-влюбения човек на земята, много ми е трудно.

Тя се държи с приятеля си как да кажа... меко казано го командва.

Сигурно е била много разочарова когато е била омъжена, не знам просто не знам.

Аз я обичам въпреки , че съм говорил два пъти с нея, не искам да се отказвам да се боря за Нея. Днес тя ми прати sms който гласеше; „ по добре не ми пиши, не искам да давам празни надежди, съжалявам просто съм заета !” Какво да правя толкова много я обичам!

Дайте моля Ви съвети !

Skype; out-there-and-back

Icq; 195858985

не се изхабявай,пич

в най-хубавата възраст си

Ако наистина искаш да я имаш хвани и из*укай яко най-добрата й приятелка."Приятелката" съответно ще се похвали на НЕЯ, ТЯ ще й завиди и ще ти се предложи.Тогава ти определяш играта..........

Съжалявам за грубия език....ама това е живата действителност, особено на тези години.

аз не мога да разбера защо изпадаш в някакви крайности?

как можеш да си супер влюбен, да си готов да я чакаш цял живот и алабала от два разговора?

във всичко според мен трябва умереност а ти с тези декларации и цветя си я уплашил. Аз ако съм на нейно място ще си кажа че имам работа с психопат, ама съвсем сериозно ти го казвам и ще бягам много много далече!

Отдръпни се малко, успокой топката и не забравяй че в любовта е валиден закона за чистачките : когато едната се приближава към другата тази последната се отдръпва от нея....

влюбването е моментно състояние, подобно на умопомрачение, но не е любов.

зарежи я и продължавай напред (кофти е, че работите заедно)

да, ще ти е много трудно, ама то в живота лесно няма !

Редактирано от fate_ (преглед на промените)

Като чета такива теми и се успокоявам, понякога си мисля че съм зле ама имало и много по тежки случай . Че то ако почна да пускам теми за всяка която не ми отвръща трябва над 90% от темите в раздела да са мой :rolleyes: . За какво ти е тая стара кошница щом като си на 33 я се огледаи в някоя 17 годишна дългокрака какво ми пунтираш "домашен шут" цветя и т.н. Ами ако ще да не е единствена , такива самостоятелни жени изобщо не ти трябват освен ако не си заради парите нещо ориентиран ще ти вдига нервите и ще се прави на ценна.

Иначе по темата ще кажа два от дежурните си лафа.

Няма непревземаеми крепости има лоши стратегии.и Нахалството и постоянството дават резултати Ама дали си струва усилията и загубата на време не мога да кажа.

Това е силна и борбена жена-на нея й трябва също такъв партньор

Тя дете си има-бавачка не иска да бъде,нито да учи някого отново

А и по себе си съдя че веднъж разочароваш ли се от брака-трудно можеш да повярваш вече в тая институция

Както и в мъж

Иначе за едното легло си намираме винаги-стига да искаме

cool.gif

А цветя и бонбони не искат нито в Топлофикация,нито в Енергото и т.н.

Пич аз съм на 17 .. не мога да се съветвам с нещо което може много да ти помогне но атакувай малко по малко не на веднъж. Знам го от личен опит с 15-16 годишните но за 32 годишна незнам как ще проработи biggrin.gif

Имам чуството ,че когато говоря очи в очи с дадено момиче и излея всичко на веднъж .. на нея не и пука. Трябва да се трогне от нещо, да и направиш впечетление.Всичко но не и това .. отиваш при нея , казваш и обичам те и тнт и какво си мислиш , не си единствения който и го е казвал. Та.. прави си изводите.

ти си малък, простено ти е........ а и нищо не си видял от живота.

аз за последно си загубих ума по един мъж миналата година, имахме и връзка,

той постоянно пътува, и ми мина по-лесно, но ми трябваше година време.

сега ако ми се обади..........не знам........сигурно ще получа инфаркт,

но няма да се видя с него........миналото го оставям зад гърба си, и никога не се връщам обратно

сорри за оффтопика

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ОТЗОВАЛИ СЕ !!!

СПЕЧЕЛИХ БИТКАТА !!!

Поканите за сватбата ще ви бъдат пратени скоро ! :speak:

А каква е тайната на успеха ли ? Прави това което ти казва сърцето ! :)

СПЕЧЕЛИХ БИТКАТА !!!

е от вчера нещата се промениха ли? дано, какви обрати предоставя съдбата!

а този който съветва момчето да не се занимава със стари чанти....той незнам с какви се занимава ама няма по- осъзнати и интересни и секси жени от трийсет годишните...но ходи се разправяй с дечурлигата щом те кефи

СПЕЧЕЛИХ БИТКАТА !!!

ohmy.gif

Поздравления и горчиво!

Повече пристанища-по-малко бури!

cool.gif

bad5c5d737df18e242db6f7b2e855fd7_web.gif

е от вчера нещата се промениха ли? дано, какви обрати предоставя съдбата!

а този който съветва момчето да не се занимава със стари чанти....той незнам с какви се занимава ама няма по- осъзнати и интересни и секси жени от трийсет годишните...но ходи се разправяй с дечурлигата щом те кефи

е сега остана и да ме убедиш че са и по добре сложени от младата конкуренция, аве кой ти гледа осъзнати и интересни :offtopic_s: ти случаино да не си представителка на 30 годишните че се засегна толкова , за всеки влак си има пътници , някой търсят осъзнати и интересни

а по темата , ами време е да се смени заглавието значи щом има обрат

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.