Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любовни терзания и проблеми

Featured Replies

Днес се срещнахме в близкия супермаркет и беше с най-добрия ми приятел.Мислех си че ме харесва ,но... уви.Е нищо ще пробвам с друга!!! cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

направи си една злобарка, и си лягай

• Отговори 948
  • Прегледи 160,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Младеж, отговорил си на пост от '30 август 2004'. От тогава до сега, въпросният Ивчо сигурно вече ги ниже по три на шиш ...

• Здравейте ! Дълго мислих ,чудех се към кого да се обърна ,търсех в интернет и избрах да споделя тук ! Надявам се да помогнете ! Ето я и историята ми ,не е много дълга ,тъй че надявам се ще я

• Един път щом ти е изневирил и втори път ще има бъди сигурна.Тои вече те няма щом си е пожелал да си легне с друго момиче.Лошо нещо е раздялата но е има..... :nono :nono

Публикувани изображения

днес сутринта прочетох нещо съвсем друго (интересно къде изчезна този твой пост)

Аз не съм писал нищо подобно!!!Може да е някое от малките ми братчета.Те обичат да влизт в разни сайтове където имам регистрация и пишат глупости е й сега ще ги разпитам!!!

май съм изтървала серията с братчетата... Колко са? И от колко майки? biggrin.gif И майките знаят ли? biggrin.gif

май съм изтървала серията с братчетата... Колко са? И от колко майки? biggrin.gif И майките знаят ли? biggrin.gif

как колко 3

първото е от едната майка

второто е от другата

третото е общо :huh:

как колко 3

първото е от едната майка

второто е от другата

третото е общо :huh:

ааааааааа, не си прав, колега - не си прав. Ако е испански сериала - да, три са достатъчни. Обаче ако е мексикански - поне пет :bye1: Като за петото върви процес за установяване на майчинството - иначе бащите са известни biggrin.gif

ааааааааа, не си прав, колега - не си прав. Ако е испански сериала - да, три са достатъчни. Обаче ако е мексикански - поне пет :huh: Като за петото върви процес за установяване на майчинството - иначе бащите са известни biggrin.gif

може да е от факултето

тогава просто не знам :bye1:

щом ти няма доверие какъв е смисъла да продължавате? човен много трудно се променя или не се променя - можел е като е бил дете...

а ако ревнува с причина - пак няма смисъл да продължавате щото в лъжа не се живее...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

щом ти няма доверие какъв е смисъла да продължавате? човен много трудно се променя или не се променя - можел е като е бил дете...

а ако ревнува с причина - пак няма смисъл да продължавате щото в лъжа не се живее...

Абе, тая тема е пусната по-миналата година. Не мога да разбера защо я избутваш?!

Но, прочетах всички мнения и видях, че доста жени са си имали работа с такива идиоти. Чудно ми е защо изобщо се обвързвате с олигофрени???

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Абе, тая тема е пусната по-миналата година. Не мога да разбера защо я избутваш?!

Но, прочетах всички мнения и видях, че доста жени са си имали работа с такива идиоти. Чудно ми е защо изобщо се обвързвате с олигофрени???

Не бива да говориш така...

Това е болест и не е присъща само за мъже! Да ти кажа хората казват "Чукай на дърво"... няма гаранция дали утре ти няма да се влюбиш и да се чувстваш несигурен и да започнеш да ревнуваш! А за това вкого се влюбваме знаеш, че не може да командваш на сърцето си! Не си мисли, че този който ревнува не страда...

Не бива да говориш така...

Това е болест и не е присъща само за мъже! Да ти кажа хората казват "Чукай на дърво"... няма гаранция дали утре ти няма да се влюбиш и да се чувстваш несигурен и да започнеш да ревнуваш! А за това вкого се влюбваме знаеш, че не може да командваш на сърцето си! Не си мисли, че този който ревнува не страда...

Страда, ама случаите, описани тук описват типичните свръхревниви психопати. От такива трябва само да се бяга. Няма смисъл даже да се говори с тях.

Който истински обича, не ревнува. Според мен, това е началото на края. И бягай, докато ревността не е прерастнала във физическа разправа, защото накрая може и да те осакати. Ревността не знае граници...

:beat:

Здравейте,

Имам огромен проблем-гаджето ми много ме ревнува и то без поводи.

Фантазира си,че му изневерявам с двама негови приятели, че постоянно ги гледам и че се срещам тайно с тях.

Много го обичам,но малко по малко губи любовтта ми с неговите ревностни сцени.Помогнете!

Дайте ми съвет как да постъпя, за да разбере ,че не е така.:baby:

Готова съм да направя всичко възможно,дори и да го злепоставя пред всички само и само да разбере че не е така.Моля ви помогнете ми, искам да запазя любовта си......

Понякога не е лесно да се измъкнеш от такава връзка.

Лесно е да се каже ,,бягай,,трудно е да се направи от една жена..

Понякога не е лесно да се измъкнеш от такава връзка.

Лесно е да се каже ,,бягай,,трудно е да се направи от една жена..

...oсобено, ако има в законодателството... :) " Honor Killin' ".... :):blink::baby:

не знам беше излязла при последните теми... и не съм гледал датата :speak:

Имаше един виц:

Точно след сватбата мъжът казва на жена си:

- Имай предвид, че съм безпричинно ревнив!

- Не се притеснявай, скъпи - отговаря му тя - Мен няма да ме ревнуваш без причина.

:)

В този дух - съвета ми е първо да се изчукаш с всичките му приятели. И така те ревнува и тормози - поне да има за какво, да не си капо :) След което му бий шута и си намери нормално момче. Патологичната ревност е болестно състояние с крайо неблагоприятна прогноза.

За по-лесно първо да захвърли фереджето и да бяга...

cool.gif

• 2 седмици по-късно...

Четох само 1-я пост , искам да кажа че това ми е познато. Аз също ревнувам моята половинка , следя й Albumi,Impulse-та и тем подобни , без да знае че и ги имам , и виждам на тоя целувка на оня целувка..но това са дребнави работи.. виртуална целувка.Трая си и си мълча , ako вземем да се караме до никаде няма да стигнем .. но да призная наистина ме дразнят такива децки щуротии ;)

здравейте ;) начи сяя иам прублем и са надяям ми пумогнити sad.gif

ся ... прублема мии ... едни приятелки ми казаха че едно момче ме харесваа :offtopic_s: така ... и аз им отговорих хах едва ли , но след време и аз започнах да го харесвам sad.gif ... два пъти щях да са блъсна в негу :angry: и той се ми се усмехва ... ле6 ... някой казват че ме харесва някой казват че не ме хаесвал хелп sad.gifsad.gifsad.gif

здравейте ;) начи сяя иам прублем и са надяям ми пумогнити sad.gif

ся ... прублема мии ... едни приятелки ми казаха че едно момче ме харесваа :hush: така ... и аз им отговорих хах едва ли , но след време и аз започнах да го харесвам sad.gif ... два пъти щях да са блъсна в негу :sobbing: и той се ми се усмехва ... ле6 ... някой казват че ме харесва някой казват че не ме хаесвал хелп sad.gif

Блъсни се трети път ти па, направо му скочи , и ще си пролии сяя, разбииш ли дали та харесва или просто е любезен ... па питай и другите гъзета дали ша та огрее пак за секи случай ......

П.С Въх уби ме с това :sobbing: :sobbing: ....

Не се цупи, просто смеха е полезен biggrin.gif

Боже...Рядко посещавам този раздел от форума но той бил цяла трагикомедия.

attach_remove.pnggif.gif 0409200

Ситуацията е следната: Влюбил съм се във това момиче на снимката ,която виждате вие. Трима брата сме та аз съм средния - на 17 години , по-големия е на 23.Та първо по-големия ми брат каза че я обича , но го обедих да я остави, казах му че я обичам и така по братски се разбрахме.Обаче имам 2 приятела и 1 братовчед които са влюбени в нея , разбрах случайно.Всеки ден и се обесняват по скайп , чета им написаното на профила и тнт , което адски ме дразни. Тя знае и е сигурна в думите ми , че я обичам повече както никоя друга. А защо се влюбих в нея - както се вижда на снимката - тя е металистка , писна ми от надути чалгарки , дъщеря е на учителка по Англисйки и тнт - това няма голямо значение но за мен има. Не я обичам по сметка , просто в момента в който я видях , очите ми блеснаха, не можах да се стърпя,каквото и да кажа ще бъде слабо.Майка й , ми беше учителка преди 2 години но тя напусна СОУ-то в което уча , тоест премести се.Познава ме и има добро мнение за мен и като ученик и тнт , да не се хваля много та... тя чака да и предложа да тръгнем,да сме заедно но , не мислите ли , че с приятелите ми,които са страшни неандерталци ще се разберем , ами с братовчеда ми .. и куп познати.Това момиче просто е взело акъла на хората около мен. В училище , всеки говори за нея ... каквото и да кажа ще бъде твърде малко и слабо казано. Какво бихте направили ако бяхте на моето място , иначе с нея се срещаме , хилим се като ненромални , скайп ала бала... sad.gif

Снимката е изтрита за запазване на анонимността

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Еми и да питаш тук и да не питаш, никой не може да ти помогне.Ти най-добре си знаеш какво изпитваш (защото може и да е само увлечение и да си мислиш, че си влюбен).Та ако толкова много я искаш или наистина си влюбен АТАКА му е майката...с чакане не става.Нали знаеш - прави каквото трябва, пък да става каквото ще.Друго не мога да ти предложа. :)cool.gif

братле, момичето изглежда супер, та затова един съвет от мен - продължавай с положителното си отношение към нея, показвай й, че ти е приятно с нея, но не се натискай, стой леко встрани. това е начинът.

Гледай само да не се скараш с приятелите си заради нея. Никоя жена не го заслужава това. В момента си влюбен, но това е временно явление. Приятелството е до гроб.

п.п. важното е при всички случаи да гледаш да топнеш чушлето :rolleyes:

Цитат: "топнеш чушлето" - хаха .. човек аз не я обичам заради някакво интимно желание , това е истинска обич братле ;]

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.