Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Сигурни ли сте че няма начин да се спре замундата,защото ако има такъв,още сега ще си напълня харда със всичко необходимо за напред?

m131.gif

Да го спре ... от Пакистански тракери ще тегля :) !

m066.gif

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Мисля си ,че тука има един потребител на който всеки път като му видя в началната страница на новите мнения ника ми прилича на Ебо....

а ужасно ми се бяга тая сутрин

И аз така- всяка сутрин...ама няма с кого. Съседката ме изостави, че мъжо и се върна от плаване и сега се радват един на друг и сутрин и вечер...

"Бягам" тука из нета със страшна скорост...:lol6:

ходи ми се нанякъде :lol6:

пак

• Автор

ходи ми се нанякъде :)

пак

При тенис инструкторите ли? :ph34r:

При тенис инструкторите ли? :)

не - на дълга разходка по чукари :ph34r:

ти пък какво се заяждаш за тенис-инструкторите? Готини бяха момчетата

Чета сигурно най-емоционалния и-мейл, който съм получавала някога :ph34r:

Нали съм станала couch host (и couch surfer) - приютявам пътешественици вкъщи и на свои ред, когато пътувам мен ме приютяват (Емми на времето ме зариби по hospitality club, но аз пък се подхлъзнах по евкивалента му - couch surfing).

Та така де, съгласих се юли месец да приютя един мексиканец - музикант, пътува из Европа и ще остане няколко дни в България.

След като му казах, че няма проблем, този човек ми е изписал ферман от благодарности...като го видях на снимката, много щур ми се види :)

Чета сигурно най-емоционалния и-мейл, който съм получавала някога :lol6:

Нали съм станала couch host (и couch surfer) - приютявам пътешественици вкъщи и на свои ред, когато пътувам мен ме приютяват (Емми на времето ме зариби по hospitality club, но аз пък се подхлъзнах по евкивалента му - couch surfing).

Та така де, съгласих се юли месец да приютя един мексиканец - музикант, пътува из Европа и ще остане няколко дни в България.

След като му казах, че няма проблем, този човек ми е изписал ферман от благодарности...като го видях на снимката, много щур ми се види :)

аз нали ти казах: трябва да си доста над нормалното ниво щурост за да пътуваш по този начин :ph34r: и да приютяваш също :baby:

Обаче е страхотна емоция :cool:

п.п. едно приятелче /дето му ходих на гости в испанско/ миналата седмица тръгна пеша до Ерусалим

Редактирано от emmi (преглед на промените)

аз нали ти казах: трябва да си доста над нормалното ниво щурост за да пътуваш по този начин :cool: и да приютяваш също :baby:

Обаче е страхотна емоция :cool:

п.п. едно приятелче /дето му ходих на гости в испанско/ миналата седмица тръгна пеша до Ерусалим

Ще ти пратя една книга - мацката се казваше май Соня, не помня, отдвана съм я чела.

"Да прекосиш Африка" се казва. Съпруг и съпруга, тръгват в навечерието на новото хилядолетие - прекарват нова година на палатка в най-южната точка на Южна Африка и от там - пешачка, докато не прекосиха Африка. Над 2 години траеше "разходката" :ph34r: Има и прикачен албум със снимки...мисля, че беше от Мозамбик, където мацката е в болница и под снимката коментар: "първата ни малария" :whist:

Сладури!

Иначе този начин на пътуване е просто супер. Преди да отлетя за Рим, бях приютила една мацка - Лелу от Швеция. 14 месеца в Близкия изток и Индокитай и вече решила, че й е време да си ходи вкъщи. Мъжът й - иранец, но живее в Швеция от малък, останал в Индия, че не му се тръгвало толкова бързо :ph34r:

Та тя решава да тръгне с влак - Истанбул, после София, Белград сега е в Полша. Остана вкъщи за два дена и ме смая. На сутринта аз й оставих ключовете и заминах за работа, а тя каза, че щяла да се разходи, първо до ж.п гарата да иде да си вземе билет за Белград. Брат ми седи и й обяснява "Абе момиче, аз не мога да се ориентирам да стигна до ж.п. гарата от тук пеша, пък камо ли ти..."

Както и да е. Мацката си отишла, взела си билет, разходила се из София и към 5 часа ми звъни да ме пита, разбираш ли, на кой етаж е апартамента, че забравила :lol6:

Ти представяш ли си? Да се ориентира да стигне до вкъщи и да не може да се сети на кой етаж е апартамента :ph34r: Голям образ!

Ще ти пратя една книга - мацката се казваше май Соня, не помня, отдвана съм я чела.

"Да прекосиш Африка" се казва. Съпруг и съпруга, тръгват в навечерието на новото хилядолетие - прекарват нова година на палатка в най-южната точка на Южна Африка и от там - пешачка, докато не прекосиха Африка. Над 2 години траеше "разходката" :ph34r: Има и прикачен албум със снимки...мисля, че беше от Мозамбик, където мацката е в болница и под снимката коментар: "първата ни малария" :whist:

Сладури!

Иначе този начин на пътуване е просто супер. Преди да отлетя за Рим, бях приютила една мацка - Лелу от Швеция. 14 месеца в Близкия изток и Индокитай и вече решила, че й е време да си ходи вкъщи. Мъжът й - иранец, но живее в Швеция от малък, останал в Индия, че не му се тръгвало толкова бързо :ph34r:

Та тя решава да тръгне с влак - Истанбул, после София, Белград сега е в Полша. Остана вкъщи за два дена и ме смая. На сутринта аз й оставих ключовете и заминах за работа, а тя каза, че щяла да се разходи, първо до ж.п гарата да иде да си вземе билет за Белград. Брат ми седи и й обяснява "Абе момиче, аз не мога да се ориентирам да стигна до ж.п. гарата от тук пеша, пък камо ли ти..."

Както и да е. Мацката си отишла, взела си билет, разходила се из София и към 5 часа ми звъни да ме пита, разбираш ли, на кой етаж е апартамента, че забравила :cool:

Ти представяш ли си? Да се ориентира да стигне до вкъщи и да не може да се сети на кой етаж е апартамента :ph34r: Голям образ!

знам я книгата - не ми я пращай. И снимките съм ги разглеждала - уникални са! :cool:

е, същия този образ испански го оставих пред офиса ми за да види къде може да ме намери ако нещо се омотае и той пеша стигнал до Дунав мост, че много искал да види моста хахахахах После се прибрал вкъщи. ето -погледни му снимките тук . Луд е на тема мидъл ийст хихихихих

знам я книгата - не ми я пращай. И снимките съм ги разглеждала - уникални са! :ph34r:

е, същия този образ испански го оставих пред офиса ми за да види къде може да ме намери ако нещо се омотае и той пеша стигнал до Дунав мост, че много искал да види моста хахахахах После се прибрал вкъщи. ето -погледни му снимките тук . Луд е на тема мидъл ийст хихихихих

сега му гледам снимките :ph34r:

недей ми праща такива изкушения - знаем се и двете каква стока сме (и колко малко ни трябва да нарамим раниците и да хванем някоя посока).

ако се изгубя за година-две, да знаете, че съм тругнала на backpacking по света.

или ми се е случило нещо в Иран :whist:

сега му гледам снимките :ph34r:

недей ми праща такива изкушения - знаем се и двете каква стока сме (и колко малко ни трябва да нарамим раниците и да хванем някоя посока).

ако се изгубя за година-две, да знаете, че съм тругнала на backpacking по света.

или ми се е случило нещо в Иран :whist:

ще пише блог за сегашното си пътешествие - очаквай линк :ph34r:

ще пише блог за сегашното си пътешествие - очаквай линк :whist:

с нетърпение!

много обичам да чета пътеписи :ph34r:

какво става когато маймуните видят отражението си...

Наслаждавам се на туко-що share-ната снимка от Кристъл. Някакъв пич си танцува пред кампуса на университета на Aha ''Take on me" :lol6:

dsc003752.jpg

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

чакам един договор - от abv до gmail девет дена път с камили

освен всичко друго и шефа я хапи щъркела със страЩна сила

за лов на акули

нося тигана

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.