Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

едно по едно - първо питието :blink:

как е фъшкалото? Салатката става ли?

Е то след питието мислим нема само с цунки да се разминете, баси...

Фъшкалото е екстра, ама си е мазно та мазно.

Остава да видим колко време ще изкарат тия 10 кинта, за да кажем струва ли си.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

И си имате веселба тука, без мене :blink:

лека забава :)

Що не го цунка, баси...

Що бе бате ... да не ме цунка ... да не съм прокажен :blink: ?

Е то след питието мислим нема само с цунки да се разминете, баси...

Фъшкалото е екстра, ама си е мазно та мазно.

Остава да видим колко време ще изкарат тия 10 кинта, за да кажем струва ли си.

ми много ясно - олио :blink:

всъщност каква ти е целта?

• Автор

Наздраве на всички празнуващи края на гърчавата работна седмица! :blink:

Що бе бате ... да не ме цунка ... да не съм прокажен :blink: ?

Напротив Митака е супер готин.Аз си мисля,защо ли пред компютъра времето минава толкова бързо?Ще взема и аз да си сипя нещо-примерно водчица,ама след час.

Напротив Митака е супер готин.Аз си мисля,защо ли пред компютъра времето минава толкова бързо?Ще взема и аз да си сипя нещо-примерно водчица,ама след час.

така. Айде сега да се разберем кой ще цункВА Митака :blink:

Еееее ... как водица ... водчица си сипи :blink: !

Наздраве на всички празнуващи края на гърчавата работна седмица! :blink:

сега ще ти кажа нещо и ще ти стане още по-готино: утре в осем и половина пак ще бачкам.

Еееее ... как водица ... водчица си сипи :blink: !

Да де,именно.Вече вечерях и няма да ме хване.Какъв филм ще ми препоръчаш?

ми много ясно - олио :speak:

всъщност каква ти е целта?

Да сведа мазнините до минимум. Не заради диети, а пречи на основната машинка (сърцето) там с един проблем дето ми е...

Нищо фатално, но се чувствам по-добре определено.

Не, че ще се гътнем, ако няма олио и оцет, но се подлъгах, че това е заместител, а не било.

Принципа е проба - грешка и аре шут у гъзо...

Да де,именно.Вече вечерях и няма да ме хване.

Митака може да те хване и като си вечеряла и даже, ако си се намазала с немски билки против болежки в мускулите...

Да сведа мазнините до минимум. Не заради диети, а пречи на основната машинка (сърцето) там с един проблем дето ми е...

Не, че ще се гътнем, ако няма олио и оцет, но се подлъгах, че това е заместител, а не било.

Митака може да те хване и като си вечеряла и даже, ако си се намазала с немски билки против болежки в мускулите...

Олеле,колко фалшиво пее тази Алисия по БиТИВИ.Нещо като отварачката Мара,само дето е по-висока и руса.
  • Автор

сега ще ти кажа нещо и ще ти стане още по-готино: утре в осем и половина пак ще бачкам.

Какво ще измерваш? :speak:

Олеле,колко фалшиво пее тази Алисия по БиТИВИ.Нещо като отварачката Мара,само дето е по-висока и руса.

Е нали си падаш по операта?

Значи и отварачката требе да те кефи...

олиото от рапица мирише, царевичното не е зле, сусамовото е тежко. Ти заместител няма как да намериш. Просто трябва да намалиш количеството, да не е животинска мазнина и да не е рафинирано/заради разните химии и тинтири минтири/

Що бе бате ... да не ме цунка ... да не съм прокажен :speak: ?

Тоз па...

Не виждаш ли, че съм в ролята на маман в момента?

Ако ме гепят данъчните, че извършвам посредническа дейност за такива услуги (с език), ще ми напраскат данък Лукс от сега...

Какво ще измерваш? :speak:

едно даскало

олиото от рапица мирише, царевичното не е зле, сусамовото е тежко. Ти заместител няма как да намериш. Просто трябва да намалиш количеството, да не е животинска мазнина и да не е рафинирано/заради разните химии и тинтири минтири/

Тъй, тъй...

Добре си бях свикнал от 2-3 години на всичко без мазнина, ама викам я да видя кво е туй.

А относно другите неща от известно време се образовам непрекъснато и скоро ще напиша някой доклад. Ако слушаш мога да те включа като носител на авторско право.

До сега вярвах, че простотията ходи по хората...Ама то не била само тя ! Хората са ги споходили и разни други паразити, да му се не види :speak:

кои точно интереси, ако обичаш? :speak:

Тези от профила ти, ако нямаш нищо напротив. Днеска шест души, не грешка, петима, щото и за брауновото движение се иска акъл....та се шляхме из офиса и се трудихме упорито. Освен това успях да намеря едно място без да го гледам на бгмапс преди това, е те това вече си е рекорд, баси!

Тъй, тъй...

Добре си бях свикнал от 2-3 години на всичко без мазнина, ама викам я да видя кво е туй.

А относно другите неща от известно време се образовам непрекъснато и скоро ще напиша някой доклад. Ако слушаш мога да те включа като носител на авторско право.

Баси, до мен ли опря да ти нося авторското право? :speak:

имам една приятелка точно с това се занимава - правилно хранене, хранителни добавки, надбавки...... Току се появи вкъщи с някой буркан, за който предпочитам да не питам с какво го е наджуркала.

Какво направи доктора? Още ли ампутира? :speak:

До сега вярвах, че простотията ходи по хората...Ама то не била само тя ! Хората са ги споходили и разни други паразити, да му се не види :speak:

за въшки ако говориш: газ, сол и олио. :speak:

Какво направи доктора? Още ли ампутира? :speak:

Не знам, ама се сещам по филмите как представят тоя процес от време оно - яко накъркочване с някакъв спирт и после с триона...

Чуда се какво означава пунта

Дай цялото изречение, за да обясним.

В момента се сещам за пунта-Мара...

Демек идва от пунтирам.

за въшки ако говориш: газ, мас и оцет. :speak:

Тези от профила ти, ако нямаш нищо напротив. Днеска шест души, не грешка, петима, щото и за брауновото движение се иска акъл....та се шляхме из офиса и се трудихме упорито. Освен това успях да намеря едно място без да го гледам на бгмапс преди това, е те това вече си е рекорд, баси!

а, да видиш сега лесно ли е

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.