Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Колко нагли хора има :offtopic_s:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Още не са захвърчали, ама съвсем скоро започват... :wors:

предупреждавай да се пазим :baby:

размина му се солта

на мен солта не ми се размина. Люснах една лъжица сол в каната с айряна. Алтернативата беше да тичам да ми включат една система

нещо ми е лошо...

Въглища са :baby:

Искам Дот да изяде Робъртсън на снукър (финала)

Те в този мач бях наистина неутрален. Нито единия, нито другия са ми любимци. Както и нито единия, нито другия не ме дразнят. Яд ме е само, че стана късно, а те не правеха и не превеха бързи серии и фреймове..легнах да спя и не видях развръзката.

Всичко ме боли.

Посинена съм (вече ме питаха, да не би да ме е бил някой :baby:) и още ме държи махмурлук.

Мисля си, че освен да стисна зъби и да се опитам да заспя, друго не ми остава...

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Те в този мач бях наистина неутрален. Нито единия, нито другия са ми любимци. Както и нито единия, нито другия не ме дразнят. Яд ме е само, че стана късно, а те не правеха и не превеха бързи серии и фреймове..легнах да спя и не видях развръзката.

Не че съм толкова фен на Дот, ама австралиеца не ми харесва. Ето тук има запис на последните час и 50 минути: http://es.justin.tv/...er2/b/263170308

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

До преди малко ми беше толкова радостно, сега май нещо ме налегна носталгията :camera2:

е, спомняй си радостните моменти. А и си мисли какво положително те очаква в бъдеще

Мисля си за повишена и понижена работоспособност. За понижената съм убеден че настъпва при липса на храна - опитно/нежелаейки/ проведох обстойни тестове. Извода е че дори в трагични моменти един сандвич прави чудеса.

Дано не се разочароваш, на мен ми се стори скучна игра, особено втората половина

Тя си е скучна от самото начало. Единия тръгва да прави брей, аха, тамън си мисля, че ще вземе фрейма с едно отиване на масата, а той пропуска фрейм бол или излиза от позиция...

Тя си е скучна от самото начало. Единия тръгва да прави брей, аха, тамън си мисля, че ще вземе фрейма с едно отиване на масата, а той пропуска фрейм бол или излиза от позиция...

Прав си, има нещо такова. Аз за това си харесвам О'Съливан. Него когато го мързи, го мързи. Но като му дойде тръпката изпълненията му са неповторими ;)

Прав си, има нещо такова. Аз за това си харесвам О'Съливан. Него когато го мързи, го мързи. Но като му дойде тръпката изпълненията му са неповторими :)

Дойдохме си на думата ;)

Мисля си за това:

celebrex_12225_6_(big)_.jpg

...и как го нямам в наличност. И как няма ни едо болкоуспокояващо вкъщи....баси

Мисля си за това:

celebrex_12225_6_(big)_.jpg

...и как го нямам в наличност. И как няма ни едо болкоуспокояващо вкъщи....баси

аз май направо при джипито да ми включи една системка :)

По всичко личи, че днес сме петък :(

Че е петък - петък е : за пореден път плановете ми се провалят - фирмата за дограма ще дойде не следобед, както си мислех, ами още към 9 и половина сутринта :)

Сега нито ще мога да ходя да пия кафе с две тиквички , нито пък ще мога да си поспамя на воля.....

Че е петък - петък е : за пореден път плановете ми се провалят - фирмата за дограма ще дойде не следобед, както си мислех, ами още към 9 и половина сутринта :(

Сега нито ще мога да ходя да пия кафе с две тиквички , нито пък ще мога да си поспамя на воля.....

извикай ги да ти помагат за дограмата :)

извикай ги да ти помагат за дограмата :)

:) като им познаваш постовете тук -мислиш ли, че ще могат да вдигнат и дори само ъгълчето на стъклопакета ? :(

:) като им познаваш постовете тук -мислиш ли, че ще могат да вдигнат и дори само ъгълчето на стъклопакета ? :(

два парцала и да почват да лъскат стъклата

ти за организация на производство не си ли чувал? :)

и после - наградка: кафе със шоколадово руло от супера

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.