Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Amadea не позволи да осъществя обонятелния експеримент, замислен от algor и мен.....

Сега въпросът дали и миришат краката остава открит sad.gif

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Хъ хъ ъъъммм ... и аз не им завиждам, още повече точно си мислех колко сладко е да си работиш в неделя, но моята работа. :speak:

Още, че сега е време за кафенце - някой друг желаещ?

Хъ хъ ъъъммм ... и аз не им завиждам, още повече точно си мислех колко сладко е да си работиш в неделя, но моята работа. :down:

Още, че сега е време за кафенце - някой друг желаещ?

вече пих кафета, покъртих малко, сега смятам да си направя салатка, да си взема една биричка от магазина и да похапна, че е време вече да си поуважя коремчето :turkey5:

Следобед пък от 2 до 4 ще изривам боклуците дето направих сега , защото няма да мога да къртя заради комшиите

Мисля си, че скоро време май ще ми трябва хирург за носа. Сутринта както си играхме чудесно в леглото с детето и така ми удари една глава в носа със засилка, че няма думи - то не бе болка, то не бе кръв. Мина ми, де. За втори път ми се случва нещо подобно, след като миналата година се изфрасках във вратата на банята.

После същото това диване от глезотия и желание да усили звука от колоните, разля млякото (то вярно, че не трябваше да му го оставям на бюрото, но си казах - вече е голям). Тече онова ти ми мляко по компютъра и UPS-а. Този път бе ред на баща му да "реве" :hush:

Засега сме вече с няколко тупаника, да видим до края на деня дали бройката ще се запази или ще се увеличи.

Amadea не позволи да осъществя обонятелния експеримент, замислен от algor и мен.....

Сега въпросът дали и миришат краката остава открит sad.gif

Понамирисват, да. На нови чорапки. :)

П.П: Изумена съм от способността ви да се явявам като главно лице, във възможно най-странните разговори. И то рано сутрин.

П.П:.2: Утре съм в София - algor да му мисли. Ще си сдърпане сутиените май, колега! Какви са тези провокативни експерименти, които планувате и то на публични места :nono:

хммм...

аз подозирам, че сабахлям не ми позволи да опитам обонятелните си луковички , едиствено и само защото ме си ги била мила, ама хайде- простено да ти е, чадо ... :)

мисля си, че след последните подвизи на доктора с кангото вече смятам да се обръщам към него с "колега" :)

току що извадих един кърлеж от гърба на колежката

иначе, основно мисля за разходни норми, собствени анализни цени и откачено поставени въпроси

и за задаващата се буря също

Вади, вади - във ваденето на кърлежи няма нищо лошо - ти от кучето си не ги ли вадиш ? Или търсиш ветеринар ?

Ами хората по селата да не би да не вадят кърлежите от козите си, ами ги водят при лекар ?

Да не би да има разлика между една коза , куче или човек ?

Даже на човека е по-лесно, защото няма козина.

Аз не мисля, че ваденето на кърлеж е лекарска манипулация и честно казано побеснявам, когато ми дойде някой за да му вадя кърлежите.

Вади, вади - във ваденето на кърлежи няма нищо лошо - ти от кучето си не ги ли вадиш ? Или търсиш ветеринар ?

Ами хората по селата да не би да не вадят кърлежите от козите си, ами ги водят при лекар ?

Да не би да има разлика между една коза , куче или човек ?

Даже на човека е по-лесно, защото няма козина.

Аз не мисля, че ваденето на кърлеж е лекарска манипулация и честно казано побеснявам, когато ми дойде някой за да му вадя кърлежите.

а, колежката нещо се беше притеснила.....

хммм...

аз подозирам, че сабахлям не ми позволи да опитам обонятелните си луковички , едиствено и само защото ме си ги била мила, ама хайде- простено да ти е, чадо ... :nono:

Ти не знаеш ли, че преди среща с теб винаги се къпя, защото знам колко омърсена ще бъда след това :)

За това рядко се виждаме, че баси сметките за вода дето въртя. И преди и след...чудо чуд...:P

• Автор

Мисля си "Баси, веднъж да се обадя на доктора, и той да не е в Самоводене..." :)

Мисля си "Баси, веднъж да се обадя на доктора, и той да не е в Самоводене..." ;)

;)

Похвали се той.

Ами вие какво сте правили там, хаймани с хаймани такива?

• Автор

;)

Похвали се той.

Ами вие какво сте правили там, хаймани с хаймани такива?

Яко бири и скари ;)

Мисля си Федорка и Трихи, дали са проверили числата и си мълчат,защото няма радост, или ... :yanim:

или аз да ги проверя преди да се заема с ракийцата и вечерята. :wors:

аз не съм = Fedora да каже, ако все още е в България, защото подозирам, че е взела печалбата вече е в Нова Зеландия :yanim:

Мисля си за обикновени неща като смъртта и безсмъртието :yanim:

Тц :yanim: тука ще си е.

Нема никой, изложихме се другарю, а уж за подкрепа и дадохме числата sad.gif

Крайно време е да се заема с хранат си, ъхъммм...

Как може да има толкова безотговрни майки се чудя в момента ?

Да даде на 9-месечно бебе да си играе с блистер с таблетки :cheers: А после -"Олее какво стана- давай бързо да ходим в болницата " :down:

Мисля си Федорка и Трихи, дали са проверили числата и си мълчат,защото няма радост, или ... :speak:

или аз да ги проверя преди да се заема с ракийцата и вечерята.  :cool:

Току-що проверих - никаква печалба, но аз с твоите числа не успях да пусна фиш, защото тото пунктът при нас се оказа, че не работи в неделя. Нищо, следващият път ще спечелим :)

аз не съм = Fedora да .., че е взела печалбата вече е в Нова Зеландия 

А, да бе - да ми издуха вятърът паричките :cool:

Оф, к'ви готини сандалки имам  :whist:

I Честити да са ти :)

за пътувания си мисля и ще ли да стане туй, дето ми се иска...

ще стане, ще стане - стига да го искаш достатъчно силно :blink:

а аз сега си мисля за профили разни , шаренийки и т.н и т.н.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.