Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Мисля си така и така неделята вече не е това което беше, защо не взема да я зачертая от седмицата, та поне да си зная, че е все понеделник. :lol6:

(за петъците да не говорим)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Мисля си, че някой е взел доктора на мушка. Мушица мимина...

Мисля си така и така неделята вече не е това което беше, защо не взема да я зачертая от седмицата, та поне да си зная, че е все понеделник. :lol6:

(за петъците да не говорим)

Това аз отдавна съм го направил, само че не го афиширам открито, защото ще ме линчуват :hush:

Единственото, което ме крепи на крака е това, че след седмица за мен всеки ден ще е събота, а всяка вечер - петък вечер :) поне до края на този месец.За другия ще му мислим.

Баси -тази нощ от около 3 часа не съм подвивал крак.

Мисля си, че някой е взел доктора на мушка. Мушица мимина...

Ам ? :P

Какво иска да ми прави - да не би да ме обича ? :)

Какво иска да ми прави - да не би да ме обича ? :)

Май, да :lol6:

Хайде, приятна работа на всички трудещи се

• Автор

Човек и добре да си изкара почивните дни, все някога отива на работа...

Човек и добре да си изкара почивните дни, все някога отива на работа...

отивай, отивай

аз ли да ходя, а? :lol6:

Човек дори и добре да живее, работи до петък, взема си съботата и излиза в отпуска :lol6:

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Човекът си изкарва нощното дежурство неделя срещу понеделник, връща се в къщи и си ляга да спи, докато всички останали сте на работа :lol6:

Спи ми се :speak:

Дали нямам нещо общо с Тамагочи-тата :baby:

Може ли винаги след дежурство, на което не съм мигвал, на следващия ден, телефонът ми да звъни през половин час ?

и това става всеки път ! :)

Докторе, тоя твоя приятел/роднина, дето обмисля ходене до Норвегия, да преосмисли - в Осло вали сняг в момента :)

Мисля си, че няма да е зле да влезе някой, че да го излъжа да си купи нещо... laugh.gif:yanim:

Докторе, тоя твоя приятел/роднина, дето обмисля ходене до Норвегия, да преосмисли - в Осло вали сняг в момента :yanim:

Тия там са извратени - май месец, па сняг ще вали.

Тия там са извратени - май месец, па сняг ще вали.

Има някой неща, който дори петролните кладенци не могат да купят - например комплект четири сезона :yanim:

Мисля си, че е време да сваля любимите си видео клипове от youtube, че както е тръгнало ще мине скоро метлата и няколко хиляди ще изчезнат просто така...ако трябва да се вярва на новините....

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Проблема в моя телевизор ли е, че не виждам датите на постовете?sad.gif

Проблема в моя телевизор ли е, че не виждам датите на постовете?sad.gif

Смени ползвания от теб скин със стандартния и би следвало да се вижда всичко нормално.

Смени ползвания от теб скин със стандартния и би следвало да се вижда всичко нормално.

...нИ щА стандартния...Досега как виждах датите, а сега некви цифрички?

...нИ щА стандартния...Досега как виждах датите, а сега некви цифрички?

Старите скинове трябва да се преработят, за да станат напълно съвместими с тази последна версия на форума, което ще отнеме известно време. До тогава, ако не желаеш да срещаш подобни проблеми, временно можеш да ползваш стандартния скин.

Старите скинове трябва да се преработят, за да станат напълно съвместими с тази последна версия на форума, което ще отнеме известно време. До тогава, ако не желаеш да срещаш подобни проблеми, временно можеш да ползваш стандартния скин.

Ей, тоз отговор чаках! Ще се примиря!

Мерсаж...Кво да черпя?

Ей, тоз отговор чаках! Ще се примиря!

Мерсаж...Кво да черпя?

Ще черпиш Калин, като ги оправи. Аз съм ти далечко за почерпка, но виж...приемам музикални почерпки по всяко време :(

..приемам музикални почерпки по всяко време :(

Липсва ли ти българската музика???

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.