Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

но пък вместо в парка, може да свършат в тенджерата m021.gif

Ти ФНимавай, да не купя на аватара ти еднопосочен билет за Виетнам laugh.gif

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Ти ФНимавай, да не купя на аватара ти еднопосочен билет за Виетнам laugh.gif

мисля си, що не ми наглеждаш новата тема за домашните любимци m125.gif

Мисля си колко бързо минаха 12 години. Ето вече завърших и никога повече няма да вляза като ученик в любимото ми училише. :)

За кристалните деца...:)

Баси ,забравих че днес че съм на тренировки.

...че кво пречи да метнеш стъклата, винаги имат нужда от още чистене...:angry:

• Автор

Мисля си, че гениалната ми пУезия вече я има и на книга, хехех :angry:

almanach_2010.jpg

Тъкмо се връщам от премиерата...

Мисля си...

По-точно чудя се кой в Плеен ше ми сфърши малко работа...

А?

Ако кажеш каква ще да е работата - със сигурност ще се намери и желаещ да я свърши glare.gif

А аз съм капнал - цял ден изривах мазата, докато от фирмата пък сменяха дограмата, вечерта в 6 и половина ми докараха котела - едвам 4 човека го свалихме в току-що изчистената маза.

А сега съм сам, половината град се е изринал да се преглежда - вече нямам място къде да сложа пациент.Някаква предпразнична вакханалия имам чувството че е станала - от както дойдох на работа , вече час и кусур , чак сега успявам да седна за малко да изпуша един фас и бягам пак оттатък.

Чувствам се като изтискан лимон.

На всичко отгоре на бюрото ми ме очакваше поредното заявление за напускане - трети доктор си е написал заявление за освобождаване.

Баси - от 1-ви юни оставаме само аз и още двама колеги ( явно ние сме най-лудите) :angry:

Знаеш ли какво си мисля,мисля си "когато цъфнат теменугите и работите тръгнат зле, --- им майката на другите и гледай ти да си добре..."Е ,теменугите ми тръгват да цъфтят,за другите и майките им-ни хабер си имам,ни ми пука,значи 90% успеваемост...Много добре,мисля...

Опитвам се да разгадая собственото си настроение-дали съм ядосана, весела или нещастна. Май съм по-скоро весела, като се има впредвид и че това... разтроение е тоолкова забавно... И си мисля, че тази мисъл само аз си я разбрах :)

Освен това си мисля за това как абитуриентите изсипаха половин бутилка шампанско в/у главата ми :) Иии си мисля за това колко яко е че уча в училище, в което на изпращането на абитуриентите пускат Motorhead и AC/DC вместо Андреа и Преслава :D

Ако кажеш каква ще да е работата - със сигурност ще се намери и желаещ да я свърши glare.gif

Пичос, като гледам колко неща имаш на главата некви ми е търсене да ти трупна още. И не, че няма да се отблагодаря подобаващо, ама...

Но хайде като съм викнал неволята поне да я довикам.

Трябва ми препис-извлечение (не знам дали това е правилния термин) на смъртен акт на човек, починал 1982-а година и удостоверение за наследници на същия. Аз имам тези документи, но са от време оно, а в една община наречена Перущица ми искат актуални такива (въпросния починал човек го водят още жив там, което е абсурдно смешно).

Ти знаеш, но да поясня, че съм готов да си платя на който каквото трябва за тези документи, защото майка ми е инвалид първа категория (почти неподвижна) и няма как да я мъча да я карам до там, за да вади тези неща. Може да ми направи на мен пълномощно, но избирам по-простия и бърз път - да си платя каквото трябва.

Туй-то.

Ще видя какво ще мога да направя - жена ми има позната в ГРАО и ако може да стане - ще ти пиша ( но това нали се сещаш, че ще бъде след празниците ?) :cool:

Ще видя какво ще мога да направя - жена ми има позната в ГРАО и ако може да стане - ще ти пиша ( но това нали се сещаш, че ще бъде след празниците ?) :cool:

Е, разбира се. Че съм изперкал е ясно, но чак толкова...

Искаш ли да ти пратя данните, та ако става направо да го действа?

Примерно, де...

пп. Излишно е да казвам, че ако стане аз ще дойда да си ги взема документите, не е проблем.

Редактирано от algor
допълнение (преглед на промените)

не, ще ти звънна - като говоря с човека

p.s. пардон -със жената glare.gif

Ок.

Аз ще си ги препиша да ги имам в мен.

пп. Благодаря (само за усилието дори)!

ппп. Необходимо уточнение беше това в пп. ти...

оф когато ми е най-социално все няма с кого да общувам...

Виж как сме подредили тук:

Доктора, аз, Доктора, аз, Доктора, аз...

Малко ли сме за социални кретении?

пп. Мога да викна още поне дузина идиоти освен мен.

Стигат ли?

Е, как няма? Общувай със себе си, аз така правя :cool:

хаха ама аз толкова се наслушах на дивотията в главата ми, че вече взе да ми писва..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.