Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Лошото време в Рим стана причина на два пъти да се отлага финала от Мастърса.Не можах да го догледам.Сега ,като се прибрах разбрах ,че Рафа си е свършил работата 2-0 сета срещу Ферер и ме направи супер щастлива. :)

Браво Рафа :P ,изравни рекорда на Андре Агаси от 17 спечелени Мастърс турнира,а е само на 23 години.Какво да кажа освен -ЕВАЛЛА РАФА! :P

А това е щастливата физиономия на Рафа захапал поредния трофей! :P

nadaltitlerome1296199.jpg

Редактирано от Evva (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Лошото време в Рим стана причина на два пъти да се отлага финала от Мастърса.Не можах да го догледам.Сега ,като се прибрах разбрах ,че Рафа си е свършил работата 2-0 сета срещу Ферер и ме направи супер щастлива. :)

Браво Рафа :rolleyes: ,изравни рекорда на Андре Агаси от 17 спечелени Мастърс турнира,а е само на 23 години.Какво да кажа освен -ЕВАЛЛА РАФА! :wors:

А това е щастливата физиономия на Рафа захапал поредния трофей! :P

nadaltitlerome1296199.jpg

интересно... поизоставил съм ги от две години тенис историите

• Автор

Понеделник сутрин... Бързо, кажете нещо позитивно, докато не се е почнало! :)

Защо трябва да ходя на училище днес ?! Защо ще правя контролна по математика ?! :)

Понеделник сутрин... Бързо, кажете нещо позитивно, докато не се е почнало! :)

почна се - платих сметките за ток и телефони :mad:

Подадох си документите за магистратура по "здравен мениджмънт", ходих до болницата, подписах поредната молба за напускане от лекар ( от 1-ви юни оставаме от десет човека-трима), ходих и поръчах котела - в сряда ще ми го доставят, сега чакам да ми донесат къртача и да почвам плочките в банята ( кога ще ги започна не знам обаче, тъй като в 12 и половина трябва да взема детето, а следобед не мога да къртя заради комшиите.

не искам да е 30 градуса, а 20, моля sad.gif

30 е добре - тъкмо ще ми е топличко в мазата

почна се - платих сметките за ток и телефони :)

Купила си си бележки ?

Подадох си документите за магистратура по "здравен мениджмънт", ходих до болницата, подписах поредната молба за напускане от лекар ( от 1-ви юни оставаме от десет човека-трима), ходих и поръчах котела - в сряда ще ми го доставят, сега чакам да ми донесат къртача и да почвам плочките в банята ( кога ще ги започна не знам обаче, тъй като в 12 и половина трябва да взема детето, а следобед не мога да къртя заради комшиите.

30 е добре - тъкмо ще ми е топличко в мазата

Купила си си бележки ?

я, сподели за котела?

24 kw. - 1119 лв. :

bosch-junkers-supraclass-s-konventsionalni-kotli-na-tvardo-gorivo-bg-123468.jpg?1264456363

( бившите чешки котлета "Dakon-Dor" , вече са с марка Bosh/Junkers )

p.s. за цялата предистория чукай тук

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Как не ми се идваше днес на работаааа ...след този страхотен уикенд... :)

24 kw. - 1119 лв. :

bosch-junkers-supraclass-s-konventsionalni-kotli-na-tvardo-gorivo-bg-123468.jpg?1264456363

( бившите чешки котлета "Dakon-Dor" , вече са с марка Bosh/Junkers )

p.s. за цялата предистория чукай тук

аз за село трябва да взема, че старото се спука

Този не е подходящ за село, защото гори предимно кюмюр.избрах за да е лесно за подържка, и да не се налага да го зареждам често.

За теб е по-подходящо котле от серията VIADRUS:

viadrus_u22wep177.jpg

тъй като е чугунено ( тоест няма опасност да ти се спука ризата), секционно ( мощността и цената се определя от броя секции) , с голяма врата и горивна камера ( тоест вътре можеш да навираш всичко-дърва, кюмюр, цели пънове, дор, ако искаш и разчленен труп даже :) ) .

Като цена за мощност излиза същото като моя избор - трябва само да си пресметнеш мощността - VIADRUS U22 , 24 kw. е на абсолютно същата цена като dakon dor (juinkers/bosch) -1119 лв.

Ако си с по-малка мощност съответно и цената е много по-ниска, нали се сещаш ?

Единственият недостатък на Виадруса ( според мен и за моите условия, разбира се) е, че няма бункер с автоматично подаване на въглищата, ами трябва през няколко часа да ходиш да му досипваш, а аз точно това исках да избегна.

Виж при твоите условия теб това не те вълнува, предполагам...

Този не е подходящ за село, защото гори предимно кюмюр.избрах за да е лесно за подържка, и да не се налага да го зареждам често.

За теб е по-подходящо котле от серията VIADRUS:

тъй като е чугунено ( тоест няма опасност да ти се спука ризата), секционно ( мощността и цената се определя от броя секции) , с голяма врата и горивна камера ( тоест вътре можеш да навираш всичко-дърва, кюмюр, цели пънове, дор, ако искаш и разчленен труп даже :) ) .

Като цена за мощност излиза същото като моя избор - трябва само да си пресметнеш мощността - VIADRUS U22 , 24 kw. е на абсолютно същата цена като dakon dor (juinkers/bosch) -1119 лв.

Ако си с по-малка мощност съответно и цената е много по-ниска, нали се сещаш ?

хммммм, разчленен труп казваш.......

Ти да не мислиш, че на мен ми се занимава да слизам час по час в мазата? Даже се бях замислила за онези, автоматизираните ама много пари. Колко радиатора имаш?

двойно е. Поне.

сега си мисля за шоколад.

баси доспиването, дето му ударих ;)

ооо - в теб никога не бих се е усъмнил, че можеш да спинкаш по цял ден и цяла нощ :down:

аз сега вземам тротинетката и отивам за звяра

аз сега вземам тротинетката и отивам за звяра

мойто зверче си е при мен :down:

чудя се с кого да я водя на кафе после ;)

Докторе, тая вечер очаквай визитация от мен, един руснак и един полу-идиот. :ph34r:

Прибирам се по най-бързия начин, след като един много добър приятел след 4 години в Канада реши да си дойде, та подозирам, че тази вечер вкъщи ще се лее уиски и не знам още какво...

Може и да ти се сбъдне желанието да ти "падна в ръчичките" :hush:

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа :yanim:

Мисля си, че новото име на чичко Гугъл - Гошо много му отива :)

Дали да не отскочим до тук по време на празниците?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.