Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

за въшки ако говориш: газ, сол и олио. :speak:

и въшките ще дойдат на края :speak:

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

а, да видиш сега лесно ли е

Ми не е лесно, щото нямам крила и ми е трудно да се щъкам в 3D!

ми то е от песен на Ъпсурт, само в припева го има

Не ме пипай, ти си пунта,

Не искам нищо, даже здрасти от твоите ръце.

Не се надувай, ти си сдухан,

ми то е от песен на Ъпсурт, само в припева го има

Не ме пипай, ти си пунта,

Не искам нищо, даже здрасти от твоите ръце.

Не се надувай, ти си сдухан,

Аз мисля, че смисъла е точно този. Ти си пунта е в смисъл, че е някаква пародия, копие, фалшификат, имитация...

Може и още, ама се сещаш вече нататък за синонимите.

Тома Измирлиев - ОБИКНОВЕНА ИСТОРИЯ

Градина. Пролет. Май. Цветя.

Скамейка. Шепот сладък.

И сред цветята – той и тя.

Любов и т. н.

Поле Природа. Красота.

Река – гора оттатък.

Пробуда. Сбъдната мечта.

Възторг и т. н.

Годеж. Венчило. Поп и брак.

Момент – безумно кратък!

А после – скука, проза, мрак,

деца и т. н.

Курорт. Море. Приятел. Смях.

Простор – вълни оттатък.

Възбуда. Трепет. Слабост. Грях.

Рога и т. н.

Радой Ралин – Безглаголно стихотворение

Полуда, нежност, сълзи, плач,

плесник и писък кратък,

багаж, билет, дете, носач,

развод и тъй нататък.

Нахалник, пари, кола,

вертеп и той сред мрака,

кафе, билярд, квартира, ключ,

жени и тъй нататък.

Бастун, легло, юрган, приют,

глава с перчем окапъл,

цокало, карти сноп, албум,

легло и тъй нататък.

Наследници, камбанен звън

и яма сред цветята,

лопата, кирка, поп и кръст,

ковчег без тъй нататък.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Мисля си колко съм изморена. Но си мисля и че не съжалявам. Купих си подаръци за рождения ми ден. Т.е. майка ми и сестра ми ги купиха, аз избирах. :whist:

Мисля си колко яко е, че имам кожено яке. Само защото приятелките на сестра ми не са оцелили размера й. :ph34r:

И си мисля за невероятно яката блуза... две блузи... ;д

И най-вече си мисля къде да заведа приятелите си на рождения ми ден?... о, да - и кои да поканя? Не мога да поканя целия ми клас плюс минус няколко души....

Не знам, ама се сещам по филмите как представят тоя процес от време оно - яко накъркочване с някакъв спирт и после с триона...

Точно така си е, само че не със спирт, ами с други дезинфектанти :)

Иначе снощи ампутацията продължи до почти 11 часа вечерта и се върнах като пребито псе у дома.

Но пък съм доволен -много хубави чуканчета оформих :ph34r:

сега пак ще работим, въпреки, че е 1-ви май

not-a-penny-miners.jpg

(...)

Иначе снощи ампутацията продължи до почти 11 часа вечерта и се върнах като пребито псе у дома.

Но пък съм доволен -много хубави чуканчета оформих :ph34r:

(...)

Мисля си...Док е брутален :)

Мисля си за прехваленият "нов мол"...Гъчканица, обърнато движение на подземният паркинг ( тоест излиза се от страната, от която във всички други места се влиза ), миризливи тумби цигани, пълнещи по 3 колички с покупки от Карфур ( там не посмях да вляза изобщо като видях колко народ чакаше по касите ).... :ph34r:

Иначе магазините в мола са празни...

Задоволих любопитството си, няма да повторя грешката да се върна там в близката година..

Обаче пък има нещо положително в цялата тарапана с откриването на тези молове...сега останалите сити центрове и по-малки "молове" в града са празни и можеш спокойно да паркираш в тях..

Точно така си е, само че не със спирт, ами с други дезинфектанти :)

Но пък съм доволен -много хубави чуканчета оформих :)

сега пак ще работим, въпреки, че е 1-ви май

not-a-penny-miners.jpg

Дано не ми се налага да се запознавам с теб по такъв повод.

Аз пък си имам една многогодишна мечта.И съвсем скоро ще предприема първата стъпка към осъществяването и. От 2-3 седмици само за това мисля и говоря.

:) Щооо ? Какво толкова казах ? :speak:

Аз пък що се сетих изведнъж за този виц....

Хирург започва тост на някакъв банкет:

- Ние, докторите, имаме доста врагове на този свят…

Някой се обажда:

- А на онзи свят още повече!

:)

:) Щооо ? Какво толкова казах ? :speak:

Споко Док! Нищо не си казал. Темата е само за помисли...а последните са неконтролеруеми...

В момента аз си мисля за това, колко било секси да гледаш мадама да свири на флейта... :wub:

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

В момента аз си мисля за това, колко било секси да гледаш мадама да свири на флейта... :wub:

Ти погледни свиренето на цигулка колко е секси.... :)

:wub: Щооо ? Какво толкова казах ? :)

по-лесно ще се изброи какво не си казвал m131.gif

сега се сетих за едно магаре - това на Настрадин Ходжа. Тъкмо го научил Настрадин Ходжа да не яде m066.gif, и то взело че умряло m025.gif

Nasreddin.jpg

този юнак, всъщност с "юнак" викаме само на българи и то когато играят футбол е роден през 1208 г. и с разказите си наподобяващи Езоповите басни се е преекспонирал във фолклора на десетки държави, чак до Китай...

Представям си, когато "Карфур" отворят магазина си в Плевен какво ще бъде...

Не знам как е в София, но бях в пловдивския. Направи ми впечатление, че има доста клиенти от ромски произход. Самия магазин представлява нещо средно между Метро и Кауфланд. На два етажа е, като с количките се движиш по ескалаторите. Пуснали са го, но външния паркинг още не е отворен. Вътрешния работи, но още се ремонтира и изглежда като вътрешността на сграда на етап груб строеж, което си е така. Аз обиколих и единствено взех един готварски нож, но бях неприятно изненадана колко неудобно е на касата. Хората пазаруват маса неща, а там не е впредвидено място където да оставят (съотвено събират) покупките. Докато чаках на опашката алармата пищя неистове около две минути, при което ми причини главоболие за следващите три часа. Неприятно изживяване.

Обаче пък има нещо положително в цялата тарапана с откриването на тези молове...сега останалите сити центрове и по-малки "молове" в града са празни и можеш спокойно да паркираш в тях..

Дам, доста приятно се получава. В Метро успях да пазарувам без да се гъчкам и блъскам :whist:

Иначе имах същите впечатления с Outlet центъра. Общо взето прехвалена работа - много шум за нещо, което сме виждали и не е кой знае какво. Лъскави магазини, много сеирджии и толкова...

Не знам как е в София

Направи ми впечатление, че има доста клиенти от ромски произход.

img0453.jpg

Ето така е в София - ужасна гъчканица, огромни опашки и никакъв ред. Точно във ФБ помолих някой да ми обясни кое точно е по-евтино, с колко и много ли са тези стоки. Но искам лични впечатления, а не чуто от някой си.

Констатацията относно ромите, черните и смуглите събратя направи едно към едно Мадона. Тоест в София е като в Пловдив. Тук обаче е адски объркано движението в паркинга - на влизане и излизане не можеш да разбереш в ляво ли да минеш или в дясно, входа се състои от влизане през две места, които навсякъде другаде са вход и изход, а тук са само вход. Спускайки се към ниво -3 с огромно изумление установяваш, че трябва да се движиш в лявата лента, а не в дясната - все едно си в Англия.

С две думи - неприятно впечатление от всичко.

сега се сетих за едно магаре - това на Настрадин Ходжа. Тъкмо го научил Настрадин Ходжа да не яде m066.gif, и то взело че умряло m025.gif

Nasreddin.jpg

този юнак, всъщност с "юнак" викаме само на българи и то когато играят футбол е роден през 1208 г. и с разказите си наподобяващи Езоповите басни се е преекспонирал във фолклора на десетки държави, чак до Китай...

Редактирано от MJA (преглед на промените)

Не знам как е в българските, но във Франция ми направи впечатление, че в магазините на Carrefour има отделна каса само за майки с деца, бременни и стари хора и при това се спазва това разпределение. Иначе е голяма лудница не толкова откъм хора, колкото от неразбория на стоките по щандовете - понякога да намерих етикет на нещото, което си си харесал си е като да удариш бинго. Пак добре, че има от машинките за сканиране на баркодовете и инфо за цена на съответния избор на клиента. По принцип не обичам да пазарувам в големи магазини, като и храненето в тъй наречените "Бърза закуска" тип Макдоналдс, щото вместо да стане бързо, почти всичко става страшно бавно. Иначе в Метро сме като роботчета и само да сменят мястото на някоя стока, например препарати, и пощурявам (не знам защо ми действа толкова изнервящо пазаруването в големите магазини).

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си за прехваленият "нов мол"...Гъчканица, обърнато движение на подземният паркинг ( тоест излиза се от страната, от която във всички други места се влиза ), миризливи тумби цигани, пълнещи по 3 колички с покупки от Карфур...

Дам. Същата грозна картинка. "Наслаждавайки" й се изкоментирахме, че сигурно не един и двама са били приджобени в този хаос... че иначе как се пълнят "3 колички". Хубаво си направила като си се възпряла да влезеш. "Гранд МОЛ" при нас още не е отворил, но той е по-далече от гетото в сравнение с "МОЛ Варна" (а малкото Пикадили там си е на ниво), та... след откриването му (на 15.май.2010г.) ще видим.

ПП: Това събитие трябва да се отбележи: Фифа си е сменил аватара. :)

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

ПП: Това събитие трябва да се отбележи: Фифа си е сменил аватара. :)

Offtopic:

Очаквах да бъде отбелязано по-подобаващо - темичка, в новините по К1 и т.н. ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.