Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

да не може да се свърже тази програма x lite ..аз я ползвам като дом.телефон ..как да я пускам

Като я стартираш DefenseWall отчита ли я като недоверена :)
  • Отговори 502
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

няма в недоверените а това events log какво значи???

Че прави връзка с интернет на мен скайпа ми е недоверен но пак се свързва проблема кога се появи и пробвай да изключиш стената на DEFENSEWALL и пробвай пак да видим от това ли е :)

като изкл. стената за 10 минути ми дава съобщение и се включва ..е значи така ще го ползвам!!!

Не просто трябва да му отвориш порт а не да спираш стената че ще те налазят гадинки :)

а сега ново 10 ..как се отваря порт???

Дай линк към тая програма и ще инсталирам и DW и ще ти направя клип как да я пускаш :) Намерих я

Редактирано от Гост (преглед на промените)

От вчера би трябвало да има някаква нова версия, която не е отразена на официалната страница, снимка в момента:Публикувано изображение

Странно, Иля споменава, че новата версия е тестова. Все пак ето линк за изтегляне DefenseWall 3.02

Цитирам Иля Рабинович:

Hi everybody!

DefenseWall v3.02 is ready for your tests. This fixes Rollback RX compatibility issue, one BSOD issue and enables Personal Firewall edition to work correctly under domain networks.

.................

The next, 3.03 version will be completely resistant to the TOCTTOU attacks.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

От вчера би трябвало да има някаква нова версия, която не е отразена на официалната страница. Странно, Иля споменава, че е тестова. Все пак ето линк за изтегляне DefenseWall 3.02

Цитирам Иля Рабинович:

Да има я във форума за тестване ама аз сега като съм се оплеснал по тестването на Касперски и не съм и проверявал.Мерси за инфото ако активно тествате Иля раздава и лицензи за награда :inlove1: Трябва да се регистрирате във форума и да пишете за бъгове-това е :bday19:

@ kramany при мен програмата се свързва без проблем даже ме пита дали искам да я обновя че имала нова версия всичко е по подразбиране ето шотове и ето и че съм с DefenseWall Не знам от къде ти идва проблема ...

Пак не я е направил да стелтва портовете

Пак няма White List и блокира програми с цифров подпис и :) Колко да му пиша вече баси

А най ме кефи как отчита функции на Касперски като недоверени приложения И за това съм му писал :lol6:

Ще ме извинява ама си оставам с новия Касперски :gift:

Ще ме извинява ама си оставам с новия Касперски това вече е нещо браво :)

Официално излезе DW3.02 може да я изтеглите от тук http://www.softsphere.com/downloads/ Вече е и на български

Обновява ли се автоматично до следваща версия,като Comodo/ Avast! или Avira например?

Официално излезе DW3.02 може да я изтеглите от тук http://www.softsphere.com/downloads/ Вече е и на български DefenseWall v3.02 released. It fixes several issues, including a BSOD one.

това е стена или антивирус

и добра ли е :baby:

Редактирано от stivandim (преглед на промените)

Обновява ли се автоматично до следваща версия,като Comodo/ Avast! или Avira например?

Да естествено !

това стена или антивирус

и довра ли е :baby:

Стена и Хипс и сандбокс и е по-добра от Комодо ! И Mohican си го признава ! :yanim:

Да естествено !

Стена и Хипс и сандбокс и е по-добра от Комодо ! И Mohican си го признава !

а спрямо това от подписа ми как е

и съвместима ли е с кис2011 :rolleyes:

Редактирано от stivandim (преглед на промените)

а спрямо това от подписа ми как е :rolleyes:

Много е различна и спрямо Комодо и спрямо Касперски -зависи какво търсиш -тя примерно е тотален блокатор и ти трябва да взимаш решения и сандъка и е супер но всичко опира до личен избор ! А и е само 4мб :) Но успешно се интегрира с всеки антивирус без този на майкрософт ;)

Много е различна и спрямо Комодо и спрямо Касперски -зависи какво търсиш -тя примерно е тотален блокатор и ти трябва да взимаш решения и сандъка и е супер но всичко опира до личен избор ! А и е само 4мб :)

благодаря :rolleyes:

А и с КИС не я слагай че с тази версия ще станат много стените и сандъците и хипсовете и най много да се получи блокаж :rolleyes:

а спрямо това от подписа ми как е

и съвместима ли е с кис2011 :rolleyes:

Спрямо това от подписа ти е много по-добро , НО само ако знаеш как да я ползваш.

Несъвместими са , не прави тази грешка !

Спрямо това от подписа ти е много по-добро , НО само ако знаеш как да я ползваш.

Несъвместими са , не прави тази грешка !

По принцип е хубаво да се избягват дублиращи функции -имайте го в предвид -няма смисъл от два хипса или два сандъка от два файъруола !

Озирис

А и с КИС не я слагай че с тази версия ще станат много стените и сандъците и хипсовете и най много да се получи блокаж :rolleyes:

Няма да се получи блокаж , но ако DW се инсталира след Касперски той няма да позволи да се „закачи" за процесите които трябва да контролира т.е. защитата която DW ще осигурява ще клони към нула. Ако пробва да инсталира Касперски след DW ще откаже да се инсталира , защо процесите за които трябва да се „закачи" и контролира то DW вече го е направила ( „закачила"се е към тях и ги контролира ).

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Няма да се получи блокаж , но ако DW се инсталира след Касперски той няма да позволи да се „закачи" за процесите които трябва да контролира т.е. защитата която DW ще осигурява ще клони към нула. Ако пробва да инсталира Касперски след DW  ще откаже да се инсталира , защо процесите за които трябва да се „закачи"  и контролира то DW вече го е направила ( „закачила"се е към тях и ги контролира ).  

На мен веднъж тая формация ми блокира тотално компютъра добре че имах спасителен диск на Акронис :rolleyes:

Няма да се получи блокаж , но ако DW се инсталира след Касперски той няма да позволи да се „закачи" за процесите които трябва да контролира т.е. защитата която DW ще осигурява ще клони към нула. ).

Инсталирането на DW 2.56 след Kaspersky WKS е възможно. На работният компютър вече повече от два месеца тази комбинация работи без никакви проблеми.

Ако пробва да инсталира Касперски след DW ще откаже да се инсталира , защо процесите за които трябва да се „закачи" и контролира то DW вече го е направила ( „закачила"се е към тях и ги контролира

Инстарирането на Kaspersky след DW 2.56 води до липса на стартиране на системата. Пробвано е на XP SP3 на работният комп.

След деинсталиране на DW 2.56 в SAVE MODE стартирането е нормално.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

При наличието на КИС 2011 ог DW няма нужда! :)

Инсталирането на DW 2.56 след Kaspersky WKS е възможно. На работният компютър вече повече от два месеца тази комбинация работи без никакви проблеми. Инстарирането на Kaspersky след DW 2.56 води до липса на стартиране на системата. Пробвано е на XP SP3 на работният комп. След деинсталиране на DW 2.56 в SAVE MODE стартирането е нормално.

Тя се е инсталирала но каква защита осигурява е друг въпрос.Все пак приятно ползване ,но да не дойде време да се оплакваш че DW пропуснала еди какво си.

Уж имаш претенции за знаещ и можещ в тази област , а правиш някакви абсолютно аматьорски комбинации на защитни програми , поне не заблуждавай читателите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.