Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преживях ужас в банята и от загуба на кръв щях да си остана там

Featured Replies

USAF, дори да не харесваш Izabel1 (мале, как прозвуча това...) и другите, след като сме обърнали такова внимание на темата ти, защо не ни дадеш наистина някоя снимка, а се дърпаш като ощипана госпожица в девическата гимназия ?! Бива ли такова държание, за един военен ? ! Защо не си ми отговорил, след като описах толкова точно и с прости думи бойните начини за трениран човек да излезе оттам? Ако наистина си каратист, защо не си си използвал ритниците, след като вие (каратягите) никакви ви няма в комбинациите с ръце, да не говорим за смешните правила на Киокушин (ако тази разновидност си тренирал).Да не би това да е изпитание за доверие в казармата, че се дърпаш да отпуснеш малко доказателства, от себе си ли се страхуваш?! Не мисля, че искаме много.Но отстрани наистина изглеждаш странно.Ако слабо те интересува мнението на този и онзи, които не са по-малко хора от теб самия, ТОГАВА ЗАЩО ТРОВИШ СЪФОРУМЦИТЕ СИ И ИЗЛИШНО ГИ ТОВАРИШ ? !

• Отговори 95
  • Прегледи 37,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Еи големия ужас !!! Ти да не си категория муха ? Каква е била тая врата да не е била блиндирана . Аве ще и играя два шута и ще мина като цар през нея . Ама преди това 100% щях да я отворя . Еи голе

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Ха ха ха това било ужас ! Още един шанс да използвате реитинг системата . Аз пък ви казвам няма да пиша в този форум ако тази история е вярна . Първо каква трябва да е тази аркада че да ти изтече кр

• BMW Маниак
    BMW Маниак

Сега в момента съм малко зает , по късно ще ви анализирам цялата история на автора които освен програмист е и доказал се маистор на късия разказ . Тази история ако не е лъжа то е силно драматизирана и

Споко Фикс, засекретявам банята на USАF. Снимките от същата са с червен статус на достъп - само от настоящият шеф на CIA!

П.П. Това се отнася и за лицевите и конституционни характеристики на пострадалия - няма да излагаме на показ "кирливите ризи" на военното дело.

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

• Автор

USAF, дори да не харесваш Izabel1 (мале, как прозвуча това...) и другите, след като сме обърнали такова внимание на темата ти, защо не ни дадеш наистина някоя снимка, а се дърпаш като ощипана госпожица в девическата гимназия ?! Бива ли такова държание, за един военен ? ! Защо не си ми отговорил, след като описах толкова точно и с прости думи бойните начини за трениран човек да излезе оттам? Ако наистина си каратист, защо не си си използвал ритниците, след като вие (каратягите) никакви ви няма в комбинациите с ръце, да не говорим за смешните правила на Киокушин (ако тази разновидност си тренирал).Да не би това да е изпитание за доверие в казармата, че се дърпаш да отпуснеш малко доказателства, от себе си ли се страхуваш?! Не мисля, че искаме много.Но отстрани наистина изглеждаш странно.Ако слабо те интересува мнението на този и онзи, които не са по-малко хора от теб самия, ТОГАВА ЗАЩО ТРОВИШ СЪФОРУМЦИТЕ СИ И ИЗЛИШНО ГИ ТОВАРИШ ? !

Само едно ще ти кажа: не си изпадал в някоя подобна ситуация и за това сега разсъждаваш така, но ако ти се случи нещо сигурен съм че тогава друго ще говориш! В такъв момент не ти е до каратиски стойки, и няма и как да ги приложиш в мократа хлъзгава баня, ( стилът който тренирам е Таекуондо ) защото както казаха в по предните постове - ще се намериш на земята че и може и главата да си удариш даже! Аз сам си решавам на кой да отговарям, и никой не може да ме задължи или да ми държи сметка! Че кой си ти че ще ме задължаваш да ти пускам снимки точно пък на теб ? Аз гледам колкото се може по скоро да избера нова врата и да я поставя, и да залича тази грозна гледка която е в момента, защото наистина не е приятна! И кога и къде ме видя че изглеждам странно, можеш ли да ми отговориш ? Тровя и товаря съфорумците ли ? Нито нарушавам правилата на форума, нито съм писал постове които не са по темите, и до сега нямам нито едно нарушение както и нито една забележка от модератор, макар и от скоро да съм регистриран тук! Ти още малко и ще ми забраниш и теми да пускам, че може и да се опиташ да ми забраниш и във форума да влизам, знам ли ?! Аз във предния ми пост го написах ама няма кой да чете явно, и сега ме караш да се повтарям: тук е под-форум за Изповеди, и всеки си има пълното право да сподели какво е преживял, и след като не вярваш - просто не чети изповедите на хората, а не да правите излишни офтопици! Забелязах че и в други теми на този под-форум "Изповеди" не сте съгласни с хората и само знаете да ги критикувате и да сте винаги на контра с тях. Ами просто не влизайте тук и не четете като сте така скептично настроени, аз например нещо което не го приемам - просто не си правя труда да го чета, а да не говорим да взема да споря, просто не ми е в стила.

Редактирано от USAF (преглед на промените)

Хм, ти дори не знаеш, че Тае куон до си е чисто Карате, а мен поправяш...Не, аз не съм от Обединеното кралство, а съм англичанин, един вид :D Точно на мен тръгнал за бойни изкуства да ми говори...Какъв съм аз, ще ти кажа-докато ти си даваш задника за пари, в чужда война и държава, както сам каза, аз излязох на кърваво състезание за родината.Разликата между нас винаги ще бъде много голяма, драги ми " военен ".Шашкаш се като хлапе от една врата, която всеки един от нас бързо ще разбие, явно не знаеш къде е слабата точка на всяка врата.И това ми било военен...Нямаш психика, а си военен, тренираш изкуство, от което хал-хабер си нямаш, и не умееш да риташ-ти си един абсолютен загубеняк, да ме прощават съфорумците.Малък пример-днес си говорим за Muay Thai, и на мен много ми дойде вече едногодишното отсъствие от ринг и тренировки, и без засилка и без да е правилен, сериозен удар, скочих с tiger knee на един палет, състоящ се от кашони с твърда маса от по 25 кг всеки.Пробих жестоко кашона и отместих целия палет назад.Само си представи какво бих направил с някаква си врата.А кой си ти, уважаемий некадърник, пишман военен и пишман боец?! Аз съм изпадал в 30х по-страшни ситуации, без да се попикая от страх като теб.Ами припадъкът, жесток, кървав и задушаващ, от който успях да запазя самообладание и психически да се държа жив, докато ме намерят, за което най-добрият невролог лично ме похвали?! Какви са тия жалки историйки, да се сравняваш с мен?! Опазил ни господ от безполезни плебеи... Сам си изпроси затапването и тона.Хората тук не пасат трева, не са отвчера, а и някои от тях разказаха и по-страшни истории от твоята.

Редактирано от Fixt00l (преглед на промените)

Прочетох цялата тема с коментарите и мисля, че както USAF, така и критикуващите го имат право до известна степен. От една страна, такава повреда на бравата е сериозна неприятност. Не говорим за баня метър на два в панелка, чиято талашитена врата се отваря навън. При нормалните бани вратата се отваря навътре и е изработена от масивно дърво, най-често парен бук, за да издържа на влагата с години. Извинявайте, но ако ще да сте Арнолд Шварценегер, Брус Ли и Чък Норис заедно, ако ще да сте висок два метра и да имате 150 кила мускули, срещу пет сантиметра масивен бук, стабилно опрян и в четирите страни, нямате никакъв шанс. Някои задават въпроса защо не е разбил вратата с ритници. Елементарно, драги ми Уотсън - защото мокрият гранитогрес се пързаля и след първия удар с бос крак в най-добрия случай ще се намерите по задник на земята :) В по-лошия ще си ударите тила в ръба на ваната или мивката и може и там да си останете.

...

'TheLoneWolf' има право. Допреди 5-6 години и аз живях в апартамент, на който вратата на банята му беше точно такава - бук или дъб, изработена в социализма по следния начин - масивните дървени летви са слепени от двете страни с дъбов фурнир. Не съм сигурен, че успях да обясня точно технологията, не съм дърводелец, но такава врата практически е по-здрава от масивна. Освен това се отваря навътре, няма процеп м/у вратата и касата, седи в масивна дървена каса и според мен е изключително трудно да бъде разбита с голи ръце и крака, да не кажа, че ако трябва да го правя, бих изчакал два-три дена, да се върне някой и т.н. Не знам дали случката е истина, но поставяйки се мислено в подобна ситуация, определено бих се паникьосал. Сега, ако това се беше случило в моята баня от преди няколко години, положението можеше и да е много по-опасно, защото: на етаж са по 1 апартамент; кооперацията са 5 етажа с 5 апартамента и почти всички са дадени под наем; ако това се случи петък вечер, голяма е вероятността да няма абсолютно никой в цялата кооперация. Аз съм нормално сложен - среден ръст, 80 кг. Не съм някой културист, но не съм и слаботелесен. На младини :) и аз съм тренирал разни бойни спортове. Казвам го, защото аз лично не бих рискувал да си счупя някоя костица в крака, нито пък би било възможно да я разбия с рамо. Не знам дали случката е истина и това няма да коментирам, но ако е, то е доста неприятна.

хаха сетих се за една песен на Преслава Мъж на Хоризонта (в банята) Хайде да непрекалява ме със свободните съчинения Нито е имало подобен инцидент в банята или с твоята приятелка, както стана ясно по рано. Това не е начина да търсиш съчувствие или внимание, защото колкото и крайно да звучи го правиш долно. За мен си един комлексар и нищо повече и за да си оправиш това твое поведение по добре вземи час при психоаналитик.

хаха сетих се за една песен на Преслава Мъж на Хоризонта (в банята) Хайде да непрекалява ме със свободните съчинения Нито е имало подобен инцидент в банята или с твоята приятелка, както стана ясно по рано. Това не е начина да търсиш съчувствие или внимание, защото колкото и крайно да звучи го правиш долно. За мен си един комлексар и нищо повече и за да си оправиш това твое поведение по добре вземи час при психоаналитик.

Аз от кога съм стигнал до горното заключение ...

Навик му е на потребителя от муха да прави слон , лошото е че забравя какво е писал в историите си и после ги променя или доукрасява!

Не може да се отрече обаче литературния и драматичен стил на на изразяване , тука шапка му свалям .

Беше попрепил навремето с някаква домашна химия , за два дена две теми със цветни истории как чувствал че ще му се пръсне главата и как му я стягали на менгене .

цитирах на памет и не съм му личен хроникьор но пък чак още не ме е хванала склерозата . И все такива истории разправя дето аз лично ще ме е срам да ги разкажа ако ми се случат . И най противоречивото във всичко е че автора е трениран военен !!! Със таини мисии !!! рани от шрапнели и ...

аз го признавам за заслужил маистор на късия разказ

дано да се съвземе по скоро от този ужас и шок и да продължава да ни радва със историите си , аз лично ги чета със голямо удоволствие макар и да е слаб фантазьор идеите му са оригинални и не залага на плагиатствани истории .

Ха-ха.

Голем смех пада тука тъй.

тук е под-форум за Изповеди, и всеки си има пълното право да сподели какво е преживял

Забележи да сподели какво е ПРЕЖИВЯЛ, а не какво е измислил.

Че кой си ти че ще ме задължаваш да ти пускам снимки точно пък на теб ?

Не е точно на него или на мен, а на всички който ти четем измислиците.

Ти кво си мислиш, че всички който не ти вярват са писали ли?

Според мен минимум 50% от четящите не ти вярват поради простата причина, че не предоставяш доказателства.

Това километричното изписано от теб, ако беше вярно щеше да дадеш снимки само при първият

критик дръзнал да драска "глупости".

В момента имаш възможност да натриеш носовете на всички обвиняващи само с няколко снимки,

като това ще е неуспоримо доказателство, но не го правиш защото не съществуват доказателства.

Щом ти нямаш намерението да докажеш историята си,

аз ще докажа, че лъжеш.

Първо се позовавам и подкрепям доказателствата на izabel1 и Fixt00I

Цитат 1:

"Разбрах че бравата се е развалила и пружината е изтървала..."

Ти как разбра че пружината е изтървала след като не си отворил ръкохватката (бравата)?

Цитат 2:

"Станах и се погледнах в огледалото - видях дълбока прорезна рана на веждата...

Промих си раната с вода, опитах да я затворя, но кръвта си продължаваше да шурти..."

Как видя дълбоката рана след като първо си се погледнал в огледалото и след това си се измил ( от шуртенето на кръвта не може да се види дали е дълбока или плитка раната )

Цитат 3:

"Цялата баня плувна от локви от кръв в които още повече се хлъзгах и едва се укпрепях да не падна отново..."

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

Трябваше да прибавиш и изгаряне на крушката точно след като виждаш че тръгва да шурти кръвта, щеше да стане по-яко. За сега не ти се получават много нещата, но продължавай да опитваш. Към кой жанр смяташ да се насочиш?

+ 1 за уважаемите Bourne и izabel1.Много от съфорумците, още преди мен хванаха различни тънкости и моменти, аз написах за същинската част-борбата за отварянето.Относно бойните изкуства, защо да не споделя опита си, след като го имам, и няма да го загубя, нито го вадя от джоба си :eek: Изключително подробно и тънко коментирах и описах, та да стане ясно на повече от четящите какво се е случвало там.А смешното Tae Kwon Do е пишман-карате, с още по-непълен контакт и странни, камшични ритници.Как може трениращ този спорт да не използва краката си, след като предимно с крака играят, около 80 % ?! Izabel1 даде по-ясни, кратки и насочени доказателства, моите само са съсредоточени само в борбата с вратата и възможните изходи от нея.

Ще се включа с още един коментар , които според автора ще е поредния ми офтопик понеже според него всичките мнения по темата трябва да са състрадателни .

Аз съм луд фен на К1 и го следя непркъснато де що има турнири или световно . Там има и бивши боксьори и бивши каратисти . Например Бота които ако не ме лъже паметта водеше на Таисън до шестия рунд по точки и е типичен боксьор в К1 80% от ударите му са с ръце а при каратистите е обратното . Та вие сте трениран каратист изпадате в паника и започвате да се правите на боксьор !!! Как звучи ?

Izabel1 даде по-ясни, кратки и насочени доказателства, моите само са съсредоточени само в борбата с вратата и възможните изходи от нея.

Опа, тука съм се объркал.

Явно съм се подвел от доказателствата,

че не е никъв каратист или там квот си мисли, че тренира.

Според мен минимум 50% от четящите не ти вярват поради простата причина, че не предоставяш доказателства.

Ти пък!Съвсем подценяваш четящите този форум!Аз смятам,че на подобни глупости могат да повярват не повече от 8 - 10% и то под 16 годишна възраст.

За съжаление,на автора и писателски талант му липсва,така че и там едва ли ще успее,но пък фантазията и вярата в глупостта на хората е огромна, явно!

Ти пък!Съвсем подценяваш четящите този форум!Аз смятам,че на подобни глупости могат да повярват не повече от 8 - 10% и то под 16 годишна възраст.

Сега вече да,

но забележи колко състрадателно тръгнаха почти всички отначало.

Редактирано от Bourne (преглед на промените)

Сега вече да,

но забележи колко състрадателно тръгнаха почти всички отначало.

ами аз по едно време стигнах до -18 в първия си пост и постояно падаше или се увеличаваше което говореше че вярващите не са хич малко . И накрая доиде и наказанието ... иначе щах да му обясня онлаин на restore някои работи но бях много тактично отстранен .

О информацията ми е стара , днешната справка показва това

imagezvj.jpg

Но така е в живота някои се оставят да ги водят и манипулират ...

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Например Бота които ако не ме лъже паметта водеше на Таисън до шестия рунд по точки и е типичен боксьор в К1 80% от ударите му са с ръце а при каратистите е обратното . Та вие сте трениран каратист изпадате в паника и започвате да се правите на боксьор !!! Как звучи ?

И аз това казах, точно 80 % с ритници, да не говорим за тае куон до, където си е чиста проба непълен контакт.Аз дори мисля да заснема един клип, където устно да си публикувам обясненията, и да покажа моето, професионално виждане за възможните изходи, просто ще застана отвън на вратата, защото моята се отваря навътре.Не е PR или разни неща, просто не искам да се потрудя и да ме освиркват после, не зная как биха приели клипа нашите съфорумци.

Вие още ли оцелявата в тази баня?

Не ви ли стана ясно че става въпрос за преувеличаване на банални неща от всекидневието.

На всеки човек му се е налагало да разбива врата и въпроса не е дали ще може да я разбие, а как да я разбие с възможно най-малко щети.

Забелязвате ли словореда правописните и граматическите грешки в постовете на USAF и Restore. Мисля че са един и същи човек. Някои модератор или администратор може да провери IP адресите и да каже дали е така.

Не е изключено и да греша.Може и човека да има достъп до няколко компютъра и да пише от различни места.

Спомням си преди години един приятел и колега как пишеше в един форум от два акаунта.От единия задава въпрос от другия отговаря :nono:

Usaf е на 33г според профила, а Ресторе на 45г. Можете ли да повярвате че човек на тази възраст би писал такива неща дори и да бяха истина? :wors:

Забелязвате ли словореда правописните и граматическите грешки в постовете на USAF и Restore. Мисля че са един и същи човек. Някои модератор или администратор може да провери IP адресите и да каже дали е така.

Не е изключено и да греша.Може и човека да има достъп до няколко компютъра и да пише от различни места.

Usaf е на 33г според профила, а Ресторе на 45г. Можете ли да повярвате че човек на тази възраст би писал такива неща дори и да бяха истина? :wors:

Ако е уеб дизаинер едва ли би се оставил да го хванат толкова лесно но пък ако е военен изобщо не ме учудва написаното !

Колко наивни хора има : ) даже нямаше нужда да му прочитам всичките глупости за да ми стане ясно,че лъже.Но по-много хитър начин манипулира и разкрасява историята.За мене автора и Ресторе са един и същ човек.Комплексиран човек.

П.С.Състрадателната му история лично в мен предизвика смях и недоумение защо е нужно да си губи така времето с глупости.

Редактирано от justdoit89 (преглед на промените)

Чукча не читател-чукча писател и заглавието на темата ми бе достатъчно да вдена обстановката.

Според торент-клиента ми остават 10% до изтеглянето на SAW VI. Страхувам се, че ако прочета историята - Трионът VI ще ми бъде безкрайно скучен. 7 страници у бре-де бре е повече от достатъчно авторът да си патентова ужаса и да го прати на сценаристите с предложение за SAW VII. Главна роля в подобен филм ще даде по-широка гласност сред почителите на жанра.

По молба на автора темата се заключва. Без значение истина или не, на някои хора не им прави чест!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.