Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Споко, драматизирах. :rolleyes: Стори ми се забавно, че главният изрази досадата си точно когато и на мен вече ми писваше от абсолютно същото :blink: Впечатлих се, че настроенито му отговаряше на моето, та като стигнах до този момент реших да го споделя. Определно с него ще запомня книгата. А иначе от там насетне нещата си тръгнаха и завършиха както си му е реда. Боби, книгата отговори на очакванията ми, които между впрочем, се базираха изцяло на твоите препоръки за авторката. А с последната си думичка в поста по-горе, "кримка", окончателно ме спечели и ще продължа с другите три нейни романа които си дръпнах. ;)

Ох, как ми разтупка сърцето снощииии, малиииии, направо си докарах сърцебиене Публикувано изображение Дано да ти доставят удоволствие романите й, така както ме впечатлиха и мен, и ме превърнаха в заклет до откат фен на Амандичка Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Ох,как ти завиждааааммммммммммммммммм :P

Аз чак на 9-10 ще мога да си я купя и сега ме друса нервата много яко ;)

Нооо малко остава и ще я докопам и аз :)

Вчера обходих цяло Търново да я търся , нямаше я никъде ,хората ме гледаха като извънземно :P Добре , че в една книжарница момчето ме познава и се обади в другата им книжарница да ми я запазят / те имали само 1бр./а бях и на работа затова веднагически изпратих майка ми да я купи.Добре , че ми е свикнала ....Но сега не мога да й се насладя , тъй като работя 7 дни в седмицата и като се прибера съм много уморена.Мечтая си за един ден в леглото с тази или някоя също толкова прекрасна книга , да се потопя изцяло :( . Но съм си обещала скоро да я прочета без прекъсване :wors:

Надявам се и вие да се насладите като мен. Тази поредица ми е такава слабост.

Дали ще има още еднакнижка за Джо?????? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Редактирано от BellaBass (преглед на промените)

Вчера обходих цяло Търново да я търся , нямаше я никъде ,хората ме гледаха като извънземно :P Добре , че в една книжарница момчето ме познава и се обади в другата им книжарница да ми я запазят / те имали само 1бр./а бях и на работа затова веднагически изпратих майка ми да я купи.Добре , че ми е свикнала ....Но сега не мога да й се насладя , тъй като работя 7 дни в седмицата и като се прибера съм много уморена.Мечтая си за един ден в леглото с тази или някоя също толкова прекрасна книга , да се потопя изцяло :cool: . Но съм си обещала скоро да я прочета без прекъсване :)

Надявам се и вие да се насладите като мен. Тази поредица ми е такава слабост.

Дали ще има още еднакнижка за Джо?????? http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ще трябва да питаме в издателството и да се надяваме ,че и този път ще ни зарадват с положителен отговор.

Само ще изчакам да си я купя и прочета книгата и ще пусна едно и-мейлче на Ергон :eek:

Лек подтик от наша страна ,така да се каже ;)

А за желанието ти да я четеш без прекъсвмане те разбирам много добре.

Аз така най-обичам-да не ме прекъсва никой!!!

С малко дете това ми се отдава само нощем и на другия ден съм просто дроб.

Ноооо има книги за които си струва жертвата :P

Ох, как ми разтупка сърцето снощииии, малиииии, направо си докарах сърцебиене Публикувано изображение Дано да ти доставят удоволствие романите й, така както ме впечатлиха и мен, и ме превърнаха в заклет до откат фен на Амандичка Публикувано изображение

Ако всички останали са като Рандеву и аз може да се запиша във фен клуба. Днес я започнах и съм очарована.

Ако всички останали са като Рандеву и аз може да се запиша във фен клуба. Днес я започнах и съм очарована.

Оооо,това е една от най-най-най-любимите ми книги.

Цялата история е толкова грабваща,че не усещаш кога идва края :)

И ти се ще отново да я започнеш отначало.

Вчера прочетох "И тогава ти дойде"... Страхотнааааааа книжка, ама много, много ми хареса... Сега ще почна следващата, че незнам как съм я изтървала...

Вчера прочетох "И тогава ти дойде"... Страхотнааааааа книжка, ама много, много ми хареса... Сега ще почна следващата, че незнам как съм я изтървала...

Ще очаквам мнение и за "Мечтая за теб". Правя си лична статистика. :)

Хич не си и помисляй да се изкажеш с нещо различно от -

Стахотно,Уникално,Пленяващо и все в тоя дух суперлативи :)

Зя Дерек или добро или нищо :)

Той и Сара са ми такива сладури заедно ;)

Аз още в първата книга си го харесах :bye1: Направо незнам как съм я изпуснала тази...

Моляте,моляте прочети "Прелъстяване" и не се подвеждай по корицата-романът е исторически.Обожавам тази книга, има всичко-хумор,кримка,засегната чест и разбира се блясък.Прочетияяяяяяяяяя! :rolleyes: :rolleyes: :P:help: :help:

Хич не си и помисляй да се изкажеш с нещо различно от -

Стахотно,Уникално,Пленяващо и все в тоя дух суперлативи :lol6:

Зя Дерек или добро или нищо :)

Той и Сара са ми такива сладури заедно :lol6:

Аз пък "Мечтая за теб" не я харесах толкова. Дерек ми допадна като персонаж, ама главната на моменти ми беше супер дразнеща. Имаше голяма липса на хумора, който се появяваше редовно в първата книги (между Дерек и Лили). Тези хапливи изречения и забавни ситуации ги нямаше, пък главната беше някаква супер спокойничка и уравновесена. Не ми допадна, защото нямаше много емоция, но я изчетох докрая само колкото и да не я оставям. Но все пак всеки с предпочитанията си.(:

"Пламък"-Констанс Бениън. Мислех,че лошите повече ще се задържат. Повечето време главните бяха разделени. А накрая главния се държа тъпо като й се сърдеше,но добре че бързо се поправи. Бива я книгата.

Моляте,моляте прочети "Прелъстяване" и не се подвеждай по корицата-романът е исторически.Обожавам тази книга, има всичко-хумор,кримка,засегната чест и разбира се блясък.Прочетияяяяяяяяяя! :help: :help: :help: :help: :help:

Хахаха, тъкмо навреме. Сега приключих Рандевуто (предвид времето с което разполагах направо я ометох) и смятах да играя на броилка (ала-бала-ница, турска паница...), че да избера и подхвана следващата. Мерси, изключително ме улесни. :biggrin:

Стига ве ша я оамандите. то и аз обичам боб ама само на боб не иде. дори джоана в ударна доза ми е множко. Мандето пише така, че за да я оцени в блясъка й човек трябва я поема на малки хапки, но редовно.

Хахаха. Откак за захласнах по този жанр (и станах обект на подигравки) си отмятам какво съм изчела, та статистиката е: 20 исторически (предимно за лондонското висше общество) и 12 от тях на Джоана Линдзи. Имам изтеглени още 8 нейни, но реших да разнообразя, та за боба си напълно права. :biggrin:

тъкмо свърших Патриша Гафни Изпитание на чувствата,хареса ми и то доста,с малко забележки,че главната много се дърпаше и инатеше;наистина главния я нарани като не и повярва и си помисли,че е убила брат му и го е ограбила,но чак пък такива сръдни,а пък той милия се държеше доста грубо в началото,добре че после се осъзна и завърши хубаво!Препоръчвам я дългичка е,но си заслужава слагам я в любими да си я препрочитам :yanim:

Приключих поредицата за Камерън и сега колебанията ми какво да подхвана са жестоки... или поредицата на Джудит Макнот или на Мери Джо Пътни, но наистина не знам...

Приключих поредицата за Камерън и сега колебанията ми какво да подхвана са жестоки... или поредицата на Джудит Макнот или на Мери Джо Пътни, но наистина не знам...

сподели нещо за Камерън,малко по-подробно и аз съм на кръстопът :yanim:

сподели нещо за Камерън,малко по-подробно и аз съм на кръстопът :yanim:

Ще публикувам коментари в отделните теми и там ще дам и оценката си :cool:

Но накратко няма да съжаляваш ако ги подхванеш. За мен първата т.е Дивата котка е малко по-слаба (на други много им харесва), но втората Любовницата на корсаря и третата Не предавай любовта са трепач. Много са хубави. Любовницата е по-забавната книга, просто има моменти, когато се смееш до сълзи. А Не предавай любовта е много, много силна книга...емоционална и става въпрос за такава любов, от която ти спира дъха :nono:

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

На мен лично Мери Джо Пътни не ми допадна като стил, но не е и зле. Обаче ти препоръчвам първо да подхванеш поредицата на Джудит Макнот. Велика е! Особено книжките за приятелските семейства и първите две от поредицата, ох, ох...страхотни са! За мен единствените по-така, които се нареждат на заден план са "Преди да те срещна" и "Вълшебства". Но с ръка на сърцето ти казвам, че това трябва да бъде следващата ти поредица в списъка. ;)

Ще публикувам коментари в отделните теми и там ще дам и оценката си :)

Но накратко няма да съжаляваш ако ги подхванеш. За мен първата т.е Дивата котка е малко по-слаба (на други много им харесва), но втората Любовницата на корсаря и третата Не предавай любовта са трепач. Много са хубави. Любовницата е по-забавната книга, просто има моменти, когато се смееш до сълзи. А Не предавай любовта е много, много силна книга...емоционална и става въпрос за такава любов, от която ти спира дъха ;)

Блеки кръвната група си казва думата. Подписвам се под този пост.

За днес "Авантюристът" на Кренц и "Единствен изход"- на Сандра Браун. И двете ми допаднаха.

На мен лично Мери Джо Пътни не ми допадна като стил, но не е и зле. Обаче ти препоръчвам първо да подхванеш поредицата на Джудит Макнот. Велика е! Особено книжките за приятелските семейства и първите две от поредицата, ох, ох...страхотни са! За мен единствените по-така, които се нареждат на заден план са "Преди да те срещна" и "Вълшебства". Но с ръка на сърцето ти казвам, че това трябва да бъде следващата ти поредица в списъка. :(

Леле, момиче, ще ме разболееш. В последно време изказваш все отрицателни коментари за любими мои книги и автори. Но това си е мой проблем, въпрос на вкус.

Да си кажа и аз мнението. Макнот е любимка на доста от пишещите във форума, но си признавам, че не съм чела достатъчно нейни книги, за да изкажа компетентно мнение. Виж, Мери Джо Пътни е друго нещо. Жената пише страхотно, няма нейна книга, която да ме е разочаровала, още повече - всяка ме е докоснала по някакъв начин. Поредицата е невероятна, особено на сърце са ми "Защото вярваш в любовта" и "Розата и херцогът". Така че, Блеки, ако решиш да я подхванеш, един малък съвет от мен, прочети "Заложница на съдбата" преди "Падналите ангели". ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Леле, момиче, ще ме разболееш...

Аз съм болна вече...Публикувано изображение Пътни ми е от любимките,ама от най-най-най-любимите любимки.От нейната поредица съм прочела засега само 4 книги,но всяка от тях ми е въздействала адски силно.Мисля,че тази авторка има прекрасен стил,а героите й са просто невероятни.Трудно ми е да определя коя нейна книга ми харесва най-много,а това не ми се случва често.Който не е чел книгите й да се залавя,няма да съжалявате,заслужават си!

А за Макнот няма какво да се говори много,там трябва да се чете. Публикувано изображениеЦялата й историческа продица е бонбон,ама от най-сладките...Така че дори не се замисляйте.Публикувано изображение

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Вчера почнах "Мечтая за теб" Л.К. Едва съм стигнала до 70 стр. нещо хич не ми вървеше http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif Ама то ми беше супер СКАПАН ден и се надявам да е било от това и днес ще видя как ще е... С такъв мерак я почнах пък то.... :cool: Ако и днес не ми върви ще я оставя за друг ден...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.