Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Хм,аз успявам и с куриери да се размина,въпреки че съм си вкъщи,но това е друга история.

Интересно повечето нови книги са около 12 лева.Тази да не е по-дебела или нещо такова.С доставката ще ми излезе като две ...

Ако искаш да ти излезе по-евтино, и си склонна да се разходиш до банка за плащането, и до пощата за получаването, пробвай с "Българска книга"(http://www.bgbook.dir.bg/) - виж условията им за доставка тук: http://www.bgbook.dir.bg/delivery.php

Аз отдавна си поръчвам само от там, и съм много доволна, но признавам че за Варна условията са много изгодни и удобни - доставят ми ги с куриер само за 99ст, като освен това всички книги са с отстъпка...

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

ооооо,започвай я,брак по неволя и така нататък страхотна е

Благодаря много за отговора, но тъкмо я почнах и наистина е страшно увлекателна. Главните ще ядат голямо дърво както виждам, а пък майката е голяма кучка. Всъщност двете с братовчедката яко си подхождат да плетат интриги. :)

Благодаря много за отговора, но тъкмо я почнах и наистина е страшно увлекателна. Главните ще ядат голямо дърво както виждам, а пък майката е голяма кучка. Всъщност двете с братовчедката яко си подхождат да плетат интриги. :yanim:

Книгата е много,много хубава,отношенията между главните са направо мечта,но идва един момент по-нататък в сюжета,дето авторката се е престарала с интригите,лично по мое мнение можеше по-накратичко и не толкоз заплетено,но това да не те спира,заслужава си!

Днес си взех "Годеницата на Дявола" на Стефаи Лорънс и смятам след няколко дни да я почна :P

Днес си взех "Годеницата на Дявола" на Стефаи Лорънс и смятам след няколко дни да я почна :P

И аааззз!

Днес си взех "Годеницата на Дявола" на Стефаи Лорънс и смятам след няколко дни да я почна :clap:

Ине, като я смачкаш, дай малко инфо дали си заслужава, моля те. :wors: Че авторката ми е тоооотално непозната и искрено се надявам да се окаже поредната разкошна изненада Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Ами както винаги нямам много време за четене, ама я попрегледах. Главната е гувернантка. Незнам какво става, ако вярвам на резюмето я хващат в "Деликатно положение" с главния и той решава да се оженят, ама тя се дърпа. Семейството му са тотално откачалки, все някакви залагания правят, дали ще се оженят, колко време ще изържи брака, кога е заченат сина им, доста забавна ми се видя :) Женят се нейде към средата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ама като видях, че са 16 книги поредица и едва не ревнах. Щото като ги знам Ирис, не се знае дали ще ги четем всички, но има напредък, тази е първата. Следващите 5 трябва да са за братовчедите на главния защото име един много як абзац точно на края на книгата, където пише, че петимата брачеди се молят на богинята на сътбата да не се женят много скоро, но за тяхно нещастие, богинята си имала друга работа и не обърнаа внимание на молитвите им :blink: Мисля, че ще е яка книжката :whist:

Ами както винаги нямам много време за четене, ама я попрегледах. Главната е гувернантка. Незнам какво става, ако вярвам на резюмето я хващат в "Деликатно положение" с главния и той решава да се оженят, ама тя се дърпа. Семейството му са тотално откачалки, все някакви залагания правят, дали ще се оженят, колко време ще изържи брака, кога е заченат сина им, доста забавна ми се видя :clap: Женят се нейде към средата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ама като видях, че са 16 книги поредица и едва не ревнах. Щото като ги знам Ирис, не се знае дали ще ги четем всички, но има напредък, тази е първата. Следващите 5 трябва да са за братовчедите на главния защото име един много як абзац точно на края на книгата, където пише, че петимата брачеди се молят на богинята на сътбата да не се женят много скоро, но за тяхно нещастие, богинята си имала друга работа и не обърнаа внимание на молитвите им :mad: Мисля, че ще е яка книжката :clap:

Ехаааааа, изглежда суперска. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif Ммммммм, точно каквито ги обичам - здраво забавление май ще падне.Публикувано изображение

Свърших втората книга от "Черната роза" и наистина много ми хареса.Имам някои забележки...но все пак ми хареса :) А и Тони Морлънд се появява и накрая :D и старата леля на главния започва да замисля сватосването му... Иначе започнах "Хвани юздите на съдбата".Симпатична е книгата,но май няма да е сред любимите ми.Дразни ме това,че сякаш главната героиня разказва...Главният-Ейдриън е някак избутан назад и..не знам.Общо взето се явява като русия мил мъж на героинята.И аз все мрънкам,че ми идват прекалено сексуалните сцени..но тук пък са ми някак сухи и много любовта м/у двамата не ми изглежда страстна.Явно книгите,в които главните героини са шматки,жизнерадостни и има много хумор не ме карат да си мисля,че има голяма страстна любов.Явно трябва да има голяма драма и страдание :) Иначе книжката се разказва за Кейт и Ейдриън.Бащата на Кейт е търговец на коне и пътуват от град на град.Но го убиват и се налага да отиде при вуйчо си,който не е от най-милите хора.Той скроява подъл план,за да я омъжи за Ейдриън.Та женят се те..той си мисли,че тя е участвала в номера и я остава за 8 месеца в едно от именията си.Накрая си дойде и решиха да имат истински брак.Тя го обича вече,за него не се знае...нали в книгата всичко се разказва от първо лице.Кейт постоянно се забърква в разни глупави ситуации заедно с братът на Ейдриън-Хари. Сега е бременна вече и се опитва да разбере кой е виновен за смъртта на баща и.

• Автор

Аз от сутринта подкарах "Компаньонката", вече съм на половината и съм меко казано очарована. Чела съм само половината книги на Аманда Куик и тази директно се нарижда на първо място. Много смях, страхотна интрига, а главните са сууупер сладки! Днес я дочитам и ще й направя разбор в темата за Лондон, за да не разваля удоволствието на тези, които тепърва ще я четат, но нямам колебания - книгата е абсолютна десятка!

Аз от сутринта подкарах "Компаньонката", вече съм на половината и съм меко казано очарована. Чела съм само половината книги на Аманда Куик и тази директно се нарижда на първо място. Много смях, страхотна интрига, а главните са сууупер сладки!

Днес я дочитам и ще й направя разбор в темата за Лондон, за да не разваля удоволствието на тези, които тепърва ще я четат, но нямам колебания - книгата е абсолютна десятка!

Малииии, с какъв плонж ще й се метна, само да ме отпусне железната хватка, в която ме е докопала Джулка Куин. Публикувано изображение "Компаньонката" и "Годеницата на дявола" ще си ги трупна за почивката, да им се порадвам наволя и на плажа Публикувано изображение

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Аз от сутринта подкарах "Компаньонката", вече съм на половината и съм меко казано очарована. Чела съм само половината книги на Аманда Куик и тази директно се нарижда на първо място. Много смях, страхотна интрига, а главните са сууупер сладки!

Днес я дочитам и ще й направя разбор в темата за Лондон, за да не разваля удоволствието на тези, които тепърва ще я четат, но нямам колебания - книгата е абсолютна десятка!

След това възторжено изказване /което не мога да подмина/ реших , че книжката ще се купува :biggrin:
  • Автор

След това възторжено изказване /което не мога да подмина/ реших , че книжката ще се купува :dollars:

Изобщо не се замисляй, наистина си заслужава книгата и като изключим двете правописни грешки, които мернах, нищо друго не ме е подразнило.

Нямам търпение да разбера кой е злодея, до тук поне не мога да се сетя, защото двамцата сладури доста врагове си навлякоха (главния защото е супер готин и всичко живо се пръска по шевовете от чиста завист, пък главната с таз голяма уста :biggrin: ), добре че са достатъчно изобретателни и ще им видят сметката Публикувано изображение

Изобщо не се замисляй, наистина си заслужава книгата и като изключим двете правописни грешки, които мернах, нищо друго не ме е подразнило.

Нямам търпение да разбера кой е злодея, до тук поне не мога да се сетя, защото двамцата сладури доста врагове си навлякоха (главния защото е супер готин и всичко живо се пръска по шевовете от чиста завист, пък главната с таз голяма уста :biggrin: ), добре че са достатъчно изобретателни и ще им видят сметката Публикувано изображение

И аз я харесах,но ми е по-постна откъм забавни моменти и жив диалог.Ако ще я оценявам то е с 9

Прочетох "Скандал" на Бренда Джойс. Останах напълно очарована от книгата и мога да кажа с ръка на сърцето, че наистина си заслужава да бъде прочетена и да бъде сложена в колекцията от любими романи. Макар че понякога наистина ми идваха в повече интригите, защото беше прекалено претрупано понякога, но книгата си заслужава. Тотално намразих Фелисити, Кларис, а и на моменти Патрик, заради тази негова обсебеност към Ан. Ан също на моменти ме дразнеше, в началото ми допадна супер много като се противопостави на Дом, но после когато продължаваше да го отблъсква и това почти до края (при положение, че той й показа, че тя е невероятно важна за него) ме ядоса и изнерви супер много. Защото в мислите си тя викаше "Дом, обичам те!" и така нататък, а пред него беше като отчаяната, тъжна женичка, която не можеше да му повярва отново. Недоверието й, което трая толкова дълго наистина ми излази по нервите, но като цяло бяха сладки като двойка и историята наистина ми хареса. Някои неща биха могли да се премахнат, но като цяло още от начало ми беше ясно, че Фелисити е в дъното на всичко, а херцогът е бащата. Хубава книга и я препоръчвам на всеки, който обича малко или много заплетени романи да я прочете. Както ми бяха казала преди няколко дни, само трябва да се издържи на няколко сцени, а не да се остави недовършена, защото все пак си заслужава.

Искам да попитам, някой чел ли е на Лий Гринууд "Омагьосан кръг" и за какво става въпрос в книгата, защото резюмето в тракера бе прекалено неопределено?

„Компаньонката“-до тук е много добре.А иконома е голяма гадина надявам се да го изритат с гръм и трясък.

„Компаньонката“-до тук е много добре.А иконома е голяма гадина надявам се да го изритат с гръм и трясък.

Естествено!

Момичета почти прочетох ЮГоденицата на дяволаЮ и мога да кажа, че стана една от най-любимите ми книги. Героите са страхотни, историята на много високо ниво, романтичните и смешните моменти вървят ръка за ръка, и дори малко ми напомнят за любимите на Малъри. Няма да разказвам за да не развалям впечатлението, но ако се чудите какво да четет без колебание я хващайте. Уникална книга, дано Ирис издадат и останалите :) :) :) :) ;)

Прочетох си и "Хвани юздите на съдбата" и препрочитам сега "Надареният"...хубава си е все още книгата :cool: Само малко измислени ми идват някои неща,но е добре. Но ен знам защо ми се струва,че може би е част от поредица..може и да бъркам де.

• Автор

Аз най-накрая подкарах "Кралството на мечтите" на Макнот, след като й се каня от близо половин година. Много интересно тръгна, след 50 страници мога да кажа - Ройс изобщо нямам понятие какъв тип герой ще е, а Джени малко ме дразни първо заради безумната й смелост и наивност :( (имаше един момент, в който баща й я помоли да свърши нещо за клана и тя си помисли, че ще я прати да залови Вълка сама...пък баща й искаше тя да се омъжи за един старчок :indian: ) и другото, което ме нервира в нея е пустото й желание да се докаже пред баща си, да привлече вниманието му, да го накара да се гордее, а въпросния баща като го гледам не дава пет пари за нея. Явно ще има да търпи разочарования http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

До тук много силно впечатление ми направиха Стефан - брата на Ройс и Брена - сестрата на Джени, от коментари се сещам, че май щеше да има игра между тях, което е идеално - ще са много сладки :ph34r:

Моля челите я да ме просветлят кога горе-долу ще се стигне до сватбата, с която започва книгата :speak:

Аз най-накрая подкарах "Кралството на мечтите" на Макнот, след като й се каня от близо половин година. Много интересно тръгна, след 50 страници мога да кажа - Ройс изобщо нямам понятие какъв тип герой ще е, а Джени малко ме дразни първо заради безумната й смелост и наивност :mad: (имаше един момент, в който баща й я помоли да свърши нещо за клана и тя си помисли, че ще я прати да залови Вълка сама...пък баща й искаше тя да се омъжи за един старчок :yanim: ) и другото, което ме нервира в нея е пустото й желание да се докаже пред баща си, да привлече вниманието му, да го накара да се гордее, а въпросния баща като го гледам не дава пет пари за нея. Явно ще има да търпи разочарования http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

До тук много силно впечатление ми направиха Стефан - брата на Ройс и Брена - сестрата на Джени, от коментари се сещам, че май щеше да има игра между тях, което е идеално - ще са много сладки :blink:

Моля челите я да ме просветлят кога горе-долу ще се стигне до сватбата, с която започва книгата :D

Ами на мен ми е прясна, прясна и ми е вече една от най-любимите книги. Сватбата е към средата на книгата, но не е точно както започва в началото. До нея се достига, при доста екстремни обстоятелства...16-17 глава

Редактирано от BlackRose (преглед на промените)

Днес прочетох сборника "Горещо лято 95" . Много сладка книжка , въпреки , че съм я чела ,това неми попречи да се забавлавам с тези историйки.

Сега се чудя кое да почвам .... дано го измисля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Днес прочетох сборника "Горещо лято 95" . Много сладка книжка , въпреки , че съм я чела ,това неми попречи да се забавлавам с тези историйки.

Сега се чудя кое да почвам .... дано го измисля http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Зависи какво ти се чете. Кажи на каква вълна си и може би ще успея да ти препоръчам нещо добро. ;)

Аз сега чета "Омагьосан кръг" на Лей Гринууд. Не е лоша книжката, но няма кой знае какво развитие. Общо взето главната не иска да се довери на мъжа, който изявява желание да й помогне, защото е била изгубила всичките си любими хора в живота. Става за убиване на времето, но от резюмето очаквах доста повече. Смятам да я завърша (не ми се иска да я оставям на половина) и след това да почна с втората книга от поредицата за невестите. Все им се каня, ама все излиза нещо друго. :ph34r:

Току що завърших "Звезден прах" на Даяна паллмър, какво да кажа....ами много ми хареса .Много романтична и много драматична. Сега пак съм в чуденка , какво да чета.. :blink:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.