Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Как заби нож в раната само... От една седмица ми седи на шкафа и нямам време да я подхвана. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Уникална е, главните герои страшно ме кефят, а има една "ГООООООРЕЩА" сцена в съдебната зала, и като я прочетеш, ще се хилиш глуповато и ще си в страхотно настроение, УНИКАЛНА СЦЕНА като я прочетеш пиши да кажеш дали и ти мислиш така :)

А сега почвам "Не можеш да се скриеш" на Карън Роу. Малко романтика, малко крими и съвсем мъничко драма :P

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Вчера дочетох "Господаря на вълците" последната от викингската трилогия на Хедър Греъм. Отдавна не бях чела нейни книги и малко я бях позабравила :cool:, но след като поправих тая грешка съм много доволна :wors:. Книжките са страхотни. Сега започнах "Как да отвлечеш шотландски лорд" :)

Редактирано от geri_113 (преглед на промените)

Започнах да препрочитам Дива Кръв на Ребека Брандуейн..но се чудя дали да я довършвам...

Здравейте, аз съм новобранка във форума, но реших да споделя своето мнение. :) Току-що прочетох "Измамата" на Катрин Каултър. много интересна книга. Въобще от тази авторка, не мога да очаквам безинтереснен роман.

Редактирано от The_young_girl (преглед на промените)

Напълно те подрепям! Аз съм голям фен на Катрин Каултър....всичките й книги ми харесват!!!

Здравейте, аз съм новобранка във форума, но реших да споделя своето мнение. :) Току-що прочетох "Измамата" на Катрин Каултър. много интересна книга. Въобще от тази авторка, не мога да очаквам безинтереснен роман.

Много точен извод като за новобранец/шегувам се,де/,но и аз харесвам много авторката.

Първо, добре дошла в нашите редици :P И да ти кажа от всичко, което съм чела от тази писателка, смятам, че "Измамата" е една от слабите й киги. Затова сигурно в останалите направо ще се влюбиш ;)

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Наистина, аз се влюбих / така да се каже / в другите й романи /като Дивия барон, Сабрина, Цената на рая и др/ П.С. мерси, че ме приехте. :)

П.С. мерси, че ме приехте. :)

Майтапиш ли се,ДОБРЕ ДОШЛА!Ако още не си го направила,драсни две думи за себе си в темата "Да се запознаем..."

Здравейте и от мен!Аз честно казано се мъча над Откупът на Кат Мартин-това е една от малкото книги,които имам от много време и все още е непрочетена.защото не ме "грабва" и затова си препрочитам за незнам кой път Истински цветове на Сюзън Кайл.Ако може някой да даде мнение за Откупът и за Гняв на Кристина Дод :P

Здравейте и от мен!Аз честно казано се мъча над Откупът на Кат Мартин-това е една от малкото книги,които имам от много време и все още е непрочетена.защото не ме "грабва" и затова си препрочитам за незнам кой път Истински цветове на Сюзън Кайл.Ако може някой да даде мнение за Откупът и за Гняв на Кристина Дод :)

Здравей, честно да си кажа, за "Откупът" помня само, че ми беше харесала, но не и точно кокретно с какво ме е грабнала, но виж "Гняв" на Кристина е мноооого хубава. Тя ми е първата книга на авторката и си я обикнах заради нея. Много силна книга :clap: :clap: :clap:

Аз естествено не издържах и веднага почнах "Ухажването на века на Джоана", книгата е страхотна.......мила Мариете, ако се видим някъде и някога много ще те черпя. Благодаря ти страшно много за труда и подаръка, който ни направи. Книгата почва по-нетипичният начин, като останалите две - двамата главни веднага се харесаха, но чичовцити бяха твърдо "не" и се почна 1 към 16. Няма повече нищо да ви издам освен, че синчето на Мегън и Дев също се позабърка в кашата. Защо няма и книга за негоооооооо, но дано Джоана ни зарадва някой ден и с неговата история. Благодарности и на Кристи 34, чак накрая видях кой е редактора. :rolleyes::baby: :baby:

Редактирано от Gael (преглед на промените)

Здравей, честно да си кажа, за "Откупът" помня само, че ми беше харесала, но не и точно кокретно с какво ме е грабнала, но виж "Гняв" на Кристина е мноооого хубава. Тя ми е първата книга на авторката и си я обикнах заради нея. Много силна книга ;):ph34r::yanim:

Благодаря за информацията!Гняв е следващата книга,която ще започвам-още утре надявам се! :cool:

Днес прочетох "Някога в Париж" на Даяна Палмър , книжката е много готина дано да може да се събере цялата поредица. :wors: От всичко прочетене от тази авторка мога честно да кажа, че книжките под името Сюзън Кайл са в пъти по-добри , направо невероятни :):D:yanim:

Днес прочетох "Някога в Париж" на Даяна Палмър , книжката е много готина дано да може да се събере цялата поредица. :wors:

От всичко прочетене от тази авторка мога честно да кажа, че книжките под името Сюзън Кайл са в пъти по-добри , направо невероятни :):D:yanim:

Сюзън Кайл е една от любимите ми авторки.Жалко,че от години не са издавали нещо нейно,ако не греша.

Току - що приключих Ухажването на века! Страхотна книга, Джоана се е справила страхотно както винаги!Както и нашите прекрасни преводачки и редакторки! Наистина съм впечатлена, оригинален сюжет и страхотна любовна история!!!! Нямам думи просто.......героите бяха много симпатични. Сега стискам палци да се появи и книжка за сина на Мегън и Девлин.....още от сега дамите въздишат по него!!!

И аз току що започнах Ухажването на века. Мелиса е сладка, макар че още не пише много-много за нея, става дума повече за Линкълн (ама това момче голямо мрънкало изглежда, дано по-натам се промени лекичко). Преводът е страхотен, фантастично сте се справили! А преди това ометох втората за Шеринг Крос, забавна и свежа книга, леко се чете, докато се усетиш и вземе че свърши. И отново малка забележка към главния персонаж- доста разпасано го даваше, умилква се на омъжена жена, дразни Кимбърли и се вмъква в леглото й докато тя си спи кротко. Оправданието му е че си бил пийнал и тя му давала аванси :) Въобще беше прекалено безгрижен, но поне се усети че е влюбен и настоя за женитба. Появяването на Девлин и Меган беше бонус, обичам ги тез двамата! Не очаквах, че ще се задържат през почти цялата книга, ако го знаех много по-рано щях да я почна. Само дето описана беше красотата на Меган, а невероятната външност на Девлинчо беше пренебрегната, ама какво да се прави... Така.... стига бъбрене, продължавам с третата част.

И аз тъкмо приключих "Ухажването на века". Страхотна, просто невероятна книжка. Мога да кажа, че е на нивото на останалите на Линдзи и просто нямам думи. Персонажите бяха прекрасни, супер сладки, а забавните моменти бяха в изобилие. Не можех да спра да се смея, четяйки за тези семейства и изобщо за спънките, които се предоставяха на Линкълн.

Браво за превода, страхотен е! Както винаги всичко бе на страшно високо ниво, момичета, и вие го доказахте за пореден път! :);)

Аз прочетох "Как да отвлечеш шотландски лорд"...много ми хареса книжката,оправда очакванията ми! Изключително сладка и забавна история,прочетох я буквално на един дъх.Всичко беше перфектно,нямам никакви забележки! Сюжета е лишен от някакви глупави увъртания,всичко си течеше плавно и адски свежо. Двамцата главните такива мега сладури,един от друг по-големи шемети!Хареса ми много това,че в миналото са имали отношения,това ги свърза някак още по-силно един с друг и сякаш бяха станали едно цяло,още преди да ги венчаят - това лично за мен се усещаше доста силно.Братята на Фиона и те милите ми легнаха на сърце! Книжката е едно малко бижу,което зарежда с огромна доза добро настроение! Благодаря на всички,които положиха труд да я видим на роден език! :blink:

Препрочетох си "Подаръкът" от поредицата за любимците Малъри (Йори,благодаря душица за прекрасния подарък http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif )...еми какво да ви кажа,вие знаете как е ,смяла съм се като ненормална,като едновременно с това ми се плачеше,че книжката ще свърши и за пореден път ме хвана яд за наш Джеръми...още от както четох за тоя герой за първи път,се надявах Джоанка да му хакне ама баш класически брак по неволя,с някоя дебютантка, дето да му стопи лагерите! Такъв персонаж,като него си го заслужаваПубликувано изображение...не,че не харесвам Дани,но просто щях да я харесвам още повече,ако беше другояче...както и да е,отнесох се,исках да кажа,че съм омагьосана за пореден път!

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

И аз започнах "Как да отвлечеш шотландски лорд" и още от първите страници книгата ме грабна безвъзвратно! Дори съм кръшнала малко от новата задача, с която се занимавам, за да мога да се насладя на този шедьовър. За мен Карън Хоукинс е новата Джоана Линдзи. Момичета, направили сте чудесен избор за съвместния проект. Още не съм приключила с тази, а вече нямам търпенеие да прочета следващата книга от поредицата. За тези, които още не са сен престрашили, не се колебайте изобщо, а я подхващайте! Няма да съжалявате! ;)

Редактирано от mariet13 (преглед на промените)

[i)...еми какво да ви кажа,вие знаете как е ,смяла съм се като ненормална,като едновременно с това ми се плачеше,че книжката ще свърши и за пореден път ме хвана яд за наш Джеръми...още от както четох за тоя герой за първи път,се надявах Джоанка да му хакне ама баш класически брак по неволя,с някоя дебютантка, дето да му стопи лагерите! Такъв персонаж,като него си го заслужаваПубликувано изображение...не,че не харесвам Дани,но просто щях да я харесвам още повече,ако беше другояче...както и да е,отнесох се,исках да кажа,че съм омагьосана за пореден път!

АААААААААААА Аде и ти ся. То по голям бяс на джеремето от обирджийка, мръсно хлапе от вертепите на Лондон дето от грозно пате ша стане лебед кво да му се случи. А и той си беше достоен татковец. Кой викаше или добро или нищо? Та за джеремето и аз съм така.

И аз започнах "Как да отвлечеш шотландски лорд" и още от първите страници книгата ме грабна безвъзвратно! Дори съм кръшнала малко от новата задача, с която се занимавам, за да мога да се насладя на този шедьовър. За мен Карън Хоукинс е новата Джоана Линдзи. Момичета, направили сте чудесен избор за съвместния проект. Още не съм приключила с тази, а вече нямам търпенеие да прочета следващата книга от поредицата. За тези, които още не са сен престрашили, не се колебайте изобщо, а я подхващайте! Няма да съжалявате! :ph34r:

Подхващайте, че съм говорила с метеоролозите, кой бил на море бил ама в края на август ша има градушка.

"Любимият непознат" прочетох. Хареса ми както повечето на авторката. :ph34r: Но някои от другите й книжчици повече ми допадат :)

Редактирано от MariTe (преглед на промените)

Аз приключих с "Как да отвлечеш шотландски лорд" и макар че времето за него беше малко краднато от други задачки си струваше. По стечение на обстоятелствата и преди бях попрочела някоя глава оттук оттам, но цялата книжка е нещо съвсем различно. Много е забавна, от началото до края, а аз съм фен на истории, в които има достатъчна доза смях. Според слуховете (мога частично да потвърдя) втората книжка е достоен последовател. Докато се появи обаче, се връщам, към тези, които са ми зачислени, че много се отплеснах напоследък и ще ми четат лекции (напълно заслужени, между другото).

изобщo ne можах да се реша къде да напиша нещичко за "Брак за една година" на Вирджиния Хенли. Действието се развива в Шотландия но Главния не е шотландец.. Не се сещам и да го описват като рицар, по скоро като отличен боец.. В сцената с риса който и ближе гърдите и тя въздиша си казах "мале дано не е от извратените книги които описват момичетата" но книгата приятно ме изненада. В съсловие с многото исторически факти, любовта между главните бешe описана тоолкова чувственно.. особенно моментите когато той беше на прага на смъртта и не можешe да се храни, тя го кърмеше.. Е описано така не е никак приятно но вярвам че тези които са я чели са на същото мнение.. Оценявам я с десятка с мъъничко минусче. :ph34r:

Прочетох "Как да отвлечеш шотландски лорд" на Карън Хоукинс! Много хубава книжка :). Фиона и Джак са големи сладури и постоянно ме разсмиваха. Имах удоволствието да се насладя на този шедьовър благодарение на вас, за което много благодаря :eek:. Справили сте се чудесно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.