Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Прочетох "Пленница на любовта" на Джоана Линдзи. Ами, според мен това е най-слабата й книга или поне на мен не ми хареса много. Ставаше, но не е за препрочитане след даден период от време. Вярно, викингите не са ми слабост, но с това преминаване във времето и накрая като свърши някак си нескопосано... разочаровах се. И най-малкото, очаквах малко по-добър край. Книжката става за убиване на времето, но може и да бъде пропусната.
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

Реших да си прочета/за 100-тен път/ "Лилия в нощта" на Шърли Бъзби

xа, няма да повярвате ама все още не бях чела поредицата за Малори(не ме линчувайте, моля ви :D ) Та сега спокойна и доволна преди да ми почне студентския живот викам чакай да ги видим тия Малори.Преди това трябваше да издирвам родословното им дърво, че хич не можах да разбера тия роднински връзки :questions: Почнах първата за Реджи-Е, такъв смях НЯМАаа :) :) Умрях от кеф, когато Джеймс я отвлече по погрешка и после цялата рода се изсипа при тях в каютата и въобще срещите на Джеймс и Никълас :lol6: Днес ще я довърша и Господ да ми е на помощ остават ми още девет :shock11:

Радвам се за теб и на мен в началото ми беше много смешно,а сега не толкова,защото знам почти на изуст репликите и преди да съм стигнала до определена сцена започвам да се смея,като се сетя :)

xа, няма да повярвате ама все още не бях чела поредицата за Малори(не ме линчувайте, моля ви :) ) Та сега спокойна и доволна преди да ми почне студентския живот викам чакай да ги видим тия Малори.Преди това трябваше да издирвам родословното им дърво, че хич не можах да разбера тия роднински връзки :questions: Почнах първата за Реджи-Е, такъв смях НЯМАаа :wors::laughing5: Умрях от кеф, когато Джеймс я отвлече по погрешка и после цялата рода се изсипа при тях в каютата и въобще срещите на Джеймс и Никълас :lol6:

Днес ще я довърша и Господ да ми е на помощ остават ми още девет :shock11:

Ха така и като си помисля, че те ръчках само да прочетеш осмата и то щото е наложително. А ся да те видя като стигнеш до покорителя кви ша ги хортуваш хихи.

А междувпрочем Реджи се казва РИЙГЪН. Ама ша видиш ти като стигнеш до дето трябва.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

Привърших "Как да отвлечеш шотландски лорд" и съм в страхотно настроение :wors: Амо защо няма повече такива книги,та да си радваме душичките :laughing5: Тъй като има и малко мистика аз съм супер доволна. Естествано нямам търпение да ни зарадвате и с останалите книжки от поредицата :)

• Автор

Аз да се ожаля заточена съм в пустоща, там където няма цивилизация, но добре че съм си умно дете и си взех кашончето с книги. Да се похваля, горда съм от себе си защото направих сефтето с Нора Робъртс, и не беше само веднъж, а цели три. Прочетох трилогията "Кръгът" и майчице как ми харесаха не е истина. Сега ме е яд, че нямам достатъчно време да им дръпна един стабилен коментар, какъвто заслужават, но по-нататък ще се реванширам. Напоследък ми прави впечатление, че все налитам на типа книги, от които преди бягах упорито - тези с фантастични елементи, но пък се оказа че много ми харесват. Най-любим герой от поредицата, естествено Кийън, мммм какъв вампир, искам и аз един такъв! Нещо, което ми направи впечатление за книгите освен любовните истории, първата беше като приказка - лека и приятна, втората задоволи кръвожадната ми страна - повече бой и млатене, а третата - естествено любимата - е за нея нямам какво да кажа, предстои ми цял живот да си я препрочитам! Не мога да повярвам, че се зарибих по Нора Робртс, огромно тенкю на Инчето че ме агитираше за въпросната трилогия и голямо мерси за Дани, която ме снабди с нея :mad: В момента съм на половината на "Прелстяване" на Аманда Куик, за да напредна малко с класацията, излишно е да казвам че е страхотна! Главните и двамата са много сладки, и като че ли по изключение не са толкова хахави, колкото останалите герои на Аманда :jumping11:

Почвам "Ухажването на века" на Джоана :hush:

Не мога да повярвам, че се зарибих по Нора Робъртс...

;):);)

Аз чета "Ухажването на века" на Джоана. Много съм благодарна за перфектния превод :) За самата книга имам доста добри и не чак толкова добри неща които да кажа, но смятам да драсна един дъъъъъълъг коментар като я прочета :)

Аз да се ожаля заточена съм в пустоща, там където няма цивилизация, но добре че съм си умно дете и си взех кашончето с книги. Да се похваля, горда съм от себе си защото направих сефтето с Нора Робъртс, и не беше само веднъж, а цели три. Прочетох трилогията "Кръгът" и майчице как ми харесаха не е истина. Сега ме е яд, че нямам достатъчно време да им дръпна един стабилен коментар, какъвто заслужават, но по-нататък ще се реванширам. Напоследък ми прави впечатление, че все налитам на типа книги, от които преди бягах упорито - тези с фантастични елементи, но пък се оказа че много ми харесват. Най-любим герой от поредицата, естествено Кийън, мммм какъв вампир, искам и аз един такъв! Нещо, което ми направи впечатление за книгите освен любовните истории, първата беше като приказка - лека и приятна, втората задоволи кръвожадната ми страна - повече бой и млатене, а третата - естествено любимата - е за нея нямам какво да кажа, предстои ми цял живот да си я препрочитам!

Не мога да повярвам, че се зарибих по Нора Робртс, огромно тенкю на Инчето че ме агитираше за въпросната трилогия и голямо мерси за Дани, която ме снабди с нея :wors:

В момента съм на половината на "Прелстяване" на Аманда Куик, за да напредна малко с класацията, излишно е да казвам че е страхотна! Главните и двамата са много сладки, и като че ли по изключение не са толкова хахави, колкото останалите герои на Аманда :)

Хаха мило, сети се най-накрая, а? Браво браво, Нора заслужава и ти да си й фен. Като решиш да хванеш пак кака Нора свиркай, ще предлагам заглавия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

...Днес ще я довърша и Господ да ми е на помощ остават ми още девет :yanim:

Блазе ти!

Джанел Тейлър -Среща с непознат :yanim: Хареса ми. :whist:

В момента чета Още един скандал на Кристина Дод и за сега страшно ми харесва :rolleyes:

абе момичета един въпрос ме мъчи и не ми дава мира да си довърша вече втората книга за Малори :( Джеймс и Антъни се натъкват в една кръчма на едно момиче преоблечено като момче и понеже знам, че Джорджито се правеше на момче в третата книга, викам си тва да не е тя :wors: Страх ме е да разлистя по нататък да видя да не остана разочарована после :hush:

абе момичета един въпрос ме мъчи и не ми дава мира да си довърша вече втората книга за Малори :cool: Джеймс и Антъни се натъкват в една кръчма на едно момиче преоблечено като момче и понеже знам, че Джорджито се правеше на момче в третата книга, викам си тва да не е тя :eek: Страх ме е да разлистя по нататък да видя да не остана разочарована после :help:

От какво те е страх наш Джордж е. Двете книжки малко паралел го дават. Те нали братята с година разлика що пък да се не влюбят едновременно? Чети спокойно Джеймс не ги яде доматиту с колците, ама ша види тръне в задника - да перефразирам - с Джордж.

иии олекна ми. Май ме очаква дълга безсънна нощ сега :cool:

Аз започнах "Циганката" На Шърли Бъзби..и преди съм я чела,но викам дай като съм почнала поредицата.То аз я чета отзад напред де :cool: А и някои ги нямам...ама не се оплаквам. След това не знам какво ще чета-имам някои исторически,които не съм чела,но са малко тежки-убийства,изнасилания,умрели деца...та все ги пропускам.Пък съвременни не ми се четат,а пък на компа не мога да чета.И си мрънкам тук...Май ще тръгвам на поход за издирване на сергии да се запася пак с мат'риал.

........... Джеймс не ги яде доматиту с колците, ама ша види тръне в задника - да перефразирам - с Джордж.

Какъв ти трън - цял кол си беше :cool::help::eek::speak::ph34r: . Само като се сетя за тая книга и ме напушва....................

Аз започнах "Циганката" На Шърли Бъзби..и преди съм я чела,но викам дай като съм почнала поредицата.То аз я чета отзад напред де ;) А и някои ги нямам...ама не се оплаквам.

След това не знам какво ще чета-имам някои исторически,които не съм чела,но са малко тежки-убийства,изнасилания,умрели деца...та все ги пропускам.Пък съвременни не ми се четат,а пък на компа не мога да чета.И си мрънкам тук...Май ще тръгвам на поход за издирване на сергии да се запася пак с мат'риал.

аз се оправям като си попринтвам щото пък и мойте интереси все на едни такива дето нямам средства за самолетен билет, но сега се забавлявам с Малъри 10. Още няма кръщене горкия че с две заглавия тамън ша видим. А поредицата на шърли ми е любима. Има там една дето чака се качи на влака ама да видим дали ша има закъснение. Лично на мен тигрицата най ми допада и маскарада.

Прочетох "Брачно предложение" на Джейн Фийдър. Много сладка книжка, насладих й се от до. Главните бяха големи сладури, а историята беше макар и ясна (какво щеше да се случи), страшно нежна и сърцераздирателна. Изчетох книгата на един дъх и я препоръчвам горещо на всеки, който я е пропуснал.(:

Снощи дочетох "Ухажването на века" на Джоана Линдзи, много ми хареса :rolleyes: Какво да кажа, освен че Джоана си е Джоана. Благодаря за превода :lol6:

"Горещи страсти в Рая"- Сандра Браун.

Най-сетне се престраших - лекоооо и предпазливо да започна "Черната роза" на Кристина Скай. Пък да видим докъде ще я докарам Публикувано изображение

Най-сетне се престраших - лекоооо и предпазливо да започна "Черната роза" на Кристина Скай. Пък да видим докъде ще я докарам Публикувано изображение

Чи що толкоз се притесняваш?Аз си я харесвам,е първо бях минала Перлата на.... и по си я харча,ма и тази е добра.Бих казала,че си в закъснение.Хай после да каиш,.кво мислиш.
Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.