Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Аз съм на "Орелът и розата",но не ми върви нещо.И преди я почвах и я оставих,сега пък уча за изпит,ходя на работа и нямам грам време. А и малко ми е..тегава такава.Любовта и страстта са големи,но ми идва в повече с тези усещания,разни звуци чува главната постоянно...сънища,вкоито го вижда.Чак ми нагорчава от толкова любов.Тя само като влезе някъде и му усеща миризмата и ччува гласа му в ума си и разни такива неща.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

нещо не мога да го възприема това.Малко ми е голяма Главната,за да се изчервява и мига на парцали.Явно трябва вътрешно да се примиря,пък после да продължа.Бая дълго ме държи реалистичния период. :D:D

Книгата е супер. Леко се чете, интерсна е и с много симпатични герои, а и диалозите си ги бива. Глътнах я като топъл хляб.

И главната, като се замисля, не е чак толкова голяма /29-30г./- май си е на точната възраст. Някак не ми се връзва в представите тези 18-19 годишни да се женят и такова голямо домакинство да въртят. А помните ли героините на Джейн Фийдър - все по на 16 бяха. Може и раничко да е съзряла, но навреме се е усетила. Нима и днес не е така?

И колкото до това, че се червяла и мигала на парцали - ами нормално е. Фионка все пак не е била с други мъже, а само с Джак и то преди толкова време. Че тя си е направо девствена, ако са били само веднъж интимни.

Аз лично не само съм доволна, ами съм направо щастлива, че успяхме да се сдобием с такава книга. Иначе, ако трябваше да чакаме издателствата, май не 2178г, ами и по-натък нямаше да я дочакаме.

Че и не само нея ами и ред други книги, плод на екипа от фен-преводачи.

Ей това е реалността, която мене ме държи.

• Автор

Маги, Наде много сте мили Публикувано изображение, винаги се радвам на подобни думи, защото често си мисля че съм малко досадна, но да не си прося сега комплименти. По темата - Маги абсолютно съгласна съм с тебе за въпросния момент, изразява абсолютно друга черта на Зи, на някой може да не му се стори достатъчно мило или романтично, но да си признаем едва ли някой очаква Зи да започне да пише любовни стихотворения, даже си го представям как си го помисля и промърворва нещо от сорта на "по-скоро ада ще замръзне".

Наде много ме радваш с информацията от издателството, Ибис ще ми станат любимци...няма значение дали другата поредица също е вампирска, просто стила на авторката страшно ми допада - тази комбинация от мрак, страст, бой, романтика и разбира се страхотен хумор, аз не мога да устоя.

Колкото до Джон Матю, ох страхотен е и намям търпение да си върне спомените, може и да греша но кой друг герой би бил по-подходящ от него за преродения Дариъс!

А иначе сега чета на Аманда Куик "Прелъстяване". Майко мила, Софи е страшна. ;д Как приспа графа и на сутринта горкият мъж се чувстваше толкова виновен заради "насилването". Направо се скъсах от смях с докарания й виновен поглед, но не дължащ се на това, а заради отварата. Не ми се мисли когато той разбере истината. Какъв гняв само я очаква... :D

Стаси аз съвсем наскоро я четох, наистина страхотен роман, стана ми лиюбимият от Аманда! Чака те още доста смях, Софи не случайно носи това име, уникална героиня е!

Иииии,че сте.Само отбелязах,нещо нехарактерно.За диалози и атмосфера ми е рано да говоря.Обаче за онова време,за 16-годишни е нормално,да въртят /ако го могат/ голям дом.А голямото благодаря,към всички участвали в проекта го казвам сто пъти.Някои от вас може и да дочакат 2178г.,ама аз съм набор,че и кака на Главната ;)

Иииии,че сте.Само отбелязах,нещо нехарактерно.За диалози и атмосфера ми е рано да говоря.Обаче за онова време,за 16-годишни е нормално,да въртят /ако го могат/ голям дом.А голямото благодаря,към всички участвали в проекта го казвам сто пъти.Някои от вас може и да дочакат 2178г.,ама аз съм набор,че и кака на Главната ;)

ахахахахаха за набори не искаме говорим, че инак и аз тряба издам моя. Чети си мила и си критикувай. Де пише че тряба са ареса на всички. но ми се ще наистина книжлето обсъждаме щото като опре до години и аз млъквам...

Аз съм на "Орелът и розата",но не ми върви нещо.И преди я почвах и я оставих,сега пък уча за изпит,ходя на работа и нямам грам време.

А и малко ми е..тегава такава.Любовта и страстта са големи,но ми идва в повече с тези усещания,разни звуци чува главната постоянно...сънища,вкоито го вижда.Чак ми нагорчава от толкова любов.Тя само като влезе някъде и му усеща миризмата и ччува гласа му в ума си и разни такива неща.

Ако успееш да я преглътнеш до края, би ли споделила малко повечко за книгата? Че я имам от няколко години, ама такааааа ме дострашава да я почна,Публикувано изображение че само кат я мерна и мълниеносно я заобикаляяям отдалече. Публикувано изображение Захвърлила съм я в купа на "книгите за украшение" и определено не мога да набера смелост да й се метна Публикувано изображение

Преди 10 минути почнах "Принцесата на крадците", че от играта за познай цитата ми се стори интересна. Надявам се утре да я свърша :wors:

Това е една от любимите ми книги. Страшно ми харесва, защото сюжета не е типечен за книгите от този жанр, освен това има страшно много действие и се чете много леко. А и Мейсън си е направо мъж мечта, бие го само Тони (и то с много малко)от Нежен бунт :wors:

Редактирано от kristina_87_ (преглед на промените)

Ох,Пете и аз си мисля,че Дариъс се е преродил в Джон,дано е така,много хляб има в него,даже бих предпочела първо за него да прочета,а не за Зи,страшно ме интригува като персонаж :wors:

Ох,Пете и аз си мисля,че Дариъс се е преродил в Джон,дано е така,много хляб има в него,даже бих предпочела първо за него да прочета,а не за Зи,страшно ме интригува като персонаж :rolleyes:

Ах, ти ме обиди! ;д (шега) Но си права, че Дариъс е доста интересен като персонаж и определено има бъдеще. Само че аз си запазвам Зи пред него. По-привличащ и магнетичен е по един мистериозен начин. :)

Ох,Пете и аз си мисля,че Дариъс се е преродил в Джон,дано е така,много хляб има в него,даже бих предпочела първо за него да прочета,а не за Зи,страшно ме интригува като персонаж :ph34r:

Ох, Джон ми е от любимците. Книжката за него е най- накрая /засега/, но си струва чакането! :P:mark:

Да,ще разкажа за нея като я завърша,но нещо..май няма да е скоро.Решила съм да я прочета де,няма да хващм друга книга докато не я завърша. Аз см в началото,но общо взето става въпрос за лейди Серена,която е омъжена за един..май беше Сесил/аз от няколко дни не съм я поглеждала и позабравих имената/.Той е комарджя,ужасно дразнещ е.Проиграва зестрата и,семейството му го отрязва и решават да заминат в Америка ,защото той май беше спечелил някаква плантация.Спечелва и една карта на съкровище.Серена пази много малко семейни ценности,които мъжът и още не е продал.Едното е портрет на някаква прабаба.На кораба на който се качват мисля,че капитан/но не помня..защото самото начало го четох преди време/ или пътник е главният герой Рафаел.Той е испанец,войник.И там пламва искрата между двамата.Нападат ги мисля някакви пирати..съвсем не помня и Сесил скъса картата на половини и едната я сложи в портрета на бабата.Всъщност Рафаел има същия портрет в дома си.Семействата им явно са свързани по някакъв начин.Той нарича Серена своя златн роза и се заклева ,че ще я има.Пристигат в Америка и след две години вече дават Серена собственичка на страноприемница Златната роза,Сесил е умрял.Тя си живее сама с прислужниците.Но Испания получава щата,мисля че е по онова време,когато около Ню Орлиънс територията си я подхрълят Франция,Англия,Испания...Щатите.И получава я Испания,Рафаел идва и открива Серена.Тя през двете години сънува някакъв непознат,който обича и знае,че ще го срещне някога.Чува някаква песен с китара в ума си,после Рафаел я свири...абе разни полусвръхестествнеи неща има.Аз вече минах частта,в която правят секс за пръв път.Нещо има някаква интрига с картата на съкровището и я търсят.И това е..засега съм там. Сигурн съм,че има доста екшън в книгата и вероятно е интересна историята,но нещо нямам желание за нея.Аз така с Бъди моя завинаги се тутках и нямах желание,но накрая бях доволна,че съмя прочела,защото самата интрига е интересна.

Прочетох „Вечна любов” и съм очарована. Не плаках,почти!В цялата книга, някак витаеше сянка на обреченост-дали тя ще оживее, дали той ще я спечели,тя ще го приеме ли....Обикнах и двамата точно заради емоциите.Разкъсваха се от съмнения, въпросът „защо” постоянно ги съпътстваше. Това ми е близко,знам как болката,страха и надеждата се вплитат в кълбо от чувства..... и единственото сигурно нещо е, да се държиш за партньора /ако и да е източника на емоции/. Не знам, почувствах тази история,но не беше мелодраматична любов-той не забрави,че е войн и какво трябва да прави,тя се бори преди да приеме истината за връзката им. Много съм ядосана,то верно,че Братството трябва да има достоен съперник ,ама това Общество на лесърите,много дейно и нахъсано бе. Като за моя кръвожаден вкус,наказанието на този господин О. трябваше да е подробно описано. Още повече,че Ви каза,че вижда смъртта на всеки от братята,а те едва ли ще са в леглата си като умират............,така че предварително искам да видя,че са отмъстени подобаващо,по няколко пъти във всяка книга! Имам си любим момент,е на него си поплаках,но съм на работа и не съм сигурна,че мога да се излея сега,докато влизит клиенти. А на Джон му е рано за главен герой,трябва да натрупа минало,но най-вероятно е Дариъсл На мен ще ми е интересна историята на Тор и Уелси-все пак те отдавна са двойка и не всичко им е цветя и рози,а и докато се съберат 100% е имало ситуации.....

Здравейте! Бях отпуск и си позволих за развлечение да прочета Увлечението и Торнадо на Сандра Браун. Незнам защо, но и двете не ме грабнаха, а Сандра ми е любимка. Сега съм хванала Скандал на Аманда Куик да чета.

Сега съм хванала Скандал на Аманда Куик да чета.

От нейните най ми е на сърце "Прелъстяване",ако не си я омела, време е да го сториш.Това е една от книгите за които "лобирам"

От нейните най ми е на сърце "Прелъстяване",ако не си я омела, време е да го сториш.Това е една от книгите за които "лобирам"

Аз нея тъкмо чета. Страхотно книжле. Страшно забавно. :cool:

Аз още чета "Смърт посред бял ден" на Лоуел. Главните са големи сладури, а Сюза Донаван е убийствено забавна. Аз не съм чела нищо от "Донава" затова ако ми ударите едно рамо да ги прочета, като ми драснете заглавията, много ще ви обичам. Та книжката е много интересна :wors: Ще разказвам като я свърша. :rolleyes: А смятамд а я довърша до Петък, защото в събота отивам на почивка и смятам преди да замина да си взема "Легло от рози" на Норка и да си я чета :eek:

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Преди време четох един съвременен роман на Керстин Гир -"Неморално предложение" и ми допадна.Даже го бяхме сканирали ,но го изтрихме,че тя е хитов автор на "Ибис",а с тях си се уважаваме.Гледам,че готвят за печат още два нейни романа,та реших да се върна към първия издаден у нас "За всяко решение си има проблем".Темата е интригуваща,някой отвъд ръба на отчаянието,се разделя с най-близките чрез откровени писма,но оцелява.Е,как се живее после, след като си изрекъл бая нелицеприятни истини?!

Аз още чета "Смърт посред бял ден" на Лоуел. Главните са големи сладури, а Сюза Донаван е убийствено забавна. Аз не съм чела нищо от "Донава" затова ако ми ударите едно рамо да ги прочета, като ми драснете заглавията, много ще ви обичам. Та книжката е много интересна :clap: Ще разказвам като я свърша. :cool: А смятамд а я довърша до Петък, защото в събота отивам на почивка и смятам преди да замина да си взема "Легло от рози" на Норка и да си я чета :P

Олелеее,да отстраниш този пропуск при първа възможност :nono:

За съжаление само 2 книжки са издадени,а именно

1.Кехлибарения бряг

2.Нефритовия остров

И да се размажеш от почивка ;)

Редактирано от Тор (преглед на промените)

Преди малко свърших Вeчна любов, и вместо да пиша нов "анализ" си копвам кементара от друг форум:

Майко мила, в еуфория съм. Току що свърших книгата и просто.... не знам МЕГА много се зарибвам със всеки ред, който прочета от тази зашеметяваща поредица :) . Простооo втората книга бе толкова вълнуваща и не исках изобщо да свършва. Мери бе толкова сладка и храбра...само как прие звяра на Рейдж... просто нямам думи - тя е удивителна! А Рейдж...мале лей, има ли изобщо такъв индивит на този свят?! Ако има, определено искам да го зърна поне за миг. Божествен е! За жалост май Рот слиза с едно място по-стълбицата на фоворитите ми и Рейдж застава на първо место :hush: . Само как обича Мери, и как се жертва за нея...направо... no comment.

А сега да пристъпя към воростепените герои в книгата: Зейдист и Бела. Бела е не знам как да се изразя точно..усещам, че в следващата книга ще я заобичам много. Стана ми много гадно че я отвлякоха, направо тръпки ме побиват какво може да й направи онзи ненормалник Г-н О Публикувано изображение . А Зи? И той е много сладък, вече започна много яко да се влияе от Бела :P. И той ще попадне в лапите на любовта. Няма да се измъкне! :nono:

Следващата книга ще е взривоопасна (въпреки, че ми бе много гадно да чета за отвличането на Бела, се радвам, защото можех да го почета сега, а не да чакам докато излезе следващата книга: Чак през НОЕМВРИ! Това е изтезание. Охх, имам чувството, че ще я подкарам на англе докато я издадат, въпреки че не може да се мери с това да я чета на бг и да разбирам 100% действието) със Зейдист и всичката му нараненост и Бела която ще го излекува (надявам се). :yanim:

Както казах в началото: в еуфория съм! И едва ли ще ме остави в следващия ден и нещо. Просто се чудя, колко пъти ще препрочета книгата докато излезе следващата. На бас, че ще е повече от 10 пъти. Публикувано изображениеПубликувано изображение

А сега за Джон: и аз си мисля, че е Дариъс..хмм. Мисля, че дори го бях чела някъде това.

А сега да си изкажа болката(пиша го в бяло, щото може даразваля удиволствието от по нататъшното действие в поредицата, който не иска нека да не чете!): Та, да си изкажа болката: Една приятелка ми прати една сминка в един сайт, където са качили някакви американки май въпросната снимка за това как си преставят Тор, окей добре изглеждаше (после ако намеря кой беше линка ще го постна). Та, реших да прочета отдолу описанието на снимката и доброто ми настроение изчезна: въпросното момиче качило снимката пишеше, че й е много гадно за Тор, защото Уелси неговата шелан умира :rap: , и убиеца й май е Г-н О, този който отвлече Бела май. Направооо... ужасно е. И Тор изчезвал през следващите няколко книги, авторката не го включва в действието. Поне това разбрах. :)

А сега да си изкажа болката(пиша го в бяло, щото може даразваля удиволствието от по нататъшното действие в поредицата, който не иска нека да не чете!): Та, да си изкажа болката: Една приятелка ми прати една сминка в един сайт, където са качили някакви американки май въпросната снимка за това как си преставят Тор, окей добре изглеждаше (после ако намеря кой беше линка ще го постна). Та, реших да прочета отдолу описанието на снимката и доброто ми настроение изчезна: въпросното момиче качило снимката пишеше, че й е много гадно за Тор, защото Уелси неговата шелан умира :crying10: , и убиеца й май е Г-н О, този който отвлече Бела май. Направооо... ужасно е. И Тор изчезвал през следващите няколко книги, авторката не го включва в действието. Поне това разбрах. :crying10:

Ама аз точно тяхната история си пожелелааааах :angry: :angry: :angry:

Прочетох "Магията на Тропика"- Елизабет Лоуел. Приятно за четене :crying10:

Преди малко свърших Въчна любов, и вместо да пиша нов анализ си копвам кементара от друг форум:

А сега за Джон: и аз си мисля, че е Дариъс..хмм. Мисля, че дори го бях чела някъде това.

А сега да си изкажа болката(пиша го в бяло, щото може даразваля удиволствието от по нататъшното действие в поредицата, който не иска нека да не чете!): Та, да си изкажа болката: Една приятелка ми прати една сминка в един сайт, където са качили някакви американки май въпросната снимка за това как си преставят Тор, окей добре изглеждаше (после ако намеря кой беше линка ще го постна). Та, реших да прочета отдолу описанието на снимката и доброто ми настроение изчезна: въпросното момиче качило снимката пишеше, че й е много гадно за Тор, защото Уелси неговата шелан умира :clap: , и убиеца й май е Г-н О, този който отвлече Бела май. Направооо... ужасно е. И Тор изчезвал през следващите няколко книги, авторката не го включва в действието. Поне това разбрах. :speak:

Божееееееее,ама това ми разби деня :P .

Знам ,че е леко тъпо,но аз си се привързвам към героите и сега ще ми е зле бая време.

Все пак имам малка надежда Уорд да напише по-нататък книга за Тор и да оправи нещата.

Да,но Уелси беше толкова сладка,а и като си помисля за бебето,на Тор ще му е много мъчно!!!Много гадно,мразя такива неща в книгите...
Да, направо изобщо не искам да чета как някой от братята губи своята шелан, защото знам, че ще рева много яко!!! :);)

Редактирано от djenitoo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.