Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

Е то не е за всеки стомах.

Има хора, които само при идеята за сурови парченца сьомга изпитват ужас.

На мен японската кухня ми стана любима последните месеци.

Супер здравословна и лека храна.

аз нямам нищо против сьомгата - обаче ориза........ мога и без него

на времето татко работеше с един японец и човека пратил суши. Бляяяяя. Детски спомен за ориз завит в нещо зелено и водораслено....

Аз пък спя като един пън. Мога да заспя права, легнала, седнала или с главата надолу независимо кога и къде. Просто успявам да "изключа"

Този понеделник бяхме само жени в офиса, да знаеш, че ако се даваше по левче за всяка минута смях, да си изкарала поне някоя хилядарка днес :huh:

номера с двете джапанки и разклонителя направо го признах :ph34r:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

аз нямам нищо против сьомгата - обаче ориза........ мога и без него

на времето татко работеше с един японец и човека пратил суши. Бляяяяя. Детски спомен за ориз завит в нещо зелено и водораслено....

Аз пък спя като един пън. Мога да заспя права, легнала, седнала или с главата надолу независимо кога и къде. Просто успявам да "изключа"

Е значи не сте яли правилното суши :ass:

Първия ми сблъсък с японската кухня беше преди 4 години, когато с едни образи се бяхне напили до степен, до която се забихме в някакъв супер тузарски суши бар късно вечерта - мисля, че алкохола толкова беше притъпил обонянията ни, че изобщо не разбрахме нищо от това суши, ами и на сутринта се чудихме къде са ни заминали парите :ph34r:

Но януари като си дойдох ме заведоха на много хубав суши бар, където японци си го правеха и от тогава съм влюбена. Гузно-не гузно вкъщи си поръчваме и папкаме :)

А водораслите са супер. Последно ядох една много готина салата с краставици нарязани на тънко, водорасли и октопод - не вярвах, че суров октопод може да ми хареса, пък камо ли, че мога да изям една цяла салата с клечки :huh:

Кажи го къде е тоя бутон on/off, че аз не мога го намеря :)

Аз мисля тука до час да тегля душче и се чудя с кого да си легна - с Маркиз дьо Сад или Ноам Чомски?

Кое ще ме приспи по-добре като четиво според вас? Сексуалните перверзии в романите на основателя на садо-мазохизма или теориите на Чомски за табула раса в контекста на лингвистиката? :speak:

Кажи го къде е тоя бутон on/off, че аз не мога го намеря :ph34r:

Аз мисля тука до час да тегля душче и се чудя с кого да си легна - с Маркиз дьо Сад или Ноам Чомски?

Кое ще ме приспи по-добре като четиво според вас? Сексуалните перверзии в романите на основателя на садо-мазохизма или теориите на Чомски за табула раса в контекста на лингвистиката? :speak:

я, вземи едно любовно романче - какви са тия измишльотини?! Докато им хванеш интрижката и вече ще си се омаяла.

аз мисля вече да се търкулвам

и без романче даже хехехехех

я, вземи едно любовно романче - какви са тия измишльотини?! Докато им хванеш интрижката и вече ще си се омаяла.

аз мисля вече да се търкулвам

и без романче даже хехехехех

:lol6:

Лелеее, сетих се за една mp3-ка с майтапи от типа на "Тъпанчев на даскало".

Ама тази беше с някакво семейство. И мъжа от няколко години четеше една книга, до 5-тата страница. Докато стигне до петата страница и заспи и после забравил какво чел и пак наново :speak:

Ох, трябва да си ги намеря тези простотийки, да се посмея от сърце пак :ph34r:

:lol6:

Лелеее, сетих се за една mp3-ка с майтапи от типа на "Тъпанчев на даскало".

Ама тази беше с някакво семейство. И мъжа от няколко години четеше една книга, до 5-тата страница. Докато стигне до петата страница и заспи и после забравил какво чел и пак наново :lol6:

Ох, трябва да си ги намеря тези простотийки, да се посмея от сърце пак :ph34r:

аз Достоевски Престъпление и наказание стигнах до петата страница :speak: - голямо наказание беше хахахаха

опитай с Джералд Дарелл или Уудхаус

аз Достоевски Престъпление и наказание стигнах до петата страница :lol6: - голямо наказание беше хахахаха

Аз тази съвества депресия я четох в едно ранни години, дето май май не трябваше.

Ама то както беше казал един кой даскал - Достоевски ще почна да го чета, като тръгна да умирам :ph34r:

П.П: Бе я не ми пробутвай любовни романи, че колко му е да взема да си повярвам :speak:

аз Достоевски Престъпление и наказание стигнах до петата страница :speak: - голямо наказание беше хахахаха

"Моето семейство и други животни" или "Любов по френски" ? :ph34r:

Абе на времето намерих една книга на вилата на балкана "Отглеждане на свине"

Подарих я на брат ми, като наръчник след време как да си отглежда децата.

Мисля да ида да си я взема...може пък да става за преспивно четиво... :ph34r:

"Моето семейство и други животни" или "Любов по френски" ? :ph34r:

сещаш ли се случката с жабата, която седяла до крака на стола и го гледала дълбокомислено? И, явно, стигнала до такива ужасни изводи за него, че повърнала. :speak:

Катеричка рунтавелка

се качила на табелка

и почнАла да подсмърча:

"Днес е вторник. Ш'ма сгърчат"

Вторник, не вторник, едно топче 1,00 кв.мотови кабел + 1 топче 2.5 кв, + 10 м. 4 кв. = 100.08 лв.

Мда.

За конзолктие и разклонителните кутии пари нямаше.

Сега ще трябва пак да ходя до там.

Виж, хубавото е, че ми смениха тапите за радиатора, които вчера взех десни, с леви.Оказва се, че лявата резба е по-разпространена от дясната, що се отнася до радиаторите.

Оказва се, че лявата резба е по-разпространена от дясната

Лошо... :)

Лошо... :blink:

Е, добре, че продавачката излезе разбрана и ми смени непотребните десни с леви.

Тъй че - обурудван вече с тапи с лява резба му затапих дупките на тоя мръсник :)

А колко е хубаво и слънчево вън...

точно затова мисля след малко да изляза и да не се прибирам, докато не мръкне :)

Вторник, не вторник ... направих си кафе пауза с нова книга, та сега съм предоволна от живота. :)

Мисля си за списъци. Много обичам систематизирването в списъци.

Списък със служебни задачи

Списък с опорни точки в дипломната ми работа, на които да обърна внимание по време на защитата ми на 15-ти.

Списък с нещата, за които трябва да се образовам/чета по-добре.

Списък с книгите, които искам да прочета.

Списък с нещата, които трябва да свърша докато съм в Дания.

Списъци, списъци...

Все още има свестни хора.

Искам отпуска

пускам те :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.