Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

Мъчно ми е за всичко ми е мъчно.Не ти ли се намира някой отлежал младеж :)

Отлежал,отлежал,колко да е отлежал? :blink:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

Отлежал,отлежал,колко да е отлежал? :)

е от къде да знам,важното е да гребе бързо ,че да мога да се върна

за неразборията в здравеопазването и заради това, че заради нечия алчност и нехайство човекът ще си умре просто ей така.....

Започна да гърми, а аз започнах да се притеснявам...sad.gif

Мисля си за вредите от гордостта.

И аз.

Гордостта е първият грях, началото на греха, причина на всички беди в света. Поради гордост падна Денница (Ис.14:11-15). Също поради гордост Адама бе изгонен от Рая.....

малка проповед преди да ми свърши дежурството :P

Гордост и тшестлавие.

А от другата им страна -смирението и скромността.Трудно е, нали ?

p.s. два влака са щели да се сблъскат малко преди Варна.А някакъв врачанин е стрелял по дете защото му е брал от джанките.....

невероятна разходка стана днес в Каълъка- там е по-хладно, отколкото е в града, а като полъхнеше вятъра...

И аз.

Гордостта е първият грях, началото на греха, причина на всички беди в света. Поради гордост падна Денница (Ис.14:11-15). Също поради гордост Адама бе изгонен от Рая.....

малка проповед преди да ми свърши дежурството :P

Гордост и тшестлавие.

Интерпретация покрай здравния статус на логиката :eek:

Четох за лечебния смях и неговото въздействие върху белите дробове и други органи (повишавал наситеността с кислород на кръвта), но явно не съм дочела инструкциите за употребата му. Случва се (случайно или не) да остана без глъдка въздух, нуждаейки се от изкуствено дишане и масаж на сърцето... надявай се някой мъж да ми окаже първа помощ, но уви. Може да се окаже, че приказката "ще си умра от смях" не е с щастлив край.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

тоза сайт ти ми го показа преди време, вътре само начетени хора, кеф просто blink.gif като утопичен паралелен свят...

Четох за лечебния смях и неговото въздействие върху белите дробове и други органи (повишавал наситеността с кислород на кръвта), но явно не съм дочела инструкциите за употребата му. Случва се (случайно или не) да остана без глъдка въздух, нуждаейки се от изкуствено дишане и масаж на сърцето... надявай се някой мъж да ми окаже първа помощ, но уви. Може да се окаже, че приказката "ще си умра от смях" не е с щастлив край.

Който се смее последен, най-сладко се смее m131.gifи най-баво загрява m108.gif

ПП: Приятел в нужда се познава, разчитай да ти дам първа помощ m173.gif

Платих си всички сметки, сега са наред рожденниците :eek:

Дребния иска и той торта-гараш за 23-ти. Ще се бърка - няма как.

:ph34r: успешно взет изпит :) Браво на мен, остават още 2 :eek:

Дребния иска и той торта-гараш за 23-ти. Ще се бърка - няма как.

Тати е на 22-ри :eek: Трябва му нова записвачка за компа.

Баба има юбилей на 12-ти - за нея телевизор.

:ph34r: успешно взет изпит :) Браво на мен, остават още 2 :eek:

браво! :)

Тати е на 22-ри :P Трябва му нова записвачка за компа.

Баба има юбилей на 12-ти - за нея телевизор.

може и да се скатая от тортоправенето - сестра ми вече ще се е прибрала и с удоволствие би направила торта на любимия си племенник хихихихи

Интерпретация покрай здравния статус на логиката ;)

Мама още от малка ме е учила, че смеха е много полезен. Ние за това сигурно порастнахме такива идиоти :rolleyes:

Имам един познат, той е абсолютен садист. Такива ги ръси, че вече умираш от болка в корема и се задушаваш от смях и той вместо да спре, продължава...:lol6:

И аз.

малка проповед преди да ми свърши дежурството :D

Гордост и тшестлавие.

p.s. два влака са щели да се сблъскат малко преди Варна.А някакъв врачанин е стрелял по дете защото му е брал от джанките.....

Гордостта е бащата на всички грехове (оставете майките намира поне за малко, че всяка втора псувня на тоя свят все майката оплюва).

П.П: Ако искам да се почувствам абсолютно отчаяна и да се депресирам до степен, до която пресмятам кое ще е по-лесно - да се заколя в мивката или да се обеся - то гледам вечерната емисия новини на БТВ :angry:

П.П: Ако искам да се почувствам абсолютно отчаяна и да се депресирам до степен, до която пресмятам кое ще е по-лесно - да се заколя в мивката или да се обеся - то гледам вечерната емисия новини на БТВ :rolleyes:

абе, на теб майка ти не ти ли е забранила да гледаш такива работи?!?!? :angry:

П.П: Ако искам да се почувствам абсолютно отчаяна и да се депресирам до степен, до която пресмятам кое ще е по-лесно - да се заколя в мивката или да се обеся - то гледам вечерната емисия новини на БТВ :rolleyes:

Не е вярно. Аз ги гледах и нищо ми няма.

П.П. Къде ли си оставих ножа... :angry:

абе, на теб майка ти не ти ли е забранила да гледаш такива работи?!?!? :lol6:

принципно да, ама аз превключвам на euronews, понеже тя не знае английски и стига да няма репортажи от Ирак и Афганистан всичко е ОК :rolleyes:

То веднъж имаше една такава случка у нас.

Гледам новините, а майка ми до мене глади. И общо взето обзора на събитията беше: смърт, убийства, катастрофи, глад, мизерия, болест, рецесия, източване на милиони левове и...абе обичайното.

И майка ми по едно време й кипна, дойде до мене, дръпна ми дистанционното от ръката и изключи телевизора :angry:

Не е вярно. Аз ги гледах и нищо ми няма.

П.П. Къде ли си оставих ножа... ;)

Е ти си про-дзен.

Вие намирате спокойствие и душевна хармония и в капките от дъжд по прозореца.

Аз съм си прост консуматор и зъл капиталист с лабилна психика :D Малко ми трябва - едно поскъпване на петрола и срив на Уолстрийт и съм до там :ass:

То веднъж имаше една такава случка у нас.

Гледам новините, а майка ми до мене глади. И общо взето обзора на събитията беше: смърт, убийства, катастрофи, глад, мизерия, болест, рецесия, източване на милиони левове и...абе обичайното.

И майка ми по едно време й кипна, дойде до мене, дръпна ми дистанционното от ръката и изключи телевизора :angry:

я, иди виж блога ми по темата хехехехех

аз такива стресове не си причинявам :D

писмо за становище :rolleyes: ароматна вана

без свещи и чаша вино изобщо не си го и помисляй :lol6:

Е ти си про-дзен.

Вие намирате спокойствие и душевна хармония и в капките от дъжд по прозореца.

Аз съм си прост консуматор и зъл капиталист с лабилна психика :rolleyes: Малко ми трябва - едно поскъпване на петрола и срив на Уолстрийт и съм до там :D

Про - мързел съм аз...

Пък и днес не е валяло и ми ги няма капките дъжд по прозореца, та затуй съм нервен :angry:

Про - мързел съм аз...

Пък и днес не е валяло и ми ги няма капките дъжд по прозореца, та затуй съм нервен :cool:

щото се изляха при мен - затова :bedtime2:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.