Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

за сънища си мисля...

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

От сто години не се бях качвала на токчета. Забравила съм какво е :speak:

4см броят ли се? :)

Ми сигурно...Аз сега съм на 7, а в неделя ще трябва да се метна на 12 :)

аз на по-високо не се качвам- страх ме е :speak:

Големният въпрос на деня е "стабилизиран полупропилен или бели тръби" ?

При мен налягането на водата е много голямо и тръбите на бойлера протекоха три пъти за една година та реших проблема с белите тръби за парно.

Не са мръднали от тогава. За бойлера съм пре доволна, за партното нямам идея.

Но другите когато смених ВиК-а инсталацията в цеха, още от първо пускане на горещата вода направиха огромна дъга, според мен не са надеждни за парно.

От сто години не се бях качвала на токчета. Забравила съм какво е :speak:

Аз си взех почивен ден наскоро, когато ми се наложи два поредни дни да съм на токчета.

Без книгата се чувствам ужасно тъпо и ми е скучно. :)

Така се чувствах котато дочетох и последния том на "Китайски загадки"

Сега препрочитам "Желязната Флейта", но това завладяващо чувство го няма ... Ще трябва да прескоча до библиотеката.

Мисля си за и-мейла, който получих от emmi и за това, че само тя ще се сети да прати подобна щуротия в понеделник :)

Аз си взех почивен ден наскоро, когато ми се наложи два поредни дни да съм на токчета.

Така се чувствах котато дочетох и последния том на "Китайски загадки"

Сега препрочитам "Желязната Флейта", но това завладяващо чувство го няма ... Ще трябва да прескоча до библиотеката.

Аз довечера едвам ще ходя, сигурна съм...

А в момента не ми се чете нищо. Още си преживявам станалото. Трихиляди седемстотин и нещо страници в рамките на почти три месеца - че аз направо си живеех в книгата :)

Тази седмица ще почина - после ще му мисля :)

Трихиляди седемстотин и нещо страници в рамките на почти три месеца - че аз направо си живеех в книгата

В момента си мисля като изляза дали да не си поръчам първата...мисля си и, че ставаш за рекламен сътрудник...мисля си и, че е много хубаво да живееш в книгите...

п.п. Днес много хубаво работих, хубаво поспах, сега ще пия и едно хубаво кафе...thumbsupsmileyanim.gif

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

В момента си мисля като изляза дали да не си поръчам първата...мисля си и, че ставаш за рекламен сътрудник...мисля си и, че е много хубаво да живееш в книгите...

Ако си гледала филмите и поне малко харесваш очилатото хлапе, въобще не се замисляй, ами почвай да четеш. Разликата е от небето до земята. kiss.gif

Ако си гледала филмите и поне малко харесваш очилатото хлапе, въобще не се замисляй, ами почвай да четеш.

Не съм гледала филмите, надявам се после и моето хлапе да поеме щафетата...

п.п. "Нож" - а май няма да я дочета, чувствам се като в месарски магазин...Гадости, черва, дране и др.

Редактирано от beli99 (преглед на промените)

Ако още някой реши,че мога да стана "слуга" на настроенията му,ще отнесе майните! :rolleyes:

Мисля си, че проблемите ми с безсънието се задълбочават все повече и повече.... sad.gif

Мисля си, че проблемите ми с безсънието се задълбочават все повече и повече.... sad.gif

Пий чай от прясно сварена маточина :)

Наскоро ми казаха, че бил много ефективен срещу безсъние.

Пий чай от прясно сварена маточина :)

Наскоро ми казаха, че бил много ефективен срещу безсъние.

Пробвах го това в началото на годината, още февруари някъде.

Мисля, че съм пробвала почти всички естествени и "натурални" начини за здравословен сън.

Мисля, че съм пробвала почти всички естествени и "натурални" начини за здравословен сън.

А ставала ли си в 5 сутринта в продължение на години?lol6.gif

А ставала ли си в 5 сутринта в продължение на години?lol6.gif

В пет не.

В 6 ставах принципно.

Докато бях студентка спях предимно през уикенда, защото работех до късно (2-3 през нощта) и после докато се прибера, изкъпя, легна да подремна и хайде време за лекции и така от понеделник до петък.

Но от година и нещо насам, почти две си имам проблеми със съня.

Принципно до сега не ми е пречило на работата и съм достатъчно продумтивна и...в съзнание.

Но тук последната седмица нещо много съм се омотала...май трябва да си взема отпуска. :)

В пет не.

В момента вече едвам гледам защото съм от 5 на крак...спя като заклана! Лошото е, че дори по време на ваканциите се събуждам пак в 5 и се чувствам ужасно ако се излежавам...

В момента вече едвам гледам защото съм от 5 на крак...спя като заклана! Лошото е, че дори по време на ваканциите се събуждам пак в 5 и се чувствам ужасно ако се излежавам...

О, аз днес поставям рекорд. Последно спах в събота срещу неделя, в някакъв такъв часови пояс от сорта на - от 04.00 до 13.30 и то понеже пих и успях да се "упоя" ;)

Не знам дали си страдала от безсъние или какъвто и да е друг еквивалент на sleeping disorder, но просто е убийствено, когато организма ти има болезнена нужда от сън, но мозъка ти не позволява да заспиш.

Иначе и аз съм така - няма събота, няма неделя последо време. Ставам си като за работен ден и от скука започвам да домакинствам :)

В момента се уча да правя суши...ама ще се похваля в съответния раздел, когато (и ако) му дойде времето :)

Мога да ви разпратя малко...да видим как ще реагира вашия организъм, та да знам дали да го ям и аз :P Ако ви няма до 72 часа във форума...еми значи ясно какво суши съм направила :P

В момента се уча да правя суши...

Аз отказвам...Много гадно повръщах от него...vomit.gif

от коя мириша на парфюм...

????

Аз отказвам...Много гадно повръщах от него...vomit.gif

Е то не е за всеки стомах.

Има хора, които само при идеята за сурови парченца сьомга изпитват ужас.

На мен японската кухня ми стана любима последните месеци.

Супер здравословна и лека храна.

Мисля си за и-мейла, който получих от emmi и за това, че само тя ще се сети да прати подобна щуротия в понеделник :huh:

ми....... в понеделник я получих, кво...... :ph34r:

ми....... в понеделник я получих, кво...... :ph34r:

Този понеделник бяхме само жени в офиса, да знаеш, че ако се даваше по левче за всяка минута смях, да си изкарала поне някоя хилядарка днес :huh:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.