Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

За изчанчени вносни модели тоалетни, за които резервни части в България няма!

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

За изчанчени вносни модели тоалетни, за които резервни части в България няма!

За това се внимава повечко в избора kiss.gif

ideal standard имат добри попадения като дизайн и качество за бани и тоалетни.

Доспа ми се...

Давам си половин час за пиене на кафе и ще си поспа малко...hush.gif

За това се внимава повечко в избора kiss.gif

ideal standard имат добри попадения като дизайн и качество за бани и тоалетни.

Е, това го кажи на хазяите ни.... sad.gif

Е, това го кажи на хазяите ни.... sad.gif

дайте го насам :(

п.п: сещам се за едни познати, брат и сестра, те така си решиха проблема с едно развалено сирене в хладилника - не го отваряха :lol6:

чудят се една седмица какво мирише от хладилника и накрая сестрата разбрала, че било сиренето и лепнала една бележка на хладиника "Сиренето е развалено, изхвърли го" :blink:

Та и вие така - няма да ходите до тоалетна и т'ва е :ass:

Давам си половин час за пиене на кафе и ще си поспа малко... :blink:

А аз трябва да избутам още час :(

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

А аз трябва да избутам още час :(

и на мен ми се доспа и май ще си тръгвам. Трябва да мина през болницата да видя леля си.

и на мен ми се доспа и май ще си тръгвам. Трябва да мина през болницата да видя леля си.

Аре отивай си поне ти, че при мене няма мърдане - имим си вампир :(

Та и вие така - няма да ходите до тоалетна и т'ва е :ass:

Ние имаме двеее :P ама за лош късмет точно "дамската' ни се развали.. :lol6: А малката "пикла" пишка точно през 10 минути..

:blink: ..включително всяка нощ към 4... :( ама тва за безсънието е друга бира, сега мрънкам за тъпата италианска тоалетна

Ние имаме двеее :P ама за лош късмет точно "дамската' ни се развали.. :hush: А малката "пикла" пишка точно през 10 минути..

:baby: ..включително всяка нощ към 4... :) ама тва за безсънието е друга бира, сега мрънкам за тъпата италианска тоалетна

:lol6:

Сега гледайте и джентълменската да не повредите, че чак тогава ще сменяте апартамента :mark:

ама за лош късмет точно "дамската' ни се развали..

Сега ако съм на мястото на господина ще ви искам такса за посещение на мъжката!lol6.gif

Мисля си, че когато един български гражданин закупува терен от синдик с цел развиване на дейност (с цел печалба и плащане на данъци, осигуряване на работни места и т.н.), този български гражданин вместо имот срещу изплатената сума е влачен 7 години по съдилищата и заплашван със смърт от предишните собственици, които някак си успяват да излазят от затвора.

Мисля си за върховен съд и на каква цена се равняват подкупите им?

Но най-вече си мисля, че може би не е лоша идея да остана в България и да се захвана с престъпен и нелегален бизнес. Да правя мръсни пари, да си ги изпирам и да не плащам и стотинка данък.

Доста хора го правят, нали?

Явно да си добър човек и съвестен гражданин не е най-разумната финансова постъпка, която човек може да направи. Добре, че не съм наследила това качество от родителите ми!

И сега като се замисля - не е въпросът в многото изгубени или по-скоро направо откраднати пари. Както казва майка ми - да сме живи и здрави, и преди сме ги изкарвали и сега пак ще ги изкараме. Въпроса е, че в България има не малко честни хора, които се грижат за тази държава (факта, че още съществува, говори, че някой е работил, плащал данъци и развивал това подобие на икономика). Но държавата не само, че не се грижи за тях, ами доста често дори им пречи те да се грижат за нея. Защото един честен човек, а амбицията да създаде фабрика в един провинциален град, където безработицата е убийствена, не само ще създаде работни места, но може би ще вкара и някой друг лев в опразнената хазна.

Все повече започвам да разбирам хората захванали се с нелегален бизнес. На мен би ми тичало да съм престъпник, нали? :)

Та ей за това си мисля в момента...

Сексът се предавал по наследство. Ако Вашите родители никога не са правили секс, то и Вие нямате шанс да правите.lol6.gif

Катеричка рунтавелка

се качила на табелка

и започнала да мрънка:

Баси, ква е жега вънка...

а е само сряда....................

а е само сряда....................

То всичко е баси порочния кръг...

Сряда, не сряда - трябва да се работи с пълни сили.

Да се учим , да работим

да строим живота нов !

...гордо знаме ни е Ботев,

пръв учител - Димитров!

Къде попаднах аз :yanim:

Катеричка рунтавелка

се качи върху табелка

и написа без да сяда,

че се мъчим и във сряда !

;)

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.