Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

Ей тва е приказка...Ти знаЙш ли чИ мноУ тУ уважавам ,аз тебе?tongue.gif

а ти на колко си ? :ph34r:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

Ей тва е приказка...Ти знаЙш ли чИ мноУ тУ уважавам ,аз тебе?tongue.gif

ти не знаеш началото

преди да изпия половин литър ледено студено бяло вино разбихме с големия динозавър вратата на личния /по нот.акт./ апартамент защото малкия динозавър взел, че заспал непробудно на фона на убийствена музика и изобщо не ни чу докато хлопахме като едни луди по същата разбита в последствие врата.

Ако се изразявам сложно - от виното е.

знаех си...

ама се разпозна измежду дивотиите написани до тука, значи още важиш. Ай, наздраве :ph34r:

мама вече не може :ph34r:

а ти на колко си ? :ph34r:

Като пия и аз ставам на 5 не по -малко .....blink.gif

Всичко разбрахме emmi, имало е ситуацияeek.gif

Редактирано от Скорцени (преглед на промените)

Аз мисля, че голяма част от тях още летят към слънцето, мислейки си, че си заслужава.

тцъ - няма слънце нощно време

Като пия и аз ставам на 5 .....blink.gif

Всичко разбрахме emmi, имало е ситуацияeek.gif

уважителна причина го наричам

иначе си мислех само за една чаша.....

ти не знаеш началото

преди да изпия половин литър ледено студено бяло вино разбихме с големия динозавър вратата на личния /по нот.акт./ апартамент защото малкия динозавър взел, че заспал непробудно на фона на убийствена музика и изобщо не ни чу докато хлопахме като едни луди по същата разбита в последствие врата.

Ако се изразявам сложно - от виното е.

:ph34r: :ph34r: :wub:

Съжалявам, че не мога да реагирам с необходимата доза сериозност относно казуса :beer11:

мама вече не може :yanim:

Някой е фен на "Улицата" май май...

:beer11::yanim::super:

Съжалявам, че не мога да реагирам с необходимата доза сериозност относно казуса :lol6:

Някой е фен на "Улицата" май май...

точно! :wub:

утре като се поосвястя /от виното и от преживяния стес/ ще разкажа с подробности :ph34r: :ph34r:

очакваме нова публикация в блога ти :yanim:

едит: чакай, че се сетих за една подобна случка.

нали преди няколко години в нашия квартал бяха започнали масови строежи - ужас направо. Тъкмо се наместихме, тати асфалтира улицата и има няма 2 годни след това - бам!

Както и да е. Работата на маминка е свързана с много пътуване, за това и най-добрия й приятел е колата :ph34r: Чета си аз една книжка в дневната и чувам майчиния глас как крещи. Излизам и какво да видя - нашите хора решили да си копаят и ни разкопали гаража - потрошили плочки и всичко. А майка ми спешно трябва да пътува по служебна работа. Ама няма как да изкара колата.

Крещя, крещя...накрая се прибра почервеняла и задъхана и ме прати да й купя една бутилка уиски. Изпи няколко чашки, успокои се, посмя се и си легна да спи :yanim:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

мисля си за разкъсани далаци след побой....

Може ли да се изреже целият и само влияние върху издръжливостта ли би оказало?

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Ритали ли са го?С юмрук май е трудно

Ритници - точно така.

Може ли да се изреже целият и само влияние върху издръжливостта ли би оказало?

Да, разбира се.

Точно това и ще се случи на човека.Заради това, че казал на комшията да не си полива градината с маркуча и с вода от чешмата......

Мисля си, че not giving a f*ck is awesome :offtopic_s:

бях го забравила тоя кретен

Мисля си как ми влияят разни мнения...и се съгласявам негласно. Гадно е.

Мисля си как ми влияят разни мнения...и се съгласявам негласно. Гадно е.

Защо да е гадно ?

Това си е напълно нормално - всеки един от нас точно по този начин формира собственото си мнение.Изключение правят грандоманите и тези с високо самомение, които смятат, че само те могат да мислят :top secret2:

:top secret2: така е, но аз вече съм си създала мнение и като чуя някое друго го възприемам. Разбира се зависи кой го е казал. И така се чувствам като някакъв роб.

:cool: верно е идиотско

Неговите неща са голям смях :lol6:

А това със страничките ефекти и Марлон Брандо, просто беше.. :top secret2::lol6:

:cool: така е, но аз вече съм си създала мнение и като чуя някое друго го възприемам. Разбира се зависи кой го е казал. И така се чувствам като някакъв роб.

Това, че лесно се влияеш от чуждото мнение не е лошо.Стига да не попиваш само лошите неща , като да си миеш зъбите с чужда четка, да обичаш гъби, да пишеш в блогове, да си чешеш дясното ушо с лявата ръка :top secret2:

Това, че лесно се влияеш от чуждото мнение не е лошо.Стига да не попиваш само лошите неща , като да си миеш зъбите с чужда четка, да обичаш гъби, да пишеш в блогове, да си чешеш дясното ушо с лявата ръка :top secret2:

Ама е голям кеф да си чешеш лявата буза на д-то с дясната ръка :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.