Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

Баси студа.

Не се усетих да взема някоя и друга зимна дреха. :biggrin:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

Баси студа.

В момента съм оплезил език и благородно ти завиждам...

Мисля си за снощния купон, за колегите, с които не се бяхме виждали от 10 години насам....

За пиенето, танците, дискотеката и яденето на кебапчета с бира в 4 часа в градската градина :biggrin: За днешния махмурлук, който все още ми държи главата в зъбите си, и че ще съм тук , на работа чак до утре вечерта в 20 часа.

Мисля си за снощния купон, за колегите, с които не се бяхме виждали от 10 години насам....

За пиенето, танците, дискотеката и яденето на кебапчета с бира в 4 часа в градската градина :P За днешния махмурлук, който все още ми държи главата в зъбите си, и че ще съм тук , на работа чак до утре вечерта в 20 часа.

е, поне ще знаем къде си ;)

аз се чудя да започвам ли да мрънкам от сега или да изчакам понеделника.........

В момента съм оплезил език и благородно ти завиждам...

Недей.

И аз така си мислих, докато не ми се наложи да кръстосвам Копенхаген по лятна рокля и сандалки.

Пробвай така на 13-14 градуса, дъжд и вятър.

е, поне ще знаем къде си ;)

аз се чудя да започвам ли да мрънкам от сега или да изчакам понеделника.........

мДа.

изчакай - ще видиш, че може и да ти мине :P

Недей.

И аз така си мислих, докато не ми се наложи да кръстосвам Копенхаген по лятна рокля и сандалки.

А ти можеш ли да пробваш 34 градуса ( както е в момента), без грам полъх на вятъра ?

и че ще съм тук , на работа чак до утре вечерта в 20 часа.

...кажи си молитвата...blink.gif

мДа.

изчакай - ще видиш, че може и да ти мине :P

хммм, по-скоро може да се появи още за мрънкане

хммм, по-скоро може да се появи още за мрънкане

Аз отсега си мрънкам... Може до утре да ми е омръзнало...

Аз отсега си мрънкам... Може до утре да ми е омръзнало...

аз си мисля, че утре няма да ми стигне времето да мрънкам за всичко и започвам от сега

като начало ще се оплача, че трябва да закарам псето и котака на ветеринар - псето нещо взе да куца, а не върви да го предам във вторник на сестра ми дефектирано. Котарака му се поду половината муцуна /зъб си мисля и аз/ и кърви, че го мих със смрадлика

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Недей.

завидях ти

иска ми се да пощрапам малко из локвите :P

а сега само се чудя как ще заспя, в стаята ни е почти 29 градуса...

климатикът е в другата стая, но засега не сме там заради Дребчо, че уж не било добре на климатик, та ще видим до кога ще издържа.

А ти можеш ли да пробваш 34 градуса ( както е в момента), без грам полъх на вятъра ?

Онзи ден бях така :)

завидях ти

иска ми се да пощрапам малко из локвите ;)

а сега само се чудя как ще заспя, в стаята ни е почти 29 градуса...

климатикът е в другата стая, но засега не сме там заради Дребчо, че уж не било добре на климатик, та ще видим до кога ще издържа.

То винаги е така - който каквото си няма, това иска :down:

Мисля си за това колко бързо минава времето.

Та то е едно безвъзвратно, бързопрепускащо бедствие между отломките на ежедневието, изгарящо всичко, рушащо всичко, заливащо всичко. И от "отломките" се възражда живот, живот - песъчинка в бездната.

При мен е идеално - през деня 20 градуса максимум - а сега са вече 17 с тенденция да падне с още два градуса по малките часове - спи се божествено :)

При мен е идеално - през деня 20 градуса максимум - а сега са вече 17 с тенденция да падне с още два градуса по малките часове - спи се божествено :)

Чупите Австралия в момента ;)

Баси.

Тея австралийци са сложили бахти и смотания вратар.

Чупите Австралия в момента ;) Баси. Тея австралийци са сложили бахти и смотания вратар.

Футболната сила на Австралия е като тази на Нова Зеландия. Пълна скръб...Иначе немците не играят кой знае какъв футбол в момента....

Големи сте гадняри значи.Може ли да живеете така ?

Как да живеем, на 34 градуса ли? Не се живее така... :)

Как да живеем, на 34 градуса ли? Не се живее така... :)

Док, що не вземеш да го баннеш? :down:;)

Док, що не вземеш да го баннеш? :);)

Мда, мда много добре би звучало следното:

Потребител proletsearch получава 30 дневен бан на Карибите, да се поизпече малко.... :down:

Хич няма да ви се разсърдя, така да знаете :)

Мда, мда много добре би звучало следното:

Потребител proletsearch получава 30 дневен бан на Карибите, да се поизпече малко.... :ph34r:

Хич няма да ви се разсърдя, така да знаете :whist:

Ето- точно заради това : ако го банна ще отиде да си почива.

Никакви такива -ще си седи тук и ще се гърчи при...хммм 20 градува ? :huh:

Аз толквоа не мога и с климатика да ги направя.

Да не говорим,че в кабинета ми, където сега си пуша цигарата, залят от пот, нямам климатик, а само един вентилатор, който ми духа жега в лицето.

Никакви такива -ще си седи тук и ще се гърчи при...хммм 20 градува ? :ph34r:

То и аз бих се "гърчил" при тези 20 градуса... :whist:

То и аз бих се "гърчил" при тези 20 градуса... :whist:

мхмх - и аз, ама това благо е запазено само за тия двамта - Bianka & Proletsearch май

Недейте така - и тук температурите скачат понякога до 30 градуса...и не е за завиждане...днес заради глупавия мач, няма да мога да заспя преди 02:00 със сигурност...Тук е лудница в момента - клаксони, женски писъци и мъжки крясъци...Накрая ще вземе да ми писне и да ходя някъде да се нажуля и аз...Кофти момент е, че все пак утре съм на работа...

Да бе - 30 градуса много ли ти се виждат ? :ph34r:

А мачовете днес бяха добри.Единственото, което не ми хареса, беше, че заради махмурлука си от снощи, спях по времето, когато ги даваха :whist:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.