Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

хаха май трябва да влизам във форума по-често, че да си правя веселото :blink:

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

Натъкнах се на един тест за идиоти lol6.gif, и намерих смисъл и в днешния иначе гаден ден!lol6.gif

Mисля си за море...плажче...залез...и...едни големи длани,които да ме размажат...на пясъка mark.gifwow.giftongue.gif

че мога да си хвърля паспорта и да си минавам през Сърбия без да се чудя дали е валиден

Мисля си колко обичам да пътувам...

...а колко мразя да стягам багаж :speak:

Мисля си колко обичам да пътувам...

...а колко мразя да стягам багаж :speak:

Мъж се става не в казармата, не при първи полов акт с жена...мъж се става с носенето на женски куфар - няма такова мъчително изпитание като последното :speak:

Мъж се става не в казармата, не при първи полов акт с жена...мъж се става с носенето на женски куфар - няма такова мъчително изпитание като последното :speak:

:lol6:

Много, ама много си прав! Жените вечно влачим неща, които са ни крайно ненужни. А ако жената е семейна, освен нейните ненужни вещи, носи ненужните вещи на мъжа си и децата :speak:

Аз обаче съм малко по-различна, защото много често го карам на backpacking авантюра - взимам най-важното и необходимото, което може да се побере в 80 литрова раница на Ташев :yanim:

Сега съм помъкнала един полу-празен куфар, защото имам да взимам разни неща от Дания и да ги мъкна насам :ph34r:

П.П: Другия ми вариант за връзка (и престой) беше Цюрих и се бях сетила за батко (jackass), ама швейцарците ми искаха 706 евро за билет :eek: а аз размърдах 4 мускула и им казах да вървят на ма*ната си :P

Как ми изписват 10 страници, за да ми обяснят, че няма за какво да се пише m131.gif

Гале, като удавник за сламка и ти се хващаш с това самочувствие. Живота ми има доста прилика с този на аскет. Красив съм (чуждо мнение), но имам едно мръсно огледало в банята с което рядко се виждаме. Права си, че да съм готян не поняса на всички. На кой не понася може да се сетиш. Другото са глупости, Искър, Марица и Дунава.

Много ги боли някой, но във форума е важно да се самоизтъкнеш, да размениш 10 реплики с дружинката с която се знаете и която спомена, а после да отминеш с "над това съм". То стоят писанията, едно да кажеш, друго да сториш... Хубаво е, че се срещате на живо, но някой вземат форумните срещи много насериозно, градят си виртуалното Его и живеят тук. Някой (да не казвам имена) беше и написал, че е бил пристрастен към форума. Това е наркотик. Не всеки може да понесе абстиненцията от липсата на внимание, обаче. Даже проблем номер едно може да му стане, че някой е помогнал във форума. Колко "не е така" пише във всеки втори му пост.

хаха май трябва да влизам във форума по-често, че да си правя веселото :speak:

m131.gif

Скоро ще те зарадвам с нещо по-интересно, но трябва да се разровя в дисковете m007.gif

Аз него вече не го и чета...

Аз па никога не съм те чел blink.gif

Много ги боли някой, но във форума е важно да се самоизтъкнеш, да размениш 10 реплики с дружинката с която се знаете и която спомена, а после да отминеш с "над това съм". То стоят писанията, едно да кажеш, друго да сториш... Хубаво е, че се срещате на живо, но някой вземат форумните срещи много насериозно, градят си виртуалното Его и живеят тук. Някой (да не казвам имена) беше и написал, че е бил пристрастен към форума. Това е наркотик. Не всеки може да понесе абстиненцията от липсата на внимание, обаче. Даже проблем номер едно може да му стане, че някой е помогнал във форума. Колко "не е така" пише във всеки втори му пост.

Съгласна съм с написаното на 100%.Сигурна съм, че тук има такива хора. Но, ако наистина не си един от тях (не мога да кажа, че не си, защото не те познавам), гледай да не станеш. Това виртуално Его няма никакъв смисъл, то не помага в онзи, истинския живот, даже там може да попречи. Защото тук може и да го почешиш, а иначе да ти зачесат един истински зад врата.

Лека! Аз отивам да местя дребосъчката на нейното си легло :speak:

Та, в каква посока, ще 400_F_12402785_Lz8s1TuQ2ucG1usJiA7oimgvbjqfDUFO.jpg-иш, ако не е тайна :speak:

къде мога да летя аз?

освен в близост до изригващи вулкани с име, което-само-300 000-души-живеещи-на-шибания-остров могат да изговорят :yanim:

Т.е. няма да съм в Исландия де.

В Дания - да защитавам дипломна работа. И живот и здраве - ще се дипломирам :ph34r:

Сега остава само да не ме разкъсат жива на защитата. До сега само 10-тки, 12-ки една злополучна 4-ка и една 2-ка (по датската система, това е нашето 3) съм изкарвала, дано точно накрая не стана за резил :speak:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Гале, аз във форума не съм дошъл да вземам. Извън него - също. Група Плевен си имате причина да се подкрепяте, но някой индивиди се възползват от това, а липсата на обратна връзка им вдига самочувствието до тавана.

Мен не ме бърка да наричам комплексарите - комплексари, завистниците - завистници и спамърите - спамъри. Другите ги е бъз, защото не желаят да бъдат обект на заяждане. Да си прав не значи да залееш форума със спам, надприказването работи само до детската градина като аргумент.

За сметка на 4 активни мобилни карти от сорта на 6 бона не бях чувала, но днес видях с очите си :speak: :speak: :ph34r:

Още си мисля как се е получило :yanim:

За сметка на 4 активни мобилни карти от сорта на 6 бона не бях чувала, но днес видях с очите си :blink: :blink: :blink:

Още си мисля как се е получило :blink:

Разговори с чужбина rolleyes.gif

Имах състудентка със сметки от по 500 лв месечно, а аз живеех с 20 лв за хляб...

Разговори с чужбина rolleyes.gif

Имах състудентка със сметки от по 500 лв месечно, а аз живеех с 20 лв за хляб...

Ама чак 6 бона, малко стряскащо :blink:

При положение, че кредитния лимит за една карта е 50лв, за всички е 200 и в следващия момент сметката е космическа :blink:

къде мога да летя аз?

освен в близост до изригващи вулкани с име, което-само-300 000-души-живеещи-на-шибания-остров могат да изговорят :blink:

Т.е. няма да съм в Исландия де.

(...)

Успех с дипломната работа! А за исладския вулкан:

Ето нещо да се образоваш...то било супер лесно произнасянето: :blink:

Ама чак 6 бона, малко стряскащо :blink:

Всеки мери със своя си аршин. Един познат шеф на банка веднъж ми се оплакваше как вилата му била само на един етаж и нямала басейн...

Бе... свършиха ли минусчетата на комплексарите си мисля m021.gif Ох, добре че са те, че инак нямаше да бъдат толкоз прави m087.gif

Ми не са свършили минусите-не знам дали съм комплексиран тип.ама да ти лепна един за спорта(:

нищо лично(:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Липсва ми стария семпъл дизайн на youtube...Човек, за да провери, как е гласувано за дадено видео, трябва да кликне тук-там...За късмет си намерих добавка за лисицата, която върши идеална работа....

Катерица рунтавела

Се качила на табела

И започнала да грака

Понеделника от Събота

Катерица рунтавела

Се качила на табела

И започнала да грака

Понеделника от Събота

тцъ

Катерица рунтавелка

се качила на табелка

изкрещяла с пълен глас

В събота почивам аз

п.п. не знам защо си представям онази катерица от Ледена епоха :ph34r:

тцъ

п.п. не знам защо си представям онази катерица от Ледена епоха :ph34r:

И аз laugh.gif

утре така ще измъркам из под сянката :wub:

P.S. Пуснах тотото и си мисля, 10% са ми много дори от голямата печалба... :ph34r:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.