Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скучно ли ви е?

Как се чувствате в раздела? 29 гласували потребители

1. 1. Как се чувствате в раздела?

• Отегчен
      17%
      5
    • Освежен
      24%
      7
    • Преди беше по-забавно :(
      44%
      13
    • Никога не е било по-забавно :Р
      13%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

И аз преди прекарвах повече време тук,после нещо какво стана,ама не влизах много често.

Ще се постарая повечко да ви досаждам сега,така и така съм във ваканция,свободно време имам твърде много! :P:beer:

• Отговори 122
  • Прегледи 10,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Намери се кой да говори за поведение във форума. Парадоксално, не мислиш ли? Понякога се чудя, дали нещата които пишеш, наистина ги мислиш. Защото сам нарушаваш принципите, с които парадираш. Не иск

• Винаги съм подозирал, че някои оставят нещо след себе си само когато клекнат. Е, вече за незнам кой път се убедих в това.

• Наистина форумът и забавният раздел бяхя по-приятни преди появата на автора на тази тема /и на много други, но от същото естество/. И като му е станало толкова скучно, не е никак трудно да се освобод

Всичко е индикативно. Отговаряйки на самия въпрос мога да кажа да. Но ако не ми беше скучно щях ли да правя толкова интересни работи със себе си (разбирай непрастанно изучаване на тялото ми, готини неща от вече изученото, преоткриване на вече изучени зони).

• 7 години по-късно...

Преди беше по-забавно :(

преди 14 минути, аm-аm написа:

компанията

Бръмбарите в главата ли:doh:

Я, тая тема съм я писал по времето, когато ми е пукало за форума. Личи си ограничената реч, с който съм я писал, защото по това време бях "персона нон грата", както се изказваше една откачалка.

преди 5 минути, upper@D написа:

Бръмбарите в главата ли:doh:

Виж сега. Хората се делят на две групи - едните отиват при другите, за да им стане забавно, а другите са си забавни. На мен последно ми беше скучно някъде в VII клас.

току-що, bornofash ..^(OvO)^.. написа:

Пфф, не можах да те позная :D 

Все пак си успял.

5426.png

преди 1 минута, bornofash ..^(OvO)^.. написа:

Нямам желание вече никъде да пиша. А ме сърби да споделям някъде картинките, които намирам.

Недей, че без теб ще стане от скучно просто нетърпимо. :D

преди 6 минути, bornofash ..^(OvO)^.. написа:

Нямам желание вече никъде да пиша. А ме сърби да споделям някъде картинките, които намирам.

И аз

преди 21 часа, upper@D написа:

Да. Скука голямаааа

2908.png

ти от кои си ?

преди 2 часа, bornofash ..^(OvO)^.. написа:

Там, откъдето ги вземаш, е всъщност най-популярното място за споделяне на забавни картинки. И коментарите са уникални.

преди 2 часа, Хитрейшио написа:

Недей, че без теб ще стане от скучно просто нетърпимо. :D

Аз си залагам опашката, че BMW маняка се крепи във форума единствено заради теб. Ако спреш да пишеш, той ще напусне!

абе, без форум е  по-скучно. Няма чак толкова самодостатъчни си хора, освен ... монасите и самодостатъчните си

преди 18 минути, Maleficient написа:

абе, без форум е  по-скучно. Няма чак толкова самодостатъчни си хора, освен ... монасите и самодостатъчните си

Ако някой тук си беше самодостатъчен, нямаше да е тук. Излиза че форума е пълен с монаси и... монахини разбира се. Мисля че вече е крайно време да си измислим собствено бойно изкуство и де се увековечим във филм с Джеки Чан.

на 22.07.2018 г. в 22:23, аm-аm написа:

Аз си залагам опашката, че BMW маняка се крепи във форума единствено заради теб. Ако спреш да пишеш, той ще напусне!

не бързай да се обзалагаш, защото винаги си има заместители, които често са по-добри, поне откъм начин на отговаряне и общуване.

Така или иначе взаимодействието между тях двамата е един от видовете симбиоза, на която ѝ казват мутуализъм – и двата симбионта (мутуалисти) извличат полза от взаимоотношенията си.

Но темата ми се струва, че е малко по-принципна и вероятно с цел да изкристализира начин, по който някак да не ни е скучно.

Това не е възможно с носталгия по отминали времена или напуснали потребители, а наистина с една по-определена активност и повечко ведрост, шеговитост и чувство за хумор.

Съответно, един такъв род взаимоотношения като горните от един момент са леко досадни, но може и да не съм права, не знам ... аз си имам начини да разсейвам скуката, така че форума не ми е място като цирк, кино или друг род подобно публично място, където на всяка цена да очаквам забава и веселба.

на 22.07.2018 г. в 20:21, bornofash ..^(OvO)^.. написа:

:speak:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.