Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скучно ли ви е?

Как се чувствате в раздела? 29 гласували потребители

1. 1. Как се чувствате в раздела?

• Отегчен
      17%
      5
    • Освежен
      24%
      7
    • Преди беше по-забавно :(
      44%
      13
    • Никога не е било по-забавно :Р
      13%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Така е, Би! Най-голямата полза от форумите е, че имаш реалния шанс да се запознаеш и да опознаеш участниците в него на живо. :P

За разлика от интеракцията на живо, във форумите поне можеш да си "подбереш" с кого да се запознаеш.

Че мене мине не мине като ме запознаят с някой катил и се чудя къде да го "натиря" :cheers:

• Отговори 122
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Намери се кой да говори за поведение във форума. Парадоксално, не мислиш ли? Понякога се чудя, дали нещата които пишеш, наистина ги мислиш. Защото сам нарушаваш принципите, с които парадираш. Не иск

• Винаги съм подозирал, че някои оставят нещо след себе си само когато клекнат. Е, вече за незнам кой път се убедих в това.

• Наистина форумът и забавният раздел бяхя по-приятни преди появата на автора на тази тема /и на много други, но от същото естество/. И като му е станало толкова скучно, не е никак трудно да се освобод

• Автор
... следния парадокс: човек, който дори няма качена собствена снимка или най-малкото информация за егн-си-т.е умишлено пазещ дистанция с останалите членове на форума, взима твърде навътре комуникацията си с тях/?!/

Оф, това не е парадокс, а изтъркан рефрен. Просто не гледаш където трябва. А настоящата ми снимка беше трита три пъти от профилът ми, покрай цялата ми галерия, търси парадоксите другаде.

Друго не съм чел, надявам се, че има някаква нотка на оптимизъм, че и сред сплетни кой е по-велик може да има приятелство и т.н.

И "т.н."

мен затова адски много ме кефеше да пиша във форума на гимназията, която завърших, защото се познаваш със всички-виждате се всеки ден по коридорите най-малкотото(а с повечето и по кафетата, по време на тъпите часове :angry:...това шега, от сег гледна точка поне смятам, че е шега де-иначе си го практикувах :cheers: ) и няма криене зад никове, няма подобни глупави спорове. :P

Съвсем различно е да знаеш кой седи отстреща. :mad: Мен точно затова ме кефи фейсбук, въпросната мис Би, я имам там и ми е много по-приятно да си общувам с нея, някак е по-истинско така :angry:

• Автор

За разлика от интеракцията на живо, във форумите поне можеш да си "подбереш" с кого да се запознаеш.

Така си е. И аз се запознах с много хора из форумите, не само този, но тези които съм преценил, че заслужават вниманието ми, после си хващат пътя и контактувам с тях по друг начин.

мен затова адски много ме кефеше да пиша във форума на гимназията, която завърших, защото се познаваш със всички-виждате се всеки ден по коридорите най-малкотото(а с повечето и по кафетата, по време на тъпите часове :P...това шега, от сег гледна точка поне смятам, че е шега де-иначе си го практикувах :P ) и няма криене зад никове, няма подобни глупави спорове. :angry:

Съвсем различно е да знаеш кой седи отстреща. :P Мен точно затова ме кефи фейсбук, въпросната мис Би, я имам там и ми е много по-приятно да си общувам с нея, някак е по-истинско така ;)

Хихихи, да там пада голямата клюкария :angry:

Ти нали си в София? Айде другата/по другата седмица с мене и shanna на кино? Пуснали са Inception по кината - последния на Кристофър Нолън с Ди Каприо, Марион Котиард, Килиън Мърфи и Елън Пейдж :mad:

edit: Aбе и на Фейсбук налагам цензура, че мине не мине някой се сети да ме тагне в някоя снимка, а майка ми и тя е във фейсбук и малко така...сконфузни моменти е имало :cheers:

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Което ми напомня --- абе аджеба (към хората, които си падат по подбен тип срещи), айде да се вдигнем до Варна, а? :cheers:

Идвайтееееееееее!:P

Идвайтееееееееее!:P

Ти варненско чадо ли си? Аууу, супер супер :cheers:

Ще го измислим...хайката само да се навие :angry:

Ти варненско чадо ли си? Аууу, супер супер :cheers:

Ще го измислим...хайката само да се навие :P

Ай, да ви видя колко сте сериозни, че две години ги навивам някои люде...

Виж сега, аз съм навита на нисък старт (щом е за маане на гащи, съм готова), но нали съм кофти шофьор и чакам някой да се навие с кола, че в БДЖ-то не можеш ме накара да стъпя :cheers:

Преди година и половина-две, като бяхме у Варна що не дойде :blink:

Преди година и половина-две, като бяхме у Варна що не дойде :blink:

Пусна ли ми гълъбче!:speak:

Така си е. И аз се запознах с много хора из форумите, не само този, но тези които съм преценил, че заслужават вниманието ми, после си хващат пътя и контактувам с тях по друг начин.

Начина по който се изразяваш, казва достатъчно за теб.

А именно, че си едн от хората, с които не бих искала да контактувам, опази Боже на живо.

А варненци, ей! Я се стегнете!

Като ходихме преди 2 години се бяхте покрили кат мушмули!

Я се изязнете, кой от къде е, че аз вече обърках :blink:

Я се изязнете, кой от къде е, че аз вече обърках :angry22:

Ааа,я без тез! :P Ко знаеш,колко сме стегнати.

Начина по който се изразяваш, казва достатъчно за теб.

А именно, че си едн от хората, с които не бих искала да контактувам, опази Боже на живо.

Я се изязнете, кой от къде е, че аз вече обърках :angry22:

Баси, пак си уреждате парти, и аз пак не мога да дойда. Не е честно. А никой няма смелостта и мерака за разходка до Прага :P

Само да вметна едно нещо - всички вие, дето смятате, че преди 2-3 години е било друго, не мислите, че не форума, ами вие самите сте се променили ?

Вече не ви са интересни постоянните замяряния с емотиконки не заради друго, ами сте пораснали и за вас там няма вече нищо интересно.

Не са ви интересни свалките, защото вече сте се изпосвалили един друг , а новото поколение спамери се свалят по друг начин.

Не са ви интересни виртуалните кафенета и спамът през нощта, защото вече не пиете вечер пред компютрите.Просто си имате вече топло гадже до вас и не сте сами ?

Зазмисляли ли сте се, че не форумът, не модераторите са се променили, ами просто с течение на времето вече си имате нови интереси ? :P

Не че в това има нещо лошо, разбира се.

Както едно време си играехме с тайфата на фумийки, и цомбехме женките, така и днес вече не се занимаваме с това.Поне явно де. :angry22: Играчките са ни други.

Така става и с форумите в интернет, когато се ползват единствено и само за забавление :)

То толкова сме се стегнауи, че незнам ... :angry22:

Баси, пак си уреждате парти, и аз пак не мога да дойда. Не е честно. А никой няма смелостта и мерака за разходка до Прага :)

НИкой :P

Само ще си се удавш в бира ти там :angry22: Аз вече съм си отворил дозата

Капитане, млък! Знаеш, че съм силно влюбена в Прага, недей ми напомня, че сърцето ми е разбито sad.gif

Идва ми се. И в Прага пак ми се ходи и в Бразилия ми се ходи и на обиколка по западното крайбрежие на САЩ и в Япония...ама Варна ми е най-близко и най-евтина.

Иначе отвори ли ми се възможност за Прага - звънкам :angry22:

Докторе - да, имаш право.

Аз за тва сега чета/пиша в science related форум и ми е много по интересно.

Но не се бях замисляла де...

Играчките са ни други.

Разликата между детето и мъжа е само една - на мъжа играчките са по-скъпи ... :angry22:

НИкой :P

Само ще си се удавш в бира ти там :angry22: Аз вече съм си отворил дозата

Ама сам да си пиеш много пиянско бе, а нямам компания, всички са се изпокрили

...

Както едно време си играехме с тайфата на фумийки, и цомбехме женките, така и днес вече не се занимаваме с това.Поне явно де. :angry22: Играчките са ни други.

...

Трихо, ще ме прощаваш, че се отплесвам от темата, ама каква е тая игра? Болднатата??? :P

Трихо, ще ме прощаваш, че се отплесвам от темата, ама каква е тая игра? Болднатата??? :P

Малка си още. Като пораснеш ще разбереш. :angry22:

Редактирано от mmk1980 (преглед на промените)

Капитане, млък! Знаеш, че съм силно влюбена в Прага, недей ми напомня, че сърцето ми е разбито sad.gif

Идва ми се. И в Прага пак ми се ходи и в Бразилия ми се ходи и на обиколка по западното крайбрежие на САЩ и в Япония...ама Варна ми е най-близко и най-евтина.

.....

И аз искам в Бразиля, но ми се хови Сао Паоло,, имам там някои другарчета. А след това по реда си ще е Чили, стари гаджета :)

Иначе отвори ли ми се възможност за Прага - звънкам :angry22:

...

Нямаш грижи

По-добре да не знаеш :)

Чили и Аржентина :)

Ама Капитане, тез латино американки много...хубави бе :P

Да идем там двамата...не знам кой кого трябва да опазва. :angry22:

Чили и Аржентина :)

Ама Капитане, тез латино американки много...хубави бе :P

Да идем там двамата...не знам кой кого трябва да опазва. :angry22:

Ша са пазим взаимно. За хубави - зависи, ама са страстни, не са дървета като чехкинчетата

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.