Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скучно ли ви е?

Как се чувствате в раздела? 29 гласували потребители

1. 1. Как се чувствате в раздела?

• Отегчен
      17%
      5
    • Освежен
      24%
      7
    • Преди беше по-забавно :(
      44%
      13
    • Никога не е било по-забавно :Р
      13%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Е, нали казах, че не пиша, не четеш ли? Пък и на теб май ти плащат, естествено че ще останеш. А мисля, че е излишно да се изказваш за атмосферата тук, след като си слагала минуси на моя и чужда помощ в повереният ти раздел. А и ти се издаде далеч преди да стане явно, уви...

Скучното може да е състояние, а може и да се направи. Това което deliverme пренебрегваш е, че може да се направи весело m121.gif

Обръщението ми беше редактирано от мен след забележката на Арагорн, въпреки, че клеветата и провокацията ти са типични за троловете :eek:

Весело с подобни теми няма как да стане. Извратена ти е представата за веселба.

А на кой ще поставям минус си е лично мое право. Обяснения затова не дължа на никой. Да, слагала съм ти и ще продължа да ти поставям отрицателни оценки, когато сметна за необходимо. Това ли ти е болката??? Поне нямам 16 регистрации, с които да си коригирам вота. Точно ти този въпрос най-малко трябва да коментираш.

И да, плащат ми. Сега и заради този ми пост ще получа кинти, а ти се газирай колкото искаш!

p.s. И в тази тема отнесе няколко - от мен, в случай че си ги пропуснал.

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

• Отговори 122
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Намери се кой да говори за поведение във форума. Парадоксално, не мислиш ли? Понякога се чудя, дали нещата които пишеш, наистина ги мислиш. Защото сам нарушаваш принципите, с които парадираш. Не иск

• Винаги съм подозирал, че някои оставят нещо след себе си само когато клекнат. Е, вече за незнам кой път се убедих в това.

• Наистина форумът и забавният раздел бяхя по-приятни преди появата на автора на тази тема /и на много други, но от същото естество/. И като му е станало толкова скучно, не е никак трудно да се освобод

• Автор

А на кой ще поставям минус си е лично мое право. Обяснения затова не дължа на никой. Да, слагала съм ти и ще продължа да ти поставям отрицателни оценки, когато сметна за необходимо. Това ли ти е болката??? Поне нямам 16 регистрации, с които да си коригирам вота. Точно ти този повод най-малко трябва да коментираш.

И да, плащат ми. Сега и заради този ми пост ще получа кинти, а ти се газирай колкото искаш!

Дел, не ме е еня какви сплетничиш, в момента съм на седмото небе, защото имам добра новина. Не съм влязал в този форум за да точа нещо, така че парите не са фактор за настроението ми :eek:

Хайде, и умната. Тука няма махащи емотки... преди време ми предложи, може да сложиш вместо мен, позволявам ти :)

А на кой ще поставям минус си е лично мое право. Обяснения затова не дължа на никой. Да, слагала съм ти и ще продължа да ти поставям отрицателни оценки, когато сметна за необходимо. Това ли ти е болката??? Поне нямам 16 регистрации, с които да си коригирам вота. Точно ти този въпрос най-малко трябва да коментираш.

p.s. И в тази тема отнесе няколко - от мен, в случай че си ги пропуснал.

Гаднярка,влачиш кинти от форума като слагаш минуси ;) И не си почерпила?Леле като си помисля,че и Бацката е мод...Ааа,не давайте адреса!

Слагам минуси са хам-амния,искам процент!

:ph34r:

Дел, не ме е еня какви сплетничиш, в момента съм на седмото небе, защото имам добра новина. Не съм влязал в този форум за да точа нещо, така че парите не са фактор за настроението ми :rolleyes:

Хайде, и умната. Тука няма махащи емотки... преди време ми предложи, може да сложиш вместо мен, позволявам ти :)

:whist: Има бе,отиваш ли си?

Редактирано от Амбър (преглед на промените)

Божичко, ясно съм написал, че това е обръщение към тролове, онези които сплетнят. Искаш да ме изкараш, че съм нарекал теб или някой от темата по този начин ли? Сега ще редатирам, за да не оставя шанс за тълкувания.

Прочети си хубаво поста в който беше използвал думата "тролове". Виж хубаво, че има потребител който си цитирал и към когото се обръщаш. Не вярвам да използваш "Сами ли ще си дюдюкате тролчета?" и да твърдиш, че не се обръщаш към никого. Все едно да кажа "абе, идиот, виж се колко си прост" и да твърдя, че не го казвам на някой. Направи връзката. Спомни си и как се беше обърнал към мен след първия ми пост. Първото ти изречение беше. Или и с него не си имал никого предвид? И аз така понягока правя, щото. Обръщам се към някой с обида, подмятам някой друг намек и после обяснявам, че не го казвам на никой.

Хайде стига! :rolleyes: Казал съм вече, че видя ли обръщения, които не са в рамките на добрия тон, ще има санкции. После разправяйте и на арменския поп, ако щете, че нямате никой предвид с изказванията си.

Дел, не ме е еня какви сплетничиш, в момента съм на седмото небе, защото имам добра новина. Не съм влязал в този форум за да точа нещо, така че парите не са фактор за настроението ми :rolleyes:

Не си ти човекът, който ще ми позволява.

Гаднярка,влачиш кинти от форума като слагаш минуси ;) И не си почерпила?Леле като си помисля,че и Бацката е мод...Ааа,не давайте адреса!

Слагам минуси са хам-амния,искам процент!

:ph34r: Тихо сега, че ще ме линчуват колегите, че издавам такава информация.

За процента - ще се договорим - вече мога да отпусна част от моя, ти действай. :whist:

Ще си позволя да цитирам algor ... първо защото го сматам за приятел и второ защото е дяволски прав !

Много глупости (и мъдри неща) са се изписали по-горе. Да не говорим за това, че за пореден път ми се намесва името в не знам кои подред глупости на търкалета.

Ама то е така. Когато едно детенце бъде оставено без нужното му внимание, то мърда, шава, разглежда интересните неща около себе си и като му омръзне (често този момент съвпада с едно свещенодействие, наречено "наакване"), надава вой за да привлече вниманието на хората наоколо. Разбира се, хората подобаващо му отвръщат и бързо се сменя пълния и миризлив памперс, а след това се започва хранене, водопиене, дундуркане, глезене и щастливата усмивка на детето издава мир, покой и смирено доволство.

След като виждам, че всички изброени действия са се случили по-горе, оставям цялото форумно войнство да си играе с детето до настъпването на следващите му физиологични нужди.

Само ще си позволя да споделя на многоуважаемите читатели факта, че тъй наречения раздел "Празни приказки и забава" далеч не е този изпразнен от съдържание форумен кош, където нищо смислено няма да се намери и прочете. Тоест "Празни" съвсем не означава изпразнени откъм съдържание. Напротив. Повечето съфорумци (взимам за пример темата "За какво си мислите в момента") често с пет думи изразяват цялата болка, събрана в тях. И негодуванието...и щастието...и радостта...и мъката...и надеждата...и безсилието...и всичко. Няма да изреждам други заглавия на теми, защото всеки що-годе интелигентен човек сам ще разбере за какво говоря.

Термини като "замърсявам", използвани като определение на постове на пишещи тук хора, са меко казано жалки и издават абсолютно безсилие и злоба. Интересно ми е какво ще стане, ако по този почин вземем та разпределим хората по раздели и само в тях да могат да пишат...То това не е и смешно дори.

Няма раздел, където да пишат само хора и друг такъв, където да пишат животни. В "Празни приказки и забава" всички са хора, които дишат, работят, живеят (някои и стихове пишат, тъй както умеят), радват се, плачат, раждат, мечтаят, учат и т.н. Поговорете с тях, запознайте се (ако не с всички, то поне с някои само), поопознайте ги и с изумление ще установите това, че с нищо не са по-различни от тези, които пишат в "Уеб дизайн, Графичен дизайн, Програмиране", "Образование и обща култура" и "Психология и психотерапия". 3d9def568606f830aa781be7d10b8439.gif

пп. На изпроводяк се сетих една сентенция, но не знам кой, кога е къде я е казал.

Това определено го казвам на абсолютно всеки един в този форум, като започвам от себе си. c9872e5381532d495e2202a4dfc8468a.gif

Цитата е от друга тема ... НО 100 % важи и за тази !

Примерно една модка дето е писала правилата на форума ми каза, че няма нищо общо със сега и форума излезе от средствата за комуникация.

Аз си комуникирам перфектно...вече 6 години...повредата явно е в нечий друг телевизор :whist:

Ти колко години, казваш, си чел и писал тук,( без да броим сумарно мненията от клонираните ти никове) че да имаш адекватна база за сравнение?!

Беше групово изнасяне

Групово изнасяне :rolleyes: ...хахах, тва ми хареса..определено :ph34r:

Аз си комуникирам перфектно...вече 6 години...повредата явно е в нечий друг телевизор :whist:

Ти колко години, казваш, си чел и писал тук,( без да броим сумарно мненията от клонираните ти никове) че да имаш адекватна база за сравнение?!

Групово изнасяне :rolleyes: ...хахах, тва ми хареса..определено :ph34r:

;) Мадона,пусни чука и пироните :) То за модката дето е заревал,аджаба да я запита защо се е изнесла масово :lol6:

• Автор

Мухахаха, направи ми веселото lol6.gif Иска ти се да говоря за теб. Тя е регистрирана преди теб :)

Радвам се, че това статукво харесва на всичките 5-6 човека. То толкова останаха които определят кой прав и кой крив :lol6:

Групово изнасяне :rolleyes: ...хахах, тва ми хареса..определено ;)

Стана ясно в чий телевизор е повредата. Алгор има тема, може да прочетеш имената на заминалите си. Ивсот пък прави статистика колко реално души има във форума, а не просто незнам колко си стотици хиляди регистрации. Абе, смех да има :ph34r:

С две думи тезата ти е следната - преди е било супер яко, но се появяват няколко зли модератори, които с постоянния си терор гонят качествените потребители, които се "изнасят масово". :rolleyes:

С две думи тезата ти е следната - преди е било супер яко, но се появяват няколко зли модератори, които с постоянния си терор гонят качествените потребители, които се "изнасят масово". :rolleyes:

Тцц,бе нищо не си разбрал.Некачественните потребите ще изгонят модовете. :whist:

Мухахаха, направи ми веселото lol6.gif Иска ти се да говоря за теб. Тя е регистрирана преди теб :)

Ама разбира се, всички разбрахме коя модка визираш още в началото ;) ...Все ми е тая дали говориш за мен или не..показал си си капацитета на зловония по мой адрес, не можеш да ме изненадаш вече с нищо..но пък се напъваш..похвално! :clap:

• Автор

С две думи тезата ти е следната - преди е било супер яко, но се появяват няколко зли модератори, които с постоянния си терор гонят качествените потребители, които се "изнасят масово". :clap:

Почти уцели ;). Идеално не е било, нито ще бъде. Но че има тролове, това е ясно. Пак ще се повторя, имаше потребители, представете си с чувства и настроения, които не издържаха тук. Ако погледнете и какво отношение има в тази тема може да се досетите защо. Хубаво е, че се правят чистки на нелициприятните случки, но хората си помнят когато това се случи с тях. Към модераторите в раздела за забавление, защото са докачливи на тема престиж, ще кажа че много хубаво си вършан работата. Сега остава да върнат отвратените потребители и да привлекат нови. Ама с такива постове е трудно.

Имам процедурно предложение хора кандидатстващи в Празните приказки да минат тест за чувство за хумор :) Защото всеки влязал и в тази тема ще се убеди, че всичко може да бъде използвано срещу теб и да бъде разтълкувано като зла умисъл.

Арагорн, имаш моето уважение за строгостта с която следиш за добрият тон. Би било хубаво да имаш тези права във всички форуми. Не за пръв път те хваля. Сега очаквам болни изказвания, че правя четки, формирам отбор за конспирации и т.н. Нямам какво толкова да печеля в един форум, нито и да губя. Когато някой се вземат много насериозно, обаче, и чуя/прочета това "отвратен/а съм", няма как да ми е безразлично.

Научих, че да искаш толерантност може да породи агресия, че да помагаш може да ти е най-големия кусур, че има хора (разни, некви дейци) които са дъ бест просто в оспамването и оакването на хубавата обстановка и сигурно щяха да вземат медал от световно, ако имаше такава дисциплина... Сега искам да науча и дали 5 човека влязли да пишат тук преди няколко години могат да оставят и друг да пише без това да ги комплексира, ядосва, гневи...

Ама разбира се, всички разбрахме коя модка визираш още в началото ;) ...Все ми е тая дали говориш за мен или не..показал си си капацитета на зловония по мой адрес, не можеш да ме изненадаш вече с нищо..но пък се напъваш..похвално! :clap:

Абе стига злоба, уля се! Не става въпрос за теб, не си център на Вселената, баси и натегачеството.

Редактирано от am-am (преглед на промените)

Абе стига злоба, уля се! Не става въпрос за теб, не си център на Вселената, баси и натегачеството.

Много ме кефи как ме определяш... :clap:

но пък се напъваш..

По-нагоре казаното от мен съвпада с това - щом се напъва и е клекнал да не се чудите защо резултата е такъв.

Плюс това е амбициозен. Ама много амбициозен е.

И както беше казал един мой любимец, наречен Оскар Уайлд, амбицията е последното убежище на неудачника.

Всичко си е на мястото.

И смърди.

Купчинките се появяват една след друга през определено време. Това говори за редовна перисталтика на червата на автора, но появата на такива огромни и миризливи купчинки пък говори, че не може да задържа.

пп. Една от основните разлики между миналото и настоящето е тази, че преди година - две, такава тема щеше да бъде запратена в коша на втората минута от съществуването и. А сега всички сме на митинг и скандираме "Де - мо - кра - ци - я"...чат-пат се чува нечии лаещ гласец "Мен - стру - а - ци - я" и при опит да бъде поправен бъркащия, той отговаря надъхано "А бе нема значение демокрация или менструация...важното е кръв да се лее."

Искам искрени хора, които не си губят времето в завист и мерене на пишки.

И аз искам - ама вече изчезнаха,няма ги.

Някои си направиха свои сайтове,други се пренесоха при тях или у дън земи Тилилейски,много качествени хора

sad.gif

A да ви е идвало на ум, че по-старите потребители са се изселили, защото всеки ден гледат едно и също и с продължението на годините им става безинтересно? Има куп теми, има куп мнения, но след годините, идват нови потребители, на които им е интересно всичко във форума, но по-старите вече са го видяли това и не им прави впечатление вече. Не ви ли е идвало на ум, че може да има хора, които нямат толкова свободно време, колкото са имали преди 2 години?Старите си отиват, идват нови. Това си е било и ще е така винаги.

Аз направих, аз писах, аз дадох, аз съм, аз, аз, аз...и любимото ми - 4 души във форума с мен ли са?

Абе кой разреши на Бойко Борисов да си прави акаунт в калдата? :hush:

A да ви е идвало на ум, че по-старите потребители са се изселили, защото всеки ден гледат едно и също и с продължението на годините им става безинтересно?

Ама и ти какви въпроси задаваш. Разбира се, че не - мрънкане и оплюване да има. :speak:

Калин го беше казал на времето - Калдата не е публичен дом, че всеки да излиза от него доволен, не е и старчески дом, за да останеш за винаги.

На мен когато ми е било скучно и/или съм нямала време - не съм писала/посещавала.

На който му е скучно, тегаво и неприятно - форуми бол.

Лично аз мога да ви дам поне 3, в които пиша :hush:

• Автор

Още ли се дърлите m131.gif

Би, като каза сбогом на форума щото бил кофти и отиди при високо прехвалените интелектуалци от някакъв англоезичен, бях сигурен, че ще се върнеш скоро. Ти си графоманка, както и пишещите тук. Нали си падаш по пристрастяванията, ето ти още едно m066.gif

Темата отново стана много полезна. Благодарение на МЕН m027.gif и пишещите в нея. Голям смях е това да се комплексирате за глупости, честно. Говоря в множествено число, защото като цяло хората не се занимават с глупости в тази тема, максимум малко сеир да видят, докато тези които припознаха вината в себе си, тръгнаха да се защитават и плюят.

Важното, потребители на Калдата, е да можете да се погледнете отстрани. Някаква форма на мазохизъм е това да позволявам да ме унижават и да не се защитавам. Гледам колко ниско могат да паднат хора които не могат да признаят пред себе си, че не са цвете за мирисане и са били пъдени от форума по не случайни причини. Иначе сега да се чете морал файда няма. Мястото не ви е бащиния, гледайте влизащите да излизат от тук усмихнати. Навместо това, какво пак съчинихте?

Скучно ли ви е? Да. Не. Понякога. Не видях това в темата. Видях завист, видях гняв, видях болни амбиции. Кога ще можем да преглътнем гордостта си и да дадем шанс и на околните да дишат? Напоследък създадох няколко теми в които натисках оптимизъм и градивност до дупка, а насреща ми биеха спирачки и се чудеха за какво да се захванат за да сменят темата. Плюсчета съм слагал на мой акаунт за да дразня тъкмо такива като вас. Бях прехвърли вече 100 и косур и изравнявах за кратко за да покажа, че този "труд" е безсмислен. Аз, обаче, нямам нужда от компания с която да си разменям плюсчета за щяло и не щяло, защото се страхувам, че форумното ми присъствие може да бъде дискредитирано по доста инак начин. На вас дължа и т.нар. "репутация" минус 30-40 по времето когато единстено давах линкове в разделите за музика и кино. Не съм си правил труда да променям това, защото тази "репутация" беше ваша. Тя отразяваше какво представлявате вие, а не аз. Благодаря за вниманието.

Още ли се дърлите m131.gif

Би, като каза сбогом на форума щото бил кофти и отиди при високо прехвалените интелектуалци от някакъв англоезичен, бях сигурен, че ще се върнеш скоро. Ти си графоманка, както и пишещите тук. Нали си падаш по пристрастяванията, ето ти още едно m066.gif

Чакай малко, ти от кога започна да ме следиш? :huh:

Всъщност във англоезичния форум с "прехвалените интелектуалци" (не знам как можеш да наречеш човек патентовал диабетично лекарство "прехвален", както и не разбирам как неврохирург е прехвален, но щом мислиш, че ти си по интелигентен от хора, които се занимават с еволюцията на науката - вярвай си, нали и ти трябва да си оправдаеш съществуването с нещо.) си пиша много по-редовно от колкото тук, но това е друг върпос.

Вече съм със статут super contributer :)

Колкото до Калдата - ами да, писва ми понякога - баси 4 годни съм тук. Особено когато любимите ми физиономии се отдадат на други дейности и спрат да пишат. Върнаха се някои, нови се регистрираха и пак стана достатъчно интересно, за да си заслужава да мятам по едно-две очи.

Но не мога да отрека, че ти особено много ме забавляваш, играейки си на съдник и живеещ със самочувствието си на добър и принципен човек.

Ако някой не знае каква е ситуацията и ти чета постовете, ще реши, че тука ние всичките сме някаква човешка измет, която е годна само и единствено за газовата камера, а ти си Иисус, разпнат на кръста, заради нашите грехове.

И понеже, много от нас не се крият зад аватарите си, мисля, че не си ти човека да ни съдиш - преглътни го малко това твое его и приеми, че нещата не винаги са такива, каквито на теб ти се иска да бъдат.

Иначе ти си вярвай - self-deception е изключително силен наркотик, но те предупреждавам, че има странични ефекти.

А в тази тема аз видях само и единствено провокации - бързай, како, бързай, че идва края на месеца, трябва да направиш статистиките за това колко пъти ти е посещаван профила и блога :help wanted: и после да дойдеш и да ни кажеш, че ние за нам си колко години не сме успяли да постигнем тези резултати :basketball3:

Айде със здраве.

Ние имаме семейства да гледаме и данъци да плащаме.

Whatever makes you happy, man!

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Аз като страничен-и в тая връзка по-обективен наблюдател на спора, мога само да вмъкна(продължавайки тезата на Amantine), че аз лично наблюдавам следния парадокс: човек, който дори няма качена собствена снимка или най-малкото информация за егн-си-т.е умишлено пазещ дистанция с останалите членове на форума, взима твърде навътре комуникацията си с тях/?!/

За мен това е доста противоречива и дори нелогична реакция, но аз като цяло съм настроена скептично към всяко едно онлайн общуване, което да успее чак толкова навътре да те засегне и разтрои...особено, аджеба, когато разговаряш единствено с ника на един човек, а ти в случая си такъв, нали? Човек, който дори нз как изглежда, за мен е просто абонат и не те разбирам защо се палиш толкова и плетеш някакви пледоарии, разкриващи множеството скрити конспирации на модератори и админи, опитващи си-според думите ти- да създадават изкуствени конфликти(с теб разбира се), планирайки нарочно и умишлено да доведат до крах конкретния подраздел. :cheers: Големи хора са повече абонати тук, главата си залагам, че на никой от тях не им се занимава да върти интриги на твой гръб :P

Това наистина не го разбирам, а и форумите, колкото и да е, предоставят единствено виртуална трибуна за дебати, т.е не трябва толкова да ти пука, нито да си толкоз Дръпнат, според мен :angry:

По-важно е какво се случва в реалния свят, където нещата също са доста разбъркани в днешно време...което мен лично доста повече ме вълнува :mad:

Редактирано от Aqua_Fontana (преглед на промените)

Абе то аз и на живо като ги видя някой хора съм резервирана, ти за Интернет говориш :angry:

В началото като се запознах с algor се бях стреснала (е т'ва не съм го казвала до сега :P ) - то нали като ги гледаш по постовете и аватарите си мислиш едно, ама комуникацията face-to-face се оказа съвсем друга хава.

А с доктора вече втора седмица ме е страх да изляза на кафе :mad:

edit: Което ми напомня --- абе аджеба (към хората, които си падат по подбен тип срещи), айде да се вдигнем до Варна, а? :angry: Отдавна не сме го правили :cheers:

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Така е, Би! Най-голямата полза от форумите е, че имаш реалния шанс да се запознаеш и да опознаеш участниците в него на живо. :cheers:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.