Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Скучно ли ви е?

Как се чувствате в раздела? 29 гласували потребители

1. 1. Как се чувствате в раздела?

• Отегчен
      17%
      5
    • Освежен
      24%
      7
    • Преди беше по-забавно :(
      44%
      13
    • Никога не е било по-забавно :Р
      13%
      4

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Само да вметна едно нещо - всички вие, дето смятате, че преди 2-3 години е било друго, не мислите, че не форума, ами вие самите сте се променили ?

Вече не ви са интересни постоянните замяряния с емотиконки не заради друго, ами сте пораснали и за вас там няма вече нищо интересно.

Не са ви интересни свалките, защото вече сте се изпосвалили един друг , а новото поколение спамери се свалят по друг начин.

Не са ви интересни виртуалните кафенета и спамът през нощта, защото вече не пиете вечер пред компютрите.Просто си имате вече топло гадже до вас и не сте сами ?

Зазмисляли ли сте се, че не форумът, не модераторите са се променили, ами просто с течение на времето вече си имате нови интереси ? :P

Не че в това има нещо лошо, разбира се.

Както едно време си играехме с тайфата на фумийки, и цомбехме женките, така и днес вече не се занимаваме с това.Поне явно де. :angry22: Играчките са ни други.

Така става и с форумите в интернет, когато се ползват единствено и само за забавление :)

Една от най - умните приказки в темата !

Затова го уважавам Док !

Към автора на темата ... ама искам честен отговор в две - три изречения ... не тирада която те заболява главата докато я прочетеш ! ЗАЩО , никой друг няма проблеми с друг , защо нямам проблем с mmk1980,Пламен76 или с ☠ , може да съм се закачал с малките спамърчета Федорчо и Моката НО никога съм нямал проблеми такива който с теб ! Явно проблема е в теб ! Както виждаш не съм споменал старите добри приятели от форума ... защого никога съм нямал дразги с тях !

До някъде ще ти помогна с отговора ... защото знам да казвам " извинявайте " и да го правя когато съм сгрешил !

• Отговори 122
  • Прегледи 10,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Намери се кой да говори за поведение във форума. Парадоксално, не мислиш ли? Понякога се чудя, дали нещата които пишеш, наистина ги мислиш. Защото сам нарушаваш принципите, с които парадираш. Не иск

• Винаги съм подозирал, че някои оставят нещо след себе си само когато клекнат. Е, вече за незнам кой път се убедих в това.

• Наистина форумът и забавният раздел бяхя по-приятни преди появата на автора на тази тема /и на много други, но от същото естество/. И като му е станало толкова скучно, не е никак трудно да се освобод

... може да съм се закачал с малките спамърчета Федорчо и Моката ...

Що, да не те е страх да се закачаш с по-големите спамерчета. :angry22:

• Автор
Както едно време си играехме с тайфата на фумийки, и цомбехме женките, така и днес вече не се занимаваме с това.Поне явно де. :angry22: Играчките са ни други.

Добре бе, какво е това "цомбене" дето все го ползвате, само аз ли не знам :P

Митко, нещата са доста особени. В едно друго форумче, един ден се появи едно момченце (17 годишно). Страшно негативна личност, мрънкало, дебела тиква и каквото се сетиш още. Конфронтираше се с всички. По едно време даже беше наказан за седмица. След време се поокопити малко, опозна ни, видя че не сме лоши, а е имало моменти така сме го нападали и сме му набивали акъл в чутурата, та чак ми е ставало жал за него. Ама след време явно се усети, че като му кажат 100 човека едно и също нещо, чвно е вярно, а той не е прав. та лека полека си го "упитомихме" така да се каже. Всичко си е до човека, до времето. Това, че в един момент всички почнахме да го игнорираме също си каза думата. Та не го взимай много-много навътре. лека полека всичко ще си дойде на мястото.

Митко, нещата са доста особени. В едно друго форумче, един ден се появи едно момченце (17 годишно). Страшно негативна личност, мрънкало, дебела тиква и каквото се сетиш още. Конфронтираше се с всички. По едно време даже беше наказан за седмица. След време се поокопити малко, опозна ни, видя че не сме лоши, а е имало моменти така сме го нападали и сме му набивали акъл в чутурата, та чак ми е ставало жал за него. Ама след време явно се усети, че като му кажат 100 човека едно и също нещо, чвно е вярно, а той не е прав. та лека полека си го "упитомихме" така да се каже. Всичко си е до човека, до времето. Това, че в един момент всички почнахме да го игнорираме също си каза думата. Та не го взимай много-много навътре. лека полека всичко ще си дойде на мястото.

Съгласен брат , НО автора е непоправим ... регистрацията му и от 26 дек 2007 / тогава бе vorfax ... / пробвани са всички извесни методи до сега ... няма оправия с него и прословутото му его ... той е безгрешният и ВИНАГИ прав !

• Автор

Съгласен брат , НО автора е непоправим ... регистрацията му и от 26 дек 2007 / тогава бе vorfax ... / пробвани са всички извесни методи до сега ... няма оправия с него и прословутото му его ... той е безгрешният и ВИНАГИ прав !

Ти докога ще се саморазправяш, не мога да разбера? Каквозначи непоправим? Кое точно искаш да ми поправиш? Може би да не виждам когато нарушаваш правилата на форума, заради което ми имаш зъб ли?

Ти докога ще се саморазправяш, не мога да разбера? Каквозначи непоправим? Кое точно искаш да ми поправиш? Може би да не виждам когато нарушаваш правилата на форума, заради което ми имаш зъб ли?

Пак си голословен ... говори с факти ! И ми отговори на въпросите в предният ми пост ... или не ти отърва !

Ум — не в годах, а в голове. :ph34r:

• Автор

Пак си голословен ... говори с факти !

Направи си тема. С настоящият си офтопик, провокации и клевети също не отговаряш на тона който е зададен в правилата които уж трябва да спазваш. Мога да изброя няколко десетки случая, но пак повтарям, не е тук мястото.

Абе да взема да ви пратя две женки за цомбене - малкия да се научи, а големия да си припомни. Поне после ще имате за какво да си говорите ... :ph34r:

P.S.: Nothing personal, just spam!

Баси, am-am, you totally killed our buzz!

Тъкмо бяхме започнали да се забавляваме. Даже минахме и на тема красиви латино американки и то какво стана.... :ph34r:

P.S: Абе Докторе, ти така и не каза, що е то това цомбане?

Редактирано от Amantine (преглед на промените)

Тъкмо бяхме започнали да се забавляваме. Даже минахме и на тема красиви латино американки и то какво стана.... :ph34r:

Ако доктора не успее или не иска аз ще ти кажа някой път :)

Google is your friend :)

Редактирано от 1ViPeR1 (преглед на промените)

Смятам, че Док най-правилно е обяснил всичко. Хората се променят, това е. Преди 2-3 години ми беше забавно да спамя по цяла вечер, да се шегуваме с многото готини и позитивни потребители, прекарвах страшно много време тук. Но всичко омръзва... Не може цял живот да правиш едно и също. Много от предишните потребители ги няма не защото са разочаровани от нещо или някого, а защото просто вече си имат други интереси, други приоритети. Така се случи, че тогава се бяха събрали много хубави хора в подходящото време на подходящото място. Някои от тях вече влизат тук рядко, но има и доста нови стойностни потребители, които допринасят по някакъв начин за доброто настроение. Да, не е това, което беше преди. Кой знае обаче какво ще се случи по-нататък... За мен е радващо, че все още виждам тук някои от старите приятели, както и някои по-нови и заслужаващи уважение хора... Всичко това е в реда на нещата. Това е животът...

Смятам, че Док най-правилно е обяснил всичко. Хората се променят, това е. Преди 2-3 години ми беше забавно да спамя по цяла вечер, да се шегуваме с многото готини и позитивни потребители, прекарвах страшно много време тук....

И аз прекарвах доста повече време в спам, особено когато бях на работа :)

Аама, като подхвана дневните задачи, малко време има сутрин (в повечето случаи). Някои хора ги няма и ми липсват, някои- не :ph34r:

п.п.а тази тема също започва да се превръща в безсмислени и постоянно повтарящи се нападки и опити за защита с или без аргументация, които според мен не правя по-приятно пребиваването ни тук.

Но това си е само мое мнение.

• Автор

хахахахха, човече внесе толкова настроение колкото и 10 души не могат да развалят :lol6:

Аз знаех какво е "цомби" 2338122d.jpg и се чудех просто m054.gif

Извинявам се за офтопика, да се приеме като крачка напред в променяне на отговора на въпроса от анкетата m204.gif

Смятам, че Док най-правилно е обяснил всичко. Хората се променят, това е.

И аз така си мисля. Исках да сложа плюсче, ама ми свършиха, като мълчаливо съгласие. Това с "отшумяването" е също повод за замисляне, но пък на мен ми харесва възможността за обединяване на изображения с текст. Нещо като правене на вестник е и е забавно m121.gif

[quote name='Amantine' date='18 юли 2010 - 13:59 ' timestamp='1279450781' post='1750909'

Абе кой разреши на Бойко Борисов да си прави акаунт в калдата? :angry:

edit: Което ми напомня --- абе аджеба (към хората, които си падат по подбен тип срещи), айде да се вдигнем до Варна, а? :ph34r: Отдавна не сме го правили :rolleyes:

Че аз съм тук, баси. Утре или в сряда се връщам, но във всеки един миг сме готови да хукнем към Варна, на Черното море, царевица да берем на Черно море... de1891327a56dc77a78da09b7732fdc0.gif

Ма хайде на кака да и приключат изпитите другата седмица и сме готови за подвизи. 50a6afa18502162e33edf99a39d3cf7d.gif

Много "оригинално",няма що-

Той ББ си няма друга работа,че и тука да влиза

:rolleyes::ph34r::cool:

Ми може тука да прави проучвания за шистов газ. :lol6:

Редактирано от novobranec (преглед на промените)

...шифтов газ. :ph34r:

Какъв газ ? :ph34r:

Моя отговор го няма горе в анкетата. Аз се чувствам...отлично !

Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.